Sensommer og efterår i Vietnam - Det bedste på 2 uger

Vietnam - Hanoi, Hue, Hoi An, Ho Chi Minh City

 • Stemningsfuld atmosfære i Hanois gamle kvarterer 
 • Kejserbyen Hué, hvor gammelt og nyt mødes
 • Fiskerlejet Hoi An med små gader og mange butikker
 • Mærk storbyens puls i metropolen Ho Chi Minh City

Oplev 4 unikke destinationer fra nord til syd på denne fantastiske rejse, hvor alt det praktiske er planlagt hjemmefra.

Flyrejse med Thai Airways, Emirates, Qatar Airways eller Vietnam Airlines

Mulighed for tilkøb af udflugter - ring eller skriv for mere info.

REJSEPLAN:

Hanoi - 3 nætter

Rejsen starter i hovedstaden Hanoi - en charmende by med brede boulevarder og skønne akacietræer. Byens grønne parker og søer udgør et dejligt åndehul fra bytrafikken.

Engang var byen fuld af cykler, men de fleste er nu skiftet ud med scootere, motorcykler og knallerter, for Hanoi er en by i rivende udvikling. Hanoi betragtes dog stadig som en af de smukkeste og mest romantiske storbyer i Asien. Byen emmer af atmosfære og specielt den gamle bydel med de snævre gader, gadehandelen og gamle huse i fransk kolonistil er en overvældende oplevelse.

I Hanoi bor I på Golden Lotus Luxury Hotel eller lignende (3-4*). Morgenmad er inkluderet.

Hue - 2 nætter

Herefter flyver I videre til den gamle kejserby Hué, hvor I tilbringer de næste dage. Byen var hovedstad fra 1802-1945, og deles i to af ”Parfumefloden”. På den ene side ligger Kongebyen og på den anden side finder i den nyere, franske bydel. Hué er særlig kendt for ”Citadellet”, som består af fæstningsværker, kongelige paladser, der oprindeligt var en miniature-udgave af Den forbudte By i Beijing. Udover Citadellet er Thien Mu Pagoden (Den himmelske Kvinde) samt de syv Nguyen kejsergrave et besøg værd. Har du kun kort tid, så vælg Tu Ducs grav, da han var den mest bemærkelsesværdige af de 7 kejsere.

I Hué bor I på Moonlight Hotel Hué eller lignende (3-4*). Morgenmad er inkluderet.

Hoi An - 5 nætter

Efter at have oplevet Hué kører I videre til Hoi An, hvor de næste 5 nætter tilbringes. Et charmende lille fiskerleje med nogle af de ældste og bedst bevarede huse i Vietnam. Byen var, indtil havnen sandede til, en vigtig havneby, hvor kinesiske, japanske og portugisiske søfarere og købmænd rejste til. De mange tilrejsende har sat deres præg på byen, som særligt kan ses på arkitekturen. Den gamle bydel er på listen over UNESCOs verdens kulturarv. Du kan selvfølgelig også sejle derud med en af bådene fra byen. Hvis du cykler, byder turen på smukke rismarker, små laguner og pælehuse. Fra stranden er der udsigt til de nærliggende øer, og i skyggen af en kokospalme kan du nyde et fantastisk måltid med alt godt fra havet.

I Hoi An bor I på Thanh Binh River Side Hotel eller lignende (3-4*). Morgenmad er inkluderet.

Saigon (Ho Chi Minh City) - 3 nætter

Rejsen afsluttes med 3 nætter i storbyen Ho Chi Minh City – Vietnams største og mest moderne by, hvor der er masser af muligheder for oplevelser og shopping. I forhold til andre steder i Vietnam ses de største kontraster i Ho Chi Minh City. Smukke butikker kontra hektiske markeder, moderne skyskrabere og små lokale huse står side om side. I byen findes der grønne parker, som kan være et befriende besøg, hvis du trænger til åndehul i den hektiske trafik.

I Saigon bor I på Sanouva Hotel eller lignende (3-4*). Morgenmad er inkluderet.

Læs mere

Rejseoverblik

 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB

Vietnam

Hanoi, Hue, Hoi An, Ho Chi Minh City

13 nætter / 15 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Hanoi Hue

Rejser til Hanoi

Vietnams hovedstad Hanoi er en charmende by med brede boulevarder og skønne akacie træer. Byens grønne parker og søer, udgør et dejligt åndehul fra bytrafikken.
Læs mere
Hanoi Hue Hoi An

Rejser til Hue

Den gamle kejserby, der var hovedstad fra 1802-1945, ligger ved Parfumefloden som deler Hue i to. På den ene side ligger Kongebyen, og på den anden side ligger den nyere, franske bydel.
Læs mere
Hue Hoi An Ho Chi Minh City

Rejser til Hoi An

Hoi An er et charmende lille fiskerleje med nogle af de ældste og bedst bevarede huse i Vietnam. Havnen var, indtil den sandede til, en vigtig havneby, hvor kinesiske, japanske og portugisiske søfarende og købmænd rejste til. De mange tilrejsende har sat deres præg på byen, som særligt kan ses på arkitekturen. Den gamle bydel er på listen over UNESCOs verdens kulturarv.
Læs mere
Hoi An Ho Chi Minh City

Rejser til Ho Chi Minh City

I forhold til andre steder i Vietnam ses de største kontraster i Ho Chi Minh City. En blanding af nyt og gammelt og stort og småt. Smukke butikker kontra hektiske markeder, moderne skyskrabere og små lokale huse står side om side. Ét er dog sikkert - livet leves på gaden, der summer af liv. Det er her at du får de største oplevelser.

Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Lars, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.