Udflugter

  • Rejsetid

    12-14 timer

  • Bedste årstid

    Hele Året

  • Tidsforskel

    -5/-6

Udflugter på Aruba

Herunder finder du et udvalg af udflugter på Aruba. Vi har håndplukket forskellige udflugter til dig, der ønsker at udforske denne spændende ø.

Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Transport mellem lufthavn og hotel |

Reserver bustransport mellem lufthavn og hotel. Det er også muligt at bestille en bil med chauffør

Varighed:
Afgang:

Halvdags sightseeingtur |

Oplev Aruba’s kultur og seværdigheder!
På denne guidede halvdags tur bliver I kørt i moderne busser med aircondition til nogen af Arubas største seværdigheder.

Kapellet Alto Vista, øens første kristne kirke og et vigtigt sted for øens kristne, Casibari Rock Formation, Natural Bridge, som engang var øens største naturlige klippeformation i broform og som nu ligger i ruiner, California Lighthouse, beliggende på øens nordligste punkt,  og tilslut et besøg i the Butterfly Farm, en tropisk have fyldt med smukke sommerfugle i alverdens farver
 

Varighed: 3 ½ time
Afgang: 10:00

Morgen snorkletur |

Nyd livet til søs og under vands!

Oplev Aruba fra helt en ny vinkel på denne 4 timers snorkletur. Hop ombord på den 70 fod lange katamaran, som vil sejle jer forbi den smukke kyststrækning. Der gøres 3 stop på turen: ved skibsvraget Antilla, Arashi Reef og Boca Catalina) hvor der er mulighed for at snorkle og opleve havets forunderlige verden.
Prisen inkluderer snorkle udstyr, fri bar med lokale drikkevarer samt frokost.
Det er også muligt at prøve Snuba, som bestilles og betales separat. Snuba er et system, hvor man går på havets bund iklædt en hjelm, som er tilkoblet et luftsystem ved havoverfladen - en sjov og anderledes oplevelse.

 

Varighed: ca. 4 timer
Afgang: 09:00

Seaworld semi-ubåd |

Oplev havet uden at blive våd!
Stig ombord på denne smi-ubåd, som tidligere har været brugt ved forskning på Great Barrier Reef i Australien. Båden er moderne og udstyret med aircondition. Man sejler med halvdelen af skibet lige under havoverfladen, og det er muligt at sidde i ”underetagen” og gennem de store vinduer opleve havets liv. Turen går over Arashi koralrevet og et stort skibsvrag dateret tilbage til 2. verdenskrig.

Ønsker i at prøve en ”rigtig” ubåd, er dette også muligt.
 

Varighed: ca. 1½ time inkl. transport ved havnen
Afgang: 11:30

UTV off-road på nordkysten |

Oplev Arubas barske nordkyst!

På denne guidede off-road tur, kan du opleve den barske side af Arubas natur på den nordøstligeside ombord i en UTV (en lille jeep uden vinduer). Turen går til Ayo Rock Formations, Andicuri, fortet Bushiribana med guldmine ruinerne, kapellet Alto Vista Chapel, et vigtigt sted for øens kristne, Wariruri, California Lighthouse, som ligger på øens nordligste punkt, og stedet er opkaldt efter skibet California, som ligger på havets bund lige ud for kysten.
Vær opmærksom på at minimums alderen for at føre en UTV er 23 år, og minimum 12 år for at deltage på udflugten. Turen kan være noget støvet, så I bør klæde jer i tøj efter det.
 

Varighed: ca. 3 timer
Afgang: kl 9 eller 14