Nordvietnams naturskatte og Hoi An

Vietnam - Mai Châu, Halong-bugten, Hanoi, Hoi An
 • Mai Chau-dalens enestående natur 
 • Vandretur og cykelture til små landsbyer
 • ”Den tørre Halong-bugt” og minicruise i Halong-bugten
 • Charmerende og historiske Hoi An

Rundrejse til uforglemmelige naturscenerier i den smukke Mai Chau dal, i ”den tørre Halong-bugt” og minicruise i Halong-bugten, inden turen går til historiske Hanoi og charmerende Hoi An 

De fleste rejser som starter i det nordlige Vietnam starter med et par dage i Hanoi. På denne tur har vi valgt at gemme storbyen til senere og køre direkte til det natursmukke landskab omkring Mai Chau-dalen med risterrasser, grønklædte bjerge og små floder. Her står den på vandreture i rismarkerne og cykeltur til nogle af områdets små landsbyer og etniske minoriteter.

Rejsen fortsætter til Ninh Binh – også kaldet ”Den tørre Halong-bugt” på grund af de smukke kalkstensklipper, der rejser sig stejlt op fra rismarkerne på samme måde som i Halong-bugten. Her venter endnu et par dage med smukke naturscenerier, sejltur på floden og besøg i et tempel og i den gamle hovedstad Hoa Lu. 

Fra ”Den tørre Halong-bugt” sættes kursen mod Halong-bugtens uforglemmelige vande, hvor I skal på et mini-krydstogt mellem området mange kalkstenklipper. 

Næste stop er i Hanoi, hvor I blandt andet kan stifte bekendtskab med den store folkehelt og landsfader Ho Chi Minh og udforske den historiske bydel til fods eller fra sædet af en cykeltaxi. 

Eventyret slutter ved stranden i den lille, hyggelige fiskerby Hoi An, som er på UNESCO’s verdensarvsliste. I Hoi An er der tid nok til at I kan søge jeres helt eget eventyr eller tage med på nogle af vores udflugter. 

Hjemrejsen går via Ho Chi Minh City eller Hanoi og videre mod Danmark.

Læs mere

Rejseoverblik

 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG

Foråret på tilbud 15. april til 20. juni - spar optil kr. 800 ved bestilling senest 15. sept. Er fratrukket prisen

Vietnam

Mai Châu, Halong-bugten, Hanoi, Hoi An

16 dage

fra kr. 17.375

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Hanoi Hoi An

Rejser til Hanoi

Vietnams hovedstad Hanoi er en charmende by med brede boulevarder og skønne akacie træer. Byens grønne parker og søer, udgør et dejligt åndehul fra bytrafikken.
Læs mere
Hanoi Hoi An

Rejser til Hoi An

Hoi An er et charmende lille fiskerleje med nogle af de ældste og bedst bevarede huse i Vietnam. Havnen var, indtil den sandede til, en vigtig havneby, hvor kinesiske, japanske og portugisiske søfarende og købmænd rejste til. De mange tilrejsende har sat deres præg på byen, som særligt kan ses på arkitekturen. Den gamle bydel er på listen over UNESCOs verdens kulturarv.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Vietnam rundrejse - 8 nætter

Overnatning på rundrejsen

Overnatning på rundrejsen

Beliggenhed: Vietnam, Vietnam rundrejse

 • Mai Chau – Mai Chau Ecolodge (Junior Deluxe room)
 • Ninh Binh – Ninh Binh Hidden Charm Hotel (Executive room)
 • Halong-bugten – Bhaya Classic Cruise (Deluxe cabin)
 • Hanoi – La Siesta Classic Hotel (Deluxe room)
 
Læs mere her

Hoi An - 5 nætter

Belle Maison Hadana Hoi An Trail Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Belle Maison Hadana

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

Belle Maison Hadana er et populært hotel beliggende ca. 700 meter fra Hoi An’s gamle bydel. Hotellet er elegant opført i en blanding af lokal charme, naturmaterialer samt moderne og smagfuld indretning.

Her er et hyggelig poolområde med liggestole og parasoller. Derudover findes her en restaurant, bar og poolbar, café, spaområde og fitness center. Hotellet tilbyder gratis udlån af cykler, og der er gratis shuttle bus til stranden ved An Bang Beach. 

De 95 værelser og suiter er alle smagfuldt indrettet og holdt i varme neutrale farver. Alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt balkon med udsigt til enten byen eller poolområdet. Hotellet tilbyder fem forskellige værelseskategorier. 

Officiel hotelkategori: TBA

 
Læs mere her
Belle Maison Hadana Hoi An Trail Resort La Siesta Resort & Spa
Se kort

Hoi An Trail Resort

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

Hoi An Trails Resort ligger i rolige omgivelser midt imellem Hoi Ans gamle bydel og stranden. Et skønt resort hvor du kan slappe af mellem de mange oplevelser det centrale Vietnam byder på.

Hotellets hyggelige poolområde med liggestole og parsoller er omgivet af mere end 100 år gamle frangipanitræer. Derudover findes her restaurant, bar, spaområde og lille fitness center. Hotellet tilbyder gratis udlån af cykler og gratis shuttle bus til den gamle bydel og stranden.

Alle værelser er smagfuldt indrettet i moderne vietnamesisk stil og indeholder bl.a. aircondition, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fem forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Hoi An Trail Resort La Siesta Resort & Spa The Beach - Little Boutique Hotel & Spa
Se kort

La Siesta Resort & Spa

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

La Siesta Resort er et smuk førsteklasses boutiquehotel, der kombinerer orientalsk charme og stil i moderne og smagfuld indretning på fornemmeste vis. Et virkeligt lækkert resort med en afslappet atmosfære, hvor du kan koble af oven på dagens gøremål.

Hotellet ligger i udkanten af Hoi Ans gamle bydel omkranset af charmerende gamle byhuse, små gader, hyggelige tehuse.

Her er to hyggelige poolområder – en ferskvands- og en saltvandspool samt børnepool. Ved begge poolområder findes der liggestole og parasoller. Derudover findes her to restauranter, bar, pianobar, café, spaområde og fitness center. Hotellet tilbyder gratis udlån af japanske postcykler og der er gratis shuttle bus til stranden ved An Bang Beach Resort, som La Siesta samarbejder med. 

De 107 værelser og villaer er alle smagfuldt indrettet med respekt for de historiske omgivelser. Alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon og safetyboks. Deluxe window værelserne har ikke balkon/terrasse. Alle andre værelseskategorier har enten terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder ti forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
La Siesta Resort & Spa The Beach - Little Boutique Hotel & Spa Hoi An Beach Resort
Se kort

The Beach - Little Boutique Hotel & Spa

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

The Beach Little Boutique Hotel & Spa er beliggende direkte ud til Cua Dai Beach ca. 5 km fra Hoi An’s charmerende gamle bydel. Et populært hotel for hele familien, der mellem udflugter og sightseeing kan slappe af ved poolen eller på stranden.

Her er swimmingpool med liggestole og parasoller. Derudover byder hotellet på restaurant, bar, lobby lounge, souvenirbutik, fitnesscenter samt Spa & Wellness område. Ligeledes er det muligt at leje cykler på hotellet og der tilbydes gratis transport til Hoi An’s gamle bydel.

Det 106 rummelige værelser og suiter er smagfuldt indrette med en fusion af traditionel vietnamesisk arkitektur og moderne bekvemmeligheder. Alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder seks forskellige værelsestyper.

Officiel hotelkategori: TBA
 
Læs mere her
The Beach - Little Boutique Hotel & Spa Hoi An Beach Resort Boutique Resort Hoi An
Se kort

Hoi An Beach Resort

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

Hoi An Beach Resort er beliggende på en smal tange med stranden på den ene side og floden på den anden side. Et skønt strandresort for hele familien, som ønsker at bo ved stranden men samtidig tæt på byen og den gamle bydel.

Resortet byder på to poolområder med swimmingpools og børnepool samt liggestole og parasoller. Derudover findes her to restauranter og flere barer, et hyggeligt spaområde og fitness center. Hotellet tilbyder ligeledes forskellige vandsportsaktiviteter, cykelleje, billard, beachvolley og gratis shuttle bus til Hoi Ans gamle bydel.  

Hoi An Beach Resort består af 121 smagfulde og hyggeligt indrettede værelser med alle moderne faciliteter som fx aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fem forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Hoi An Beach Resort Boutique Resort Hoi An Four Seasons Resort The Nam Hai
Se kort

Boutique Resort Hoi An

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

Hoi An Boutique Resort er et hyggeligt og charmerende hotel beliggende lidt uden for byen på en privat bred sandstrand med udsigt over det Sydkinesiske Hav og de nærliggende Cham øer.

Resortet byder på et skønt poolområde med swimmingpool og børnepool. Der findes liggestole og parasoller ved poolområdet og på den private strand. Her er ligeledes restaurant og flere barer, et hyggeligt spaområde og fitness center. Derudover tilbydes der gratis shuttle bus til Hoi Ans gamle bydel, cykeludlejning og forskellige dagsudflugter.

Hoi An Boutique Resort består af 112 værelser og villaer som alle er smagfuldt indrettet i lyse farver og moderne vietnamesisk stil. Alle værelser og villaer indeholder bl.a. aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder syv forskellige værelses og villa kategorier.

Officiel hotelkategori: 4*
 

Læs mere her
Boutique Resort Hoi An Four Seasons Resort The Nam Hai
Se kort

Four Seasons Resort The Nam Hai

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

The Nam Hai Hotel er en del af Four Seasons hotel kæden som emmer af kvalitet og luksus. Resortet er beliggende ved China Beach tæt på Hoi An by og med udsigt over det Sydkinesiske Hav og de nærliggende Cham øer.

The Nam Hai er alt i alt et fantastisk resort, som på enhver måde forkæler alle sanserne med masser af faciliteter og aktiviteter for store og små.

Her er flere swimmingpools og børnepool med liggestole og parasoller. Her er ligeledes et lækkert Spa & Wellness område samt flere barer og restauranter. 

Derudover findes her et stort udbud af sportsfaciliteter til lands og til vands. Fx mindre sejlbåde, kanoer, fitnesscenter, tennis, badminton, basketball, bordtennis og pool. For de golf interesserede er der mulighed for at forbedre handicappet på en af de nærliggende 18-hullers mesterskabsbaner designet af Colin Montgomerie og Greg Norman.   

The Nam Hai Hotel består af 100 villaer, hvoraf de 40 har egen pool. Villaerne er rummelige og smagfuldt indrettet med alle tænkelige moderne faciliteter som fx aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse. Hotellet tilbyder fire forskellige typer villaer uden pool og syv forskellige typer villaer med privat pool. Nogle har udsigt til stranden og havet mens andre har udsigt til haven.

Officiel hotelkategori: 5*

 

Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1
Danmark - Hanoi
Dag 2
Mai Chau-dalen
Dag 3
Mai Chau-dalen
Dag 4
Mai Chau-dalen
Dag 5
Ninh Binh
Dag 6
Ninh Binh
Dag 7
Halong-bugten
Dag 8
Hanoi
Dag 9
Hanoi
Dag 10
Hoi An
Dag 11 - 14
Hoi An
Dag 15 - 16
Hoi An - Danmark

Dag 1

Danmark - Hanoi

Afrejse fra Danmark

Midt på dagen flyver I fra Københavns Lufthavn med kurs mod Hanoi i det nordlige Vietnam. I mellemlander og skifter fly undervejs. 

 
Læs mere

Dag 2

Mai Chau-dalen

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Ankomst til Vietnam og transport til hotellet

Efter ankomst til Hanoi, og når indrejseformaliteterne er klaret møder I vores lokale repræsentant, der sørger for transport til de betagende smukke omgivelser i Mai Chau dalen, som er beliggende ca. fire timers kørsel fra Hanoi. 

Området er kendt for sin spektakulære natur og midt mellem tårnhøje klipper, grønne rismarker og huse på pæle finder I den idylliske Mai Chau dal. Dalen er bl.a. hjemsted for den etniske mindretalsbefolkning Thai som også kaldes ”de rigtige vietnamesere”, da de boede her langt tid før kineserne besatte landet. 

I skal bo på Mai Chau Ecolodge, der er beliggende i en smuk dal omgivet af rismarker, landsbyer og bjerge. Frokosten serveres på lodgens terrasse, hvorfra der er en fantastisk udsigt ud over området. Efter check in er resten af dagen til afslapning og tid på egen hånd.

 
Læs mere

Dag 3

Mai Chau-dalen

Cykeltur med besøg i områdets små landsbyer (M)

Denne formiddag byder på en flot cykeltur ad støvede grusveje, hvor du kan nyde udsigten til pælehusene, de hårdt arbejdende bønder og græssende vandbøfler i rismarkerne. Overalt hvor du kommer frem bliver du mødt med gæstfrihed og et smil – og måske en smule nysgerrighed. Distancen er ca. 14 km i fladt terræn så alle der kan cykle kan være med.

Tilbage på lodgen er eftermiddagen til afslapning og egne oplevelser.

 
Læs mere

Dag 4

Mai Chau-dalen

Heldagsudflugt med vandretur og besøg i uberørte landsbyer (M, F)

Efter morgenmad på lodgen kører I til Mai Ha Village hvor dagens vandretur på ca. 10 km i fladt terræn begynder. Først går turen rundt om Kha søen – hjertet af Mai Chau. Senere udforskes nogle af dalens små landsbyer som ligger skjult af en frodig bambus skov. I oplever uberørte landskaber, tropiske skove på Pu Poc Mountain, høje kalkstensbjerge, rismarker, kornmarker og traditionelle charmerende huse bygget på pæle. Undervejs besøger I bl.a. også en Thai familie hvor I får et indblik i dette mindretalsfolks hverdag, kultur og levevis. Sidst på eftermiddage er I retur på lodgen.

 
Læs mere

Dag 5

Ninh Binh

Transport til Hanoi via ”Den tørre Halong-bugt” (M, F)

Det er tid at forlade Mai Chau-dalen og efter morgenmad fortsætter turen til Ninh Binh som ligger ca. 90 kilometer syd for Hanoi. 

Området omkring Ninh Binh søen byder på flere smukke naturomgivelser og bliver ofte kaldet ”Den tørre Halong-bugt” på grund af de kalkstensklipper, der rejser sig stejlt op fra rismarkerne på samme måde som klipperne i Halong-bugten.

I Ninh Binh bor I på et skønt resort beliggende med udsigt til den smukke natur. Efter check in er resten af dagen til afslapning ved hotellets pool.

 
Læs mere

Dag 6

Ninh Binh

Sejltur, grotter, pagoder, landsbyer og smuk natur (M, F)

Dagens udflugtsprogram starter i Tam Coc-området, hvor I skal på en afslappende sejltur i små traditionelle sampan-både. Nyd turen ad Ngo Dong-floden og den smukke natur med huler er skåret ud i bjergene og enorme kalkstensbjerge der rejser sig fra de grønne rismarker. 

Senere besøger i en af områdets pagoder og efter frokost er der besøg i den gamle hovedstad Hoa Lu. 

Efter endnu en skøn dag med masser af naturoplevelser er I retur på hotellet sidst på eftermiddagen.

 
Læs mere

Dag 7

Halong-bugten

Transport til Halong-bugten og mini-cruise (M, F, A)

Fra ”Den tørre Halon-bugt” går turen i dag til den rigtige Halong-bugt. Køreturen tager jer gennem området omkring Den Røde Flod, der pga. sine mange rismarker, er kendt for at være det ene af Vietnams to ris kamre. Det andet ligger i Mekong-deltaet. 

Ved ankomst til Halong-bugten går I ombord i en traditionel vietnamesisk junke, som skal være jeres hjem det næste døgns tid. I fantastiske omgivelser stævnes ud mod nye eventyr blandt bugtens mere end 3000 kalkstensbjerge, grotter og huler, som danner kulisse for sejlturen. Undervejs bliver I forkælet af besætningen, mens I kan nyde den fantastiske udsigt samt måltider tilberedt med alt godt fra havet. Der gøres stop ved nogle af de små klippeøer, og I får tid til at udforske de underjordiske grotter. 

Tilbage på båden kan I nyde solnedgangen og en kølig drink inden middagen serveres.

 
Læs mere

Dag 8

Hanoi

Solopgang over Halong-bugten og transport til Hanoi (M)

I vågner til lyden af bølgernes sagte klukken mod skibets skrog, og inden der lettes anker er der mulighed for at få en forfriskende dukkert i det smaragdgrønne vand. Igen i dag sejles der rundt blandt de smukke kalkstensformationer, og mens I spiser brunch sættes kursen mod land.

Når I igen har fast grund under fødderne kører I til hotellet i Hanoi. Ankomst sidst på eftermiddagen.

Om aftenen kan I evt. tage på en tur rundt i byens gamle kvarter med cykeltaxi eller til fods. De lokale kalder kvarteret Pho Puong, ”De 36 Gader”. Her er der små butikker, hyggelige huse, og gaderne har stadig de gamle, oprindelige navne fra dengang, en gade var opkaldt efter, hvad der blev forhandlet i den. Fx skogade, stenhuggergade, smedegade, falsknerigade, tandhjulgade, silkegade osv. osv.

 
Læs mere

Dag 9

Hanoi

Eventyr og oplevelser på egen hånd eller tilkøb af udflugter (M)

Dagen til egne oplevelser i Hanois gader.

Hanoi er en charmende by med brede boulevarder og skønne akacie træer. Byens grønne parker og søer, udgør et dejligt åndehul fra bytrafikken. Engang var byen fuld af cykler, men de fleste er nu skiftet ud med scootere, motorcykler og knallerter, for Hanoi er en by i rivende udvikling. Hanoi betragtes dog stadig som en af de smukkeste og mest romantiske storbyer i Asien. Byen emmer af atmosfære og specielt den gamle bydel med snævre gader, gadehandel og gamle huse i fransk kolonistil, er en overvældende oplevelse. 

I kan enten søge jeres helt eget eventyr på egen hånd, eller I kan tage med på en af vores tilkøbsudflugter. Fx cykeltur ved West Lake eller en halvdags byrundtur til byens største og mest interessante seværdigheder.

 
Læs mere

Dag 10

Hoi An

Flytransport til Danang og transport til Hoi An (M)

Efter morgenmad på hotellet er der transport til lufthavnen. Herfra flyver I direkte til det centrale Vietnam. Herfra kører I det sidste lille stykke til den charmerende fiskerlandsby Hoi An. 

Efter check in på strandhotellet er resten af opholdet til, at I kan søge jeres helt eget eventyr. 

Hoi An er en historisk perle med nogle af landets ældste og bedst bevarede huse. Den gamle bydel er på listen over UNESCO’s verdens kulturarv. Bydelen er bilfri og har stadig sin oprindelige og charmerende karakter med de smalle gader, gamle huse, templer og træbroer hvor man i ro og mag kan slentre rundt og iagttage de smukke huse, som er dekoreret med paneler, der er indgraveret med kinesiske tegn og med udskårne ornamenter. 

 
Læs mere

Dag 11 - 14

Hoi An

Oplevelser på egen hånd eller tilkøb af udflugter (M)

I bestemmer selv tempoet, for de næste dage står den på daseferie, solbadning og oplevelser på egen hånd.

Det er nemt at finde rundt i byen, hvor I kan gå på opdagelse i de spændende butikker, som sælger alt mellem himmel og jord, eller I kan betragte bylivet fra en af de hyggelige caféer. I bybilledet finder I også kunstgallerier, templer, pagoder, små restauranter og skræddere, som hurtigt kan forsyne jer med et nyt sæt tøj til meget favorable priser.

Tag evt. med på en af vores spændende udflugter og brug en halv eller hel dag i den gamle bydel eller lej en cykel og udforsk området på egen hånd.

 
Læs mere

Dag 15 - 16

Hoi An - Danmark

Tid til den sidste sol og hjemrejse (M)

Det er tid til at få de sidste oplevelser og købt de sidste souvenirs, for i dag starter hjemrejsen. Som på udrejsen er der mellemlanding og flyskifte undervejs. Ønsker I at forlænge rejsen, er dette naturligvis også muligt.

Dag 16 Ankomst til Danmark

 
Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Nicoline, Rikke, Mark, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.