Nordvietnams naturskatte og charmerende Hoi An

Vietnam - Mai Châu, Pu Luong, Ninh Binh, Halong-bugten, Hanoi, Hoi An
 • Cykel- og vandreture i Mai Chau og Pu Luong
 • Minicruise med overnatning i Halong-bugten
 • Flodsejlads i Ninh Binh
 • Charmerende og historiske Hoi An
 
Søvnige landsbyer og små floder, der gemmer sig mellem grønklædte bjerge og rismarker, er blot nogle af de smukke naturoplevelser, du får på denne rejse rundt i Vietnam. Undervejs tager du også på et minicruise mellem Halong-bugtens frodige og stejle kalkstensklipper. 

På denne rejse, der starter i det nordlige Vietnam, gemmer vi storbyen Hanoi til senere på rejsen og kører dig direkte til det natursmukke landskab omkring Mai Chau-dalen og Pu Luong Nature Reserve.

Søvnige landsbyer og få turister 

Mai Chau-dalen og Pu Luong Nature Reserve er to naturskønne områder, der byder på både cykel- og vandretur, besøg i små søvnige landsbyer og lokale markeder og udsigt til de hårdt arbejdende bønder, der styrer bøflerne og ploven gennem rismarkerne. Stemningen er sat med grønklædte bjerge, små floder samt et smilende folkefærd. Og en ekstra bonus er, at områderne kun besøges af få turister.

Den tørre Halong-bugt

Omkring hundrede kilometer syd for Hanoi ligger Ninh Binh-provinsen. Ninh Binh kaldes også ”Den tørre Halong-bugt” på grund af de smukke kalkstensklipper, der rejser sig stejlt op fra rismarkerne på samme måde som i Halong-bugten. Nyd et par dage med flere smukke naturscenerier, sejltur på floden, tempelbesøg og besøg i den gamle hovedstad Hoa Lu.

Minicruise og UNESCO-seværdigheder

Halong-bugten er en af Vietnams absolut største seværdigheder. Og et minicruise blandt bugtens mere end 3000 kalkstensbjerge med grotter og huler er da også en oplevelse du sent vil glemme. Bugten er på UNESCO’s verdensarvsliste.

Det er det lille, charmerende fiskerleje Hoi An i det centrale Vietnam også. Hoi An er en historisk perle med nogle af landets ældste og bedst bevarede huse. Og så findes der en skøn strand kun ca. otte kilometer uden for den gamle bydel.

 
Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Vietnam

Mai Châu, Pu Luong, Ninh Binh, Halong-bugten, Hanoi, Hoi An

16 dage

fra kr. 14.015

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Hanoi Hoi An

Rejser til Hanoi

Vietnams hovedstad Hanoi er en charmende by med brede boulevarder og skønne akacie træer. Byens grønne parker og søer, udgør et dejligt åndehul fra bytrafikken.
Læs mere
Hanoi Hoi An

Rejser til Hoi An

Hoi An er et charmende lille fiskerleje med nogle af de ældste og bedst bevarede huse i Vietnam. Havnen var, indtil den sandede til, en vigtig havneby, hvor kinesiske, japanske og portugisiske søfarende og købmænd rejste til. De mange tilrejsende har sat deres præg på byen, som særligt kan ses på arkitekturen. Den gamle bydel er på listen over UNESCOs verdens kulturarv.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Vietnam rundrejse - 5 nætter

Overnatning på rundrejsen

Overnatning på rundrejsen

Beliggenhed: Vietnam, Vietnam rundrejse

På denne rundrejse har vi valgt at inkluderer flg. hoteller:

Nætter   By/sted  Hotel/overnatning
1  Mai Chau  Mai Chau Valley View
2  Pu Luong  Pu Luong Retreat
1  Ninh Binh  Tam Coc Rice Fields Resort
1  Halong-bugten  Oriental Sails Cruise

Ønsker du at bo lidt bedre, er der mulighed for at opgradere til flg. hoteller/cruise: 

Nætter  By/sted  Hotel/overnatning
1  Mai Chau  Mai Chau Ecolodge
2  Pu Luong  Pu Luong Retreat
1  Ninh Binh  Tam Coc Rice Fields Resort
1  Halong-bugten  Bhaya Classic Cruise

 

Læs mere her

Hanoi - 2 nætter

Church Boutique Hotel Hang Gai Golden Lotus Luxury Hotel
Billigste hotelmulighed
Se kort

Church Boutique Hotel Hang Gai

Beliggenhed: Vietnam, Hanoi

Church Boutique Hang Gai er beliggende i den mest trendy del af den gamle bydel med masser af butikker, restauranter og caféer lige uden for døren, og i gåafstand til Hoan Kiem-søen og Dong Xuan markedet – Hanois ældste marked.

I restauranten er der mulighed for at nyde lokale specialiteter og retter fra det internationale køkken. 

Hotellets har blot 35 værelser og suiter, som alle har enten udsigt over byen eller mod hovedgaden. Alle værelser er hyggeligt indrettet i moderne vietnamesisk stil med alle moderne faciliteter som fx aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon og safetyboks. Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 3

 

Læs mere her
Church Boutique Hotel Hang Gai Golden Lotus Luxury Hotel MK Premier Boutique Hotel
Se kort

Golden Lotus Luxury Hotel

Beliggenhed: Vietnam, Hanoi

Golden Lotus Luxury Hotel er et lille stilfuldt og hyggeligt boutiquehotel beliggende få minutters gang fra Hoan Kiem-søen samt tæt på Dong Xuan markedet, Ho Chi Minhs Mausoleum og den gamle bydel. 

Efter en dag med sightseeing er der mulighed for at få sig en svalende dukkert i den lille swimmingpool på øverste etage. Her kan du nyde en kold drink og udsigten over byens tage inden aftensmaden, som du enten kan nyde i hotellets restaurant eller ude i byen. På hotellet findes ligeledes et lille spaområde.

De 51 værelser og suiter er alle smagfuldt indrettet med mørke parketgulve og i moderne vietnamesisk stil. Alle værelser indeholder bl.a. aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon og safetyboks. Nogle af Deluxe værelserne har ingen udsigt men vindue ud til nabobygningen. Alle andre værelsestyper har enten store vinduer eller en lille balkon med udsigt over byen. Hotellet tilbyder fem forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: TBA

 

Læs mere her
Golden Lotus Luxury Hotel MK Premier Boutique Hotel
Se kort

MK Premier Boutique Hotel

Beliggenhed: Vietnam, Hanoi

MK Premier Hotel er centralt beliggende i hjertet af Hanois smukke og historiske gamle kvarter, tæt på de berømte 36 gader. Her er en hyggelig og gæstfri atmosfære og hotellets design og indretning kombinerer vietnamesisk kultur og charme med moderne faciliteter.

Fra hotellets Rooftop Bar kan du nyde udsigten over storbyen. Derudover findes her en restaurant, bar, café og spaområde. 

Vores mål er at give en værdifuld gave til "dig" vores gæster: være en del af vores fortid og historie i et unikt designet miljø, der giver den eksklusive lejlighed til at opdage en ny læsning af Vietnams traditionelle gæstfrihed.

De 65 værelser og suiter er rummelige og smagfuldt indrettet med moderne faciliteter med bl.a. aircondition, kaffe-/te faciliteter, minibar, satellit-tv, telefon og safetyboks. Hotellet tilbyder syv forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: TBA

 
Læs mere her

Hoi An - 6 nætter

Belle Maison Hadana Hoi An Trail Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Belle Maison Hadana

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

Belle Maison Hadana er et populært hotel beliggende ca. 700 meter fra Hoi An’s gamle bydel. Hotellet er elegant opført i en blanding af lokal charme, naturmaterialer samt moderne og smagfuld indretning.

Her er et hyggelig poolområde med liggestole og parasoller. Derudover findes her en restaurant, bar og poolbar, café, spaområde og fitness center. Hotellet tilbyder gratis udlån af cykler, og der er gratis shuttle bus til stranden ved An Bang Beach. 

De 95 værelser og suiter er alle smagfuldt indrettet og holdt i varme neutrale farver. Alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt balkon med udsigt til enten byen eller poolområdet. Hotellet tilbyder fem forskellige værelseskategorier. 

Officiel hotelkategori: TBA

 
Læs mere her
Belle Maison Hadana Hoi An Trail Resort La Siesta Resort & Spa
Se kort

Hoi An Trail Resort

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

Hoi An Trails Resort ligger i rolige omgivelser midt imellem Hoi Ans gamle bydel og stranden. Et skønt resort hvor du kan slappe af mellem de mange oplevelser det centrale Vietnam byder på.

Hotellets hyggelige poolområde med liggestole og parsoller er omgivet af mere end 100 år gamle frangipanitræer. Derudover findes her restaurant, bar, spaområde og lille fitness center. Hotellet tilbyder gratis udlån af cykler og gratis shuttle bus til den gamle bydel og stranden.

Alle værelser er smagfuldt indrettet i moderne vietnamesisk stil og indeholder bl.a. aircondition, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fem forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Hoi An Trail Resort La Siesta Resort & Spa The Beach - Little Boutique Hotel & Spa
Se kort

La Siesta Resort & Spa

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

La Siesta Resort er et smuk førsteklasses boutiquehotel, der kombinerer orientalsk charme og stil i moderne og smagfuld indretning på fornemmeste vis. Et virkeligt lækkert resort med en afslappet atmosfære, hvor du kan koble af oven på dagens gøremål.

Hotellet ligger i udkanten af Hoi Ans gamle bydel omkranset af charmerende gamle byhuse, små gader, hyggelige tehuse.

Her er to hyggelige poolområder – en ferskvands- og en saltvandspool samt børnepool. Ved begge poolområder findes der liggestole og parasoller. Derudover findes her to restauranter, bar, pianobar, café, spaområde og fitness center. Hotellet tilbyder gratis udlån af japanske postcykler og der er gratis shuttle bus til stranden ved An Bang Beach Resort, som La Siesta samarbejder med. 

De 107 værelser og villaer er alle smagfuldt indrettet med respekt for de historiske omgivelser. Alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon og safetyboks. Deluxe window værelserne har ikke balkon/terrasse. Alle andre værelseskategorier har enten terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder ti forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
La Siesta Resort & Spa The Beach - Little Boutique Hotel & Spa Hoi An Beach Resort
Se kort

The Beach - Little Boutique Hotel & Spa

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

The Beach Little Boutique Hotel & Spa er beliggende direkte ud til Cua Dai Beach ca. 5 km fra Hoi An’s charmerende gamle bydel. Et populært hotel for hele familien, der mellem udflugter og sightseeing kan slappe af ved poolen eller på stranden.

Her er swimmingpool med liggestole og parasoller. Derudover byder hotellet på restaurant, bar, lobby lounge, souvenirbutik, fitnesscenter samt Spa & Wellness område. Ligeledes er det muligt at leje cykler på hotellet og der tilbydes gratis transport til Hoi An’s gamle bydel.

Det 106 rummelige værelser og suiter er smagfuldt indrette med en fusion af traditionel vietnamesisk arkitektur og moderne bekvemmeligheder. Alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder seks forskellige værelsestyper.

Officiel hotelkategori: TBA
 
Læs mere her
The Beach - Little Boutique Hotel & Spa Hoi An Beach Resort Boutique Resort Hoi An
Se kort

Hoi An Beach Resort

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

Hoi An Beach Resort er beliggende på en smal tange med stranden på den ene side og floden på den anden side. Et skønt strandresort for hele familien, som ønsker at bo ved stranden men samtidig tæt på byen og den gamle bydel.

Resortet byder på to poolområder med swimmingpools og børnepool samt liggestole og parasoller. Derudover findes her to restauranter og flere barer, et hyggeligt spaområde og fitness center. Hotellet tilbyder ligeledes forskellige vandsportsaktiviteter, cykelleje, billard, beachvolley og gratis shuttle bus til Hoi Ans gamle bydel.  

Hoi An Beach Resort består af 121 smagfulde og hyggeligt indrettede værelser med alle moderne faciliteter som fx aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fem forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Hoi An Beach Resort Boutique Resort Hoi An Four Seasons Resort The Nam Hai
Se kort

Boutique Resort Hoi An

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

Hoi An Boutique Resort er et hyggeligt og charmerende hotel beliggende lidt uden for byen på en privat bred sandstrand med udsigt over det Sydkinesiske Hav og de nærliggende Cham øer.

Resortet byder på et skønt poolområde med swimmingpool og børnepool. Der findes liggestole og parasoller ved poolområdet og på den private strand. Her er ligeledes restaurant og flere barer, et hyggeligt spaområde og fitness center. Derudover tilbydes der gratis shuttle bus til Hoi Ans gamle bydel, cykeludlejning og forskellige dagsudflugter.

Hoi An Boutique Resort består af 112 værelser og villaer som alle er smagfuldt indrettet i lyse farver og moderne vietnamesisk stil. Alle værelser og villaer indeholder bl.a. aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder syv forskellige værelses og villa kategorier.

Officiel hotelkategori: 4*
 

Læs mere her
Boutique Resort Hoi An Four Seasons Resort The Nam Hai
Se kort

Four Seasons Resort The Nam Hai

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

The Nam Hai Hotel er en del af Four Seasons hotel kæden som emmer af kvalitet og luksus. Resortet er beliggende ved China Beach tæt på Hoi An by og med udsigt over det Sydkinesiske Hav og de nærliggende Cham øer.

The Nam Hai er alt i alt et fantastisk resort, som på enhver måde forkæler alle sanserne med masser af faciliteter og aktiviteter for store og små.

Her er flere swimmingpools og børnepool med liggestole og parasoller. Her er ligeledes et lækkert Spa & Wellness område samt flere barer og restauranter. 

Derudover findes her et stort udbud af sportsfaciliteter til lands og til vands. Fx mindre sejlbåde, kanoer, fitnesscenter, tennis, badminton, basketball, bordtennis og pool. For de golf interesserede er der mulighed for at forbedre handicappet på en af de nærliggende 18-hullers mesterskabsbaner designet af Colin Montgomerie og Greg Norman.   

The Nam Hai Hotel består af 100 villaer, hvoraf de 40 har egen pool. Villaerne er rummelige og smagfuldt indrettet med alle tænkelige moderne faciliteter som fx aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse. Hotellet tilbyder fire forskellige typer villaer uden pool og syv forskellige typer villaer med privat pool. Nogle har udsigt til stranden og havet mens andre har udsigt til haven.

Officiel hotelkategori: 5*

 

Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1
København - Hanoi
Dag 2
Mai Chau-dalen
Dag 3
Pu Luong
Dag 4
Pu Luong
Dag 5
Ninh Binh
Dag 6
Halong-bugten
Dag 7
Hanoi
Dag 8
Hanoi
Dag 9
Hoi An
Dag 10 - 14
Hoi An
Dag 15 - 16
Hoi An - København

Dag 1

København - Hanoi

Afrejse fra Danmark

Midt på dagen flyver du fra København Lufthavn med kurs mod Hanoi i det nordlige Vietnam. Du mellemlander og skifter fly undervejs.

 
Læs mere

Dag 2

Mai Chau-dalen

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Ankomst til Vietnam, transport til Mai Chau-dalen og guidet udflugt 

Efter ankomst til Hanoi, og når indrejseformaliteterne er klaret, møder du vores lokale repræsentant, der sørger for transport til Mai Chau-dalen, som ligger cirka fire timers kørsel fra Hanoi. 

Området er kendt for sin spektakulære natur, og midt mellem tårnhøje klipper, grønne rismarker og huse på pæle finder du den idylliske dal Mai Chau. Dalen er blandt andet hjemsted for den etniske mindretalsbefolkning Thai, som også kaldes ”de rigtige vietnamesere”, da de boede her, lang tid før kineserne besatte landet. 

Her skal du bo med udsigt til dalen, der er omgivet af rismarker, landsbyer og bjerge. 

Efter check in er der tid til et lille hvil, inden eftermiddagen byder på en guidet cykel- eller vandretur. Du bestemmer selv. 

Turen går ad små, støvede grusveje, hvor du kan nyde udsigten til de traditionelle pælehuse og de hårdt arbejdende bønder og græssende vandbøfler. Overalt, hvor du kommer frem, bliver du mødt med gæstfrihed og et smil – og måske en smule nysgerrighed. 

 
Læs mere

Dag 3

Pu Luong

Vandreture og naturoplevelser i Pu Luong-naturreservat (M, F, A)

Du nyder morgenmaden i ro og mag, før der er check ud og transport til, om muligt, endnu smukkere omgivelser i området omkring Pu Luong-naturreservat. Her venter dig en storslået natur med grønklædte bjerge, rismarker og små floder, der snor sig mellem de afsidesliggende landsbyer. I området lever forskellige etniske befolkningsgrupper side om side, så der er mulighed for at opleve hverdagslivet langt fra storbyen og det moderne liv. 

Ved ankomst til hotellet er der frokost efterfulgt af tid på egen hånd til at udforske hotellets faciliteter og beliggenhed. 

Om eftermiddagen står den på en gåtur langs Cham-floden på udkig efter de karakteristiske vandmøller, som ligger hele vejen langs floden. Undervejs lægges vejen forbi en lokal fiskers hus, og du kommer på sejltur ned ad floden. Du lærer at padle og styre bambustømmerflåden, mens du flyder ned ad den rolige flod og nyder udsigten. 

 
Læs mere

Dag 4

Pu Luong

Vandretur, picnic-frokost og maleriske landsbyer (M, F, A)

I dag tager du på en vandretur i smukke omgivelser. Der vil være masser af fotomuligheder, så glem ikke at tage kameraet med. Turen starter tidligt på dagen, hvor guiden tager dig med ind i den smukke dal, der vender mod Pu Luong Retreat. Turen går ad små stier, indhyllet i vegetation, der lidt efter lidt åbenbarer en malerisk landsby ved foden af bjerget. Turen fortsætter til bunden af dalen i et landskab, der veksler mellem landsbyer, marker, små søer, floder, bjerge og åbent landskab. Undervejs nyder du en skøn picnic-frokost. 

Efter frokost er der tid til at udforske området lidt på egen hånd, inden du fortsætter til opsamlingsstedet for turen tilbage til hotellet. 

 
Læs mere

Dag 5

Ninh Binh

Transport til “Den tørre Halong-bugt” og sejltur (M)

I dag fortsætter rejsen lidt længere sydpå mod Ninh Binh-provinsen. Kalkstensformationerne, der stikker ud fra de oversvømmede rismarker har givet området tilnavnet ”Den tørre Halong-bugt”. 

Undervejs besøger du kongetemplerne, Dinh og Le, der ligger i Hoa Lu. Hoa Lu var hovedstad, da landet hed Dai Ci Viet i det 10. og 11 århundrede. I år 1010 flyttede kong Ly Cong Uan, grundlæggeren af Ly-dynastiet, hovedstaden til Thang Long (Hanoi i dag), og siden da er Hoa Lu blevet kendt som den ”gamle hovedstad”. 

Om eftermiddagen tager du på en sampan-bådtur. Fra båden nyder du den smukke natur og oplever, hvordan huler er skåret ud i bjergene, og enorme kalkstensbjerge rejser sig fra rismarkerne. 

Dagens udflugt slutter med en skøn cykeltur langs rismarker og gennem landsbyer til en lille pagode. 

 
Læs mere

Dag 6

Halong-bugten

Transport til Halong-bugten og mini-cruise (M, F, A)

Fra ”Den tørre Halon-bugt” går turen i dag til Halong-bugten. Køreturen bringer dig gennem området omkring Den Røde Flod, der på grund af sine mange rismarker, er kendt for at være det ene af Vietnams to riskamre. Det andet ligger i Mekong-deltaet. 

Ved ankomst til Halong-bugten går du ombord i en traditionel, vietnamesisk junke, som skal være dit hjem det næste døgns tid. I fantastiske omgivelser stævnes ud mod nye eventyr blandt bugtens mere end 3000 kalkstensbjerge, grotter og huler, som danner kulisse for sejlturen. Undervejs bliver du forkælet af besætningen, mens du nyder den fantastiske udsigt samt måltider tilberedt med alt godt fra havet. Der gøres stop ved nogle af de små klippeøer, og du får tid til at udforske de underjordiske grotter. 

Tilbage på båden nyder du solnedgangen og en kølig drink, inden middagen serveres. 

 
Læs mere

Dag 7

Hanoi

Solopgang over Halong-bugten og transport til Hanoi (M)

Du vågner til lyden af bølgernes sagte klukken mod skibets skrog, og inden der lettes anker, er der mulighed for at få en forfriskende dukkert i det smaragdgrønne vand. Igen i dag sejles der rundt blandt de smukke kalkstensformationer, og mens du spiser brunch, sættes kursen mod land. Når du igen har fast grund under fødderne, kører du til hotellet i Hanoi. 

Om aftenen kan du tage på en tur rundt i byens gamle kvarter med cykeltaxi eller til fods. De lokale kalder kvarteret Pho Puong, ”De 36 Gader”. Her er der små butikker, hyggelige huse, og gaderne har stadig de gamle, oprindelige navne fra dengang, en gade var opkaldt efter, hvad der blev forhandlet i den. Fx Skogade, Stenhuggergade, Smedegade, Falsknerigade, Tandhjulgade, Silkegade osv. 

 
Læs mere

Dag 8

Hanoi

Eventyr og oplevelser på egen hånd eller tilkøb af udflugter (M)

Dagen er til egne oplevelser i Hanois gader. 

Hanoi er en charmende by med brede boulevarder og skønne akacietræer. Byens grønne parker og søer udgør et dejligt åndehul fra bytrafikken. Engang var byen fuld af cykler, men de fleste er nu skiftet ud med scootere, motorcykler og knallerter, for Hanoi er en by i rivende udvikling. Hanoi betragtes dog stadig som en af de smukkeste og mest romantiske storbyer i Asien. Byen emmer af atmosfære, og særligt den gamle bydel med snævre gader, gadehandel og gamle huse i fransk kolonistil er en overvældende oplevelse. 

Du kan enten søge dit helt eget eventyr på egen hånd, eller du kan tage med på en af vores tilkøbsudflugter. 

 
Læs mere

Dag 9

Hoi An

Flytransport til Danang og transport til Hoi An (M)

Efter morgenmad på hotellet er der transport til lufthavnen, hvorfra du flyver direkte til det centrale Vietnam. Herfra kører du det sidste lille stykke til den charmerende fiskerlandsby Hoi An. 

Efter check in på strandhotellet er resten af opholdet til oplevelser på egen hånd. 

Hoi An er en historisk perle med nogle af landets ældste og bedst bevarede huse. Den gamle bydel er på listen over UNESCO’s verdensarvsliste. Bydelen er bilfri og har stadig sin oprindelige og charmerende karakter med de smalle gader, gamle huse, templer og træbroer, hvor man i ro og mag kan slentre rundt og iagttage de smukke huse, som er dekoreret med paneler indgraveret med kinesiske tegn og med udskårne ornamenter. 

 
Læs mere

Dag 10 - 14

Hoi An

Oplevelser på egen hånd eller tilkøb af udflugter (M)

Du bestemmer selv tempoet, for de næste dage står den på daseferie, solbadning og oplevelser på egen hånd. 

Det er nemt at finde rundt i byen, hvor du kan gå på opdagelse i de spændende butikker, som sælger alt mellem himmel og jord, eller du kan betragte bylivet fra en af de hyggelige caféer. I bybilledet finder du også kunstgallerier, templer, pagoder, små restauranter og skræddere, som hurtigt kan forsyne dig med et nyt sæt tøj til meget favorable priser. 

Tag evt. med på en af vores udflugter og brug en halv til hel dag i den gamle bydel eller lej en cykel og udforsk området på egen hånd. 

 
Læs mere

Dag 15 - 16

Hoi An - København

Tid til den sidste sol og hjemrejse (M)

Det er tid til at få de sidste oplevelser og købt de sidste souvenirs, for i dag starter hjemrejsen. Som på udrejsen er der mellemlanding og flyskifte undervejs. Ønsker du at forlænge rejsen, er dette naturligvis også muligt. 

Dag 16 København 

Ankomst til Danmark 

 
Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Rikke, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.