Bo i Arubas romantiske oase Bucuti & Tara Beach Resorts

Aruba - Nordvest
 • Arubas mest romantiske hideaway
 • Perfekt for par, der søger afslapning, fred og ro
 • Tæt på øens største attraktioner
 • Cafeer, restauranter og shopping i nærliggende Oranjestad

Resortet er Arubas mest romantiske hideaway beliggende på Eagle Beach. Det er det perfekte sted for par, der søger afslapning, fred og ro.

Med en gennemsnitstemperatur på 25-27 grader året rundt indbyder Aruba til svømmeture og afslapning. På din rejse til Aruba får du alt fra kridhvide bountystrande, eventyrlig natur og masser af spændende oplevelser og aktiviteter. 

Dette vestindiske ferieparadis tilbyder dig en uforglemmelig bryllupsrejse eller et romantisk ”getaway”. Bucuti & Tara Beach Resorts er Arubas mest romantiske øparadis, der ikke er egnet for børn. Resortet, der er det første caribiske hotel, der er certificeret som Co2-neutralt, er beliggende på Eagle Beach - det perfekte sted for par, der søger afslapning, fred og ro i smukke omgivelser. Ved ankomst til resortet gør det nye check in system det muligt at undgå kø ved lobbyen og gå direkte til ét af de kun 104 værelser, suiter eller penthouse-værelser og finde sit eget lille, intime ferieparadis.

Hotellet er beliggende tæt på de største attraktioner såsom Alto Vista Chapel og California Sand Dunes. Cafeer, restauranter og shopping finder du i den nærliggende by Oranjestad. Snyd heller ikke dig selv for en gratis yogatime på stranden fredag morgen med instruktøren Shanti, der længe har været Arubas favorit instruktør og nu er kendt over hele verdenen.

Med verdens smukkeste strande byder Aruba dig velkommen til afslapning, hvor du kan nyde solen i fred og ro. Oplevelse og service er i højsædet på øen, hvor forholdene tilpasses dine ønsker og behov for den perfekte ferie.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT

Aruba

Nordvest

10 nætter / 11 dage

fra kr. 19.785

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Aruba - 10 nætter

Bucuti & Tara Beach Resorts
Se kort

Bucuti & Tara Beach Resorts

Beliggenhed: Aruba, Aruba

Bucuti & Tara Beach Resorts er Arubas mest romantiske oase og øparadis, hvor der er garanti for fred og ro. Resortet, der er det første caribiske hotel, der er certificeret som Co2-neutralt, er beliggende på Eagle Beach, langt fra menneskemængder og "højhushoteller". Det er det perfekte sted for par, der søger afslapning og smukke omgivelser. Ved ankomst til resortet gør det nye check in system det muligt at undgå kø ved lobbyen og gå direkte til ét af de kun 104 værelser, suiter eller penthouse-værelser og finde sit eget lille, intime ferieparadis.

Hotellet er beliggende tæt på de største attraktioner såsom Alto Vista Chapel og California Sand Dunes. Cafeer, restauranter og shopping finder du i den nærliggende by Oranjestad. Snyd heller ikke dig selv for en gratis yogatime på stranden fredag morgen med instruktøren Shanti, der længe har været Arubas favorit instruktør og nu er kendt over hele verdenen.

Hotellet er kun for voksne over 17 år.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Martin, Karina, Marianne

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.