Nassau, New Providence

  • Rejsetid

    11-14 timer

  • Bedste årstid

    oktober-juli

  • Tidsforskel

    -5/-6 timer

Nassau er Bahamas’ hovedstad og ligger på øen New Providence.

Byen er charmerende og byder på forførende caribisk stemning, huse og bygninger i pastelfarver og kolonialstil, fantastiske strande og en masse aktivitetsmuligheder. Nassau er Bahamas kommercielle midtpunkt, beliggende på den nordøstlige kyst af New Providence og en af Caribiens mest populære krydstogthavne. Her mødes livsnydere fra hele verden for at dykke i det klare vand, solbade, shoppe duty-free, spise lækker mad, spille golf og opleve øens kasino. 

Også på øen, Paradise Island, der har lagt kulisse til adskillige film, heriblandt Pirates of the Caribbean og mange James Bond film, finder man store resorts med forskellige temaer for enhver smag. Det mest kendte er Atlantis, hvor vandaktiviteterne naturligvis er i højsædet, med alt fra snorkling, dykning med delfiner til en kæmpe forlystelsesvandpark og en af verdens største akvarier. 
Er du vininteresseret, finder du en enorm privat vinsamling med mere end 250.000 flasker på det historiske Graycliff hotel. Gå heller ikke glip af Nassaus ”straw market”, hvor kan købe traditionelle stråhatte og andre ting i strå.

Læs mere
Vil du til Nassau - New Providence?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.