Det uberørte Vietnam og Hongkong

Vietnam - Ke Bang Nationalpark, Hue, Hoi An, Hongkong

 • UNESCO bevarede seværdigheder 
 • Imponerende grotter og sejltur på underjordisk flod
 • Cykeltur til landområdet omkring Hué
 • Den charmerende fiskerlandsby Hoi An
 • Storbyoplevelser i ”Asiens New York” – Hong Kong
 

UNESCO bevarede seværdigheder – fra imponerende grotter og den gamle kejserby Hué til Hoi An’s gamle bydel samt cykeltur og ”Asien New York” – Hong Kong er blot nogle af de eventyr som venter på denne rejse

Denne rejse tager dig med til et af Vietnam mere uberørte områder i det centrale Vietnam – nemlig området omkring Dong Hoi der byder på et smukt landskab og et af verdens største kalkstensområder med underjordiske floder og imponerende grotter. Et af Vietnam-krigens helt store og afgørende slag fandt sted her, hvilket området stadig bærer præg af og som du ved selvsyn kommer til at opleve.

Fra nogle af verdens største grotter, historie og naturoplevelser sættes kursen mod den gamle kejserby Hué. Her står den bl.a. på en cykeltur til endnu et af Vietnams mindre turistede områder – landområdet omkring Hué – der byder på rismarker, små landsbyer og mulighed for at komme helt tæt på de lokale. Opholdet i Hué byder også på byrundtur og sejltur til byens mest interessante seværdigheder.

Senere går turen over Hai Van Passet til den charmerende fiskerlandsby Hoi An hvor du kan vælge at bo ved den gamle bydel eller ved stranden. Opholdet i Hoi An er afsat til, at du på egen hånd, kan søge dine egne oplevelser, eller deltage på nogle af vores udflugter.

Eventyret starter med nogle dage i Hong Kong – ”Asiens New York”, der er en af Østens mest spændende metropoler. 

Rejsen anbefales ikke til gangbesværede men alle i alm. fysisk form kan deltage.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN

Vietnam

Ke Bang Nationalpark, Hue, Hoi An, Hongkong

12 nætter / 15 dage

fra kr. 17.515

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Hue Hoi An

Rejser til Hue

Den gamle kejserby, der var hovedstad fra 1802-1945, ligger ved Parfumefloden som deler Hue i to. På den ene side ligger Kongebyen, og på den anden side ligger den nyere, franske bydel.
Læs mere
Hue Hoi An

Rejser til Hoi An

Hoi An er et charmende lille fiskerleje med nogle af de ældste og bedst bevarede huse i Vietnam. Havnen var, indtil den sandede til, en vigtig havneby, hvor kinesiske, japanske og portugisiske søfarende og købmænd rejste til. De mange tilrejsende har sat deres præg på byen, som særligt kan ses på arkitekturen. Den gamle bydel er på listen over UNESCOs verdens kulturarv.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Hongkong - 2 nætter

Overnatning i Hongkong Overnatning i Hongkong
Billigste hotelmulighed

Overnatning i Hongkong

Beliggenhed: Hongkong, Hongkong

Opholdet i Hongkong inkluderer

 • Transport tur/retur mellem lufthavn og hotel med bus
 • 2 nætter på The City view Hotel
 • 3 timers byrundtur inkl. Victoria Peak, Aberdeen og Stanley marked 
Læs mere her
Overnatning i Hongkong Overnatning i Hongkong Overnatning i Hongkong

Overnatning i Hongkong

Beliggenhed: Hongkong, Hongkong

Opholdet i Hongkong inkluderer

 • Transport tur/retur mellem lufthavn og hotel med bus
 • 2 nætter på Hotel Panorama by Rhombus
 • 3 timers byrundtur inkl. Victoria Peak, Aberdeen og Stanley marked 
Læs mere her
Overnatning i Hongkong Overnatning i Hongkong

Overnatning i Hongkong

Beliggenhed: Hongkong, Hongkong

Opholdet i Hongkong inkluderer

 • Transport tur/retur mellem lufthavn og hotel med bus
 • 2 nætter på Cordis Hong Kong
Læs mere her

- 4 nætter

Overnatning i det centrale Vietnam

Overnatning i det centrale Vietnam

Beliggenhed: Vietnam,

 • Dong Hoi – Bao Ninh Resort (Superior Ocean view room)
 • Hué – Moonlight Hotel (Deluxe City view room) 
Læs mere her

Hoi An - 6 nætter

Hoi An Trail Resort La Siesta Resort & Spa
Billigste hotelmulighed
Se kort

Hoi An Trail Resort

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

Hoi An Trails Resort ligger i rolige omgivelser midt imellem Hoi Ans gamle bydel og stranden. Et skønt resort hvor du kan slappe af mellem de mange oplevelser det centrale Vietnam byder på.

Hotellets hyggelige poolområde med liggestole og parsoller er omgivet af mere end 100 år gamle frangipanitræer. Derudover findes her restaurant, bar, spaområde og lille fitness center. Hotellet tilbyder gratis udlån af cykler og gratis shuttle bus til den gamle bydel og stranden.

Alle værelser er smagfuldt indrettet i moderne vietnamesisk stil og indeholder bl.a. aircondition, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fem forskellige værelseskategorier.


Læs mere her
Hoi An Trail Resort La Siesta Resort & Spa Hoi An Beach Resort
Se kort

La Siesta Resort & Spa

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

La Siesta Resort er et smuk førsteklasses boutiquehotel, der kombinerer orientalsk charme og stil i moderne og smagfuld indretning på fornemmeste vis. Et virkeligt lækkert resort med en afslappet atmosfære, hvor du kan koble af oven på dagens gøremål.

Hotellet ligger i udkanten af Hoi Ans gamle bydel omkranset af charmerende gamle byhuse, små gader, hyggelige tehuse.

Her er to hyggelige poolområder – en ferskvands- og en saltvandspool samt børnepool. Ved begge poolområder findes der liggestole og parasoller. Derudover findes her to restauranter, bar, pianobar, café, spaområde og fitness center. Hotellet tilbyder gratis udlån af japanske postcykler og der er gratis shuttle bus til stranden ved An Bang Beach Resort, som La Siesta samarbejder med. 

De 107 værelser og villaer er alle smagfuldt indrettet med respekt for de historiske omgivelser. Alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon og safetyboks. Deluxe window værelserne har ikke balkon/terrasse. Alle andre værelseskategorier har enten terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder ti forskellige værelseskategorier.


Læs mere her
La Siesta Resort & Spa Hoi An Beach Resort Boutique Resort Hoi An
Se kort

Hoi An Beach Resort

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

Hoi An Beach Resort er beliggende på en smal tange med stranden på den ene side og floden på den anden side. Et skønt strandresort for hele familien, som ønsker at bo ved stranden men samtidig tæt på byen og den gamle bydel.

Resortet byder på to poolområder med swimmingpools og børnepool samt liggestole og parasoller. Derudover findes her to restauranter og flere barer, et hyggeligt spaområde og fitness center. Hotellet tilbyder ligeledes forskellige vandsportsaktiviteter, cykelleje, billard, beachvolley og gratis shuttle bus til Hoi Ans gamle bydel.  

Hoi An Beach Resort består af 121 smagfulde og hyggeligt indrettede værelser med alle moderne faciliteter som fx aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fem forskellige værelseskategorier.


Læs mere her
Hoi An Beach Resort Boutique Resort Hoi An Four Seasons Resort The Nam Hai
Se kort

Boutique Resort Hoi An

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

Hoi An Boutique Resort er et hyggeligt og charmerende hotel beliggende lidt uden for byen på en privat bred sandstrand med udsigt over det Sydkinesiske Hav og de nærliggende Cham øer.

Resortet byder på et skønt poolområde med swimmingpool og børnepool. Der findes liggestole og parasoller ved poolområdet og på den private strand. Her er ligeledes restaurant og flere barer, et hyggeligt spaområde og fitness center. Derudover tilbydes der gratis shuttle bus til Hoi Ans gamle bydel, cykeludlejning og forskellige dagsudflugter.

Hoi An Boutique Resort består af 112 værelser og villaer som alle er smagfuldt indrettet i lyse farver og moderne vietnamesisk stil. Alle værelser og villaer indeholder bl.a. aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder syv forskellige værelses og villa kategorier.


Læs mere her
Boutique Resort Hoi An Four Seasons Resort The Nam Hai
Se kort

Four Seasons Resort The Nam Hai

Beliggenhed: Vietnam, Hoi An

The Nam Hai Hotel er en del af Four Seasons hotel kæden som emmer af kvalitet og luksus. Resortet er beliggende ved China Beach tæt på Hoi An by og med udsigt over det Sydkinesiske Hav og de nærliggende Cham øer.

The Nam Hai er alt i alt et fantastisk resort, som på enhver måde forkæler alle sanserne med masser af faciliteter og aktiviteter for store og små.

Her er flere swimmingpools og børnepool med liggestole og parasoller. Her er ligeledes et lækkert Spa & Wellness område samt flere barer og restauranter. 

Derudover findes her et stort udbud af sportsfaciliteter til lands og til vands. Fx mindre sejlbåde, kanoer, fitnesscenter, tennis, badminton, basketball, bordtennis og pool. For de golf interesserede er der mulighed for at forbedre handicappet på en af de nærliggende 18-hullers mesterskabsbaner designet af Colin Montgomerie og Greg Norman.   

The Nam Hai Hotel består af 100 villaer, hvoraf de 40 har egen pool. Villaerne er rummelige og smagfuldt indrettet med alle tænkelige moderne faciliteter som fx aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse. Hotellet tilbyder fire forskellige typer villaer uden pool og syv forskellige typer villaer med privat pool. Nogle har udsigt til stranden og havet mens andre har udsigt til haven.


Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1 - 2
Danmark - Hongkong
Dag 2
Hongkong
Dag 3
Hongkong
Dag 4
Dong Hoi
Dag 5
Dong Hoi
Dag 6
Hué
Dag 7
Hué
Dag 8
Hoi An
Dag 9 - 13
Hoi An
Dag 14 - 15
Hjemrejse

Dag 1 - 2

Danmark - Hongkong

Afrejse fra Danmark

Du flyver fra Københavns Lufthavn direkte til Hongkong – en af Østens mest spændende metropoler.

 
Læs mere

Dag 2

Hongkong

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Ankomst til Hongkong og byrundtur 

Øst og Vest er i harmoni i Hongkong. Daglige liv og bybilledet er præget af kinesisk kultur såvel som ved banebrydende projekter, som i kombination skaber en spændende dynamik. Luften emmer af krydderier fra de mange gaderestauranter, mens akrobater, spåmænd og gademusikanter sørger for underholdningen. 

Efter indrejseformaliteterne møder du vores lokale repræsentant, som sørge for du bliver kørt til hotellet. 

 
Læs mere

Dag 3

Hongkong

Tilkøb af udflugter eller oplevelser på egen hånd (M)

Dagen er til at du, på egen hånd, kan søge dit helt eget eventyr, men hvis der er en ting du skal opleve i Hongkong, så er det udsigten fra toppen af Victoria Peak. Herfra har du et fantastisk vue over Hongkong Island, Kowloon, Victoria Harbour og, på en klar dag, Kowloons otte bjerge.

Kombiner evt. turen med en sightseeing tur videre rundt i storbyen eller besøg nogle af byens mange forskellige markeder, spis en dim sum frokost, besøg Big Buddha på Lantau Island, tag på shopping eller kør en tur med de karakteristiske dobbeltdækker busser.

Om aftenen kan du fx tage på en bådtur hvor du kan se det spektakulære lys "Symphony of Lights" med Hongkongs skyline som kulisse.

 
Læs mere

Dag 4

Dong Hoi

Flytransport til Vietnam og transport til Dong Hoi (M)

Tidligt morgen er der afgang til lufthavnen hvor flyet mod det centrale Vietnam venter.

Efter indrejseformaliteterne i Vietnam mødes du af vores lokale samarbejdspartner, som vil sørge for at du bliver kørt til hotellet i Dong Hoi. En køretur på ca. 270 kilometer gennem det smukke vietnamesiske landskab.

Sidst på eftermiddagen er der ankomst til hoteller tids nok til at få en forfriskende dukkert i swimmingpoolen eller Det Sydkinesiske Hav.

 
Læs mere

Dag 5

Dong Hoi

På eventyr i et af verdens største kalkstenslandskaber (M, F)

Efter morgenmad sættes kursen mod Ke Bang Nationalpark.  

Ke Bang Nationalpark er beliggende i Quan Binh-provinsen nord for Dong Hoi på den smalleste del af landet og grænser mod vest op til Laos. Nationalparken er ikke kun rig på geologi, flora og fauna, men også på historie for under Vietnam-krigen var den en væsentlig rute på Ho Chi Minh-stien, som gik gennem nationalparken og over grænsen til Laos. Ho Chi Minh-stien var et omfattende netværk af junglestier og veje der løb fra Nordvietnam til Sydvietnam og gennem nabolandende Laos og Cambodia. Stien blev anlagt som en forsyningsrute til modstandsstyrkerne under Vietnam-krigen.

Kalkstensformationerne i nationalparken er mere end 400 millioner år gamle og dermed det ældste større kalkstensområde i Asien og dermed også et af verdens største kalkstensområder med underjordiske floder og omkring 300 huler. 

Du tager på opdagelse i det smukke landskab og på sejltur ad floden Son til Phong Nha-grotten, der er blandt verdens længste og smukkeste. Under Vietnam-krigen blev grotten bl.a. brugt som hospital og ammunitionslager og indgangen bærer stadig præg af angreb fra jagerfly. Grotten er på UNESCOs liste over bevaringsværdig kulturarv.

Tilbage fra hulen spiser du frokost, inden turen fortsætter til Paradis-grotten, der blev opdaget i 2005 og først for nylig er blevet åbnet for offentligheden. Ved indgangen til grotten skal 524 trin forceres, og når du først er inde endnu et par hundrede for at komme helt ind i grottens indre. Ønsker du ikke at tage hele turen op til Paradis-grotten kan dun blot nyde det smukke landskab. 

Sidst på eftermiddagen er du tilbage på hotellet.

 
Læs mere

Dag 6

Hué

Grænsen mellem Nord- og Sydvietnam (DMZ), Vietnam-krigens efterladenskaber og ankomst til Hué (M, F)

Fra Dong Hoi sættes kursen mod Thanh Tan længere nede ad østkysten. Undervejs passerer du DMZ (den demilitariserede zone) på den 17. breddegrad. DMZ var et stykke ingenmandsland og grænse mellem det tidligere Nord- og Sydvietnam. DMZ blev allerede oprettet i 1954, efter at de franske tropper var blevet smidt ud af landet, og zonen bestod frem til Vietnam-krigens afslutning i 1975, hvor sejrsherren fra Nordvietnam ønskede at forene landet.

Senere går du i bogstaveligt forstand under jorden, når du besøger de underjordiske tunneller ved landsbyen Vinh Moc. Tunnellerne blev udgravet af indbyggerne i landsbyen som værn mod bombardementer og angreb under Vietnam-krigen. Som Cu Chi tunnellerne nord for Ho Chi Minh City lå gangene i tre niveauer på hhv. 9, 15 og 23 meters dybde og fungerede som hjem for 64 familier i næsten 8 år, med opbevaringsrum til mad og våben, sovesale, hospital osv. Det er muligt at komme ned i gangene, men anbefales ikke, hvis du har klaustrofobiske tendenser.

Det er også her i dette område du finder Hien Luong broen, som dannede rammen for det store slag, der endte med at amerikanerne trak sig tilbage fra dette helvede.

Efter picnic frokost gøres der stop ved Quang Tri Citadellet som blev opført under Kejser Ming Mang i 1824. Arrene fra en af et af Vietnam-krigens hårdeste kampe ses tydelige på det gamle fæstningsanlæg.

Sidst på eftermiddagen ankommer du til Hué efter endnu begivenhedsrig dag.

 
Læs mere

Dag 7

Hué

Cykeltur på landet, sejltur på Parfume-floden og byrundtur i den gamle kejserby (M, F)

Hué ligger ved Parfume-floden, som deler byen i to. På den ene side ligger Kongebyen, og på den anden side ligger den nyere, franske bydel. Tre broer forbinder de to bydele i Hué, som er på listen over UNESCOs verdens kulturarv. Krigene har sat sine spor på byen, men du kan endnu oplevende imponerende bygningsværker.

Dagens udflugtsprogram starter dog med en skøn cykeltur til nogle af de små landsbyer væk fra ”storbyens” mylder. Her kommer du til at opleve en del af Hué som de færreste oplever. Du oplever livet på landet, bliver inviteret indenfor af en familie, ser deres hus og hører om deres hverdag på landet. Turen slutter med frokost inden der returneres til Hué.

I Hué skal du se kejserpaladset, der også er kendt som ”Den Forbudte Lilla By”. Engang var det et pragtfuldt kejserpalads, der kunne måle sig med Den Forbudte By i Beijing. I dag er det kun få af bygningerne, der er stadig er intakte. 

Næste stop er ved den 21 meter høje Thien Mu-pagode. Det var her munken Thich Quang Duc satte ild til sig selv i 1963 og døde i protest mod præsident Diems politik.

Turen tilbage til byen går ad Parfume-floden. Undervejs kan du betragte livet og dagligagen langs flodens bredder. 

Du er tilbage på hotellet midt på eftermiddagen, hvor der vil være tid til oplevelser på egen hånd. Besøg fx Dong Ba markedet, der er kendt for at have de smukkeste kegleformede hatte i hele landet. 

 
Læs mere

Dag 8

Hoi An

Smukke naturscenerier, Hai Van passet og fiskerlandsbyen i Hoi An (M)

Efter morgenmad på hotellet sættes kursen mod den charmerende fiskerlandsby Hoi An. 

Turen går gennem et bjergrigt område og over Hai Van passet ”Skyernes Pas”, der tidligere har fungeret, som det foretrukne bjergpas på den nord-sydgående hovedvej i Vietnam. 

Hoi An er en historisk perle med nogle af landets ældste og bedst bevarede huse. Byen var i det 16. til 18. århundrede et vigtigt handelscentrum i Sydøstasien, hvor kinesiske, japanske og portugisiske søfarende og købmænd rejste til. Købmænd fra forskellige kulturer slog sig ned og byggede huse, og det resulterede i en unik arkitektonisk stil med vietnamesisk, kinesisk og japansk indflydelse. Den gamle bydel er på listen over UNESCOs verdens kulturarv. Bydelen er bilfri og har stadig sin oprindelige og charmerende karakter med de smalle gader, gamle huse, templer og træbroer, hvor man i ro og mag kan slentre rundt og iagttage de smukke huse, som er dekoreret med paneler, der er indgraveret med kinesiske tegn og med udskårne ornamenter. 

Efter check-in på hotellet er resten af dagen til fri disposition. Gå fx en tur i byens hyggelige gader og nyd en skøn middag på en af byens mange hyggelige og gode restauranter.

Læs mere

Dag 9 - 13

Hoi An

Tilkøb af udflugter eller tid på egen hånd (M)

Oven på nogle begivenhedsrige dage, er dagen i dag afsat til, at du rigtigt kan fordøje de mange nye og spændende indtryk. 

Det er nemt at finde rundt i byen, hvor du kan gå på opdagelse i de spændende butikker, som sælger alt mellem himmel og jord, eller nyde en kop te i en af de hyggelige caféer. I bybilledet finder du også kunstgallerier, templer, pagoder, små restauranter og skræddere, som hurtigt kan forsyne dig med et nyt sæt tøj til meget favorable priser (ønsker du at få syet tøj, vil det være en god idé at besøge en skrædder en af de første dage).

Du kan også leje cykel og tage en tur ud til Cua Dai og den smukke hvide sandstrand, som ligger 5 km fra byen. Fra stranden er der udsigt til de nærliggende øer, og i skyggen af en kokospalme kan du nyde et fantastisk måltid med alt godt fra havet. 

Ønsker du flere oplevelser er der også mulighed for at tage med på en af vores ekstra udflugter.

 
Læs mere

Dag 14 - 15

Hjemrejse

Tid til de sidste oplevelser og hjemrejse (M)

Formiddagen er fri til egne oplevelser og til at få købt se sidste souvenir, for først på eftermiddagen er der afgang til lufthavnen. Herfra flyver du via Hongkong til København.

 

Dag 15 København

Ankomst til Danmark

 
Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Mark, Jakup, Martin, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.