Barfodsluksus på Six Senses Con Dao

Vietnam - Ho Chi Minh City, Con Dao Islands
 • Bo i luksuriøs og smuk villa med butlerservice og gourmetretter
 • Con Daos uspolerede naturparadis, strande og koralrev
 • Mærk historiens vingesus i Ho Chi Minh City
 • Oplev kontrasten mellem Ho Chi Minh City og Con Dao
Oplev fortiden og nutiden i Ho Chi Minh City og forkæl dig selv med nogle dage på Six Senses Con Dao – et betagende smukt luksusresort beliggende direkte på stranden i uspoleret natur 

Den tropiske øgruppe Con Dao, kan nås med blot en 45-minutteres flyvetur fra Ho Chi Minh City. Selvom turen er kort, får du følelsen af at rejse til en helt ny verden – fra en pulserende storby til et uspoleret naturparadis, hvor tiden nærmest står stille.

Rejsen starter i Vietnams tidligere hovedstad Saigon, eller Ho Chi Minh City som den hedder i dag. Denne spændende og interessante storby er en blanding af fortid og nutid og stort og småt. Moderne højhuse står side om side med små huse og bygninger fra den franske kolonitid. Her er alt fra modebutikker til lokale markeder, samt dyre gourmet restauranter, hyggelige caféer og billige gadekøkkener. Livet leves på gaden og byens parker, der summer af liv. Noget du især kan opleve på en aftentur bag på en Vespa-scooter, hvor en lokal tager dig med til nogle af byens små caféer, barer og restauranter i områder, som turister nærmest ikke kender. Måske kan en udflugt til Mekong-deltaet eller Chu Chi tunnellerne også friste?

Efter tre nætter i storbyen, flyver du til naturparadiset Con Son – den største af Con Dao øerne, der byder på bjergrig regnskov, store bugte med uberørte strande, lokalt marked og et koralrev, der omkranser øerne, som gemmer på en farverig verden under havets overflade.

Con Dao er et sandt naturparadis og en perfekt afslutning på en rejse til Vietnam.

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Vietnam

Ho Chi Minh City, Con Dao Islands

12 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Ho Chi Minh City Con Dao-øerne

Rejser til Ho Chi Minh City

I forhold til andre steder i Vietnam ses de største kontraster i Ho Chi Minh City. En blanding af nyt og gammelt og stort og småt. Smukke butikker kontra hektiske markeder, moderne skyskrabere og små lokale huse står side om side. Ét er dog sikkert - livet leves på gaden, der summer af liv. Det er her at du får de største oplevelser.

Læs mere
Ho Chi Minh City Con Dao-øerne

Rejser til Con Dao-øerne

Con Dao-øerne ligger isoleret fra det vietnamesiske fastland og har nogle af Vietnams smukkeste og ganske uspolerede strande, hvor du kan nyde solbadning, svømning og spise helt friske fisk og skaldyr. 

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Ho Chi Minh City - 3 nætter

Hotel Majestic
Se kort

Hotel Majestic

Beliggenhed: Vietnam, Ho Chi Minh City

Majestic Hotel slog første gang dørene op i 1925. Gennem årene har hotellet gennemgået flere forandringer og moderniseringer med respekt for bygningens historie og den franske kolonistil fra en svunden tid. Hotellet er centralt beliggende ved Saigon River med masser af butikker, restauranter og barer lige uden før døren, og i gåafstand til bl.a. Notre Dame Katedralen og Uafhængigheds Paladset.

Majestic Hotel byder på en hyggelig restaurant, café og tagterrasse med bar og flot udsigt ud over byen og floden. Her findes ligeledes et hyggeligt poolområde med liggestole og parasoller, spaområde, fitnesscenter og et Casino.

De store værelser og suiter er, som resten af hotellet, indrettet i elegant fransk kolonistil med et strejf af østens mystik og moderne faciliteter. Alle værelser indeholder bl.a. aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon og safetyboks. Mulighed for værelser med balkon med udsigt over poolområdet, byen eller floden. Hotellet tilbyder syv forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 5*

 
Læs mere her

Con Dao Islands - 6 nætter

Six Senses Con Dao
Se kort

Six Senses Con Dao

Beliggenhed: Vietnam, Con Dao Islands

Det smukke resort, Six Senses Con Dao, er placeret i naturskønne omgivelser, hvor luksus og natur går hånd i hånd. Vågn op i en af de 50 bæredygtige trævillaer med panoramaskydedøre. Nyd udsigten over den hvide sandstrand, hop i det funklende blå hav og lad derefter solen varme din krop.

Her er swimmingpool med liggestole og parasoller ved pool og strand. Her er ligeledes fitnessrum, et lækkert spa- og wellnessområde samt en bar og to restauranter. Spis ved stranden med udsigt over havet eller tag på vietnamesisk marked – på Six Senses Con Dao kan du begge dele. Mens du på hovedrestauranten ”By the Beach” kan nyde en friskfanget fisk serveret med et international touch, kan du på ”Vietnamese by the Market” opleve det mere autentiske vietnamesiske køkken med lokale råvarer og delikatesser. 

Derudover findes her et stort udbud af sportsfaciliteter til lands og til vands. F.eks. windsurfing, fisketure, dagsudflugter og gratis udlån af cykler.

Six Senses Con Dao består af 50 trævillaer med egen pool og butlerservice. De store villaer er smagfuldt indrettet med alle tænkelige moderne faciliteter som f.eks. aircondition, loftvifte, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, værdiboks og WiFi samt panoramaskydedøre ud til terrasse. Hotellet tilbyder ni forskellige typer poolvillaer i forskellige størrelser.

Officiel hotelkategori: 5*

 

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Rikke, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.