Mekong-deltaet og strandferie

Vietnam - Ho Chi Minh City, Mekong Deltaet, Phu Quoc
 • Ho Chi Minh’s pulserende storbyliv
 • Mulighed for ”Saigon by Night” tur på Vespa
 • Lokalliv og flydende marked i Mekong-deltaet
 • Daseliv- og badeferie på Phu Quoc

Privat rundrejse hvor I oplever kontrasten mellem det travle og pulserende storbyliv i Ho Chi Minh City til lokallivet og flydende marked i det frodige Mekong-delta samt daselivet og palmestrande på tropeøen Phu Quoc.

Denne rejse indeholder nogle af Sydvietnams største højdepunkter. Storbyen Saigon, eller Ho Chi Minh City som den hedder i dag, hvor I har tid til at gå på eventyr på egen hånd, eller tage med på en af vores spændende udflugter – fx en aftentur bag på en Vespa, til små caféer, barer og restauranter i områder, som turister nærmest ikke kender.

Eventyret fortsætter med sejlture, lokalliv og besøg på et farverigt flydende marked i det frodige Mekong-delta inden kursen sættes mod Phu Quocs hvide palmestrande. Her står den på daseferie, solbadning og oplevelser på egen hånd på Vietnams største tropeø.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT

Vietnam

Ho Chi Minh City, Mekong Deltaet, Phu Quoc

10 nætter / 12 dage

fra kr. 14.260

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Ho Chi Minh City Mekong Deltaet

Rejser til Ho Chi Minh City

I forhold til andre steder i Vietnam ses de største kontraster i Ho Chi Minh City. En blanding af nyt og gammelt og stort og småt. Smukke butikker kontra hektiske markeder, moderne skyskrabere og små lokale huse står side om side. Ét er dog sikkert - livet leves på gaden, der summer af liv. Det er her at du får de største oplevelser.

Læs mere
Ho Chi Minh City Mekong Deltaet Phu Quoc

Rejser til Mekong Deltaet

Besøger du den sydlige del af Vietnam, bør du besøge Mekong Deltaet med de 4.000 km lange floder, som udspringer i det tibetanske højland. De fleste turister når kun ud til byen My Tho, men er du eventyrlysten, bør du tage endnu længere ud og sejle på de mange kanaler og bifloder.
Læs mere
Mekong Deltaet Phu Quoc

Rejser til Phu Quoc

Phu Quoc er den største ø i Vietnam, men er endnu et forholdsvist ukendt feriemål. Den er dog så småt ved at blive populær - ikke mindst på grund af øens utallige, kridhvide strande, seværdigheder der pirrer sanserne og udflugtsmuligheder i smuk og utæmmet natur.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Vietnam rundrejse - 5 nætter

Overnatning på rundrejsen

Overnatning på rundrejsen

Beliggenhed: Vietnam, Vietnam rundrejse

I Ho Chi Minh City og Mekong-deltaet bor I på flg. hoteller mens hotellet på Phu Quoc afhænger af det valgte.

 • Ho Chi Minh City Sanouva Hotel, Deluxe room
 • Can Tho TTC Can Tho Resort, Deluxe city view room
 • Phu Quoc Valgte hotel

Ønsker du at opgradere til en højere kategori, er dette naturligvis mod et tillæg. Bo fx på:

 • Ho Chi Minh City Eden Saigon Hotel, Deluxe room
 • Can Tho Saigon Victoria Can Tho Resort, Superior room
 • Phu Quoc Valgte hotel
Læs mere her

Phu Quoc - 5 nætter

Long Beach Resort Sea Sense Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Long Beach Resort

Beliggenhed: Vietnam, Phu Quoc

Long Beach Resort ligger direkte ned til den hvide sandstrand, kun adskilt af en lille gangbro. Resort er opført som en traditionel vietnamesisk landsby omgivet af et tropisk junglelandskab med eksotiske blomster, små damme og vandhuller samt kokospalmer.

Hotellets poolområde med børnepool ligger med udsigt over stranden og havet. Der findes liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. I restauranten kan der indtages mad fra fusionskøkkent og resortets hjemmebrygget øl. Derudover findes her en bar og trænger du til at få skuldrene helt ned, så forkæl dig selv med en luksuriøs og velgørende massage i Long Beach Spa.

Personalet er gerne behjælpelig med at arrangere sightseeing til fx fiskerlandsbyer eller en af de mange peberplantager, der findes på øen.

De 118 værelser ligger fordelt i ”landsbyen” og er hyggeligt indrettet. Superior værelserne er holdt i moderne lyse farver mens de øvrige værelser er indrette i stil med de gamle UNESCO bevarede huse i Hoi An med trægulve, -lofter og –møbler. Alle værelser indeholder fx aircondition, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks og balkon. Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Long Beach Resort Sea Sense Resort Mango Bay Resort
Se kort

Sea Sense Resort

Beliggenhed: Vietnam, Phu Quoc

Sea Sense Resort er et populært strandhotel beliggende i tropiske og rolige omgivelser ved Ong Lang stranden på Phu Quocs vestkyst.

Her er et skønt poolområde med swimmingpool og børnepool, som ligger med udsigt til stranden og havet. Der findes liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. Derudover er her restaurant, bar, et spaområde og der tilbydes forskellige vandsportsaktiviteter som fx kajak og snorkelture.

De 56 værelserne ligger fordelt i hotelbygningen eller i små hyggelige bungalows med to eller tre værelser i hver. Nogle har direkte havudsigt mens andre har begrænset havudsigt. Alle værelser er smagfuldt indrettet i moderne asiatisk stil og indeholder fx aircondition, loftvifte, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fem forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Sea Sense Resort Mango Bay Resort La Veranda Resort
Se kort

Mango Bay Resort

Beliggenhed: Vietnam, Phu Quoc

Mango Bay ligger i en lille isoleret bugt på Phu Quocs østkyst, væk fra forstyrrende elementer som fx tv, aircondition og swimmingpool, som er skiftet ud til fordel for fuglefløjt og bølgeskvulp. Her er ejernes passion for naturen og miljøet i fokus, så har du brug for at komme helt ned i gear, er Mango Bay helt sikkert det rigtige sted.

Hotellet er beliggende på en 10 hektar stor grund med tilhørende sandstrand. Her er en hyggelig restaurant som, ud over et varieret menukort, altid har friskfanget fisk og skalddyr på menuen.

Derudover er her et spaområde og der tilbydes snorkelture, yoga timer, tai chi samt kokkeskole og der er mulighed for at leje kanoer, at spille badminton, volleyball og petanque. 

De 44 rustikke værelser og bungalows er hyggeligt og smagfuldt indrettet i naturmaterialer i pagt med naturen og omgivelserne. Alle værelser indeholder fx loftvifte, kaffe-/te faciliteter, safetyboks og veranda. Nogle værelser deler en stor veranda mens andre har privat veranda. Hotellet tilbyder ni forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Mango Bay Resort La Veranda Resort Chen Sea Resort & Spa
Se kort

La Veranda Resort

Beliggenhed: Vietnam, Phu Quoc

La Veranda Resort er et smukt resort opført i en elegant og smagfuld fransk kolonistil. Hotellet ligger i en flot tropisk have direkte ned til en fin hvid privat sandstrand på Phu Quocs vestkyst. La Verands Resort er et ideelt ferieparadis for hele familien, som ønsker afslapning og forkælelse i smukke omgivelser.

Her er et skønt poolområde med swimmingpool og børnepool som ligger med udsigt til stranden og havet. Der findes liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. Derudover er her to restauranter, bar, et spaområde og der tilbydes kokkeskole, forskellige vandsportsaktiviteter som fx kajak og snorkelture. Ligeledes er der mulighed for at spille bordtennis, beachvolley og badminton eller at låne en cykel. 

La Veranda Resort har 70 elegant indrettede værelser og suiter. Alle med gratis Wi-Fi, aircondition, loftvifte, minibar, kaffe-/te faciliteter, iPod docking station, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon med udsigt til haven eller havet. Hotellet tilbyder otte forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
La Veranda Resort Chen Sea Resort & Spa
Se kort

Chen Sea Resort & Spa

Beliggenhed: Vietnam, Phu Quoc

Med en placering i en rolig bugt med privat strand og panoramaudsigt over den Thailandske Golf, en betagende arkitektur og omfattende spa-behandlinger, går velbehag og smukke omgivelser hos Chen Sea Resort op i en højere enhed. Ideelt for familien eller til et romantisk ophold for livsnydere, der holder af wellness, vandsportsaktiviteter og smagfuld komfort. 

Resortet har et stort poolområde med swimmingpool, børnepool og jacuzzi, som ligger med udsigt til stranden og havet. Der findes liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. Derudover er her restaurant, bar, et spaområde og der tilbydes kokkeskole, forskellige vandsportsaktiviteter som fx kajak, små sejlbåde og snorkelture. Ligeledes er der mulighed for at spille tennis og beachvolley eller at låne en cykel. Alle sportsaktiviteter er gratis mens der er et ekstra gebyr for at deltage i kokkeskolen.

Chen Seas 36 villaer er alle smagfuldt indrette og holdt i vietnamesisk stil med alle moderne faciliteter. Alle værelser indeholder fx aircondition, loftvifte, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1 - 2
København - Ho Chi Minh City
Dag 2 - 3
Ho Chi Minh City
Dag 3 - 5
Ho Chi Minh City
Dag 5 - 6
Can Tho
Dag 6 - 7
Can Tho
Dag 7 - 8
Phu Quoc
Dag 8 - 13
Phu Quoc
Dag 13 - 14
Phu Quoc - København

Dag 1 - 2

København - Ho Chi Minh City

Afrejse fra København. Mellemlanding og flyskifte undervejs.
Læs mere

Dag 2 - 3

Ho Chi Minh City

Obs! M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Ankomst til Vietnam og transport til hotellet

I ankommer til storbyen Saigon – eller Ho Chi Minh City som den hedder i dag.  Saigon var hovedstad i Sydvietnam fra 1954 til 1975, hvor landet blev genforenet med Nordvietnam. Byen blev efter nordvietnamesernes sejr hovedstad for den provisoriske republik Sydvietnam, som styrede den sydlige del af landet, indtil nord og syd blev forenet den 2. juli 1976. Hanoi blev da hovedstad for hele landet. Byens navn blev straks ændret til Ho Chi Minh-byen til minde om Ho Chi Minh som kommunisterne anser som den socialistiske republiks landsfader. 

En af bydelene, Distrikt 1, hedder fortsat Saigon. I daglig tale bruger de fleste vietnamesere fortsat det gamle navn, og blandt modstandere af det kommunistiske regime holder man specielt hårdt på dette. HCMC som den forkortes er Vietnams største by og centrum for landets forretnings- og forlystelsesliv. 

Efter indrejseformaliteterne bliver I mødt af vores lokale repræsentant og chauffør som vil køre jer til hotellet. Normalt er check in ikke før kl. 14.00 så hvis værelset ikke er klar, kan I evt. starte med en halvdags byrundtur (ikke inkl.).


Læs mere

Dag 3 - 5

Ho Chi Minh City

Eventyr og oplevelser på egen hånd (M)

Efter morgenmad på hotellet er de næste par dage på egen hånd. Gå fx en tur ud i byens gader forbi operahuset, rådhuset, Notre Dame katedralen og det gamle posthus – alle er overdådige bygninger opført under den franske kolonitid. Derefter kan I evt. besøge det tidligere præsidentpalads for den gamle republik Sydvietnam. I dag er det et museum og hedder ”Genforeningspaladset”. Det var her nordvietnameserne, den 30. april 1975, kørte gennem gitterporten, for sidenhen at afsætte Sydvietnams præsident. 

I har naturligvis også mulighed for at tilmelde jer en af vores spændende udflugter. Tag fx med på en guidet byrundtur eller en udflugt til de berømte Cu Chi tunneller.

Om aftenen er der naturligvis mulighed for at besøge nogle af byens mange gode, restauranter og spise steder, men har I lyst til en lidt anderledes oplevelse kan vi varmt anbefale, at I tager med på vores udflugt ”Det rigtige Saigon”. En skøn tur bag på en Vespa til områder, som turister nærmest ikke kender, og hvor de derfor aldrig kommer, så der bliver rig mulighed for at opleve ”det rigtige” Saigon sammen med de lokale. Første stop er ved en lokal café, hvor I ser ”verden gå forbi”, mens I nyder en drink og små appetizers, inden en skøn middag på en god, lokal restaurant. Turen slutter på en typisk vietnamesisk kaffebar, som helt sikkert vil være et af turens højdepunkter, inden I vender hjem til hotellet efter en begivenhedsrig aften.


Læs mere

Dag 5 - 6

Can Tho

Sejlture og lokalliv i Mekong-deltaet (M, F)

En Vietnam rejse som også går til den sydlige del af landet bør også inkludere en tur til Mekong-deltaet med den 4.000 km lange Mekong flod, som udspringer i det tibetanske højland. Det vietnamesiske navn for Mekong er "Cuu Long" hvilket betyder "De 9 drager". Navnet hentyder til deltaets hovedfloder, som deler sig i ni arme og hele området, der gennemskæres af utallige kanaler og små floder. 

I dag forlader I storbyen til fordel for det idylliske Mekong-delta hvor I de næste par dage skal udforske deltaet og bevæger jer væk fra hovedfærdselsårerne til de mindre kanaler og bifloder. Mekong-deltaet regnes for at være et af Vietnams mest frugtbare områder og omtales som Vietnams spisekammer. De gunstige jordforhold gør det muligt at høste ris 2-3 gange årligt og de steder, hvor der ikke er rismarker, dyrkes der uanede mængder af tropiske frugter og grøntsager, som siden sælges på de flydende markeder.

Fra Ho Chi Minh City kører I til Cai Be hvorfra sejlturen på Mekong-floden starter. I løbet af sejlturen oplever I hvordan de lokale dyrker ris, majs og grøntsager, og ser hvordan de bl.a. producere ris-popcorn, slik af kokosnødder osv. 

Efter en skøn frokost fortsætter I med sampanbåde gennem de små smalle kanaler med udsigt til det daglige liv langs floden. 

Hen på eftermiddagen deltaet kører I til hotellet i Can Tho.


Læs mere

Dag 6 - 7

Can Tho

Flydende marked og tid på egen hånd (M)

Tidligt om morgenen sejler I engang ud på Mekong-floden. Målet er det flydende marked ved Cai Rang. Hver morgen fyldes floden af skibe og både fyldt med farvestrålende frugter og grøntsager, der handles hen over rælingen. Og det er en fantastisk oplevelse at se de hundredvis af både og pramme, der på forunderlig vis formår at sno sig ind og ud mellem hinanden.

Tilbage på hotellet spiser I morgenmad hvorefter der er mulighed for, på egen hånd, at søge jeres helt eget eventyr. I kan også tage med på en lille cykeltur i deltaet, eller måske I har lyst til lidt selvforkælelse med en skøn Spa behandling.


Læs mere

Dag 7 - 8

Phu Quoc

Fly til tropeøen Phu Quoc (M)

Efter morgenmad kører I til lufthavnen i Can Tho. Herfra flyver I til tropeøen Phu Quoc som byder på lange, fredfyldte strande med turkisblåt hav og vajende palmer.
Ved ankomst til Phu Quoc bliver I kørt til jeres hotel, og efter check in er resten af opholdet på egen hånd.


Læs mere

Dag 8 - 13

Phu Quoc

Oplevelser på egen hånd, solbadning og daseferie (M)

Dagene på Vietnams største ø er afsat til egne oplevelser. Besøg nogle af øens lokal markeder, tag en tur u den frodige nationalpark. Tag en tur rundt på øen og oplev de små landsbyer og fiskersamfund, tag på dykker- eller snorkeltur, tag på bjerg- og vanfaldstrekking eller slap af på en af øens mange hvide sandstrande eller ved hotellets pool.


Læs mere

Dag 13 - 14

Phu Quoc - København

Hjemrejse eller forlængelse af rejsen (M)

Det er tid til at få den sidste sol og købt de sidste souvenir, for i dag starter hjemrejsen. Som på udrejsen er der mellemlanding og flyskifte undervejs. 

Ønsker I at forlænge rejsen, er dette naturligvis også muligt.

Dag 14 København

Ankomst til Danmark.


Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Nicoline, Lars, Natascha, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.