Caribien

Rejser til Caribien

Palmer og rom. Sukkerrør og bountyøer.

Krydstogter, vidunderlige strande og unik arkitektur. Der dukker masser af billeder op på nethinden, når talen falder på Caribien og de mange smukke øer med hvide sandstrande, grønne landskaber og vuggende rytmer. Helt særligt er historiens vingesus i Dansk Vestindien på St. Croix og St. Thomas, hvor der er masser af minder fra dengang, øerne var danske, men Caribien er også snorkling og badeferie på Aruba og i Den Dominikanske Republik, og du vil blive overrasket over, hvor meget forskelligt en rejse til Caribien egentlig har at byde på. 

Planlæg din rejse til Caribien i samarbejde med en rejsekonsulent fra Profil Rejser, der kender området som sin egen bukselomme, og som derfor kan guide dig til alle de gode steder. Profil Rejser sørger for både transport til og fra Caribien og for overnatning og store oplevelser, imens du er der. Du kan vælge en af vores pakkerejser, eller du kan selv sammensætte din Caribien-rejse ud fra dine ønsker og drømme. Du kan også vælge at flyve til Florida og derfra starte et skønt krydstogt i Caribien og opleve flere af de smukke øer. Mulighederne er mange, og det meste kan lade sig gøre. Tøv derfor ikke med at indvie os i dine tanker om drømmerejsen til Caribien. Vi har mulighed for at skabe den perfekte rejse til dig, og den mulighed bør du ikke lade gå forbi dig. Ring til os i dag, og hør mere om dine muligheder for at booke en skøn rejse til enten Aruba, Dansk Vestindien, Bahamas eller Curacao. Du kan også tage på en skøn golfrejse til Den Dominikanske Republik. Vi glæder os til at høre fra dig og til at planlægge din rejse til Caribien sammen med dig! 

Læs mere
Mød vores rejseeksperter

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi har rejseeksperter med speciale i hvert deres område

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.