Eleuthera

  • Rejsetid

    11 -14 timer

  • Bedste årstid

    oktober-juli

  • Tidsforskel

    -5/-6

Eleuthera, der er en smal og lang ø opdelt i en nordlig og sydlig del med mange små, hyggelige fiskerlejer. Øens navn Eleuthera betyder frihed på græsk, hvilket ikke er tilfældigt– livet på øen foregår nemlig i et meget roligt og tilbagelænet tempo. 

Når du befinder dig her, indbyder den smukke kystlinje med det turkise og klare havvand til at blive udforsket, og uanset om du er til dykning, snorkling eller dybhavsfiskeri er der gode muligheder for at opleve det. Eleuthera er kendt for de pink og hvide strande og de mange ananasplantager, der leverer ananas til de lokales yndlingsspise ananastærte samt til den årlige ananas-festival i juni. 
 
Læs mere
Vil du til Eleuthera?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.