Kombiner Aruba og Curaçao

Aruba - Nordvest, Curacao

 • Oplev de to caribiske øer nær Venezuelas kyst
 • Gennemsnitstemperatur på 27 grader - året rundt
 • Kridhvide strande, turkisblåt hav og spændende fauna
 • Vælg mellem forskellige hoteller og mange aktiviteter

Med 25-27 grader både sommer og vinter byder Aruba og Curaçao på kridhvide bounty-strande, eventyrlig natur og masser af spændende oplevelser og aktiviteter. 

Aruba er en populær feriedestination, særligt i vinterhalvåret, med sine strålende hvide sandstrande, skønne resorts og sin farverige lille hovedstad Oranjestad. Øen ligger godt beskyttet i den sydligste del af Caribien i læ ved Venezuelas kyst. Derfor kan du også roligt planlægge din ferie hertil i efterårsmånederne, hvor storme kan rase længere nordpå. Det samme gælder for Curaçao, som ligger ganske tæt på Aruba.

Selvom øerne er meget besøgte kan du altid finde ro i naturen, hvis du bevæger dig lidt væk fra de beboede områder. Her finder du uberørte strande og vindblæste kyster perfekte til vandring og ridning.
Curaçaos lille sprudlende hovedstad Willemstad byder på skøn hollandsk kolonial arkitektur og spændende museer. Øen kan beskrives som et lille stykke af Europa sat i eksotiske kulisser.

Begge øer er oplagte valg til snorkling og dykning i et krystalklart hav, der vrimler med farvestrålende fisk. Du kan udforske gamle skibsvrag og endda et flyvrag eller to. Briserne, der blæser non-stop, skaber desuden optimale betingelser for windsurfing såvel som kiteboarding.

Vi har pakket en lille kombinationsrejse, hvor du får mulighed for at opleve begge øer på samme tur. I dette caribiske ferieparadis kan du nyde en uforglemmelig bryllupsrejse eller et romantisk ”getaway”. Øerne tilbyder også den spændende, aktive familieferie, hvor der med garanti lægges op til underholdning for hele familien.

Mulighederne er mange og valget er dit!

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Aruba

Nordvest, Curacao

10 nætter / 11 dage

fra kr. 15.390

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Curaçao

Rejser til Curaçao i Caribien

En af de bedste ting ved Curaçao er dens beliggenhed tæt på ækvator, hvilket gør, at klimaet er fremragende året rundt. Øen har en gennemsnitstemperatur på 27 grader – nogle perioder mere tørre eller våde end andre.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Aruba - 5 nætter

Boardwalk Small Hotel Aruba Divi Aruba All Inclusive
Billigste hotelmulighed
Se kort

Boardwalk Small Hotel Aruba

Beliggenhed: Aruba, Aruba

I den nordlige del af den populære Palm Beach ligger Boardwalk Small Hotel, boutique, hyggeligt og helt anderledes hotel. Hotellet ligger i anden række fra stranden - 3 minutters gang - i en kokosnødplantage, og der er fokus på at ferien skal tilbringes i en hængekøje med afslapning og hyggelige omgivelser. Fra hotellet er der kun 5 minutters gang til et stort udbud af restauranter og natteliv. Hotellet blev åbnet 2011 af Kimberley og hendes søster, og er skabt med personligt touch. Hotellet er det mindste på Aruba med bare 14 værelser som er indrettet i friske farver med eget køkken og havegrill. Og her findes både pool, jacuzzi, gratis WiFi, gratis parkering og mulighed for spa behandlinger mod betaling. Det nærmeste supermarked ligger blot fem minutters kørsel derfra.
Blot 300 meter fra hotellet er der reserveret et område med solstole til Boardwalks gæster på den flotte strand foran Ritz Carlton. Der er både værelser til par og til den store familie.

Læs mere her
Boardwalk Small Hotel Aruba Divi Aruba All Inclusive Amsterdam Manor Beach Resort
Se kort

Divi Aruba All Inclusive

Beliggenhed: Aruba, Aruba

Divi er beliggende på en ultimative hvid sandstrand. Her har du hele 9 spisesteder at vælge i mellem, 7 barer og lounges, umotoriserede vandsport, golf og spa. Desuden er der mulighed for at gøre brug af faciliteterne på det nærliggende Tamarijn Aruba All Inclusive.
Læs mere her
Divi Aruba All Inclusive Amsterdam Manor Beach Resort Manchebo Beach Resort & Spa
Se kort

Amsterdam Manor Beach Resort

Beliggenhed: Aruba, Aruba

Amsterdam Manor Beach Resort er et romantisk og malerisk resort i hollandsk kolonistil med udsigt over Eagle Beach’s turkisblå vand bare 5 minutters kørsel fra Oranjestad, Palm Beach, restauranter, butikker og kasinoer. Resortet har 72 rummelige værelser i fire forskellige kategorier. Alle værelserne er moderne og holdt i varme, caribiske farver med aircondition, tekøkken, gratis Wi-Fi, tv, telefon, værdiboks, gratis kaffe og udsigt til den hyggelige gård, poolen eller havet. Hotellet har en restaurant, to barer og en lounge med en flot udsigt over havet. Det er muligt at tilkøbe All Inklusive, som inkluderer 3 måltider, lokale drikkevarer samt fri afbenyttelse af mountainbikes og snorkleudstyr.

Læs mere her
Amsterdam Manor Beach Resort Manchebo Beach Resort & Spa Bucuti & Tara Beach Resorts
Se kort

Manchebo Beach Resort & Spa

Beliggenhed: Aruba, Aruba

The Manchebo Beach Resort & Spa er et af Aruba's mest intime strand resort bestående af 72 værelser. Beliggende på Aruba's bredeste strandstrækning er resortet oplagt som romantisk "getaway". Slap af ved det Caribiske Hav mens du nyder en tropisk frugt smoothie eller herlige caribiske cocktails. Nyd et dejligt måltid på en af hotellets fire restauranter, og slap af ved poolen eller på stranden. Hotellet har desuden gratis WiFi. Sørg også for at forkæle krop og sjæl med spa behandlinger i resortets spa afdeling, der ligger lige ud til havet. Eller deltag i yoga eller pilates timer, der foregår med udsigt til stranden. På værelserne er der TV, fratis WiFi, værdiboks. mikroovn og lille køleskab, kaffe/te facilitet, air condition og loftsvifte.

Læs mere her
Manchebo Beach Resort & Spa Bucuti & Tara Beach Resorts
Se kort

Bucuti & Tara Beach Resorts

Beliggenhed: Aruba, Aruba

Bucuti & Tara Beach Resorts er Aruba’s mest romantiske oase og ø paradis, så der er garanti for fred og ro. Resorted er beliggende på Eagle Beach, langt fra menneskemængder og "højhus hoteller" og er det perfekte sted for par der søger afslapning og smukke omgivelser. Her er kun 104 værelser, suiter og penthouse værelser så der er mulighed for finde sit eget lille intime ferieparadis. Hotellet er beliggende tæt på de største attraktioner så som Alto Vista chapel og California sand dunes. Cafeer, restauranter og shopping finder du i den nærliggende Oranjestad. Hotellet er kun for voksne over 17 år.
Læs mere her

Curacao - 5 nætter

Livingstone Jan Thiel Resort
Se kort

Livingstone Jan Thiel Resort

Beliggenhed: Curaçao, Curacao

Hotellet tilbyder lyse rumlige lejligheder og villaer, med udsigt over de smukke omkringliggende haver og havet. Alle værelser er udstyret med aircondition, gratis Wi-Fi, sikkerhedsboks samt køkkenfaciliteter.

Jan Thiel Resort har en stor swimmingpool med dertilhørende børnepool. I receptionen er det muligt at booke en bred vifte af aktiviteter og ture, bland andet mountainbike ture i den smukke natur, eller dykkerskole.

Hotellets restaurant tilbyder en varieret morgenmadsbuffet, samt frokost og middag. Udover den normale menu tilbydes der ofte forskellige tema buffeter. Gæster kan også få en forfriskende drink ved poolen eller hotellets bar. 

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kasper, Marianne, Kim

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser