Aruba
  • Rejsetid

    12-14 timer

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    -5/-6 timer

Aruba – en hollandsk perle i det sydlige Caribien

Solen skinner fra en skyfri himmel. Temperaturen er lige tilpas. Du ligger i parasollens skygge og betragter et par legende børn i vandkanten. Her ånder alt fred og ro, og du har endelig tid til at læse din medbragte bog, før du tager en dukkert i de turkisblå bølger. Dét må være definitionen på ferie. 

Se alle rejser til Aruba

Aruba er en 33 kilometer lang ø, som befinder sig et stykke nord for Venezuela som en del ø‐kæden ’De Små Antiller’. Øen har hverken bjerge eller floder, men er berømt for sine kridhvide sandstrande, som ofte er blevet udnævnt blandt verdens smukkeste. Gennemsnitstemperaturen er 28 grader, og det regner stort set aldrig.

Den ultimative get-away fra en travl hverdag

Aruba blev opdaget af en indianerstamme helt tilbage i 1000‐tallet, og den lille ø har sidenhen betaget alle med sine kridhvide strande, turkisblå vand og behagelige klima.
Caquetio-indianerne padlede de 45 kilometer fra Venezuelas kyst i deres små kanoer, mens du i dag stiger direkte ud af flyet i dette caribiske paradis. Her skinner solen året rundt, og havtemperaturen når sjældent under 25 grader. Med andre ord er dette enhver danskers drøm om en eksotisk ø, hvor du for en kortere eller længere periode kan oplade batterierne i de skønneste omgivelser. 

 

Hvad kan jeg opleve på Aruba?  

Aruba er ideel til snorkling og dykning, for der er masser af liv at udforske under havets overflade. På de fleste hoteller kan du låne snorkel og maske, og ellers kan du købe dem i butikkerne langs stranden. De fleste snorkelsteder er let tilgængelige og ufatteligt smukke. Du kan svømme ud direkte fra stranden, og efter få meter vil du opleve farverige koraller og tropiske fisk. Vi har udvalgt tre steder, som er blandt vores favoritter: Ved Arashi Beach finder du klart vand, hvilket gør snorkling til en leg, samtidigt med at det sikrer god sigtbarhed. Ønsker du en lidt større variation, bør du tage til Boca Catalina i nærheden af Malmok Beach, hvor der er store fisk og havskildpadder. Snyd heller ikke dig selv for at opleve området ved Tres Trapi. Fra en trappe indhugget i klipperne hopper du direkte ned i en verden af store, farverige søstjerner. Aruba er desuden kendt for formidabel vragdykning, hvilket dog kræver, at du har dykkercertifikat. Find vores udvalgte udflugter på Aruba her

Vejret på Aruba

Hvornår er det bedst at besøge Aruba? Regner det nogensinde? Hvornår er der orkansæson? Det er rart at vide noget om vejrforholdene, før du bestiller din drømmerejse. Der er sjældent ændringer i vejret og temperaturen, da destinationen er behageligt varm året rundt. Få besvaret dine spørgsmål på vores side om vejret på Aruba.   

Skal du til Aruba i 2020?

Har du været på Aruba før, eller er det første gang, du begiver dig mod det caribiske paradis? Det gør ingen forskel, om det er et nyt rejsemål eller et kært gensyn, for hos Profil Rejser finder du masser af inspiration. Aruba har masser at byde på for både par, grupper og børnefamilier, og vi holder dig naturligvis opdateret på de nyeste tendenser. Tag et kig på vores store udvalg af rejseforslag og tilbud med gode priser. 

Krydstogt fra Florida til Aruba

På et krydstogt i Caribien kan du vælge en rejse med stop på Aruba undervejs. Mange krydstogter fra Miami og Florida lægger deres vej forbi Aruba.
Læs mere om krydstogter til Aruba her

Vores løfte til dig

Hos Profil Rejser kan vi langt mere end at ekspedere dig. Vi kan inspirere dig. Vi vil skræddersy dine oplevelser på Aruba, så du får lige præcis den ferie, du har drømt om. Vi guider dig med omhu gennem tilvalg og fravalg. Som en skrædder tager vi mål og syr ruten med de hoteller, fly og priser, du ønsker.

Send en rejseforespørgsel


Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Top oplevelser

Aruba

Vil du til Aruba?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.