Black Friday rejser - se udvalget og spar penge på drømmerejsen

Hold øje med vores Black Friday rejsetilbud her på siden

Når de store prisnedsættelser og gode tilbud rammer butikkerne i slutningen af november, så ved du, at det endnu engang er den tid på året: Black Friday. Hos Profil Rejser er vi selvfølgelig også med til at fejre den årlige nationaldag for udsalg. I den forbindelse finder du et udvalg af Black Friday rejser og andre gode besparelser. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få vores Black Friday tilbud direkte i din indbakke, når vi nærmer os den 23. november 2018:

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Måske kender du til dagen, og det kan endda være, at du allerede de tidligere år har haft stor glæde af de attraktive priser. Det kan også være, at Black Friday er noget helt nyt for dig, og i så fald kan du se frem til at få glæde af de mange imponerende pristilbud. Black Friday er en amerikansk tradition, der altid fejres dagen efter Thanksgiving. Historien om den sorte fredag opstod, fordi mange mennesker i USA havde fri om fredagen, hvilket gav butikkerne anledning til at holde stort udsalg. Herved opstod Black Friday, og dagen er efterhånden blevet den største udsalgsdag på året.

Hos Profil Rejser finder du altid en rejse, der passer til dine ønsker og behov. Når vinterens kulde rammer Danmark, nyder mange eksempelvis at rejse mod varmere himmelstrøg. Derfor tager mange ofte på badeferie, og vi tilbyder flere rejser til billedskønne sandstrande og fortryllende havudsigter over hele verden. Sol og varme giver nemlig fornyet energi, og badeferier indbyder til fuldstændig afslapning. Uanset om du er til Malaysia, Seychellerne, Zanzibar eller noget helt fjerde, så finder du altid den forkælende badeferie, du drømmer om, hos os.

Black Friday hos Profil Rejser

Selvom den store udsalgsdag er en nyere tendens i Danmark, så er Black Friday – ligesom Halloween og Valentinsdag – med sikkerhed en amerikansk tradition, der er kommet for at blive. Black Friday er nemlig det officielle startskud på julehandlen, hvor de store prisnedsættelser rammer de danske butikshylder. Derfor er Black Friday en sand festdag for dig, der gerne vil spare en masse penge. Men pengene er ikke alt, når det kommer til Black Friday rejser.

For sikken voldsom trængsel og alarm, der kan ramme butikkerne de sidste dage før juleaften, og måske er du en af dem, der utålmodigt tripper i de lange butikskøer lige inden lukketid. Måske du også kan nikke genkendende til, hvordan man som forælder febrilsk kæmper om det samme stykke legetøj mod en anden lige så julestresset mor, og hvordan ens højeste juleønske er at være bedre til at nå det hele på den halve tid næste år. Her er Black Friday din julehjælp i nød. Med Black Friday kan du nemlig få klaret juleindkøbene i november, og med Black Friday rejser fra Profil Rejserhar du med garanti en julegave, der ikke skal byttes.

Black Friday rejser er eksempelvis en fantastisk julegaveidé for hele familien. Når I rejser med børnene, får I skønne oplevelser, som I kan tale om igen og igen. Vi har et stort udvalg af børnevenlige rejsedestinationer, hvor selv de mindste kan være med. I bestemmer selv tidspunkt for afrejse, og så er I snart på vej til afslapning og forkælelse i naturskønne omgivelser. I forbindelse med Black Friday har vi også mange gode rejsetilbud for seniorerne. Er I eksempelvis vilde med golf, kan I finde et stort udvalg, der bare spiller. Black Friday rejser med golf kunne blandt andet foregå i Tyskland, hvor luksusomgivelser og golfområder vil imponere de fleste. Alternativt er Mauritius et fantastisk sted for golfentusiaster, og hvis I trænger til en pause fra spillet, kan I altid nyde de skønne kyster mellem bjerge og fascinerende laguner.

Køb dine Black Friday flybilletter her

Black Friday er altså fyldt med store besparelser, og derfor synes fredagen på ingen måde at være en sort dag. Der er dog mange gode bud på, hvorfor fredagen alligevel har fået tildelt den sorte farve. Nogle hævder, at den sorte farve markerer den voldsomme trafik, der typisk opstår i forbindelse med den store udsalgsdag. Andre mener, at det sorte beskriver butikkernes regnskab, da de røde tal på bundlinjen netop bliver sorte i løbet af Black Friday. Uanset hvad sandheden om farvehistorien er, så glæder vi os hos Profil Rejser til at kunne sende dig på en skøn - og endnu billigere - rejse i forbindelse med Black Friday.

Hos os finder du Black Friday flybilletter til alverdens rejsedestinationer. Vi tilbyder alt fra eksklusive badeferier og storbyferier til safarirejser og golfrejser. Hvis du vil blive endnu klogere på din rejse, kunne en rejse med rejseleder være et oplagt valg for dig. Når vi rejser, blive vi ofte fascineret af den kultur og natur, der møder os, og med en rejseleder kan du komme endnu tættere på at forstå den. Rejselederen giver dig et helt unikt indblik i din rejsedestination. Hvis du er førstegangsgæst bliver du præsenteret for alt det, der kan være svært at finde på egen hånd, ligesom du får en endnu dybere forståelse for landet, hvis du har rejst i landet flere gange før.

Hos Profil Rejser ønsker vi at gøre verden større for dig, og vi står altid klar til at hjælpe dig, så du får en uforglemmelig rejseoplevelse!