Slap helt af på Bahamasøerne Cat Island og Eleuthera

USA - Cat Island, Eleuthera
 • Oplev to skønne Bahamas-øer på samme rejse
 • Afslappet caribisk stemning og turkisblåt hav
 • Udforsk havets koralrev, blå huller og skibsvrag
 • Besøg Arawak Indian-grotterne og bomuldsplantageruiner

I det øjeblik du placerer fødderne i det hvide sand på de smukke Bahamas-øer ved du, at du er landet i det eksotiske Caribien.

Der venter dig en ferie med svajende palmer, turkisblåt hav og en tilbagelænet og afslappet stemning, der får dig til at sænke skuldrene. Din største beslutning her er hvilken bog, drink eller restaurant, du skal kaste dig over. De smukke øer Eleuthera og Cat Island vil skabe rammerne for en mindeværdig solferie. 

Rejsen tager sin begyndelse på Eleuthera, der er en smal, lang ø opdelt i en nordlig og sydlig del med mange små, hyggelige fiskerlejer. Øens navn Eleuthera betyder frihed på græsk, hvilket ikke er tilfældigt– livet på øen foregår nemlig i et meget afslappet og tilbagelænet tempo. 
Den smukke kystlinje med det turkisblå, klare havvand indbyder til at blive udforsket, og uanset om du er til dykning, snorkling eller dybhavsfiskeri er der gode muligheder. Eleuthera er kendt for de pink og hvide strande og de mange ananasplantager, der leverer ananas til de lokales yndlingsspise ananastærte samt til den årlige ananas-festival i juni. 

Efter fire dage på smukke Eleuthera fortsætter rejsen til Cat Island, der skal være din destination de næste tre dage. Livet på Cat Island foregår i et roligt tempo med lækker maden, smuk natur og sjove aktiviteter. Meget af den 77 kilometer lange ø er ubeboet, hvilket gør den til et uforstyrret og afslappende sted at feriere. Det betyder dog ikke, at Cat Island ikke har noget at tilbyde de gæster, der gerne vil have oplevelser med hjem i bagagen. 

Er du til det våde element, findes der et hav af spændende muligheder, hvor du kan dykke ved koralrev, blå huller, udforske skibsvrag og opleve delfiner, rokker og hajer helt tæt på. Her må du heller ikke glemme at tage forbi Boiling Hole ved Armbrister Creek, hvor tidevandsforholdene får havet til at boble og nærmest bøvse – et godt sted at se rokker og småhajer.

Er du mere til oplevelser på land, kan du tage på udflugt og udforske Arawak Indian-grotterne og besøge de forladte ruiner på de gamle bomuldsplantager, der er spredt over hele øen, og hvor der stadig er rester af de gamle slavehytter fra 1700-tallet.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

USA

Cat Island, Eleuthera

7 nætter / 8 dage

fra kr. 23.565

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

- 4 nætter

Coral Sands, Harbour Island, Eleuthera

Coral Sands, Harbour Island, Eleuthera

Beliggenhed: ,

Rejsen tager sin begyndelse på Eleuthera, der er en smal og lang ø opdelt i en nordlig og sydlig del med mange små, hyggelige fiskelejre. Øens navn Eleuthera betyder frihed på græsk, hvilket ikke er tilfældigt – livet på øen foregår nemlig i et meget roligt og tilbagelænet tempo. 

Når du befinder dig her, indbyder den smukke kystlinje med det turkise og klare havvand til at blive udforsket, og uanset om du er til dykning, snorkling eller dybhavsfiskeri er der gode muligheder for at opleve det. Eleuthera er kendt for de pink og hvide strande og de mange ananasplantager, der leverer ananas til de lokales yndlingsspise ananastærte samt til den årlige ananas-festival i juni.

Efter 4 dage i de smukke omgivelser på Eleuthera fortsætter rejsen til Cat Island, der skal være jeres destination de næste 3 dage. Livet på Cat Island foregår i et roligt tempo, hvor det er maden, naturen og aktiviteterne, der tager opmærksomheden. Meget af den 77 kilometer lange ø er ubeboet, der gør øen til et uforstyrret og afslappende sted at feriere. Det betyder dog ikke, at Cat Island ikke har noget at tilbyde de gæster, der gerne vil have oplevelser med hjem i bagagen. For er du til det våde element, findes der et hav af spændende muligheder, hvor du kan dykke ved koralrev, blå huller, udforske skibsvrag og opleve delfiner, rokker og hajer helt tæt på. Her må du heller ikke glemme at tage forbi Boiling Hole ved Armbrister Creek, hvor tidevandsforholdene får havet til at boble og nærmest bøvse – et godt sted at se rokker og småhajer.
Er du mere til oplevelser på land, kan du tage på udflugt og udforske Arawak Indian-grotterne og de forladte ruiner på de gamle bomuldsplantager, der er spredt over hele øen, og hvor der stadig er efterladenskaber af de gamle slavehytter fra 1700-tallet.

 
Læs mere her

Cat Island - 3 nætter

Fernandez Bay Village
Se kort

Fernandez Bay Village

Beliggenhed: Bahamas, Cat Island

Fernandez Bay Village består af 16 rustikke og autentiske hytter beliggende på den hvide, private sandstrand, og for gæster, der ønsker at bo i uforstyrrede og romantiske omgivelser.
Hytterne har bad og toilet, queen size-senge, køleskab, loftsventilator samt terrasse med havudsigt. Værelserne har ikke TV og telefoner i hytterne, da det er de nære og naturlige omgivelser, der dyrkes på Fernandez Bay Village. 
Derudover kan du frit låne kajakker og snorkeludstyr til at udforske det smukke hav, og skulle du have lyst til at komme ud at fiske, dykke eller cykle, er det muligt at udstyr på hotellet. 
Tilbring aftenerne på de lange strande til lyden af det småskvulpende havvand, og nyd de romantiske stunder omkring levende bål og dejligt selskab med en kold forfriskning fra Tiki Bar.

 

Officiel hotelkategori: TBA
Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Marianne, Karina, Martin

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.