Sol, strand og skaldyr på Avila Beach Hotel

Curaçao - Curacao
 • Byens ældste hotel lige ved stranden
 • Gode muligheder for at dykke og snorkle
 • Nær Willemstads farverige centrum
 • Restaurant, fitnesscenter og spa

Solen skinner, det er 28° C, og du er på vej til stranden. Du lader blikket glide op langs de farverige byhuse ved kysten og føler trods det fejlfrie vejr, at du befinder dig i en hollandsk by.

De travle gader i Punda-distriktet er fyldt med gallerier og butikker, mens Pietermaai-distriktet er livlig med restauranter, barer og klubber. I hele den gamle bydel er der rige eksempler på arkitektur med fantastiske fortællinger fra det 17. og det 18. århundrede, med forskellige bygningsmæssige stilarter - alle på UNESCOs Verdensarvsliste.

Willemstads prestigefyldte hotel

Det prestigefyldte Avila Beach Hotel er et luksuriøst strandhotel med en helt autentisk sjæl, centralt beliggende i Willemstad på Curaçao.
Det er det ældste operationelle hotel på Curaçao og har i tidens løb modtaget mange priser internationalt fra eksempelvis TripAdvisor, Fodors Travel og Booking.com.
Hotellet ligger halvvejs til alting på Curaçao; i det livlige Pietermaai-distrikt, nær Mambo Beach Boulevard og Sea Aquarium og kun 15 minutters gang til Willemstad bycentrum. Det er beliggende ca. 20 minutters kørsel fra Hato Airport.

Vær opmærksom på, at i perioden den 26. november - 16. december 2018, vil poolen og om området omkring poolen, være lukket pga renovering, som også kan afstedkomme noget støj.

Lidt historie...

Den oprindelige bygning, Belle Alliance (nu hovedindgang og lobby) blev bygget omkring 1780. Belle Alliance blev opkaldt efter "Auberge de la Belle Alliance", alliancen mod Napoleon. Belle Alliance har i årenes løb tjent som bopæl for engelske guvernører, som privat boarding school (1880 – 1920), privat hospital (1940 – 1949). Siden 1949 har det eksisteret som hotel. 

Hotellet har flere restauranter og barer, og på Blues Bar & Restaurant kan I nyde friskfanget fisk og skaldyr til tonerne af live jazzmusik.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT

Curaçao

Curacao

7 nætter / 8 dage

fra kr. 13.475

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Curaçao

Rejser til Curaçao i Caribien

En af de bedste ting ved Curaçao er dens beliggenhed tæt på ækvator, hvilket gør, at klimaet er fremragende året rundt. Øen har en gennemsnitstemperatur på 27 grader – nogle perioder mere tørre eller våde end andre.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Curacao - 7 nætter

Avila Beach Hotel
Se kort

Avila Beach Hotel

Beliggenhed: Curaçao, Curacao

Værelserne er enkelt indrettet med aircondition, fladskærms-tv, balkon eller terrasse, værdiboks, kaffe/te-faciliteter, minikøleskab og gratis wi-fi. Avila Beach Hotel har en udendørs swimmingpool samt et topmoderne fitnesscenter. Du kan efter dagens aktiviteter tage en tur i spaen og nyde en massage. Avila Beach ligger, som navnet antyder, helt ud til stranden, og kan du bruge dagen på hotellets to strande med at nyde solen og vandet eller prøve nogle af de aktiviteter hotellet tilbyder. Der er gratis bustransport til centrum af Willemstad to gange dagligt.

Avila Beach Hotel har flere restauranter og barer, og på Blues Bar & Restaurant kan du nyde friskfanget fisk og skaldyr til tonerne af live jazzmusik.

Vær opmærksom på, at i perioden den 26. november - 16. december 2018, vil poolen og om området omkring poolen, være lukket pga renovering, som også kan afstedkomme noget støj.

Officiel hotelkategori: TBA

 

 
Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Martin, Marianne, Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser