Sol, strand og skaldyr i hollandsk Caribien

Curaçao - Curacao
 • Bo på Avila Beach Hotel lige ved stranden
 • Gode muligheder for at dykke og snorkle
 • Nær Willemstads farverige centrum
 • Restaurant, fitnesscenter og spa

Solen skinner, det er 28° C, og du er på vej til stranden. Du lader blikket glide op langs de farverige byhuse ved kysten og føler trods det fejlfrie vejr, at du befinder dig i en hollandsk by.

De travle gader i Punda-distriktet er fyldt med gallerier og butikker, mens Pietermaai-distriktet er livlig med restauranter, barer og klubber. I hele den gamle bydel er der rige eksempler på arkitektur med fantastiske fortællinger fra det 17. og det 18. århundrede, med forskellige bygningsmæssige stilarter - alle på UNESCOs Verdensarvsliste.

Willemstads prestigefyldte hotel

Det prestigefyldte Avila Beach Hotel er et luksuriøst strandhotel med en helt autentisk sjæl, centralt beliggende i Willemstad på Curaçao. Det er det ældste operationelle hotel på Curaçao og har i tidens løb modtaget mange priser internationalt fra eksempelvis TripAdvisor, Fodors Travel og Booking.com.

Dejlig beliggenhed - halvvejs til alting

Hotellet ligger halvvejs til alting på Curaçao; i det livlige Pietermaai-distrikt, nær Mambo Beach Boulevard og Sea Aquarium og kun 15 minutters gang til Willemstad bycentrum. Det er beliggende ca. 20 minutters kørsel fra Hato Airport.

Lidt historie...

Den oprindelige bygning, Belle Alliance (nu hovedindgang og lobby) blev bygget omkring 1780. Belle Alliance blev opkaldt efter "Auberge de la Belle Alliance", alliancen mod Napoleon. Belle Alliance har i årenes løb tjent som bopæl for engelske guvernører, som privat boarding school (1880 – 1920), privat hospital (1940 – 1949). Siden 1949 har det eksisteret som hotel. 

Hotellet har flere restauranter og barer, og på Blues Bar & Restaurant kan I nyde friskfanget fisk og skaldyr til tonerne af live jazzmusik.

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Curaçao

Curacao

9 dage

fra kr. 13.690

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Curaçao

Curaçao - et caribisk paradis

Du begiver dig ned gennem Willemstads farverige gader, hvor de pastelfarvede huse udgør rammen for den lille, UNESCO-beskyttede hovedstad. En kat ligger i skyggen og sover, og en smilende gadesælger tilbyder dig smagsprøver på frisk ananas. Stemningen er tilbagelænet på en måde, som du kun finder i Caribien. 

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Curacao - 7 nætter

Avila Beach Hotel
Se kort

Avila Beach Hotel

Beliggenhed: Curaçao, Curacao

Værelserne er enkelt indrettet med aircondition, fladskærms-tv, balkon eller terrasse, værdiboks, kaffe/te-faciliteter, minikøleskab og gratis wi-fi. Avila Beach Hotel har en udendørs swimmingpool samt et topmoderne fitnesscenter. Du kan efter dagens aktiviteter tage en tur i spaen og nyde en massage. Avila Beach ligger, som navnet antyder, helt ud til stranden, og kan du bruge dagen på hotellets to strande med at nyde solen og vandet eller prøve nogle af de aktiviteter hotellet tilbyder. Der er gratis bustransport til centrum af Willemstad to gange dagligt.

Avila Beach Hotel har flere restauranter og barer, og på Blues Bar & Restaurant kan du nyde friskfanget fisk og skaldyr til tonerne af live jazzmusik.

Officiel hotelkategori: TBA

 

 

 
Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser