Udflugter

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Vietnam

Nedenfor kan du se vores foretrukne udflugter i Vietnam.

Kontakt os for yderligere information om udflugterne og lad os hjælpe dig med at skræddersy din drømmerejse til Vietnam.
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Hanoi

Streetfood og Egg Coffee | Hanoi

Ja, den er god nok, og forstår godt hvis du rynker lidt på næsen, men turen slutter altså med en ægte vietnamesisk specialitet – egg coffee, på en lille hyggelig café, som du med garanti aldrig ville finde selv. I den gamle bydel findes et utal af caféer, restauranter og gadekøkkener, og på denne aftentur kommer du til at smage nogle af landets mest populære retter med eksotiske navne som Pho, Banh Cuon, Bun Cha og Banh Mi. Vi har prøvesmagt for dig, så du kan godt glæde sig til en kulinarisk oplevelse, som rundes af med en varm kop egg coffee. Og bare rolig, den smager meget bedre end det lyder.

Bemærk: Transport, lokalguide, streetfood og kaffe er inkluderet.

Booking kode: EXHHSETB

 

Varighed: 3 timer
Afgang: Dagligt kl. 17.00

Voksen fra kr. 321
Barn fra kr. 240

Essensen af Hanoi | Hanoi

Denne halvdags byrundtur starter ved Ho Chi Minh’s Mausoleum, eller Onkel Ho, som den tidligere præsident også kaldes, eller. Ikke langt herfra ligger det tidligere franske guvernørpalads og den fredfyldte have med Ho Chi Minhs beskedne pælehus, hvor han boede ind til sin død i 1969. Det er også her ”En-søjle-pagoden” ligger – en af byens mest berømte pagoder. Næste stop er ved det fredfyldte Litteratur Tempel der blev opført i år 1070 til ære for den kinesiske filosof Konfutse. Sidste stop på dagens halvdagsudflugt er ved Hoan Kiem søen midt i Hanoi, hvor du går en tur langs søen og besøger det lille tempel i søen.

OBS! Ho Chi Minh’s Mausoleum er lukket mandag og fredag hvert år i september, oktober og november. Guvernørpaladset er ligeledes lukket hver mandag og fredag året rundt.

Bemærk: Transport, lokalguide, og entrér er inkluderet.

Booking kode: EXHHHCTB

 

Varighed: 4 timer
Afgang: Daglgit kl. 08.00 og 13.00

Voksen fra kr. 247
Barn fra kr. 188

Med cykeltaxi gennem det gamle kvarter | Hanoi

Sæt dig godt til rette og læn dig tilbage, for de næste to timer skal du opleve Hanoi’s gamle kvarter. De lokale kalder kvarteret Pho Puong, ”De 36 Gader”. I modsætning af hvad nogle måske tror, er bydelen et travlt og livligt område med små butikker, hyggelige huse og gader har stadig de gamle, oprindelige navne fra dengang, en gade var opkaldt efter, hvad der blev forhandlet i den. Fx skogade, stenhuggergade, smedegade, falsknerigade, tandhjulgade, silkegade osv. osv.

Bemærk: Transport, lokalguide og cykeltaxi er inkluderet.

Booking kode: EXHHCYCB

 

Varighed: 2 timer
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 269
Barn fra kr. 202

Good morning Vietnam | Hanoi

I den ellers så livlige storby, har du på denne udflugt mulighed for at opleve en rolig og fredfyldt atmosfære inden byen for alvor vågner. På blomstermarkedet forsøger købere og sælger at blive enige om dagen pris og rundt om den smukke Hoan Kiem Lake vil du se lokalbefolkningen dyrke deres morgen Tai Chi og aerobic – måske du har lyst til deltage? Det vil helt sikkert bringe et smil frem hos de lokale. Udflugten afsluttes med en lækker skål ”pho” – den traditionelle nudelsuppe og en kop vietnamesisk kaffe eller te.

Bemærk: Transport, lokalguide, en skål ”pho” og kaffe eller te er inkluderet.

Booking kode: EXHHGMHB

 

Varighed: 2,5 timer
Afgang: Dagligt kl. 06.00

Voksen fra kr. 262
Barn fra kr. 197

Hanoi after dark | Hanoi

Du bliver hentet af din chauffør, som denne aften vil tage dig med ind i nogle at Hanois små livlige gyder og stræder, som kun de færreste turister ellers finder. For at gøre det hele mere autentisk kan du, som en ægte vietnameser, nyde turen fra bagsædet af en scooter. Turen bringer dig gennem det gamle kvarter, langs Hoam Kiem Lake og forbi historiske bygninger. Undervejs nyder du en kop kaffe eller te med vietnamesiske snacks og turen slutter med en middag på en autentisk vietnamesisk restaurant, der servere enkle, men frisklavede retter.

OBS! Udflugten gennemføres med andre gæster.

Bemærk: Transport, lokalguide, scooterchauffør, styrthjelm, kaffe/te/vand, entréer og middag er inkluderet.

Booking kode: EXHHLEAA

 

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 18.00

Voksen fra kr. 606
Barn fra kr. 453

Cykeludflugt langs floden Red River | Hanoi

I de tidlige morgentimer forlader du morgentrafikken til fordel for mere rolige omgivelser uden for storbyen. Dagen byder på en afslappet cykeludflugt langs floden Red River. Turen er ca. 40 km og går gennem landbrugsområder og små landsbyer på en blanding af asfaltveje, grusveje og markveje. Cykelturen foregår i et fladt terræn i et rolig tempo, hvor alle som kan cykle kan være med – og der vil være flere stop og små hvil undervejs. Dagens mål er en traditionel keramiklandsby, der er berømt for sin keramik og potter i alle afskygninger, former, farver og størrelser.

Bemærk: Transport, lokalguide, cykel, cykelhjelm, entréer, vand, snacks og frokost er inkluderet.

Booking kode: EXHFCBTB

 

Varighed: 8 timer
Afgang: Dagligt kl. 08.00

Voksen fra kr. 690
Barn fra kr. 517

Ho Chi Minh City

Aftentur på Vespa: Oplev "det rigtige" Saigon | Ho Chi Minh City

Denne aften venter der dig en helt speciel oplevelse. Du bliver hentet på hotellet, og i ægte vietnamesisk stil sætter du dig til rette bag på en Vespa scooter, hvorefter chaufføren bringer dig ud i gadebilledet for at opleve aftenen, som den typiske lokale vietnameser gør det. Turen går til områder, som turister nærmest ikke kender, og hvor de derfor aldrig kommer, så der bliver rig mulighed for at opleve ”det rigtige” Saigon sammen med de lokale. Undervejs besøges flere restauranter, barer og caféer hvor sulten og tørsten stilles med drinks, appetizers og skønne vietnamesiske retter. Turen slutter på en typisk vietnamesisk kaffebar med livemusik, inden du vender hjem til hotellet efter en begivenhedsrig aften.

Bemærk: Transport, lokalguide, scooterchauffør, styrthjelm, kaffe/te/vand, drinks og snacks/appetizers hvert sted og middag er inkluderet.

Booking kode: EXSEVVSA

 

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 18.30

Voksen fra kr. 878
Barn fra kr. 660

Essensen af Saigon | Ho Chi Minh City

I løbet af de sidste par århundreder er storbyen blevet kaldt for "Fjernøstens Perle". Gennem årtier var byen et vigtigt handelscenter for kinesiske, japanske og vestlige købmænd, der rejste langs Saigon-floden. På denne byrundtur får du et indblik i historien kombineret med besøg i China town, i Thien Hau Pagoda, som en af de ældste kinesiske pagoder i området samt det farverige og attraktive Ben Thanh Marked. Du besøger også Notre Dame Katedralen, det gamle posthus og krigsmuseet, Vietnam War Remnats Museum. Der er fotostop ved det tidligere præsidentpalads, kendt for dets symbolske rolle i Saigons fald i 1975 og fortsætter derefter med et besøg på krigsmuseet, Vietnam War Remnats Museum. Byrundturen slutter med et galleribesøg hvor den kendte franske fotograf Réhahn udstiller billeder taget rundt om i Vietnam.

Bemærk: Transport, lokalguide og entréer er inkluderet.

Booking kode: EXSHHCTB

 

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 08.00 og 13.30

Voksen fra kr. 224
Barn fra kr. 172

Essensen af Mekong-deltaet | Ho Chi Minh City

Udflugten tager dig til My Tho - i hjertet af Mekong-deltaet, der er berømt for sine enorme rismarker og smukke landskaber. Du oplever Vinh Trang pagoden undervejs og bredden af Tien Giang floden.
Efterfølgende får du en sejltur på Mekong-floden til et lokalt værksted, hvor forskelligt håndarbejde og slik fra kokosnødder bliver produceret. Du kommer med på en kort hestevognstur til en af de mange frugtplantager for at smage vietnamesisk hjemmelavet honning-te, årstidens friske frugter og nyde den traditionelle levende musik og underholdning. Du fortsætter med sampanbåde gennem de små kanaler for at observere det daglige liv langs floden. Frokosten vil blive serveret på en lokal restaurant, inden turen går tilbage mod storbyen.

Bemærk: Transport, lokalguide, entréer, bådtur og frokost er inkluderet.

Booking kode: EXSFBENB

 

Varighed: 9 timer
Afgang: Dagligt kl. 08.00

Voksen fra kr. 675
Barn fra kr. 510

Halvdagstur til Cu Chi tunnellerne | Ho Chi Minh City

Oplev de berømte Cu Chi tunneller, som var medvirkende til, at Vietnam besejrede de amerikanske tropper. 

Under Vietnam krigen gravede Viet Cong soldaterne de ca. 250 km. lange tunneler. Der levede ca. 16.000 mennesker i tunnelerne, og man mener, at ca. 3/4 af dem døde. I dag er kun nogle få hundrede meter af tunnellerne åbne, og de er både gjort højere og bredere af hensyn til de mange turister. Det er stadig en stor oplevelse at besøge de historiske tunneller.

OBS! Udflugten kan også gøres med speedbåd sammen med andre gæster. Tillæg ca. kr. 300 pr. person. Morgenturen inkluderer en let morgenmad og frokost mens eftermiddagsturen inkluderer frokost og lidt snacks (booking kode: EXSHCCIA).

Bemærk: Transport, lokalguide og entré er inkluderet.

Booking kode: EXSHCCIB

 

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 08.00 og 13.30

Voksen fra kr. 345
Barn fra kr. 262

Good morning Vietnam | Ho Chi Minh City

I den ellers så livlige storby, har du på denne udflugt mulighed for at opleve en rolig og fredfyldt atmosfære inden byen for alvor vågner. I byens parker vil du se lokalbefolkningen dyrke deres morgen Tai Chi og aerobic – måske du har lyst til deltage? Det vil helt sikkert bringe et smil frem hos de lokale. Du besøger også det travle og populære Ben Thanh Marked hvor de mange stande med fisk, kød, grøntsager, frugt og blomster er ved at bliver gjort klar til de første kunder melder sig. Udflugten afsluttes med en lækker skål ”pho” – den traditionelle nudelsuppe og en kop vietnamesisk kaffe eller te.

Bemærk: Transport, lokalguide, en skål ”pho” og kaffe eller te er inkluderet.

Booking kode: EXSHMNSB

 

Varighed: 2,5 timer
Afgang: Dagligt kl. 06.00

Voksen fra kr. 277
Barn fra kr. 210

Hoi An

Essensen af Hoi An | Hoi An

På denne udflugt kommer du til at opleve det daglige liv for den lokale befolkning. Du ser hvordan de traditionelle træbåde bygges, besøger en pottemagerlandsby og du går en tur gennem den gamle bydel. Bydelen er bilfri og har stadig sin oprindelige og charmerende karakter med de smalle gader, gamle huse, templer og træbroer, hvor man i ro og mag kan slentre rundt og iagttage de smukke huse, som er dekoreret med paneler indgraveret med kinesiske tegn og med udskårne ornamenter.

Bemærk: Transport, lokalguide, entréer og bådtur er inkluderet.

Booking kode: EXHHCT2B

 

Varighed: 5,5 timer
Afgang: Dagligt kl. 08.00

Voksen fra kr. 465
Barn fra kr. 345

Et kulinarisk cykeleventyr | Hoi An

Hen på eftermiddagen venter et sandt kulinarisk cykeleventyr, som går gennem Hoi Ans maleriske gyder. Så mød op med god appetit, og forbered dig på en sjov tur, som byder på mange forskellige smagsoplevelser. Og når mørket falder på bydes der på grillet fisk, skaldyr og kød, mens du nyder udsigten til floden og den historiske by.

OBS! Dagens cykeltur er på i alt ca. 15 km og gennemføres sammen med andre gæster.

Bemærk: Transport, lokalguide, cykel, cykelhjelm, snacks og mad er inkluderet.

Booking kode: EXHHGVTB

 

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 16.00

Voksen fra kr. 1.215
Barn fra kr. 907

UNESCO bevarede templer ved My Son | Hoi An

På denne heldagstur kører du til My Son, den kejserlige by fra Champ-dynastierne (4. - 12. århundrede). My Son helligdommen er et stort kompleks af religiøse ruiner, der omfatter de arkitektoniske rester af mere end 70 templer og er blevet erklæret for et UNESCO World Heritage Site. Du oplever de mange templer, som er dedikeret tilbedelsen af guden Shiva. Templerne ligger i en dal, der er omkring to kilometer bred og omgivet af to bjergkæder. 

Bemærk: Transport, lokalguide og entré er inkluderet.

Booking kode: EXHHMYSB 

 

Varighed: 5 timer
Afgang: Dagligt kl. 08.00

Voksen fra kr. 472
Barn fra kr. 360

Kokkeskole - lav din egen frokost | Hoi An

Efter en velkomstdrink besøges et af Hoi An’s farverige markeder. Og men du lærer om alle de ingredienser, der senere skal bruges kan nyde farverne, lydene og ikke mindst duftene. Herefter skal du ud på en afslappende sejltur på ca. 25 minutter langs Hoi An floden, hvor turen går til madlavningsskolen. På sejlturen ser du det lokale liv på floden, og du får muligheden for at tage nogle fantastiske billeder. På kokkeskolen kan du udforske urtehaven, før du lærer om nogle af Hoi An og Vietnams kendte retter. Madlavnings-lektionen varer i ca. 2 timer. Kokkene vil først demonstrere, hvordan man laver retten, og dernæst skal du selv forberede samme ret. Efter lektionen er det tid til at nyde din mad.

OBS! Gennemføres sammen med andre gæster. Ønsker du en privat tur er dette også muligt fra kl. 13.30 – tillæg  ca. kr. 400 pr. person/ved 2 personer (booking kode: EXHHCOKB)

Bemærk: Transport, lokalguide, bådtur, undervisning og frokost er inkluderet.

Booking kode: EXHHCOJB 

 

Varighed: 5 timer
Afgang: Dagligt kl. 08.15

Voksen fra kr. 653
Barn fra kr. 487

Cykeltur til en landsby nær Hoi An | Hoi An

Formiddagscykeltur i et roligt tempo til en af de små landsbyer uden for Hoi An. I løbet af turen besøger du en lokal landmand for at høre, hvordan det er at bo på landet i dagens Vietnam. Du får en rundvisning på gården og i markerne, og hvis du har lyst til at tage en tørn med i de daglige gøremål, er dette også muligt. Måske skal der plantes eller høstes ris, plukkes frugt og grøntsager, vandes afgrøder osv. Efter en fornøjelig formiddag på landet sættes kursen tilbage mod Hoi An.

Bemærk: Transport, lokalguide, cykel og cykelhjelm er inkluderet.

Booking kode: EXHHTRAB

 

Varighed: En halv dag
Afgang: Dagligt kl. 9.00

Voksen fra kr. 510
Barn fra kr. 382

Hue

Essensen af Hué | Hue

Hué er tidligere kejserby og var landets hovedstad fra 1802 – 1945. Denne udflugt vil gøre dig klogere på byens historie og vil bl.a. tage bringe dit til det kongelige arkitektoniske kompleks, citadellet, som består af fæstningsværker, kongelige paladser, den forbudte by og andre royale bygninger. Citadellet er også er kendt som ”Den Forbudte Lilla By”. Engang var det et pragtfuldt kejserpalads, der kunne måle sig med Den Forbudte By i Beijing. I dag er det kun få af bygningerne, der er stadig er intakte. Turen fortsætter til nogle af de gamle kejsergrave uden for byen. Bl.a. Kejser Tu Ducs, Kejser Ming Mangs og Kejser Khai Dings gravmæle.

OBS! Kombiner evt. med udflugten ”Sejltur på Duftenes flod” og få frokost med i prisen.

Bemærk: Transport, lokalguide og entréer er inkluderet.

Booking kode: EXHHEHCB

 

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 08.00 og 13.30

Voksen fra kr. 329
Barn fra kr. 247

Sejltur på Duftenes flod | Hue

Nyd en afslappende sejltur ad Duftenes flod til Thien Mu-pagoden. Her får du mulighed for at se livet fra vandsiden og du besøger den 21 meter høje Thien Mu-pagode. Det var her munken Thich Quang Duc satte ild til sig selv i 1963 og døde i protest mod præsident Diems politik. Udflugten inkluderer også et stop ved Kejser Ming Mangs grav. Ming Mang fuldførte i 1832 opførelsen af det gamle kejserpalads Citadellet i Hué.

OBS! Kombiner evt. med udflugten ”Essensen af Hué” og få frokost med i prisen.

Bemærk: Transport, lokalguide, entréer og bådtur er inkluderet.

Booking kode: EXHHPRCB

 

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 08.00 og 13.30

Voksen fra kr. 329
Barn fra kr. 247

Cykeltur til autentisk landsby | Hue

Denne morgen starter med en skøn cykeltur til en af de små landsbyer ca. 12 km væk fra ”storbyens” mylder. Her kommer du til at opleve en del af Hué som de færreste ser. Du oplever livet på landet, besøger en af Hués smukkeste havehuse, lærer hvordan man laver den traditionelle rispandekage. Du bliver inviteret indenfor hos en familie, ser deres hus og hører om deres hverdag på landet, og du deltager i madlavningen og lærer, hvordan man laver traditionelle retter ved hjælp af friske ingredienser dyrket i haven. Efter madlavning og frokost slutter besøget med et skønt fodbad med friske urter.

Bemærk: Transport, lokalguide, cykel, cykelhjelm, bådtur, entréer, fodbad og frokost er inkluderet.

Booking kode: EXHHCLCB

 

Varighed: 6 timer
Afgang: Dagligt kl. 08.00

Voksen fra kr. 615
Barn fra kr. 457

Besøg en skjult lagune på vejen til Hoi An | Hue

Udflugt i forbindelse med din transport den charmerende fiskerlandsby Hoi An. Turen går gennem et bjergrigt område og ad snoede veje, som bugter sig ind og ud af de blå laguner langs kysten til Det Sydkinesiske Hav. Undervejs skal du opleve dagligdagen for en fiskerfamilie, som bor i en vidunderlig lagune, der er spektakulært beliggende mellem hav og bjerge, som sjældent besøges af turister. Hop ombord i fiskerbåden og prøv lykken som fisker. Du besøger familiens østersfarm, og du nyder en lækker frokost tilberedt af friskfangede fisk og skaldyr. Hvis vejret tillader det, vil der også være mulighed for en svømme- og snorkeltur.

OBS! Fiske- og skaldyrsmiddag er inkl. på morgenturen og snacks på eftermiddagsturen.

Bemærk: Transport, lokalguide, bådtur, vand og frokost eller snacks er inkluderet.

Bookingkode: EXHHURFB

 

Varighed: 3 timer
Afgang: Dagligt kl. 10.30 og 15.00

Voksen fra kr. 809
Barn fra kr. 608