Bahamas
  • Rejsetid

    11-14 timer

  • Bedste årstid

    oktober-juli

  • Tidsforskel

    -5/-6 timer

Rejser til Bahamas i Caribien

Orkanen Dorian passerede gennem Bahamas den 2. og 3. september i år og forårsagede massive oversvømmelser i den nordlige del af ø-gruppen, hvor især Grand Bahamas og Abaco-øerne blev hårdt ramt. I øjeblikket er det derfor ikke muligt at arrangere rejser dertil. 
Derimod er hovedstaden Naussau og de fleste andre øer ikke påvirket af orkanen, og her er hotellerne fortsat åbne til at byde gæster velkomne. 
Kontakt Profil Rejser for nærmere information. 

 

På en rejse til Caribien og Bahamas finder du jordens klareste havvand, hvide sandstrande så langt øjet rækker, varme året rundt, venlige og gæstfrie mennesker, gourmetmad, aktiviteter for alle og et afslappet tempo. Det er blot nogle af de ting, der gør det nemt at lade sig forføre af øgruppen Bahamas.

Se alle rejser til Bahamas 

Familieferie eller romantisk ’getaway’, ren afslapning eller vandsport - Bahamas tilbyder eksotiske rejser til alle slags gæster. 

Bahamas ligger mellem Floridas sydkyst og Cuba, der hvor Atlanterhavet møder Det Caribiske Hav og består af intet mindre end 700 større og mindre øer, så det er langtfra dem alle, man kan nå at besøge på ferien. 30 af dem er beboede, og de mest populære øer er Grand Bahama og New Providence, hvor man også finder de største byer, Freeport og hovedstaden Nassau, der har et indbyggertal på 180.000. 

Dykkereventyr ved Bahamas Øerne

Bahamas er en fantastisk dykkerdestination og det er ikke mindst på grund af, at de har det reneste, klareste havvand på planeten med en sigtbarhed på mere end 60 meter og verdens tredjestørste koralrev. Det marine økosystem er prioriteret højt, og Bahamas bevarer dermed et af de mest storslåede miljøer for dykning og snorkling på kloden. Er du garvet dykker, må du ikke snyde dig selv for undervandshuler og de berømte ”blå huller”, som er dybe labyrintiske tunneller, der kan gå flere hundrede eller endda tusindvis af meter ned. Under vandet er der andre uforglemmelige dykkeroplevelser, såsom de to historiske skibsvrag, Santa Maria Teresa og Tears of Allah og dykning med hajer og delfiner. Hvis hajdykning er en tand for vildt, er der mulighed for at prøve Bahama-specialiteten, at svømme med grise. 

Bahamas rejse med masser af aktiviteter

Men ikke bare under havoverfladen venter der en smuk verden. Bahamas er også et paradis for andre udendørs aktiviteter, og der findes et væld af nationalparker med bl.a. underjordiske huler, spændende skovruter og et rigt dyreliv. 
Efter en dag med strand, vand og andre naturoplevelser er der rig lejlighed til at opleve Bahamas farverige bykultur i form af dutyfree-shopping, kasinoer i Las Vegas stil og diskoteker. Dette finder du f.eks. på Paradise Island ud for hovedstaden Nassau. 

Oplev spændende og eksotisk gourmetmad på Bahamas

Maden er et kapitel for sig, for Bahamas har et spændende og eksotisk køkken, og en af specialiteterne er konkylien. På din Bahamas rejse vil vi opfordre dig til at smage de friturestegte konkylier med fiskesuppe, en forret, som man tit ser på menukortet på Nassaus mange restauranter.

Krydstogt til Florida og Bahamas

På et krydstogt i Caribien har du mulighed for at vælge en rejse med stop på Bahamas undervejs. Flere krydstogter fra Florida og Miami lægger vejen forbi Bahamas Øerne.

Læs mere om krydstogter til Bahamas her

Find din rejse til Bahamas under fanen 'Rejsetilbud', hvor du kan se vores færdige pakkerejser med fly og hotel. Hvis du ønsker at skræddersy din rejse sidder vores dygtige rejsekonsulenter parate til at hjælpe dig med flyrejse og hotelpakke.

Se vores rejser til Bahamas Øerne her

Læs mere
Anbefalet til dig
Vil du til Bahamas?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina, Inger, Marianne

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.