Ferieparadis med dykning ved LionsDive Beach Resort

Curaçao - Curacao
 • Beliggende ud til stranden
 • Fantastiske muligheder for dykning
 • Kan anbefales til den aktive rejsende
 • 4 restauranter og barer

LionsDive Beach Resort på solrige Curaçao byder på masser af aktivitetsmuligheder. Det er det perfekte udgangspunkt for en fantastisk ferie med både aktiviteter og afslapning!

LionsDive har noget for enhver smag; om du er alene, med din partner, sammen med venner eller med hele familien. Resortet tilbyder en række værelsestyper, herunder standardværelser og værelser med havudsigt. Du finder for eksempel toværelses lejligheder beliggende omkring en 50 meters pool og luksuriøse suiter med betagende udsigt over Det Caribiske Hav. 

LionsDive Beach Resort er bygget i en typisk hollandsk-caribisk stil. De historiske bygninger er omgivet af en smuk tropisk have med direkte adgang til stranden. Du når hurtigt og nemt stranden fra enhver bolig. På en af de fire barer / restauranter kan du nyde en kølig drink eller en spændende frokost eller middag.

Slap af på den skyggefulde, private strand, svøm i det 50 meter lange sportsbassin, dyk eller snorkel i det varme hav, nyd wellness-mulighederne eller tag en slentretur langs den tilstødende Mambo Beach Boulevard. Der er masser af muligheder for både aktiviteter og afslapning på LionsDive Beach Resort.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN

Curaçao

Curacao

7 nætter / 8 dage

fra kr. 13.025

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Curaçao

Rejser til Curaçao i Caribien

En af de bedste ting ved Curaçao er dens beliggenhed tæt på ækvator, hvilket gør, at klimaet er fremragende året rundt. Øen har en gennemsnitstemperatur på 27 grader – nogle perioder mere tørre eller våde end andre.

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Curacao - 7 nætter

LionsDive Beach Resort
Se kort

LionsDive Beach Resort

Beliggenhed: , Curacao

LionsDive Resort er med sine mange aktivitetsmuligheder oplagt, når du vil kombinere aktiviteter med afslapning. Resortet har en fin beliggenhed ud til en privat strand med solstole, parasoller og palmetræer i The National Curacao Underwater Park, hvor solen kan nydes kombineret med dykning eller snorkling. Ud for hotellet starter både vandre- og mountainbiketure.

Hotellet er i tre etager, omgivet af en tropisk have med både værelser, lejligheder og suiter, alle med adgang til balkon eller terrasse, og aircondition, loftsvifte, minikøleskab, værdiboks, tv og gratis wi-fi. LionsDive Resort har fire restauranter og barer, der tilbyder noget for en hver smag. Hotellet har desuden tre pools, hvoraf den ene er 50-meters pool, et veludstyret fitnesscenter med mulighed for at deltage i undervisning samt en dejlig spa.Hotellet har sin egen dykkerbutik, og der er mulighed for at for få dykkerundervisning.

Det er muligt at komme ind til Willemstad med en af de gratis shuttlebusser.

Officiel hotelkategori: TBA
Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Marianne, Karina, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser