Klima

Vejret på Bahamas

Med sine 320 solskinsdage om året og temperaturer, der sjældent går under 17 °C, kan man nyde en skøn solskinsferie næsten året rundt, vi anbefaler dog at undgå efteråret, hvor der kan forekomme orkaner. 

Bahamas er en fantastisk destination og med sit varme og behagelige klima et oplagt feriemål næsten året rundt. På Bahamas er der kun 8 °C forskel mellem den varmeste og den køligste måned, og klimaet er subtropisk med milde vintre og varme, fugtige somre. Luftfugtigheden er høj, men den nordlige passatvind gør sit til, at varmen ikke føles ubehagelig.  Regntiden er fra juni til september, og om efteråret kan der forekomme orkaner. Højsæsonen, hvor de fleste gæster Bahamas-øerne, er da også typisk fra medio december til medio april. Forskellen mellem land- og vandtemperaturen er aldrig højere end 5 grader.

Klimatabellen her på siden viser den gennemsnitlige temperatur for hver af de pågældende måneder. Den er baseret på middelværdier, målt over 30 år, fra officielle meteorologiske vejrstationer. Disse data er indsamlet af meteorologisk institut i Sverige, der indgår i WMO (World Meteorological Organization). For yderligere oplysninger henvises også til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.