Aruba
  • Rejsetid

    12-14 timer

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    -5/-6 timer

Rejser til Aruba i Caribien

Med en gennemsnitstemperatur på 25-27 grader, både sommer og vinter, indbyder en rejse til Caribien til svømmeture året rundt.

Se alle rejser til Aruba

En rejse til Caribien byder på alt fra kridhvide bounty-strande, eventyrlig natur og masser af spændende oplevelser og aktiviteter. Har du rejsefeber og vil gøre drømmen til virkelighed, hjælper vi dig gerne med at sammensætte den perfekte ferie til Caribien lige efter dine ønsker.

Aruba har, siden indianerne fandt øen helt tilbage i 1000‐tallet, betaget alle med sine kridhvide strande, sit turkisblå vand og sit behagelige, varme klima året rundt.
Caquetioindianerne padlede de 45 kilometer fra Venezuela i deres små kanoer, mens vi i dag stiger direkte fra vores flyrejse ud i dette strålende paradis i Det Caribiske Hav. Øen er en danskers svar på den eksotiske drømmeferie. Her skinner solen året rundt, havet er turkisblåt og sjældent under 25 grader, mens palmerne vajer i den svalende brise. På din ferie til dette vestindiske paradis kan du slappe af, mens du med alle sanser suger de eksotiske indtryk til dig.

 

Rejser til Aruba tilbyder…

Dette ferieparadis i Caribien tilbyder dig en uforglemmelig bryllupsrejse eller et romantisk ”getaway” med all inclusive på de bedste hoteller med luksusværelser og ferielejligheder. Aruba tilbyder også den spændende, aktive familieferie, hvor der lægges op til underholdning med sikkerhed for hele familien.  

Med verdens smukkeste strande byder Aruba dig velkommen til en ferie med afslapning, hvor du kan nyde solen i fred og ro. Oplevelse og service er i højsædet på øen, hvor forholdene tilpasses dine ønsker og behov for den perfekte ferie.

Arubas natur

Aruba er en 33 kilometer lang ø i Vestindien. Den befinder sig i den sydlige del af Det Caribiske Hav som en del ø‐kæden, De Små Antiller. Øen har hverken bjerge eller floder men er berømt for sine fantastiske kridhvide sandstrande på sin vestlige og sydlige del. De er ofte blevet udpeget blandt verdens smukkeste. Her er det turkisblå hav ganske upåvirket af Det Caribiske Havs turbulens og du kan nyde det klare, tropiske vand i al sin skønhed. Øens gennemsnitstemperatur er 28 grader og det regner næsten aldrig.

Snorkling på Aruba

Er du vild med at udforske undervandsverdenen med maske og svømmefødder, så er Aruba lige noget for dig. Øen er nemlig hjemsted for nogle af de allerbedste snorklingssteder i Caribien.

Let tilgængelige og usædvanligt smukke er nogle af nøgleordene bag disse snorklingssteder. Fra øens strande kan du svømme ud blandt unikke koraller og tropiske fisk. Vi har udvalgt tre steder, der er blandt vores favoritter, når det kommer til snorkling på Aruba.

Ved Arashi Beach finder du klart vand og sandbund, hvilket gør snorkling til en let leg samtidig med at det sikrer god sigtbarhed til at iagttage de mange små, farverige fisk. Ønsker du større variation skal du tage til Boca Catalina i nærheden af Malmok Beach, hvor der er større fisk foruden koraller og endda skildpadder. Snyd heller ikke dig selv for at opleve et af Caribiens mest unikke snorklingsspots, Tres Trapi. Fra en trappe indhugget i de rå klipper hopper du direkte ned i en verden af farvestrålende søstjerner.

Krydstogt til Florida og Aruba

På et krydstogt i Caribien kan du vælge en rejse med stop på Aruba undervejs. Mange krydstogter fra Miami og Florida lægger deres vej forbi Aruba.

Læs mere om krydstogter til Aruba her

Find din rejse til Aruba under fanen 'Rejsetilbud', hvor du kan se vores færdige pakkerejser med fly og hotel. Hvis du ønsker at skræddersy din rejse, sidder vores dygtige rejsekonsulenter parat til at hjælpe dig med flyrejse og hotelpakke.

Se vores rejser til Aruba her

Læs mere
Anbefalet til dig

Top oplevelser

Aruba

Vil du til Aruba?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Marianne, Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.