Slap helt af på Bahamasøerne Cat Island og Eleuthera

USA - Cat Island, Eleuthera

 • Oplev to skønne Bahamas-øer på samme rejse
 • Afslappet caribisk stemning og turkisblåt hav
 • Udforsk havets koralrev, blå huller og skibsvrag
 • Besøg Arawak Indian-grotterne og bomuldsplantageruiner

I det øjeblik du placerer fødderne i det hvide sand på de smukke Bahamas-øer ved du, at du er landet i det eksotiske Caribien.

Der venter dig en ferie med svajende palmer, turkisblåt hav og en tilbagelænet og afslappet stemning, der får dig til at sænke skuldrene. Din største beslutning her er hvilken bog, drink eller restaurant, du skal kaste dig over. De smukke øer Eleuthera og Cat Island vil skabe rammerne for en mindeværdig solferie. 

Rejsen tager sin begyndelse på Eleuthera, der er en smal, lang ø opdelt i en nordlig og sydlig del med mange små, hyggelige fiskerlejer. Øens navn Eleuthera betyder frihed på græsk, hvilket ikke er tilfældigt– livet på øen foregår nemlig i et meget afslappet og tilbagelænet tempo. 
Den smukke kystlinje med det turkisblå, klare havvand indbyder til at blive udforsket, og uanset om du er til dykning, snorkling eller dybhavsfiskeri er der gode muligheder. Eleuthera er kendt for de pink og hvide strande og de mange ananasplantager, der leverer ananas til de lokales yndlingsspise ananastærte samt til den årlige ananas-festival i juni. 

Efter fire dage på smukke Eleuthera fortsætter rejsen til Cat Island, der skal være din destination de næste tre dage. Livet på Cat Island foregår i et roligt tempo med lækker maden, smuk natur og sjove aktiviteter. Meget af den 77 kilometer lange ø er ubeboet, hvilket gør den til et uforstyrret og afslappende sted at feriere. Det betyder dog ikke, at Cat Island ikke har noget at tilbyde de gæster, der gerne vil have oplevelser med hjem i bagagen. 

Er du til det våde element, findes der et hav af spændende muligheder, hvor du kan dykke ved koralrev, blå huller, udforske skibsvrag og opleve delfiner, rokker og hajer helt tæt på. Her må du heller ikke glemme at tage forbi Boiling Hole ved Armbrister Creek, hvor tidevandsforholdene får havet til at boble og nærmest bøvse – et godt sted at se rokker og småhajer.

Er du mere til oplevelser på land, kan du tage på udflugt og udforske Arawak Indian-grotterne og besøge de forladte ruiner på de gamle bomuldsplantager, der er spredt over hele øen, og hvor der stadig er rester af de gamle slavehytter fra 1700-tallet.

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

USA

Cat Island, Eleuthera

7 nætter / 8 dage

fra kr. 21.635

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

- 4 nætter

Coral Sands, Harbour Island, Eleuthera

Coral Sands, Harbour Island, Eleuthera

Beliggenhed: ,

Rejsen tager sin begyndelse på Eleuthera, der er en smal og lang ø opdelt i en nordlig og sydlig del med mange små, hyggelige fiskelejre. Øens navn Eleuthera betyder frihed på græsk, hvilket ikke er tilfældigt – livet på øen foregår nemlig i et meget roligt og tilbagelænet tempo. 

Når du befinder dig her, indbyder den smukke kystlinje med det turkise og klare havvand til at blive udforsket, og uanset om du er til dykning, snorkling eller dybhavsfiskeri er der gode muligheder for at opleve det. Eleuthera er kendt for de pink og hvide strande og de mange ananasplantager, der leverer ananas til de lokales yndlingsspise ananastærte samt til den årlige ananas-festival i juni.

Efter 4 dage i de smukke omgivelser på Eleuthera fortsætter rejsen til Cat Island, der skal være jeres destination de næste 3 dage. Livet på Cat Island foregår i et roligt tempo, hvor det er maden, naturen og aktiviteterne, der tager opmærksomheden. Meget af den 77 kilometer lange ø er ubeboet, der gør øen til et uforstyrret og afslappende sted at feriere. Det betyder dog ikke, at Cat Island ikke har noget at tilbyde de gæster, der gerne vil have oplevelser med hjem i bagagen. For er du til det våde element, findes der et hav af spændende muligheder, hvor du kan dykke ved koralrev, blå huller, udforske skibsvrag og opleve delfiner, rokker og hajer helt tæt på. Her må du heller ikke glemme at tage forbi Boiling Hole ved Armbrister Creek, hvor tidevandsforholdene får havet til at boble og nærmest bøvse – et godt sted at se rokker og småhajer.
Er du mere til oplevelser på land, kan du tage på udflugt og udforske Arawak Indian-grotterne og de forladte ruiner på de gamle bomuldsplantager, der er spredt over hele øen, og hvor der stadig er efterladenskaber af de gamle slavehytter fra 1700-tallet.

 
Læs mere her

Cat Island - 3 nætter

Fernandez Bay Village
Se kort

Fernandez Bay Village

Beliggenhed: Bahamas, Cat Island

Fernandez Bay Village består af 16 rustikke og autentiske hytter beliggende på den hvide, private sandstrand, og for gæster, der ønsker at bo i uforstyrrede og romantiske omgivelser.
Hytterne har bad og toilet, queen size-senge, køleskab, loftsventilator samt terrasse med havudsigt. Værelserne har ikke TV og telefoner i hytterne, da det er de nære og naturlige omgivelser, der dyrkes på Fernandez Bay Village. 
Derudover kan du frit låne kajakker og snorkeludstyr til at udforske det smukke hav, og skulle du have lyst til at komme ud at fiske, dykke eller cykle, er det muligt at udstyr på hotellet. 
Tilbring aftenerne på de lange strande til lyden af det småskvulpende havvand, og nyd de romantiske stunder omkring levende bål og dejligt selskab med en kold forfriskning fra Tiki Bar.

 

Læs mere her

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Før du rejser til USA

  Pas/Visum
  Regler for indrejse til USA

  De fleste danske statsborgere kan rejse til USA uden visum under det såkaldte Visa Waiver Program. Reglerne for indrejse kræver, at du laver en ESTA forhåndsregistrering og denne skal laves senest 72 timer før afrejse. En ESTA-forhåndsgodkendelse er gyldig i to år og koster 14 dollars. Få adgang til ESTA (Electronic System for Travel Authorization). 

  Gyldig fra 1. april 2016:
  Alle med dansk pas, og som rejser ind til USA med ESTA-godkendelse, skal have biometriske pas med chip. Alle danske pas der er udstedt efter den 1. august 2006 er biometriske og udstyret med chip, som indeholder b.la. et digitalt foto og din underskrift. Med denne pastype og en ESTA-godkendelse behøver du ikke mere for at rejse ind i USA.
  Såfremt dit pas er udstedt FØR 1. august 2006 lever det ikke op til de nye regler, og du vil enten skulle søge visum eller have et nyt pas, hvis du rejser mellem 1. april og 1. august 2016.


  Du skal kun søge om visum: 
  - Hvis du ikke er dansk statsborger 
  - Hvis du skal arbejde eller studere i USA 
  - Hvis du tidligere er blevet nægtet visum til USA 
  - Hvis du vil opholde dig i USA i mere end 90 dage 
  - Hvis du ikke er i besiddelse af en ren straffeattest 
  - Hvis du tidligere ikke har forladt USA inden udløbet af en 90 dages visumfri periode
  - Du har besøgt Iran, Irak, Sudan eller Syrien på eller efter den 1. marts 2011 og/eller har dobbelt statsborgerskab, til ét af nævnte lande. 
  - Hvis du ikke har et e-pas/biometrisk pas med chip, rejser til USA mellem 1. april og 1. august 2016, og ikke ønsker at få lavet et nyt pas.

  Kontakt den amerikanske ambassade i Danmark, hvis du ønsker flere oplysninger om pas- og visumreglerne samt generelle indrejseregler: 

  Embassy of the United States of America 
  Dag Hammerskjölds Alle 24 
  2100 København Ø 
  Tlf. 3341 7100 - hverdage 14.00 – 16.00 
  dk.usembassy.gov

  Vaccinationer
  Inden din rejse til USA bør du holde dig informeret om aktuelle vaccinationsanbefalinger via linket herunder.

  Rejseklinikken.dk

  Tidszone
  USA er inddelt i 6 tidszoner: 

  Eastern Standard Time: Minus 6 timer 
  Central Standard Time: Minus 7 timer 
  Mountain Standard Time: Minus 8 timer 
  Pacific Standard Time: Minus 9 timer 
  Alaska Standard Time: Minus 10 timer 
  Hawaiian Standard Time: Minus 11 timer

  Elektricitet
  I USA og Canada er strømspændingen i el-nettet forskelligt fra den i Europa. Således er der kun 120 volt i de nordamerikanske stikkontakter i forhold til vores 230 volt. Kontakterne har også en anden form i stedet for de 'runde ben', der bruges i Europa. Du kan således ikke uden videre bruge dine elektriske apparater og mobil- og computeropladere fra Danmark i de amerikanske stikkontakter. Du er derfor nødt til at bruge en såkaldt 'adapter'. Du skal købe et lille adapter stik, der populært sagt laver en nordamerikansk stikkontakt om til en europæisk/dansk. Det bedste vil være at købe det hjemmefra, så det ikke er det første, du skal ud at lede efter på din rejse.
  Du kan købe stikket i de fleste større supermakeder og hos el-forhandlere, men også visse butikker i København Lufthavn forhandler dem. En god idé er desuden at tage en dansk multistikdåse med forlængerledning med, så du har flere stikudtag at gøre godt med. Så kan du oplade flere apparater på én gang på hotelværelset.

  Læs mere om de forskellige stiktyper her

  Strømstyrke og spænding i USA og Canada

  På grund af den lave spænding på 120 volt er det ikke alle elektriske apparater fra Europa, der kan bruges i USA. Det er f.eks. gældende for hårtørrere. I stedet for at købe en elektrisk omformer er det langt billigere - og nemmere - at købe en helt ny hårtørrer i USA. I langt de fleste tilfælde kan du uden problemer bruge dine medbragte elektriske apparater i USA. Det gælder f.eks. computere, diverse opladere til mobiltelefoner, computere, barbermaskiner m.m. Du skal blot bruge den førnævnte adapter.
  Man skal dog overordnet undgå at købe elektriske apparater i USA, som f.eks. køkkenmaskiner og andet husholdningsudstyr, da de er produceret til at køre på 120 volt og efterfølgende skal bruges med en dyr omformer i Danmark.


Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Marianne, Kim, Kasper

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.