Udflugter

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Vietnam

Nedenfor kan du se vores foretrukne udflugter i Vietnam.

Kontakt os for yderligere information om udflugterne og lad os hjælpe dig med at skræddersy din drømmerejse til Vietnam.
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Hanoi

Streetfood og Egg Coffee | Hanoi

Ja, den er god nok, og forstår godt hvis du rynker lidt på næsen, men turen slutter altså med en ægte vietnamesisk specialitet – egg coffee, på en lille hyggelig café, som du med garanti aldrig ville finde selv. I den gamle bydel findes et utal af caféer, restauranter og gadekøkkener, og på denne aftentur kommer du til at smage nogle af landets mest populære retter med eksotiske navne som Pho, Banh Cuon, Bun Cha og Banh Mi. Vi har prøvesmagt for dig, så du kan godt glæde sig til en kulinarisk oplevelse, som rundes af med en varm kop egg coffee. Og bare rolig, den smager meget bedre end det lyder.

Bemærk: Transport, lokalguide, streetfood og kaffe er inkluderet.

Booking kode: EXHHSETB

Varighed: 3 timer
Afgang: Dagligt kl. 17.00

Voksen fra kr. 355
Barn fra kr. 267

Cykeltur ved Westlake | Hanoi

Du starter dagen med en afslappende cykeltur ved Hanois største sø i den indre by.
Denne tur vil give dig en oplevelsesrig dag, hvor du kommer forbi templer, pagoder, markeder og adskillige boligområder. Du besøger Quan Thanh Templet, som er et af de fire hellige vogte templer i Hanoi. Du stopper ved Tao Sach Pagoden og Tay Ho templet, som er dedikeret til St. Lieu Hanh, en af de fire udødelige i den vietnamesiske gudeverden. Din tur slutter med et stop ved en traditionel vietnamesisk café, hvor du smager vietnamesisk kaffe eller te.

Inkl. 1 vietnamesisk kaffe eller te pr. person.

Varighed: 3 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00 og 14.00

Voksen fra kr. 463
Barn fra kr. 329

Halvdags bytur i Hanoi | Hanoi

På denne bytur besøger du Ho Chi Minhs Mausoleum, det tidligere præsidentpalads og 'Pagoden på Én Søjle'.

Herefter går turen videre til Litteraturtemplet og det gamle kvarter i Hanoi.

Bemærk: Frokost/måltid er ikke inkluderet i prisen.

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00 og 13.30

Voksen fra kr. 307
Barn fra kr. 81

Heldags bytur i Hanoi | Hanoi

Du besøger Ho Chi Minhs Mausoleum, det tidligere præsidentpalads og Én-Søjle Pagoden. Herefter går turen videre til Litteraturtemplet.
Frokosten indtager du på en lokal restaurant. Om eftermiddagen kører du i cykelrickshaw og besøger det gamle kvarter i Hanoi og Ngoc Son Templet. Dagen afsluttes med en tur i Thang Long teatret, hvor du ser en forestilling i det berømte vanddukketeater. Dukkerne er på størrelse med et stort barn og for at få dukkerne til at bevæge sig, tale og danse på vandoverfladen, står dukkeførerne i vand til livet.

Frokost inkluderet i prisen.

Varighed: 8,5 time
Afgang: Daglgit kl. 8.00

Voksen fra kr. 622
Barn fra kr. 283

Heldagstur til Halong Bay | Hanoi

Tidligt om morgenen er der afgang fra Hanoi til Halong Bay (165 km øst for Hanoi).
Der er ombord stigning ved Halong turistmole, og her begynder din afslappende og vidunderlige sejltur gennem et af verdens smukkeste naturområder. 

Den maleriske Halong Bugt har mere end 3.000 kalkstensøer, der stiger fra det klare grønne vand, hvoraf mange indeholder enestående grotter. Du vil besøge Thien Cung grotten, som ligger på den sydvestlige side af bugten, ca. 4 km fra kajen uden for Halong City. Vejen til Thien Cung grotte er dækket af tyk skov på begge sider. Efter en smal passage åbner grotten sig og du vil opleve et storslået og pragtfuldt syn skabt af de mange stalaktitter. På grottens østlige væg er der et imponerende billede med eventyrlige figurer. Når du forlader Thien Cung grotten, vil du have en følelse af at have oplevet et unikt, interessant og smukt kunstmuseum, skabt af naturen. Denne grotte er en af de smukkeste i Halong Bugten. Under sejlturen vil du få serveret lækkerier, som friske skaldyr.

Bemærk: Turen er en fælles udflugt med andre gæster. Ønskes privat udflugt er dette også muligt mod et ekstra tillæg.


Varighed: 10 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 315
Barn fra kr. 315

Heldagstur til Parfume Pagoden (Chua Huong) | Hanoi

2 timers kørsel sydvest for Hanoi ligger Parfume Pagoden (Chua Huong) bygget ind i kalkstensbjerget, Huong Tich.
Ved ankomsten går du ombord på en af de små både og sejler ned langs floden til pagoden, imens du nyder stilheden og sceneriet som langsomt glider forbi. Båden styres naturligvis af en lokal guide. Til fods begiver du dig på en 2 timers vandretur til de buddhistiske templer, Trinh og Thien Tru, som ligger i en af Vietnams smukkeste grotter.

Frokost er inkluderet i prisen.

Varighed: 8,5 time
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 654
Barn fra kr. 259

Ho Chi Minh City

Aftentur på Vespa: Oplev "det rigtige" Saigon | Ho Chi Minh City

Denne aften venter der dig en helt speciel oplevelse.
Du bliver hentet på hotellet, og i ægte vietnamesisk stil sætter du dig til rette bag på en Vespa (knallert), hvorefter chaufføren bringer dig ud i gadebilledet for at opleve aftenen, som den typiske lokale vietnameser gør det. Turen går til områder, som turister nærmest ikke kender, og hvor de derfor aldrig kommer, så der bliver rig mulighed for at opleve ”det rigtige” Saigon sammen med de lokale. Første stop er ved en lokal café, hvor du ser ”verden gå forbi”, mens du nyder en drink og små appetizers, inden en skøn middag på en god, lokal restaurant. Turen slutter på en typisk vietnamesisk kaffebar, som helt sikkert vil være et af turens højdepunkter, inden du vender hjem til hotellet efter en begivenhedsrig aften.

Der er et måltid inkluderet i prisen.

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 18.00

Voksen fra kr. 904
Barn fra kr. 830

Halvdagstur i Ho Chi Minh City | Ho Chi Minh City

Ho Chi Minh City, tidligere kendt som Saigon, er det travle og vibrerende økonomiske centrum i Sydvietnam.
I løbet af de sidste par århundreder er Saigon blevet kaldt for "Fjernøstens Perle", og var et vigtigt handelscenter for kinesiske, japanske og vestlige købmænd, der rejste langs Saigon-floden. Din sightseeing tur omfatter et besøg i Cholon (Chinatown), Thien Hau Pagoda, som en af ​​de ældste kinesiske pagoder i området samt det farverige og attraktive Ben Than marked. Du besøger det tidligere præsidentpalads, kendt for dets symbolske rolle i Saigons fald i 1975 og fortsætter derefter med et besøg på krigsmuseet, Vietnam War Remnats Museum.

Frokost er ikke inkluderet.

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00 og 13.30

Voksen fra kr. 287
Barn fra kr. 34

Halvdagstur til Cu Chi tunellerne | Ho Chi Minh City

Oplev de berømte Cu Chi tunneller, som var medvirkende til, at Vietnam besejrede de amerikanske tropper.
Under Vietnam krigen gravede Viet Cong soldaterne de ca. 250 km. lange tunneler. Der levede ca. 16.000 mennesker i tunnelerne, og man mener, at ca. 3/4 af dem døde. I dag er kun nogle få hundrede meter af tunnellerne åbne, og de er både gjort højere og bredere af hensyn til de mange turister. Det er stadig en stor oplevelse at besøge de historiske tunneller.

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 388
Barn fra kr. 64

Heldagstur i Ho Chi Minh City | Ho Chi Minh City

Ho Chi Minh City, tidligere kendt som Saigon, er det travle og vibrerende økonomiske centrum i Sydvietnam.
I løbet af de sidste par århundreder er Saigon blevet kaldt for "Fjernøstens Perle", og har været et vigtigt handel- center for kinesiske, japanske og vestlige købmænd, der rejste langs Saigon-floden. Din sightseeing tur omfatter et besøg i District 5, bedre kendt som Cholon, Saigons gamle Chinatown. Cholon betyder på vietnamesisk "stort" (lon) "marked" (Cho). Chinatown er en kinesisk-inspireret del af Ho Chi Minh City, det ligger på vestbredden af Saigon-floden og har det farverige og attraktive Bình Tay som sit centrale marked. Din tur i denne del af byen vil også omfatte et besøg ved Thien Hau, som er en af ​​de ældste pagoder i kinesisk stil, og templet er beliggende på Nguyễn Trai Street i Chinatown. Efterfølgende besøger du det tidligere præsidentpalads, kendt for sin symbolske rolle i Saigons fald i 1975 og fortsætter med et besøg på krigsmuseet, Vietnam War Remnats Museum. Du slutter denne fantastisk inspirerende dag med en cykeltur i byen.

Frokost er inkluderet i prisen.

Varighed: 8,5 time
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 654
Barn fra kr. 217

Heldagstur til Cai Be og Vinh Long | Ho Chi Minh City

Du kører med bus til Cai Be, som ligger 2½ times kørsel fra Ho Chi Minh City. Derfra går turen videre med båd ud på Mekong Deltaet, hvor du kan opleve, hvordan livet leves på og langs floden.
Mekong Deltaet er en vigtig ernæringskilde for vietnameserne; der bliver høstet ris 3-4 gange om året, og det er her, de største fiskefarme findes. Hovedattraktionen på turen er det flydende og meget farverige marked ved Cai Be, hvor de lokale køber og sælger varerne fra deres båd. For at tiltrække kunder placerer mange af de lokale deres grøntsager og frugter i masterne, så man kan se, hvad de sælger. Frokosten bliver serveret i et vietnamesisk hjem, som ligger i en smuk have med Bonsai træer. Om eftermiddagen kører du tilbage til Ho Chi Minh City.

Frokost er inkluderet i prisen.

Varighed: 11 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 1.302
Barn fra kr. 638

Heldagstur til Mekong Delta | Ho Chi Minh City

Din rejse tager dig til My Tho - i hjertet af Mekong Deltaet - berømt for sine enorme rismarker og smukke landskaber. Du oplever Vinh Trang pagoden undervejs og bredden af ​​Tien Giang floden.
Efterfølgende får du en sejltur på Mekong-floden til et lokalt værksted, hvor forskelligt håndarbejde og slik fra kokosnødder bliver produceret. Du kommer med på en kort hestevognstur til en af ​​de mange frugtplantager for at smage vietnamesisk hjemmelavet honningte, årstidens friske frugter og nyde den traditionelle levende musik og underholdning. Du fortsætter med sampanbåde gennem de små kanaler for at observere det daglige liv langs floden. Frokosten vil blive serveret på en lokal restaurant, inden turen går tilbage mod Ho Chi Minh-byen.

Frokost er inkluderet i prisen.

Varighed: 9 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 729
Barn fra kr. 215

Heldagstur til Tay Ninh og Cu Chi Tunellerne | Ho Chi Minh City

Besøg Cu Chi tunnelerne, som er et forbløffende kompleks af underjordiske tunneller, der blev brugt under Vietnam-krigen.
Der er mere end 200 km tunneller, som omfatter et hovedakse-system med mange grene, der forbindes til underjordiske skjulesteder og andre tunneler. Du har chancen for at kravle gennem dette fantastiske system af tunneler. Ønsker du en ekstra spændende oplevelse, kan du endda teste dine skyde-færdigheder med den originale AK47 og andre skydevåben fra tidligere krige.
Frokosten nydes på en lokal restaurant. Du fortsætter til Tay Ninh, som er centrum for Cao-Dai religionen, grundlagt i 1926. Religionen er en kombination af buddhisme, kristendom, taoisme og konfucianisme. Du vil have mulighed for at se de bedende i deres hvide lange tunikaer til middagsbøn.

Frokost er inkluderet i prisen.

Varighed: 8,5 time
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 746
Barn fra kr. 223

Hoi An

Cykeltur til en landsby nær Hoi An | Hoi An

Formiddagscykeltur med rejselederen. Efter udlevering af cykler kører vi i et roligt tempo til en af de små landsbyer uden for Hoi An.
Her besøger vi en lokal landmand for at høre, hvordan det er at bo på landet i dagens Vietnam. Vi får en rundvisning på gården og i markerne, og hvis man har lyst til at tage en tørn med i de daglige gøremål, er dette også muligt. Måske skal der plantes eller høstes ris, plukkes frugt og grøntsager, vandes afgrøder osv. Efter en fornøjelig formiddag hos de lokale på landet sætter vi kursen tilbage mod Hoi An hvortil vi ankommer omkring frokost.

Varighed: En halv dag
Afgang: Dagligt kl. 9.00

Voksen fra kr. 566
Barn fra kr. 283

Halvdags cykeltur nær Hoi An til lanterne workshop | Hoi An

Udforsk Hoi An omgivelserne ad de små veje på cykel. Du cykler langs rismarker og maleriske landskaber, og til sidst når du frem til en landsby, hvor man producerer farvestrålende lanterner.
Du besøger en lokal familie og prøver selv kræfter med, hvordan man laver en lanterne. Du får selvfølgelig lov til at tage din egen lanterne med hjem.

Frokost er ikke inkluderet i prisen.

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00 og 13.30

Voksen fra kr. 340
Barn fra kr. 99

Halvdags gåtur i Hoi An | Hoi An

På denne gåtur får du mulighed for at udforske den antikke by Hoi An og dens omgivelser.
Hoi An var kendt allerede af de tidlige vestlige handelsrejsende, og byen var et af de store handelscentre i Sydøstasien i det 16. århundrede. Hoi An har en kinesisk-vietnamesisk atmosfære med lave teglstenshuse og smalle gader - den originale struktur af nogle af gaderne er bevaret til den dag i dag. Det var årsagen til, at Hoi An kom på UNESCOs liste over World Heritage i 1999. Desuden er området omkring Hoi An, især på landet, blandt de smukkeste, og som besøgende bør du opleve det. Du vil på denne gåtur opdage det daglige liv for den lokale befolkning, de grønne rismarker og køkkenhaver, markederne, templerne, de historiske huse, fiskerne og de betagende landskaber.

Frokost er ikke inkluderet i prisen.

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00 og 13.30

Voksen fra kr. 323
Barn fra kr. 97

Halvdags madlavningskursus | Hoi An

Ved ankomsten til Hai Scout Café i Hoi An bliver du budt på en velkomstdrink. Du kommer efterfølgende med på Hoi An’s farverige marked og oplever de vidunderlige varer, lydene og duftene.
Du kan benytte lejligheden til at tale med de lokale sælgere og lære om alle de ingredienser, der skal bruges i madlavnings-lektionen senere. Herefter skal du ud på en afslappende sejltur på ca. 25 minutter langs Hoi An floden, hvor turen går til madlavningsskolen. På sejlturen ser du det lokale liv på floden, og du får muligheden for at tage nogle fantastiske billeder. På madlavningsskolen kan du udforske urtehaven, før du lærer om nogle af Hoi An og Vietnams kendte retter. Madlavnings-lektionen varer i ca. 2 timer. Der er inkluderet en kort introduktion til vietnamesisk mad. Kokkene vil først demonstrere, hvordan man laver retten, og dernæst skal du selv forberede samme ret. Efter lektionen er det tid til at nyde din mad.

Du kan tilkøbe et privat arrangement kl. 13:30 til 939,- pr. pers./ved 2 pers.

Varighed: 4,5 time
Afgang: Dagligt kl. 8.15

Voksen fra kr. 666
Barn fra kr. 362

Halvdags sejltur | Hoi An

Tag med på en skøn lille bådtur til et par traditionelle landsbyer i området omkring Hoi An.

Vi besøger keramik landsbyen Thanh Ha og landsbyen Kim Bong, der er kendt for at fremstille flotte træskærerarbejder. UNESCO finansierer et træskærerværksted i byen, der uddanner de unge generationer i det traditionelle håndværk, som ellers ville uddø.

Varighed: 3 timer
Afgang: Dagligt kl. 13.00

Voksen fra kr. 538
Barn fra kr. 97

Heldagstur i Hoi An og Danang | Hoi An

Turen starter ved Cham Museum, hvor du vil få et godt indblik i Cham-dynastiets fascinerende historie og kultur.
Museet huser den fineste samling af Champa skulpturer, deriblandt nogle som stammer helt tilbage fra det 7. århundrede. Du fortsætter turen og besøger marmor-bjergene, en naturskøn plet med grotter, templer, helligdomme, pagoder og en fantastisk udsigt over det omkringliggende område. Hulerne kan nås ved at klatre, tage de stejle trappetrin eller elevatoren til toppen. Efter frokosten på en lokal restaurant kan du udforske den gamle by Hoi An på en guidet tur gennem det historiske centrum. Til sidst tager du på en sejltur til bådebyggerværftet og udforsker en landsby, hvor man fremstiller keramik og teglværk.

Frokost er inkluderet i prisen.

Varighed: 9 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 780
Barn fra kr. 213

Heldagstur til Cham øerne | Hoi An

Turen starter på kajen i Cua Dai, hvor du kan slappe af i den friske vind og nyde det smukke sceneri under bådturen til Cham-øerne, som er beliggende ca. 18 km fra Cua Dai strand nær Hoi An.
Der er syv øer og de er alle navngivet efter deres form eller karakteristika. Ved ankomsten starter du på besøgscentret og stifter bekendtskab med øernes geografi og historie. Du besøger Bai Lang og Au Thuyen, hvor lokale både søger ly under de store storme. Du går langs rismarker til det mere end 100 år gamle tempel, Hai Tang og oplever det daglige liv for øboerne. Efterfølgende vender du tilbage til landsbyen og nyder en halv times snorkling ved Bai Xep strand. Området har en rig flora og fauna og undervandsoplevelserne er uovertrufne for både snorklere og dykkere. Fortsæt til Bai Chong strand til afslapning, svømning, solbadning og en særlig frokost med frisk fisk og skaldyr.

Frokost er inkluderet i prisen.

Varighed: 6 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 1.340
Barn fra kr. 1.012

Heldagstur til My Son helligdommen og den ældgamle by Hoi | Hoi An

På denne heldagstur kører du til My Son, den kejserlige by fra Champ-dynastierne (4. - 12. århundrede).
My Son helligdommen er et stort kompleks af religiøse ruiner, der omfatter de arkitektoniske rester af mere end 70 templer og er blevet erklæret for et UNESCO World Heritage Site. Du oplever de mange templer, som er dedikeret tilbedelsen af guden Shiva. Templerne er i en dal, der er omkring to kilometer bred og omgivet af to bjergkæder. Herefter fortsætter du til Hoi An og spiser frokost på en lokal restaurant, hvorefter du får mulighed for at opdage Hoi An på en afslappende vandretur. Du besøger nogle af de historiske handelshuse, religiøse steder og den berømte japanske overdækkede bro.

Frokost er inkluderet i prisen.

Varighed: 9 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 499
Barn fra kr. 105

Hue

Halvdagstur i Hue | Hue

Turen starter med et bådcruise på Parfumefloden, et besøg ved Thien Mu Pagoden og Citadellet, hvor Nguyen-dynastiet regerede fra 1802 til 1945.
Udflugten afsluttes med et besøg på det farverige Dong Ba Marked.

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00 og 13.30

Voksen fra kr. 339
Barn fra kr. 129

Heldagstur i Hue | Hue

Turen starter med et bådcruise på Parfumefloden samt et besøg ved Thien Mu Pagoden. Derefter går turen videre til Citadellet, hvor Nguyen-dynastiet regerede fra 1802 til 1945.
Næste stop er det livlige Dong Ba marked, hvor du bl.a. kan opleve hvordan de lokale fremstiller de berømte lampeskærmshatte og røgelsespinde. Om eftermiddagen går turen videre til Tu Duc og Khai Dinh gravmonumenterne.

Frokost er inkluderet i prisen.

Varighed: 9 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 646
Barn fra kr. 217

Heldagstur til den demilitariserede zone | Hue

Tidlig afgang fra hotellet i Hue til den demilitariserede zone og den historiske by, Quang Tri. Du besøger Hien Luong broen, der går over floden Hien Ben Hai.
Broen ligger præcist på den 17. breddegrad og udgjorde grænsen, der delte landet i nord og syd, under Vietnamkrigen. Derudover besøger du Vinh Moc tunellerne, Con Thien Firebase, Camp Caroll samt Dakrong broen, som ikke længere bruges, men var en del af Ho Chi Minh-stien, der blev brugt som forsyningsrute til tropper og våben på vejen mod syd. Om eftermiddagen returneres til Hue.

Frokost er inkluderet i prisen.

Varighed: 9 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 857
Barn fra kr. 175

Royal Middag | Hue

På en rejse til Vietnam er der ingen tvivl om, at man får venlig og imødekommende service, men om man ligefrem bliver behandlet som konger og er ikke sikkert.
Det har du derimod mulighed for at blive på denne lille aftenudflugt, hvor der er mulighed for at deltage i en 10 retters royal middag med udsøgte retter fra det vietnamesiske køkken. For at få den rette stemning bliver alle gæster iklædt kejserlige dragter ved ankomst til restauranten.

Varighed: 2 timer
Afgang: Dagligt kl. 18.00

Voksen fra kr. 450
Barn fra kr. 450

Nha Trang

Fisketur og grill på Mun Island | Nha Trang

I en by kendt for sine fisk og skaldyr, er her din mulighed for at fange din egen. Uanset om du elsker fiskeri eller ej, så er dette en populær udflugt du ikke bør gå glip af.
Fra havnen i Nha Trang sejles du ud et af de travle fiskeriområder og tilbring formiddagen i den vuggende fiskerbåd med udsigt til det turkisblå hav. Når fisk og skaldyr er indfanget, sejles videre til Mun Island. Her bliver fangsten tilberedt over åben ild, der vil desuden være kylling, frisk frugt, snacks og masser af drikkevarer til at gøre det til en mindeværdig dag.

Frokosten er inkluderet i prisen.

Varighed: 7 timer
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 380
Barn fra kr. 380

Halvdagstur i Nha Trang | Nha Trang

På denne udflugt besøger du Det Oceanografiske Institut, som ligger 6 km syd for Nha Trang, i fiskerlejet Cau Da, og huser dyr og planter fra havet.
Her kan du bl.a. se de mest sjældne dyrearter fra Stillehavet. Turen går videre til Long Son Pagoden, hvor den enorme hvide Buddha blev opstillet i 1963, til minde om buddhisternes kamp mod det undertrykkende Diem-regime. Sidste stop på turen er Cham-tempelkomplekset Po Nagar. Der var oprindeligt 8 templer, men kun de 4 af helligdommens templer er bevaret. Templerne blev bygget mellem det 7. og 12. århundrede og både cham- og vietnamesiske buddhister tager stadig på pilgrimsrejse til stedet den dag i dag.

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00 eller 13.30

Voksen fra kr. 160
Barn fra kr. 160

Heldagstur: Oplev det ægte Vietnam | Nha Trang

Tag med på en unik tur, som bringer dig tættere ind på livet af de lokale vietnamesere. Oplev stilheden i naturen, og kom tæt på landsbylivet.

Sejl ned af Cai floden, stop ved flere håndværksværksteder og et historisk hus bygget på gamle traditionelle metoder og spis frokost ved flodbredden. En oplevelsesrigdag hvor du kommer tæt på de lokale og får indsigt i de gamle håndværk som gennem generationer er videregivet. Se hvordan landsbyboerne væver deres måtter, binder de traditionelle lampeskærmshatte, laver røgelsespinde og fremstiller deres rispapir og nudler.

Varighed: 8 timer
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 455
Barn fra kr. 455

Heldagstur til Duc Mys varme kilder | Nha Trang

Om morgenen afhentes du på hotellet og bliver kørt direkte ned til Duc My Hot Springs. I tropiske omgivelser kan du nyde de varme kilder, som kan blive helt op til 80 grader varme.
Derefter fortsætter turen nordpå til Ba Ho, hvor frokosten bliver serveret. Efter frokost er det tid til at se nærmere på Ba Ho, som er kendt for de naturskønne omgivelser omgivelser med rindende vandløb, vandfald og naturskabte vandhuller. Her kan du få en forfriskende dukkert i det krystalklare vand, inden turen fortsætter sydpå til Cham-tempelkomplekset, Po Nagar. Der var oprindeligt 8 templer, men kun de 4 af helligdommens templer er bevaret. Templerne blev bygget mellem det 7. og det 12. århundrede og både cham- og vietnamesiske buddhister tager stadig på pilgrimsrejse til stedet den dag i dag. På vejen tilbage til Nha Trang kommer du forbi Ninh Dien, hvor der produceres salt.

Frokost er inkluderet i prisen.

Varighed: 8 timer
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 490
Barn fra kr. 490

Heldagstur til Yangbay vandfaldet | Nha Trang

Turen ud til Yangbay er en flot oplevelse. Du kører igennem vietnamesiske landsbyer, rismarker og imponerende bjerglandskaber.
Undervejs gøres stop i landsbyen Raglai Ethnic Minority, hvor du får et kig ind i de lokales  dagligdag. Se hvordan landsbyboerne laver rispapir, lampeskærmshatte og bager brød. Derefter fortsætter turen ud til Yangbay, hvor du kan nyde resten af dagen. Om eftermiddagen returneres til Nha Trang.Turen ud til Yangbay er en flot oplevelse. Du kører igennem vietnamesiske landsbyer, rismarker og imponerende bjerglandskaber. Undervejs gøres stop i landsbyen Raglai Ethnic Minority, hvor du får et kig ind i de lokales dagligdag. Se hvordan landsbyboerne laver rispapir, lampeskærmshatte og bager brød. Derefter fortsætter turen ud til Yangbay, hvor du kan nyde resten af dagen. Om eftermiddagen returneres til Nha Trang.

Varighed: 8 timer
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 415
Barn fra kr. 415

Stranden er jeres! | Nha Trang

Hvidt sand under fødderne og en BBQ frokost tilberedt bare for dig og din elskede.
I har denne paradis ø helt for jer selv og tilbringer en romantisk dag der blot for jer to.

Frokost er inkluderet i prisen.

Varighed: 7 timer
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 655
Barn fra kr. 655