Nordvietnams naturskatte og Phu Quoc

Vietnam - Mai Châu, Halong-bugten, Hanoi, Phu Quoc
 • Mai Chau-dalens enestående natur 
 • Vandretur og cykelture til små landsbyer
 • ”Den tørre Halong-bugt” og minicruise i Halong-bugten
 • Phu Quocs hvide palmestrande
 

Rundrejse som byder på smukke naturscenerier i den smukke Mai Chau dal, i ”den tørre Halong-bugt” og minicruise i Halong-bugten inden turen går til historiske Hanoi og bountyøen Phu Quocs palmestrande 

De fleste rejser som starter i det nordlige Vietnam starter med et par dage i Hanoi. På denne tur har vi valgt at gemme storbyen til senere og køre direkte til det natursmukke landskab omkring Mai Chau-dalen med risterrasser, grønklædte bjerge og små floder. Her står den på vandreture i rismarkerne og cykeltur til nogle af områdets små landsbyer og etniske minoriteter.

Rejsen fortsætter til Ninh Binh – også kaldet ”Den tørre Halong-bugt” på grund af de smukke kalkstensklipper, der rejser sig stejlt op fra rismarkerne på samme måde som i Halong-bugten. Her venter endnu et par dage med smukke naturscenerier, sejltur på floden, tempelbesøg og besøg i den gamle hovedstad Hoa Lu. 

Fra ”Den tørre Halong-bugt” sættes kursen mod Halong-bugtens uforglemmelige natur hvor I skal på et mini-krydstogt mellem området mange kalkstenklipper. 

Næste stop er i Hanoi hvor I bl.a. kan stifte bekendtskab med den store folkehelt og landsfader Ho Chi Minh og udforsker den historiske bydel til fods eller fra sædet af en cykeltaxi. 

Eventyret slutter på bountyøen Phu Quoc. Øen består af tæt, tropisk jungle og er et fantastisk paradis med skønne strande og masser af lokale spisemuligheder. 

Hjemrejsen går via Ho Chi Minh City og videre mod Danmark.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN

Vietnam

Mai Châu, Halong-bugten, Hanoi, Phu Quoc

13 nætter / 15 dage

fra kr. 18.900

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Hanoi Phu Quoc

Rejser til Hanoi

Vietnams hovedstad Hanoi er en charmende by med brede boulevarder og skønne akacie træer. Byens grønne parker og søer, udgør et dejligt åndehul fra bytrafikken.
Læs mere
Hanoi Phu Quoc

Rejser til Phu Quoc

Phu Quoc er den største ø i Vietnam, men er endnu et forholdsvist ukendt feriemål. Den er dog så småt ved at blive populær - ikke mindst på grund af øens utallige, kridhvide strande, seværdigheder der pirrer sanserne og udflugtsmuligheder i smuk og utæmmet natur.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Vietnam rundrejse - 8 nætter

Overnatning på rundrejsen

Overnatning på rundrejsen

Beliggenhed: Vietnam, Vietnam rundrejse

 • Mai Chau – Mai Chau Ecolodge (Junior Deluxe room)
 • Ninh Binh – Ninh Binh Hidden Charm Hotel (Executive room)
 • Halong-bugten – Bhaya Classic Cruise (Deluxe cabin)
 • Hanoi – La Siesta Classic Hotel (Deluxe room)
 
Læs mere her

Phu Quoc - 5 nætter

Long Beach Resort Sea Sense Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Long Beach Resort

Beliggenhed: Vietnam, Phu Quoc

Long Beach Resort ligger direkte ned til den hvide sandstrand, kun adskilt af en lille gangbro. Resort er opført som en traditionel vietnamesisk landsby omgivet af et tropisk junglelandskab med eksotiske blomster, små damme og vandhuller samt kokospalmer.

Hotellets poolområde med børnepool ligger med udsigt over stranden og havet. Der findes liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. I restauranten kan der indtages mad fra fusionskøkkent og resortets hjemmebrygget øl. Derudover findes her en bar og trænger du til at få skuldrene helt ned, så forkæl dig selv med en luksuriøs og velgørende massage i Long Beach Spa.

Personalet er gerne behjælpelig med at arrangere sightseeing til fx fiskerlandsbyer eller en af de mange peberplantager, der findes på øen.

De 118 værelser ligger fordelt i ”landsbyen” og er hyggeligt indrettet. Superior værelserne er holdt i moderne lyse farver mens de øvrige værelser er indrette i stil med de gamle UNESCO bevarede huse i Hoi An med trægulve, -lofter og –møbler. Alle værelser indeholder fx aircondition, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks og balkon. Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Long Beach Resort Sea Sense Resort Mango Bay Resort
Se kort

Sea Sense Resort

Beliggenhed: Vietnam, Phu Quoc

Sea Sense Resort er et populært strandhotel beliggende i tropiske og rolige omgivelser ved Ong Lang stranden på Phu Quocs vestkyst.

Her er et skønt poolområde med swimmingpool og børnepool, som ligger med udsigt til stranden og havet. Der findes liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. Derudover er her restaurant, bar, et spaområde og der tilbydes forskellige vandsportsaktiviteter som fx kajak og snorkelture.

De 56 værelserne ligger fordelt i hotelbygningen eller i små hyggelige bungalows med to eller tre værelser i hver. Nogle har direkte havudsigt mens andre har begrænset havudsigt. Alle værelser er smagfuldt indrettet i moderne asiatisk stil og indeholder fx aircondition, loftvifte, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fem forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Sea Sense Resort Mango Bay Resort La Veranda Resort
Se kort

Mango Bay Resort

Beliggenhed: Vietnam, Phu Quoc

Mango Bay ligger i en lille isoleret bugt på Phu Quocs østkyst, væk fra forstyrrende elementer som fx tv, aircondition og swimmingpool, som er skiftet ud til fordel for fuglefløjt og bølgeskvulp. Her er ejernes passion for naturen og miljøet i fokus, så har du brug for at komme helt ned i gear, er Mango Bay helt sikkert det rigtige sted.

Hotellet er beliggende på en 10 hektar stor grund med tilhørende sandstrand. Her er en hyggelig restaurant som, ud over et varieret menukort, altid har friskfanget fisk og skalddyr på menuen.

Derudover er her et spaområde og der tilbydes snorkelture, yoga timer, tai chi samt kokkeskole og der er mulighed for at leje kanoer, at spille badminton, volleyball og petanque. 

De 44 rustikke værelser og bungalows er hyggeligt og smagfuldt indrettet i naturmaterialer i pagt med naturen og omgivelserne. Alle værelser indeholder fx loftvifte, kaffe-/te faciliteter, safetyboks og veranda. Nogle værelser deler en stor veranda mens andre har privat veranda. Hotellet tilbyder ni forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Mango Bay Resort La Veranda Resort Chen Sea Resort & Spa
Se kort

La Veranda Resort

Beliggenhed: Vietnam, Phu Quoc

La Veranda Resort er et smukt resort opført i en elegant og smagfuld fransk kolonistil. Hotellet ligger i en flot tropisk have direkte ned til en fin hvid privat sandstrand på Phu Quocs vestkyst. La Verands Resort er et ideelt ferieparadis for hele familien, som ønsker afslapning og forkælelse i smukke omgivelser.

Her er et skønt poolområde med swimmingpool og børnepool som ligger med udsigt til stranden og havet. Der findes liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. Derudover er her to restauranter, bar, et spaområde og der tilbydes kokkeskole, forskellige vandsportsaktiviteter som fx kajak og snorkelture. Ligeledes er der mulighed for at spille bordtennis, beachvolley og badminton eller at låne en cykel. 

La Veranda Resort har 70 elegant indrettede værelser og suiter. Alle med gratis Wi-Fi, aircondition, loftvifte, minibar, kaffe-/te faciliteter, iPod docking station, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon med udsigt til haven eller havet. Hotellet tilbyder otte forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
La Veranda Resort Chen Sea Resort & Spa
Se kort

Chen Sea Resort & Spa

Beliggenhed: Vietnam, Phu Quoc

Med en placering i en rolig bugt med privat strand og panoramaudsigt over den Thailandske Golf, en betagende arkitektur og omfattende spa-behandlinger, går velbehag og smukke omgivelser hos Chen Sea Resort op i en højere enhed. Ideelt for familien eller til et romantisk ophold for livsnydere, der holder af wellness, vandsportsaktiviteter og smagfuld komfort. 

Resortet har et stort poolområde med swimmingpool, børnepool og jacuzzi, som ligger med udsigt til stranden og havet. Der findes liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. Derudover er her restaurant, bar, et spaområde og der tilbydes kokkeskole, forskellige vandsportsaktiviteter som fx kajak, små sejlbåde og snorkelture. Ligeledes er der mulighed for at spille tennis og beachvolley eller at låne en cykel. Alle sportsaktiviteter er gratis mens der er et ekstra gebyr for at deltage i kokkeskolen.

Chen Seas 36 villaer er alle smagfuldt indrette og holdt i vietnamesisk stil med alle moderne faciliteter. Alle værelser indeholder fx aircondition, loftvifte, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1 - 2
København - Hanoi
Dag 2
Mai Chau-dalen
Dag 3
Mai Chau-dalen
Dag 4
Mai Chau-dalen
Dag 5
Ninh Binh
Dag 6
Ninh Binh
Dag 7
Halong-bugten
Dag 8
Hanoi
Dag 9
Hanoi
Dag 10
Phu Quoc
Dag 11 - 14
Phu Quoc
Dag 15 - 16
Phu Quoc - København

Dag 1 - 2

København - Hanoi

Afrejse fra Danmark

Midt på dagen flyver I fra Københavns Lufthavn med kurs mod Hanoi i det nordlige Vietnam. I mellemlander og skifter fly undervejs. 

 
Læs mere

Dag 2

Mai Chau-dalen

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Ankomst til Vietnam og transport til hotellet

Efter ankomst til Hanoi, og når indrejseformaliteterne er klaret møder I vores lokale repræsentant, der sørger for transport til de betagende smukke omgivelser i Mai Chau dalen, som er beliggende ca. fire timers kørsel fra Hanoi. 

Området er kendt for sin spektakulære natur og midt mellem tårnhøje klipper, grønne rismarker og huse på pæle finder I den idylliske Mai Chau dal. Dalen er bl.a. hjemsted for den etniske mindretalsbefolkning Thai som også kaldes ”de rigtige vietnamesere”, da de boede her langt tid før kineserne besatte landet. 

I skal bo på Mai Chau Ecolodge, der er beliggende i en smuk dal omgivet af rismarker, landsbyer og bjerge. Frokosten serveres på lodgens terrasse, hvorfra der er en fantastisk udsigt ud over området. Efter check in er resten af dagen til afslapning og tid på egen hånd.

 
Læs mere

Dag 3

Mai Chau-dalen

Cykeltur med besøg i områdets små landsbyer (M)

Denne formiddag byder på en flot cykeltur ad støvede grusveje, hvor du kan nyde udsigten til pælehusene, de hårdt arbejdende bønder og græssende vandbøfler i rismarkerne. Overalt hvor du kommer frem bliver du mødt med gæstfrihed og et smil – og måske en smule nysgerrighed. Distancen er ca. 14 km i fladt terræn så alle der kan cykle kan være med.

Tilbage på lodgen er eftermiddagen til afslapning og egne oplevelser.

 
Læs mere

Dag 4

Mai Chau-dalen

Heldagsudflugt med vandretur og besøg i uberørte landsbyer (M, F)

Efter morgenmad på lodgen kører I til Mai Ha Village hvor dagens vandretur på ca. 10 km i fladt terræn begynder. Først går turen rundt om Kha søen – hjertet af Mai Chau. Senere udforskes nogle af dalens små landsbyer som ligger skjult af en frodig bambus skov. I oplever uberørte landskaber, tropiske skove på Pu Poc Mountain, høje kalkstensbjerge, rismarker, kornmarker og traditionelle charmerende huse bygget på pæle. Undervejs besøger I bl.a. også en Thai familie hvor I får et indblik i dette mindretalsfolks hverdag, kultur og levevis. Sidst på eftermiddage er I retur på lodgen.

 
Læs mere

Dag 5

Ninh Binh

Transport til Hanoi via ”Den tørre Halong-bugt” (M, F)

Det er tid at forlade Mai Chau-dalen og efter morgenmad fortsætter turen til Ninh Binh som ligger ca. 90 kilometer syd for Hanoi. 

Området omkring Ninh Binh søen byder på flere smukke naturomgivelser og bliver ofte kaldet ”Den tørre Halong-bugt” på grund af de kalkstensklipper, der rejser sig stejlt op fra rismarkerne på samme måde som klipperne i Halong-bugten.

I Ninh Binh bor I på et skønt resort beliggende med udsigt til den smukke natur. Efter check in er resten af dagen til afslapning ved hotellets pool.

 
Læs mere

Dag 6

Ninh Binh

Sejltur, grotter, pagoder, landsbyer og smuk natur (M, F)

Dagens udflugtsprogram starter i Tam Coc-området, hvor I skal på en afslappende sejltur i små traditionelle sampan-både. Nyd turen ad Ngo Dong-floden og den smukke natur med huler er skåret ud i bjergene og enorme kalkstensbjerge der rejser sig fra de grønne rismarker. 

Senere besøger i en af områdets pagoder og efter frokost er der besøg i den gamle hovedstad Hoa Lu. 

Efter endnu en skøn dag med masser af naturoplevelser er I retur på hotellet sidst på eftermiddagen.

 
Læs mere

Dag 7

Halong-bugten

Transport til Halong-bugten og mini-cruise (M, F, A)

Fra ”Den tørre Halon-bugt” går turen i dag til den rigtige Halong-bugt. Køreturen tager jer gennem området omkring Den Røde Flod, der pga. sine mange rismarker, er kendt for at være det ene af Vietnams to ris kamre. Det andet ligger i Mekong-deltaet. 

Ved ankomst til Halong-bugten går I ombord i en traditionel vietnamesisk junke, som skal være jeres hjem det næste døgns tid. I fantastiske omgivelser stævnes ud mod nye eventyr blandt bugtens mere end 3000 kalkstensbjerge, grotter og huler, som danner kulisse for sejlturen. Undervejs bliver I forkælet af besætningen, mens I kan nyde den fantastiske udsigt samt måltider tilberedt med alt godt fra havet. Der gøres stop ved nogle af de små klippeøer, og I får tid til at udforske de underjordiske grotter. 

Tilbage på båden kan I nyde solnedgangen og en kølig drink inden middagen serveres.

 
Læs mere

Dag 8

Hanoi

Solopgang over Halong-bugten og transport til Hanoi (M)

I vågner til lyden af bølgernes sagte klukken mod skibets skrog, og inden der lettes anker er der mulighed for at få en forfriskende dukkert i det smaragdgrønne vand. Igen i dag sejles der rundt blandt de smukke kalkstensformationer, og mens I spiser brunch sættes kursen mod land.

Når I igen har fast grund under fødderne kører I til hotellet i Hanoi. Ankomst sidst på eftermiddagen.

Om aftenen kan I evt. tage på en tur rundt i byens gamle kvarter med cykeltaxi eller til fods. De lokale kalder kvarteret Pho Puong, ”De 36 Gader”. Her er der små butikker, hyggelige huse, og gaderne har stadig de gamle, oprindelige navne fra dengang, en gade var opkaldt efter, hvad der blev forhandlet i den. Fx skogade, stenhuggergade, smedegade, falsknerigade, tandhjulgade, silkegade osv. osv.

 
Læs mere

Dag 9

Hanoi

Eventyr og oplevelser på egen hånd eller tilkøb af udflugter (M)

Dagen til egne oplevelser i Hanois gader.

Hanoi er en charmende by med brede boulevarder og skønne akacie træer. Byens grønne parker og søer, udgør et dejligt åndehul fra bytrafikken. Engang var byen fuld af cykler, men de fleste er nu skiftet ud med scootere, motorcykler og knallerter, for Hanoi er en by i rivende udvikling. Hanoi betragtes dog stadig som en af de smukkeste og mest romantiske storbyer i Asien. Byen emmer af atmosfære og specielt den gamle bydel med snævre gader, gadehandel og gamle huse i fransk kolonistil, er en overvældende oplevelse. 

I kan enten søge jeres helt eget eventyr på egen hånd, eller I kan tage med på en af vores tilkøbsudflugter. Fx cykeltur ved West Lake eller en halvdags byrundtur til byens største og mest interessante seværdigheder.

 
Læs mere

Dag 10

Phu Quoc

Flytransport til tropeøen Phu Quoc (M)

Efter morgenmad på hotellet er der transport til lufthavnen. Herfra flyver I direkte til tropeøen Phu Quoc, der ligger ud for Vietnams kyst på grænsen til Cambodia. 

Ved ankomst til Phu Quoc bliver I hentet og kørt til jeres hotel. Efter check in er resten af opholdet til, at I kan søge jeres helt eget eventyr på denne lille perle.

 
Læs mere

Dag 11 - 14

Phu Quoc

Sol, strand og vand samt eventyr på egen hånd (M)

Phu Quoc består af tæt, tropisk jungle og er et fantastisk paradis med skønne strande og masser af lokale spisemuligheder. På vandet kan I udfordre jer selv med god dykning eller snorkling, og I kan sejle kajak langs bugterne, tage på vandreture, leje en cykel eller scooter, slappe af ved hotellets swimmingpool, nyde et godt måltid mad og bare dase på stranden. I bestemmer helt selv tempoet!

 
Læs mere

Dag 15 - 16

Phu Quoc - København

Tid til den sidste sol og hjemrejse (M)

Det er tid til at få de sidste oplevelser og købt de sidste souvenirs, for i dag starter hjemrejsen. Som på udrejsen er der mellemlanding og flyskifte undervejs. Ønsker I at forlænge rejsen, er dette naturligvis også muligt.

 

Dag 16 København

Ankomst til Danmark

 
Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Jakup, Mark, Rikke, Lars, Nicoline

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.