Historiske byer og daseferie i Vietnam

Vietnam - Hanoi, Hoi An, Ho Chi Minh City
 • Cykeltaxi i Hanois gamle kvarterer 
 • Bådtur og udflugter i fiskerbyen Hoi An
 • Den smukke hvide strand, Cua Dai
 • Millionbyen Ho Chi Minh City og Cu Chi-tunnellerne

Oplev Vietnams mange ansigter på en rundrejse, der tager dig forbi den smukke, travle hovedstad Hanoi og metropolen Ho Chi Minh City (det tidligere Saigon). Mellem storbyoplevelserne nyder du en uges daseferie ved den dejlige strand i Hoi An. Vidste du, at Hoi An er på UNESCO's verdensarvsliste?

Oplev Vietnams højdepunkter i skønne Hanoi, hæsblæsende Ho Chi Minh City og ikke mindst den skønne badestrand Cua Dai i Hoi An. I Hanoi kan du stifte bekendtskab med den store folkehelt og landsfader, Ho Chi Minh, eller begive dig med cykeltaxi ind i Hanois gamle kvarterer og udforske den historiske bydel. 

Prøv et minikrydstogt i Halongbugten

Rejsen kan også kombineres med et minikrydstogt i Halongbugtens uforglemmelige natur. I den hyggelige fiskerby, Hoi An, står hvor den på afslapning og mulighed for bådtur eller andre spændende udflugter.

Ho Chi Minh City - en by med historie

Rejsen slutter i den sydlige del af landet, hvor du oplever millionbyen Ho Chi Minh City og eventuelt Cu Chi-tunnelerne eller storbyen bag på sædet af en rutineret scooterfører.  

Hoi An - en bevaringsværdig by

Badeferien får du i Hoi An, som er nem at finde rundt i. Gå på opdagelse i de spændende butikker, som sælger alt mellem himmel og jord, eller nyd en kop te i en af de hyggelige caféer. I bybilledet finder du også kunstgallerier, templer, pagoder, små restauranter og skræddere, som hurtigt kan forsyne dig med et nyt sæt tøj til en meget favorabel pris.

Cua Dai smukke, hvide sandstrand

Lej en cykel og tag en tur ud til Cua Dai og den smukke hvide sandstrand, som ligger fem kilometer fra byen. Du kan selvfølgelig også sejle derud med en af bådene fra byen. Cykler du, byder turen på smukke rismarker, små laguner og pælhuse. Fra stranden er der udsigt til de nærliggende øer, og i skyggen af en kokospalme kan du nyde et fantastisk måltid med alt godt fra havet.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Vietnam

Hanoi, Hoi An, Ho Chi Minh City

16 dage

fra kr. 11.180

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Hanoi Hoi An

Rejser til Hanoi

Vietnams hovedstad Hanoi er en charmende by med brede boulevarder og skønne akacie træer. Byens grønne parker og søer, udgør et dejligt åndehul fra bytrafikken.
Læs mere
Hanoi Hoi An Ho Chi Minh City

Rejser til Hoi An

Hoi An er et charmende lille fiskerleje med nogle af de ældste og bedst bevarede huse i Vietnam. Havnen var, indtil den sandede til, en vigtig havneby, hvor kinesiske, japanske og portugisiske søfarende og købmænd rejste til. De mange tilrejsende har sat deres præg på byen, som særligt kan ses på arkitekturen. Den gamle bydel er på listen over UNESCOs verdens kulturarv.
Læs mere
Hoi An Ho Chi Minh City

Rejser til Ho Chi Minh City

I forhold til andre steder i Vietnam ses de største kontraster i Ho Chi Minh City. En blanding af nyt og gammelt og stort og småt. Smukke butikker kontra hektiske markeder, moderne skyskrabere og små lokale huse står side om side. Ét er dog sikkert - livet leves på gaden, der summer af liv. Det er her at du får de største oplevelser.

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Hanoi - 3 nætter

Church Boutique Hotel Hang Gai Golden Lotus Luxury Hotel
Billigste hotelmulighed
Se kort

Church Boutique Hotel Hang Gai

Beliggenhed: Vietnam, Hanoi

Church Boutique Hang Gai er beliggende i den mest trendy del af den gamle bydel med masser af butikker, restauranter og caféer lige uden for døren, og i gåafstand til Hoan Kiem-søen og Dong Xuan markedet – Hanois ældste marked.

I restauranten er der mulighed for at nyde lokale specialiteter og retter fra det internationale køkken. 

Hotellets har blot 35 værelser og suiter, som alle har enten udsigt over byen eller mod hovedgaden. Alle værelser er hyggeligt indrettet i moderne vietnamesisk stil med alle moderne faciliteter som fx aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon og safetyboks. Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 3

 

Læs mere her
Church Boutique Hotel Hang Gai Golden Lotus Luxury Hotel MK Premier Boutique Hotel
Se kort

Golden Lotus Luxury Hotel

Beliggenhed: Vietnam, Hanoi

Golden Lotus Luxury Hotel er et lille stilfuldt og hyggeligt boutiquehotel beliggende få minutters gang fra Hoan Kiem-søen samt tæt på Dong Xuan markedet, Ho Chi Minhs Mausoleum og den gamle bydel. 

Efter en dag med sightseeing er der mulighed for at få sig en svalende dukkert i den lille swimmingpool på øverste etage. Her kan du nyde en kold drink og udsigten over byens tage inden aftensmaden, som du enten kan nyde i hotellets restaurant eller ude i byen. På hotellet findes ligeledes et lille spaområde.

De 51 værelser og suiter er alle smagfuldt indrettet med mørke parketgulve og i moderne vietnamesisk stil. Alle værelser indeholder bl.a. aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon og safetyboks. Nogle af Deluxe værelserne har ingen udsigt men vindue ud til nabobygningen. Alle andre værelsestyper har enten store vinduer eller en lille balkon med udsigt over byen. Hotellet tilbyder fem forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: TBA

 

Læs mere her
Golden Lotus Luxury Hotel MK Premier Boutique Hotel Hilton Garden Inn Hanoi
Se kort

MK Premier Boutique Hotel

Beliggenhed: Vietnam, Hanoi

MK Premier Hotel er centralt beliggende i hjertet af Hanois smukke og historiske gamle kvarter, tæt på de berømte 36 gader. Her er en hyggelig og gæstfri atmosfære og hotellets design og indretning kombinerer vietnamesisk kultur og charme med moderne faciliteter.

Fra hotellets Rooftop Bar kan du nyde udsigten over storbyen. Derudover findes her en restaurant, bar, café og spaområde. 

Vores mål er at give en værdifuld gave til "dig" vores gæster: være en del af vores fortid og historie i et unikt designet miljø, der giver den eksklusive lejlighed til at opdage en ny læsning af Vietnams traditionelle gæstfrihed.

De 65 værelser og suiter er rummelige og smagfuldt indrettet med moderne faciliteter med bl.a. aircondition, kaffe-/te faciliteter, minibar, satellit-tv, telefon og safetyboks. Hotellet tilbyder syv forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: TBA

 
Læs mere her
MK Premier Boutique Hotel Hilton Garden Inn Hanoi Hanoi Hilton Opera
Se kort

Hilton Garden Inn Hanoi

Beliggenhed: Vietnam, Hanoi

Hanoi Hilton Garden Inn er centralt beliggende i det gamle franske kvarter, kun få minutters gang fra den gamle bydel, Hoan Kiem-søen og flere af byens øvrige seværdigheder.

I hotellets restaurant The Garden Grill er der mulighed for at nyde vietnamesiske specialiteter, og skulle sulten melde sig i løbet af natten, kan sulten stilles med snacks og kolde drikke i Pavilion Pantry som har åbent 24-timer i døgnet. Derudover findes her en bar og et lille fitnesscenter.

Hotellets værelser og suiter er lyse og moderne indrettet med bl.a. aircondition, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon og safetyboks. Hotellet tilbyder tre forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Hilton Garden Inn Hanoi Hanoi Hilton Opera Hotel Sofitel Legend Metropole Hanoi
Se kort

Hanoi Hilton Opera

Beliggenhed: Vietnam, Hanoi

Hilton Hanoi Opera Hotel ligger i hjertet af Hanoi, i byens gamle franske kvarter få skridt fra operaen og tæt på mange af byens største og mest interessante seværdigheder. Hotellet er et af byens førende hoteller og har gennem årene modtage flere internationale priser.

Her er et skønt poolområde med liggestole og parasoller, flere restauranter og en café som servere hjemmebagt brød og hjemmelavet sandwich, konditorkager osv. Derudover findes her et fitnesscenter og en sportsbar med tv, poolbord og dart.

Hilton Hanoi Operas 268 værelser og suiter er fordelt på hotellets syv etager. De store værelser har udsigt over byen eller til parken og operaen. Alle værelser indeholder bl.a. aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon og safetyboks.  

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
Hanoi Hilton Opera Hotel Sofitel Legend Metropole Hanoi
Se kort

Hotel Sofitel Legend Metropole Hanoi

Beliggenhed: Vietnam, Hanoi

Hvis du elsker den hyggelige autentiske indretning og stil fra en svunden tid vil du falde på hælene over dette atmosfærefyldte hotel som er indbegrebet af fransk kolonialisme. Hotellet er opført i 1901 og er nok et af Asiens fineste kolonistilshoteller. Under udgravning/renovering af hotellets pool fandt man nogle beskyttelsesrum fra Vietnamkrigen. Dem kan du komme ned at se på en kort rundtur to gange om dagen.

Her er en hyggelig gårdhave, skøn swimmingpool, fantastiske restauranter, hyggelige barer og en café hvor du kan få drinks, eftermiddagste, snacks og lette anretninger. Et hotel med alle de rigtige ingredienser til et perfekt ophold, og med få minutters gang til Hoan Kiem søen og den gamle bydel, kan beliggenheden ikke være bedre til at udforske byens centrum.

Hotellet er delt op i to fløje – Metropole Wing og Opera Wing. I Metropole Wing er værelserne indrettet i den historiske og klassiske stil, så der er mulighed for at få den fulde franske kolonitid helt ind under huden. I Opera Wing er værelserne indrette i en mere moderne og elegant fransk kolonistil. 

Alle 364 værelser og suiter er smukt indrettet og emmer at stil. Alle med bl.a. aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon og safetyboks.

Officiel hotelkategori: 5*

 
Læs mere her

Hoi An - 7 nætter

Belle Maison Hadana Hoi An Trail Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Belle Maison Hadana

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

Belle Maison Hadana er et populært hotel beliggende ca. 700 meter fra Hoi An’s gamle bydel. Hotellet er elegant opført i en blanding af lokal charme, naturmaterialer samt moderne og smagfuld indretning.

Her er et hyggelig poolområde med liggestole og parasoller. Derudover findes her en restaurant, bar og poolbar, café, spaområde og fitness center. Hotellet tilbyder gratis udlån af cykler, og der er gratis shuttle bus til stranden ved An Bang Beach. 

De 95 værelser og suiter er alle smagfuldt indrettet og holdt i varme neutrale farver. Alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt balkon med udsigt til enten byen eller poolområdet. Hotellet tilbyder fem forskellige værelseskategorier. 

Officiel hotelkategori: TBA

 
Læs mere her
Belle Maison Hadana Hoi An Trail Resort La Siesta Resort & Spa
Se kort

Hoi An Trail Resort

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

Hoi An Trails Resort ligger i rolige omgivelser midt imellem Hoi Ans gamle bydel og stranden. Et skønt resort hvor du kan slappe af mellem de mange oplevelser det centrale Vietnam byder på.

Hotellets hyggelige poolområde med liggestole og parsoller er omgivet af mere end 100 år gamle frangipanitræer. Derudover findes her restaurant, bar, spaområde og lille fitness center. Hotellet tilbyder gratis udlån af cykler og gratis shuttle bus til den gamle bydel og stranden.

Alle værelser er smagfuldt indrettet i moderne vietnamesisk stil og indeholder bl.a. aircondition, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fem forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Hoi An Trail Resort La Siesta Resort & Spa The Beach - Little Boutique Hotel & Spa
Se kort

La Siesta Resort & Spa

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

La Siesta Resort er et smuk førsteklasses boutiquehotel, der kombinerer orientalsk charme og stil i moderne og smagfuld indretning på fornemmeste vis. Et virkeligt lækkert resort med en afslappet atmosfære, hvor du kan koble af oven på dagens gøremål.

Hotellet ligger i udkanten af Hoi Ans gamle bydel omkranset af charmerende gamle byhuse, små gader, hyggelige tehuse.

Her er to hyggelige poolområder – en ferskvands- og en saltvandspool samt børnepool. Ved begge poolområder findes der liggestole og parasoller. Derudover findes her to restauranter, bar, pianobar, café, spaområde og fitness center. Hotellet tilbyder gratis udlån af japanske postcykler og der er gratis shuttle bus til stranden ved An Bang Beach Resort, som La Siesta samarbejder med. 

De 107 værelser og villaer er alle smagfuldt indrettet med respekt for de historiske omgivelser. Alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon og safetyboks. Deluxe window værelserne har ikke balkon/terrasse. Alle andre værelseskategorier har enten terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder ti forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
La Siesta Resort & Spa The Beach - Little Boutique Hotel & Spa Hoi An Beach Resort
Se kort

The Beach - Little Boutique Hotel & Spa

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

The Beach Little Boutique Hotel & Spa er beliggende direkte ud til Cua Dai Beach ca. 5 km fra Hoi An’s charmerende gamle bydel. Et populært hotel for hele familien, der mellem udflugter og sightseeing kan slappe af ved poolen eller på stranden.

Her er swimmingpool med liggestole og parasoller. Derudover byder hotellet på restaurant, bar, lobby lounge, souvenirbutik, fitnesscenter samt Spa & Wellness område. Ligeledes er det muligt at leje cykler på hotellet og der tilbydes gratis transport til Hoi An’s gamle bydel.

Det 106 rummelige værelser og suiter er smagfuldt indrette med en fusion af traditionel vietnamesisk arkitektur og moderne bekvemmeligheder. Alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder seks forskellige værelsestyper.

Officiel hotelkategori: TBA
 
Læs mere her
The Beach - Little Boutique Hotel & Spa Hoi An Beach Resort Boutique Resort Hoi An
Se kort

Hoi An Beach Resort

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

Hoi An Beach Resort er beliggende på en smal tange med stranden på den ene side og floden på den anden side. Et skønt strandresort for hele familien, som ønsker at bo ved stranden men samtidig tæt på byen og den gamle bydel.

Resortet byder på to poolområder med swimmingpools og børnepool samt liggestole og parasoller. Derudover findes her to restauranter og flere barer, et hyggeligt spaområde og fitness center. Hotellet tilbyder ligeledes forskellige vandsportsaktiviteter, cykelleje, billard, beachvolley og gratis shuttle bus til Hoi Ans gamle bydel.  

Hoi An Beach Resort består af 121 smagfulde og hyggeligt indrettede værelser med alle moderne faciliteter som fx aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fem forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Hoi An Beach Resort Boutique Resort Hoi An Four Seasons Resort The Nam Hai
Se kort

Boutique Resort Hoi An

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

Hoi An Boutique Resort er et hyggeligt og charmerende hotel beliggende lidt uden for byen på en privat bred sandstrand med udsigt over det Sydkinesiske Hav og de nærliggende Cham øer.

Resortet byder på et skønt poolområde med swimmingpool og børnepool. Der findes liggestole og parasoller ved poolområdet og på den private strand. Her er ligeledes restaurant og flere barer, et hyggeligt spaområde og fitness center. Derudover tilbydes der gratis shuttle bus til Hoi Ans gamle bydel, cykeludlejning og forskellige dagsudflugter.

Hoi An Boutique Resort består af 112 værelser og villaer som alle er smagfuldt indrettet i lyse farver og moderne vietnamesisk stil. Alle værelser og villaer indeholder bl.a. aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder syv forskellige værelses og villa kategorier.

Officiel hotelkategori: 4*
 

Læs mere her
Boutique Resort Hoi An Four Seasons Resort The Nam Hai
Se kort

Four Seasons Resort The Nam Hai

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

The Nam Hai Hotel er en del af Four Seasons hotel kæden som emmer af kvalitet og luksus. Resortet er beliggende ved China Beach tæt på Hoi An by og med udsigt over det Sydkinesiske Hav og de nærliggende Cham øer.

The Nam Hai er alt i alt et fantastisk resort, som på enhver måde forkæler alle sanserne med masser af faciliteter og aktiviteter for store og små.

Her er flere swimmingpools og børnepool med liggestole og parasoller. Her er ligeledes et lækkert Spa & Wellness område samt flere barer og restauranter. 

Derudover findes her et stort udbud af sportsfaciliteter til lands og til vands. Fx mindre sejlbåde, kanoer, fitnesscenter, tennis, badminton, basketball, bordtennis og pool. For de golf interesserede er der mulighed for at forbedre handicappet på en af de nærliggende 18-hullers mesterskabsbaner designet af Colin Montgomerie og Greg Norman.   

The Nam Hai Hotel består af 100 villaer, hvoraf de 40 har egen pool. Villaerne er rummelige og smagfuldt indrettet med alle tænkelige moderne faciliteter som fx aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse. Hotellet tilbyder fire forskellige typer villaer uden pool og syv forskellige typer villaer med privat pool. Nogle har udsigt til stranden og havet mens andre har udsigt til haven.

Officiel hotelkategori: 5*

 

Læs mere her

Ho Chi Minh City - 3 nætter

Sanouva Saigon Hotel Eden Star Saigon Hotel & Spa
Billigste hotelmulighed
Se kort

Sanouva Saigon Hotel

Beliggenhed: Vietnam, Ho Chi Minh City

Sanouva Saigon Hotel ligger i Saigons distrikt 1, tæt ved det berømte Ben Thanh marked og det ligeledes berømte vanddukketeater Golden Dragon Water Puppet Theatre. Du bor, med andre ord, meget centralt i byen i et område med forretninger og forskellige typer af spisesteder.

Hotellet har en restaurant hvor morgenmadsbuffet serveres. 

De 53 værelser er lyst indrettet med alle moderne faciliteter som fx aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon og safetyboks. Hotellet tilbyder fem forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: TBA

 
Læs mere her
Sanouva Saigon Hotel Eden Star Saigon Hotel & Spa Paragon Saigon Hotel
Se kort

Eden Star Saigon Hotel & Spa

Beliggenhed: Vietnam, Ho Chi Minh City

Eden Star Hotel er centralt beliggende i Distrikt 1 med masser af forretninger, restauranter og spisesteder lige uden for døren og kun få minutters gang til det populære Ben Thanh Marked.

På 12. etage ligger swimmingpoolen og solterrasse med liggestole samt poolbaren. Derudover byder hotellet på restaurant, bar med udsigt over byen, spaområde og fitnesscenter.

Det 128 værelser og suiter er rummelige og enkelt, men velindrettet med moderne faciliteter som fx aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon og safetyboks. Hotellet tilbyder syv forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 4*

 
Læs mere her
Eden Star Saigon Hotel & Spa Paragon Saigon Hotel Hotel Majestic
Se kort

Paragon Saigon Hotel

Beliggenhed: Vietnam, Ho Chi Minh City

Paragon Saigon Hotel er et godt og populært hotel blandt europæiske gæster. Hotellet er centralt beliggende i forhold til byens mange seværdigheder og med masser af restauranter, barer og butikker lige uden for døren.

Her er en lille swimmingpool på tagterrassen hvorfra der er en fantastisk udsigt over byen – især efter mørkets frembrud når lysene tændes. Derudover byder hotellet på restaurant, bar, spaområde og fitnesscenter.

De 173 værelser er rummelige og lyst indrettet med moderne faciliteter som fx aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon og safetyboks. Hotellets Classic Room har ikke noget vindue. Alle øvrige værelser har vindue og udsigt over byen. Hotellet tilbyder syv forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 4*
 
Læs mere her
Paragon Saigon Hotel Hotel Majestic Le Meridien Saigon
Se kort

Hotel Majestic

Beliggenhed: Vietnam, Ho Chi Minh City

Majestic Hotel slog første gang dørene op i 1925. Gennem årene har hotellet gennemgået flere forandringer og moderniseringer med respekt for bygningens historie og den franske kolonistil fra en svunden tid. Hotellet er centralt beliggende ved Saigon River med masser af butikker, restauranter og barer lige uden før døren, og i gåafstand til bl.a. Notre Dame Katedralen og Uafhængigheds Paladset.

Majestic Hotel byder på en hyggelig restaurant, café og tagterrasse med bar og flot udsigt ud over byen og floden. Her findes ligeledes et hyggeligt poolområde med liggestole og parasoller, spaområde, fitnesscenter og et Casino.

De store værelser og suiter er, som resten af hotellet, indrettet i elegant fransk kolonistil med et strejf af østens mystik og moderne faciliteter. Alle værelser indeholder bl.a. aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon og safetyboks. Mulighed for værelser med balkon med udsigt over poolområdet, byen eller floden. Hotellet tilbyder syv forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 5*

 
Læs mere her
Hotel Majestic Le Meridien Saigon
Se kort

Le Meridien Saigon

Beliggenhed: Vietnam, Ho Chi Minh City

Le Meridien Saigon er et stort og flot internationalt luksushotel beliggende med udsigt over Saigon River og i gåafstand til flere af byens store seværdigheder.

Hotellet er smagfuldt indrettet i lyse moderne farver og byder på flere restauranter og barer, spaområde, fitnesscenter og et lille poolområde med saltvandspool hvorfra der er udsigt over storbyen.

Hotellet består af 343 rummelige og smagfuldt indrettede værelser i lyse og moderne farver og stil. Alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt store panoramavinduer med udsigt over byen eller floden. Hotellet tilbyder syv forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 5*

 
Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Rikke, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.