Jungle, storby og strand i Vietnam

Vietnam - Ho Chi Minh City, Nam Cat Tien Nationalpark, Mui Ne
 • Naturoplevelser i Nam Cat Tien National Park
 • Vandretur, safari og sejlture i junglen
 • Storbyen Ho Chi Minh City (Saigon) 
 • Strandoplevelser i Phan Thiet eller Mui Ne
 

Kontrastfyldt rejse som byder på moderne storbyliv i Saigon, dyre- og naturoplevelser i Vietnams uberørte jungle og tropiske strande ved Phan Thiet/Mui Ne 

I den sydlige del af Vietnam, blot 150 km fra Ho Chi Minh City, ligger den unikke nationalpark Nam Cat Tien, der er på UNESCOs verdensarvsliste. Det er den største sammenhængende jungle i Vietnam og ud over den tætte og frodige bevoksning består området primært af lavlandsskov, sumpområder, søer og en flod. Opholdet byder på vandreture på afmærkede stier, landsbybesøg, jeepsafari og sejltur, hvor der er god mulighed for at spotte nogle af områdets mange dyr.

Inden naturoplevelserne vil der være tid til at udforske den moderne storby Ho Chi Minh City og det frodige Mekong-delta i syd.

Eventyret slutter med nogle dage ved de skønne sandstrande i Mui Ne.

Ønskes strandopholdet på tropeøen Phu Quoc er dette også muligt - ring og hør nærmere.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.


 
Læs mere

Rejseoverblik

 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN

Vietnam

Ho Chi Minh City, Nam Cat Tien Nationalpark, Mui Ne

10 nætter / 12 dage

fra kr. 14.720

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Ho Chi Minh City

Rejser til Ho Chi Minh City

I forhold til andre steder i Vietnam ses de største kontraster i Ho Chi Minh City. En blanding af nyt og gammelt og stort og småt. Smukke butikker kontra hektiske markeder, moderne skyskrabere og små lokale huse står side om side. Ét er dog sikkert - livet leves på gaden, der summer af liv. Det er her at du får de største oplevelser.

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Vietnam rundrejse - 10 nætter

Overnatning på rundrejsen

Overnatning på rundrejsen

Beliggenhed: Vietnam, Vietnam rundrejse

Undervejs bor I på flg. hoteller:

Nætter  By/sted  Hotel  Værelseskategori
3  Ho Chi Minh City  Paragon Hotel  Premium room
2  Cat Tien Nationalpark  Cat Tien Jungle Lodge  Deluxe room
 5   Mui Ne  Blue Ocean Resort  Superior roomLæs mere her
Dagsprogram
Dag 1 - 2
København - Hanoi
Dag 2
Ho Chi Minh City
Dag 3 - 4
Ho Chi Minh City
Dag 5
Nam Cat Tien Nationalpark
Dag 6
Nam Cat Tien Nationalpark
Dag 7
Phan Thiet/Mui Ne
Dag 8 - 11
Phan Thiet/Mui Ne
Dag 12 - 13
Vietnam - København

Dag 1 - 2

København - Hanoi

Afrejse fra Danmark

Midt på dagen flyver du fra Københavns Lufthavn med kurs mod Ho Chi Minh City i det sydlige Vietnam. Du mellemlander og skifter fly undervejs. 

 
Læs mere

Dag 2

Ho Chi Minh City

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Ankomst til Vietnam og transport til hotellet

Efter ankomst til Saigon – eller Ho Chi Minh City, som byen hedder i dag, og når indrejseformaliteterne er klaret, møder du vores lokale repræsentant, der sørger for transport og indkvartering på hotellet. 

Saigon var hovedstad i Sydvietnam fra 1954 til 1975, hvor landet blev genforenet med Nordvietnam. I daglig tale bruger de fleste vietnamesere fortsat det gamle navn, og blandt modstandere af det kommunistiske regime holder man specielt hårdt på dette. HCMC, som den forkortes, er Vietnams største by og centrum for landets forretnings- og forlystelsesliv. 

Hvis værelset er klart er der check in, men ellers er der mulighed for at tage på en byrundtur forbi operahuset, rådhuset, Notre Dame-katedralen og det gamle posthus – alle er overdådige bygninger opført under den franske kolonitid. Derefter besøger du det tidligere præsidentpalads for den gamle republik Sydvietnam. I dag er det et museum og hedder ”Genforeningspaladset”. Det var her nordvietnameserne den 30. april 1975 kørte gennem gitterporten for sidenhen at afsætte Sydvietnams præsident. Efter frokost besøger du det farverige Ben Thanh Marked, hvorefter du kører til dit hotel (byrundturen er ikke inkl. i rejsens pris).

Efter check in er resten af dagen og aftenen til oplevelser på egen hånd. 

 
Læs mere

Dag 3 - 4

Ho Chi Minh City

På egen hånd eller udflugt til Cu Chi-tunnellerne eller Mekong-deltaet (M)

De næste par dage er der mulighed for, på egen hånd at søge dit helt eget eventyr. Nyd livet og stemningen i storbyen eller tag med på en af vores spændende udflugter. Tag fx med på en udflugt til de berømte Cu Chi-tunneller eller en heldagstur til det frodige Mekong-delta.

Om aftenen er der naturligvis mulighed for at besøge nogle af byens mange gode, restauranter og spisesteder, men har du lyst til en lidt anderledes oplevelse kan vi varmt anbefale, at du tager med på vores udflugt ”Det rigtige Saigon”. Det er en skøn tur bag på en Vespa til områder, som turister nærmest ikke kender, og hvor de derfor aldrig kommer, så der bliver rig mulighed for at opleve ”det rigtige” Saigon sammen med de lokale. 

Første stop er ved en café, hvor du ser ”verden gå forbi”, mens du nyder en drink og små appetizers, inden en skøn middag på en god, lokal restaurant. Turen slutter på en typisk vietnamesisk kaffebar, som helt sikkert vil være et af turens højdepunkter, inden du vender tilbage til hotellet efter en begivenhedsrig aften.

 
Læs mere

Dag 5

Nam Cat Tien Nationalpark

Transport til nationalparken samt dyre- og naturoplevelser (M, F, A)

Efter morgenmad på hotellet sættes kursen mod Nam Cat Tien Nationalpark, der ligger ca. fire timers kørsel nord for Saigon. Det beskyttede naturområde er lidt større end Bornholm og er vigtigt for bevarelse af mange af de asiatiske dyrearter og netop derfor findes der her et unikt dyre- og planteliv.  

Efter frokost på lodgen besøges et redningscenter for truede primater. Her arbejdes der med at genudsætte aber i det fri, aber, som tidligere har været ofre for ulovlig dyrehandel og fangenskab. 

Tilbage på logden er resten af dagen til afslapning. Har du lyst til flere jungleoplevelser, er der mulighed for at tage på ”natsafari”, hvor du fra ladet af en jeep kan spotte dyrene, der først bliver aktive efter mørkets frembrud. Turen er inkl. i opholdet, starter ca. kl. 19 og varer en time.

 
Læs mere

Dag 6

Nam Cat Tien Nationalpark

Jungleoplevelser og picnic-frokost (M, F, A)

I de tidlige morgentimer vågner du til junglens mange lyde, og mens disen endnu hænger i trætoppene, tager du på en to timers sejltur på udkig efter nogle af parkens dyr – fx samba-hjort, vildokser, gibbonaber, næsehornsfugle, vildsvin, påfugle, m.fl., som endnu lever her.

Tilbage på lodgen venter morgenmaden inden endnu en udflugt. Denne gang går turen til korkodillesøen. Takket være et af parkens bevaringsprojekter, lever her atter siamesiske ferskvandskrokodiller, og mange vadefugle, der kan opleves fra et udkigstårn. Turen hertil foregår med båd plus en vandretur på 5-6 km hver vej. 

Den medbragte frokost nydes ved Krokodillesøen hvorefter går tilbage til opsamlingspunktet. Herfra kører I til Bear & Wildlife Rescue Station. Endnu et redningsprojekt, der arbejder med at genudsætte de truede bjørne i den vilde natur.

Hen på eftermiddagen er du tilbage på lodgen. Igen i aften er der mulighed for at tage på ”natsafari”. 

 
Læs mere

Dag 7

Phan Thiet/Mui Ne

Landsbybesøg og transport til strandene ved Phan Thiet/Mui Ne (M, F)

Denne morgen besøger du en af områdets etniske minoritets-landsbyer, der hovedsageligt lever af landbrug. Du kommer i kontakt med nogle af landsbybeboerne og får mulighed for at høre om livet og dagligdagen på kanten af junglen.

Tilbage på lodgen spiser du frokost inden kursen sættes mod Phan Thiet/Mui Ne, der er et af Vietnams bedste strandområder. Profil Rejsers hoteller ligger lige nord for Phan Thiet ved Ham Tien og Mui Ne stranden. De to bydele går nærmest ud i et. På den ene side af den smalle hovedgade ligger strandhotellerne og et fredeligt strandliv. På den anden side er et myldrende liv, masser af butikker, spasteder og et stort udvalg af restauranter, med menukort fra både det vietnamesiske- og internationale køkken. Nord for Phan Thiet i Mui Ne ligger mini-Sahara, hvor du kan de kæmpe sandklitter så langt øjet rækker.

 
Læs mere

Dag 8 - 11

Phan Thiet/Mui Ne

Strandferie og oplevelser på egen hånd (M)

Du bestemmer selv tempoet, for de næste dage ved Det Sydkinesiske Hav står på daseferie, solbadning og oplevelser på egen hånd.

Slap af ved hotellets swimmingpool, gå en tur på stranden, besøg det lokale marked eller tag på en lidt længere udflugt. 

 
Læs mere

Dag 12 - 13

Vietnam - København

Tid til den sidste sol og hjemrejse (M)

Det er tid til at få de sidste oplevelser og købt de sidste souvenirs, for i dag starter hjemrejsen. Som på udrejsen er der mellemlanding og flyskifte undervejs. Ønsker du at forlænge rejsen, er dette naturligvis også muligt.

 

Dag 13 København

Ankomst til Danmark

 
Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Mark, Nicoline, Jakup, Rikke, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.