Kombiner Aruba og Curaçao

Aruba - Nordvest, Curacao
 • Oplev de to caribiske øer nær Venezuelas kyst
 • Gennemsnitstemperatur på 27 grader - året rundt
 • Kridhvide strande, turkisblåt hav og spændende fauna
 • Vælg mellem forskellige hoteller og mange aktiviteter

På Aruba og Curaçao venter kridhvide bounty-strande, eventyrlig natur og masser af spændende oplevelser og aktiviteter

Aruba er en populær feriedestination, særligt i vinterhalvåret, med sine strålende hvide sandstrande, skønne resorts og sin farverige lille hovedstad Oranjestad. 

I læ ved Venezuelas kyst

Øen ligger godt beskyttet i den sydligste del af Caribien i læ ved Venezuelas kyst. Derfor kan du også roligt planlægge din ferie hertil i efterårsmånederne, hvor storme kan rase længere nordpå. Det samme gælder for Curaçao, som ligger ganske tæt på Aruba. Gennemsnitstemperaturen er 25-27 grader både sommer og vinter. 

Hollandsk kolonial arkitektur i Willemstad

Selvom øerne er meget besøgte kan du altid finde ro i naturen, hvis du bevæger dig lidt væk fra de beboede områder. Her finder du uberørte strande og vindblæste kyster perfekte til vandring og ridning.
Curaçaos lille sprudlende hovedstad Willemstad byder på skøn hollandsk kolonial arkitektur og spændende museer. Øen kan beskrives som et lille stykke af Europa sat i eksotiske kulisser.

Snorkling blandt farvestrålende fisk

Begge øer er oplagte valg til snorkling og dykning i et krystalklart hav, der vrimler med farvestrålende fisk. Du kan udforske gamle skibsvrag og endda et flyvrag eller to. Briserne, der blæser non-stop, skaber desuden optimale betingelser for windsurfing såvel som kiteboarding.

Vi har pakket en lille kombinationsrejse, hvor du får mulighed for at opleve begge øer på samme tur. I dette caribiske ferieparadis kan du nyde en uforglemmelig bryllupsrejse eller et romantisk ”getaway”. Øerne tilbyder også den spændende, aktive familieferie, hvor der med garanti lægges op til underholdning for hele familien.

Mulighederne er mange og valget er dit!

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

 

Bestil 60 dage før ankomst og få rabat

Aruba

Nordvest, Curacao

12 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Curaçao

Curaçao - et caribisk paradis

Du begiver dig ned gennem Willemstads farverige gader, hvor de pastelfarvede huse udgør rammen for den lille, UNESCO-beskyttede hovedstad. En kat ligger i skyggen og sover, og en smilende gadesælger tilbyder dig smagsprøver på frisk ananas. Stemningen er tilbagelænet på en måde, som du kun finder i Caribien. 

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Aruba - 5 nætter

Amsterdam Manor Beach Resort Manchebo Beach Resort & Spa
Billigste hotelmulighed
Se kort

Amsterdam Manor Beach Resort

Beliggenhed: Aruba, Aruba

Amsterdam Manor Beach Resort er et romantisk og malerisk resort i hollandsk kolonistil med udsigt over Eagle Beach’s turkisblå vand bare 5 minutters kørsel fra Oranjestad, Palm Beach, restauranter, butikker og kasinoer. Resortet har 72 rummelige værelser i fire forskellige kategorier. Alle værelserne er moderne og holdt i varme, caribiske farver med aircondition, tekøkken, gratis Wi-Fi, tv, telefon, værdiboks, gratis kaffe og udsigt til den hyggelige gård, poolen eller havet. Hotellet har en restaurant, to barer og en lounge med en flot udsigt over havet. Det er muligt at tilkøbe All Inklusive, som inkluderer 3 måltider, lokale drikkevarer samt fri afbenyttelse af mountainbikes og snorkleudstyr.

Grøn Profil med EarthCheck

Amsterdam Manor Beach Resort er registreret i Earthcheck. EarthCheck er turismens internationale miljømærke og viser, at et hotel lever op til en række stramme miljøkrav på områder som energi, vand, bæredygtig mad, CSR mv. Med et ophold på Amsterdam Manor Beach Resort bor du således på et hotel, der er med til at passe på miljøet uden at gå på kompromis med kvalitet og service.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Amsterdam Manor Beach Resort Manchebo Beach Resort & Spa Bucuti & Tara Beach Resorts
Se kort

Manchebo Beach Resort & Spa

Beliggenhed: Aruba, Aruba

The Manchebo Beach Resort & Spa er et af Aruba's mest intime strand resort bestående af 72 værelser. Beliggende på Aruba's bredeste strandstrækning, Eagle Beach, er resortet oplagt som romantisk "getaway". Slap af ved det Caribiske Hav mens du nyder en tropisk frugt smoothie eller herlige caribiske cocktails. Nyd et dejligt måltid på en af hotellets fire restauranter, og slap af ved poolen eller på stranden. Hotellet har desuden gratis wifi og fitness facilitet. Sørg også for at forkæle krop og sjæl med spa behandlinger i resortets spa afdeling, der ligger lige ud til havet. Eller deltag i yoga eller pilates timer, der foregår med udsigt til stranden. På værelserne er der TV, gratis wifi, værdiboks. mikroovn og lille køleskab, kaffe/te facilitet, air condition og loftsvifte.

Officiel hotelkategori: 4*
Læs mere her
Manchebo Beach Resort & Spa Bucuti & Tara Beach Resorts Divi Aruba All Inclusive
Se kort

Bucuti & Tara Beach Resorts

Beliggenhed: Aruba, Aruba

Bucuti & Tara Beach Resorts er Arubas mest romantiske oase og øparadis, hvor der er garanti for fred og ro. Resortet, der er det første caribiske hotel, der er certificeret som Co2-neutralt, er beliggende på Eagle Beach, langt fra menneskemængder og "højhushoteller". Det er det perfekte sted for par, der søger afslapning og smukke omgivelser. Ved ankomst til resortet gør det nye check in system det muligt at undgå kø ved lobbyen og gå direkte til ét af de kun 104 værelser, suiter eller penthouse-værelser og finde sit eget lille, intime ferieparadis.

Hotellet er beliggende tæt på de største attraktioner såsom Alto Vista Chapel og California Sand Dunes. Cafeer, restauranter og shopping finder du i den nærliggende by Oranjestad. Snyd heller ikke dig selv for en gratis yogatime på stranden fredag morgen med instruktøren Shanti, der længe har været Arubas favorit instruktør og nu er kendt over hele verdenen.

Hotellet er kun for voksne over 17 år.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Bucuti & Tara Beach Resorts Divi Aruba All Inclusive
Se kort

Divi Aruba All Inclusive

Beliggenhed: Aruba, Aruba

Divi er beliggende på en ultimative hvid sandstrand. Og med mulighed for at gøre brug af alle faciliteterne på det nærliggende Tamarijn Aruba All Inclusive, vil du få  hele 10 spisesteder at vælge i mellem, 8 barer og lounges, umotoriserede vandsport inkl. snorkling og windsurfing udstyr, golf og spa. 

Grøn Profil med Travelife

Divi Aruba er registreret i Travelife, der er er turismens internationale miljømærke og viser, at et hotel lever op til en række stramme miljøkrav på områder som energi, vand, bæredygtig mad, CSR mv. Med et ophold på Divi Aruba bor du således på et hotel, der er med til at passe på miljøet uden at gå på kompromis med kvalitet og service.

Officiel hotelkategori: TBA
Læs mere her

Curacao - 5 nætter

Livingstone Jan Thiel Resort
Se kort

Livingstone Jan Thiel Resort

Beliggenhed: Curaçao, Curacao

Hotellet tilbyder lyse rumlige hotelværelser, lejligheder og villaer, med udsigt over de smukke omkringliggende haver og havet. Alle værelser er udstyret med aircondition, gratis Wi-Fi, sikkerhedsboks og lejlighederne har desuden køkkenfaciliteter.

Jan Thiel Resort har en stor swimmingpool med dertilhørende børnepool, gratis minibus til det nærliggende supermarked, Jan Thiel Beach området og strandklæder til brug ved poolen eller ved stranden. I receptionen er det muligt at booke en bred vifte af aktiviteter og ture, blandt andet mountainbike ture i den smukke natur, eller dykkerskole.

Hotellets restaurant tilbyder en varieret morgenmadsbuffet, samt frokost og middag. Udover den normale menu tilbydes der ofte forskellige tema buffeter. Gæster kan også få en forfriskende drink ved poolen eller hotellets bar. 

Officiel hotelkategori: TBA
Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.