Bahamas: Oplev Cat Island og Long Island

Bahamas - Cat Island, Long Island
 • Oplev Bahamas-øernes caribiske stemning
 • Eksotisk badeferie i smukke, spektakulære naturomgivelser
 • Bo direkte til stranden
 • Fantastiske muligheder for snorkling

Lange, hvide sandstrande med svajende palmer, og en afslappet og tilbagelænet stemning. Den er god nok – du er landet på Bahamas.

Rejsen tager sin begyndelse på Cat Island, der er en ægte paradis-ø, hvor alt foregår i ganske roligt tempo, og hvor det nærmest er umuligt ikke at slappe af og nyde tilværelsen. Ikke mindst på grund af de smukke naturomgivelser, der er præget af lange, hvide sandstrande, svajende palmer og turkisblåt, klart havvand. Dertil er meget af den 77 kilometer lange ø ubeboet, der gør den til et uforstyrret og afslappende sted at feriere.

Cat Island - delfiner, hajer og skibsvrag

At Cat Island er fredelig og rolig, præget af en afslappende atmosfære, betyder ikke, at øen ikke har seværdigheder og aktiviteter at tilbyde sine gæster. Er du til det våde element, findes der et hav af spændende muligheder, hvor du kan dykke ved koralrev, blå huller, udforske skibsvrag og opleve delfiner, rokker og hajer helt tæt på. Her må du heller ikke glemme at tage forbi Boiling Hole ved Armbrister Creek, hvor tidevandsforholdene får havet til at boble og nærmest bøvse – et godt sted at se rokker og småhajer.
Er du mere til oplevelser på land, kan du tage på udflugt og udforske Arawak Indian-grotterne og de forladte ruiner på de gamle bomuldsplantager, der er spredt over hele øen, og hvor der stadig er efterladenskaber af de gamle slavehytter fra 1700-tallet.

Long Island - en kontrastfyldt verden

Efter tre skønne dage på Cat Island fortsætter rejsen til Long Island, der er kontrasternes ø med alt fra bragende bølger til havblik og charmerende landsbyer. Øens placering gør nemlig, at den kan opleves på to vidt forskellige måder, alt efter hvor du befinder dig. På østkysten brager Atlanterhavets bølger mod høje, dramatiske klipper, mens vestkysten prydes af smukke sandstrande med roligere vand. På øens øvrige områder finder du plantageruiner, kønne landsbyer, historiske småhytter og blå og hvide gotiske kirker. 

Oplev verdens dybeste blå hul

Den spektakulære natur på Long Island har skabt udsøgte aktivitetsmuligheder for naturelskere verden over. Ikke mindst fordi Long Island byder på verdens dybeste blå hul at dykke i, muligheden for at se hajer i deres naturlige omgivelser, og de hvide og pink sandstrande, der er overstrøet med fine muslingeskaller. Derudover gemmer østkysten på smukke koralrev, hvor vestkysten med de azurblå bugter er ideelle til fugleobservation, kajakroning eller en dejlig badetur. Er man interesseret i historiske levn og vidnesbyrd er plantageruinerne, Long Island Museum og ikke mindst det gamle hulesystem med fint bevarede hulemalerier absolut et besøg værd.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Bahamas

Cat Island, Long Island

8 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Cat Island Long Island

Cat Island, Bahamas

Livet på Cat Island foregår i et roligt tempo, hvor det er maden, naturen og aktiviteterne, der optager ens opmærksomhed. 
Læs mere
Cat Island Long Island

Long Island

Velkommen til kontrasternes ø Long Island, der er præget af både Det Caribiske Hav såvel som Atlanterhavet.

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Cat Island - 3 nætter

Fernandez Bay Village
Se kort

Fernandez Bay Village

Beliggenhed: Bahamas, Cat Island

Fernandez Bay Village består af 16 rustikke og autentiske hytter beliggende på den hvide, private sandstrand, og for gæster, der ønsker at bo i uforstyrrede og romantiske omgivelser.

Hytterne har bad og toilet, queen size-senge, køleskab, loftsventilator samt terrasse med havudsigt. Værelserne har ikke TV og telefoner i hytterne, da det er de nære og naturlige omgivelser, der dyrkes på Fernandez Bay Village. 

Derudover kan du frit låne kajakker og snorkeludstyr til at udforske det smukke hav, og skulle du have lyst til at komme ud at fiske, dykke eller cykle, er det muligt at udstyr på hotellet. 
Tilbring aftenerne på de lange strande til lyden af det småskvulpende havvand, og nyd de romantiske stunder omkring levende bål og dejligt selskab med en kold forfriskning fra Tiki Bar.

 

Officiel hotelkategori: TBA
Læs mere her

Long Island - 3 nætter

Cape Santa Maria, Long Island

Cape Santa Maria, Long Island

Beliggenhed: Bahamas, Long Island

På Cape Santa Maria får du chancen for at bo i traditionelt indrettede hytter og villaer ud til sandstranden. 
Værelserne er hyggelige og stemningsfulde (nogen i træhytter) og er udstyret med moderne faciliteter så som aircondition, loftsvifte, WiFi, værdiboks, kaffe/te facilitet, TV, telefon og rummelige verandaer, der betyder, at du både får en komfortabel og autentisk indkvartering. Hotellet har desuden restaurant og bar, fitnesscenter, WiFi og mange aktiviteter.

Med direkte adgang til det turkisblå hav lokker mange vandaktiviteter, og skulle du f.eks. have lyst til at sejle i kajak, udlåner hotellet dem gratis. Derudover er der mulighed for at komme ud at dykke, snorkle samt prøve dybhavsfiskeri – ligesom det også er muligt at leje bil og komme på forskellige udflugter til Long Islands spektakulære natur. Der er ingen tvivl om, at Cape Santa Marias beliggenhed charmerer sig ind på de fleste, og derfor indbyder til, at man blot bevæger sig ned på den lækre, hvide sandstrand og nyder den smukke havudsigt.
 

 
Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.