Vietnam - det sydlige højland og strandferie

Vietnam - Ho Chi Minh City, Mekong Deltaet, Dalat, Mui Ne
 • Sejltur i det frodige Mekong-delta
 • Fransk kolonihistorie og bjergidyl
 • Store sandklitter og Mui Ne’s strande
 • Privat rundrejse med egen chauffør og guide
 
Tag på en rundrejse i det sydlige Vietnam og kombinér fransk kolonihistorie og charmerende bjergidyl omkring Dalat med storbystemning i Ho Chi Minh City og daseferie på strandene omkring Mui Ne ved Det Sydkinesiske Hav

Denne Vietnamrejse tager dig med til den sydlige del af landet hvor du ud over storbyen Ho Chi Minh City også skal opleve en af landets mere oversete perler – Dalat i det sydlige højland og strandene omkring Phan Thiet/Mui Ne.

Mekong-deltaet og storbyoplevelser i Ho Chi Minh City

I storbyen Saigon eller Ho Chi Minh City, som byen hedder i dag, ser du nogle af de mest populære seværdigheder og udforsker det frodige Mekong-delta på en heldagstur. Der vil også være tid til eventyr på egen hånd. 

Dalat - fransk arkitektur og bjergidyl

Når du kommer til Dalat forstår du straks, hvorfor franskmændene forelskede sig i området under kolonitiden. Her er smukt og bjergrigt, og temperaturen er nærmest forårsagtig året rundt. Du oplever fransk kolonihistorie og charmerende bjergidyl i Vietnams førende landbrugsområde.

Strandene ved Det Sydkinesiske Hav

De to bydele Ham Tien og Mui Ne går nærmest ud i et. Det er et af Vietnams bedste strandområder som ligger lige nord for byen Phan Thiet, og det er her rejsen slutter med nogle dage på et skønt strandhotel. 

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Vietnam

Ho Chi Minh City, Mekong Deltaet, Dalat, Mui Ne

13 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Ho Chi Minh City Mekong Deltaet

Rejser til Ho Chi Minh City

I forhold til andre steder i Vietnam ses de største kontraster i Ho Chi Minh City. En blanding af nyt og gammelt og stort og småt. Smukke butikker kontra hektiske markeder, moderne skyskrabere og små lokale huse står side om side. Ét er dog sikkert - livet leves på gaden, der summer af liv. Det er her at du får de største oplevelser.

Læs mere
Ho Chi Minh City Mekong Deltaet Dalat

Rejser til Mekong Deltaet

Besøger du den sydlige del af Vietnam, bør du besøge Mekong Deltaet med de 4.000 km lange floder, som udspringer i det tibetanske højland. De fleste turister når kun ud til byen My Tho, men er du eventyrlysten, bør du tage endnu længere ud og sejle på de mange kanaler og bifloder.
Læs mere
Mekong Deltaet Dalat

Rejser til Dalat

Byen ligger oppe i bjergene ca. 1500 meter over havets overflade. På grund af beliggenheden er klimaet behageligt og et dejligt, forfriskende pust.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Vietnam rundrejse - 5 nætter

Vietnams sydlige højland

Vietnams sydlige højland

Beliggenhed: Vietnam, Vietnam rundrejse

I Ho Chi Minh City og Dalat bor du på flg. hoteller, mens du helt selv kan vælge hvilket strandhotel du ønsker at bo på i Mui Ne:

Nætter   By/sted  Hotel
3  Ho Chi Minh City  Sanouva Saigon Hotel
2  Dalat  Ngoc Lan Hotel
5  Mui Ne  Dit valgte hotel

Ønsker du at bo lidt bedre, er der mulighed for at opgradere til flg. hoteller mod et tillæg:

Nætter   By/sted  Hotel
3  Ho Chi Minh City  Eden Star Saigon Hotel
2  Dalat  Ana Mandara Villas
5  Mui Ne  Dit valgte hotel

 

Læs mere her

Mui Ne - 5 nætter

Blue Ocean Resort Pandanus Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Blue Ocean Resort

Beliggenhed: Vietnam, Mui Ne

I skyggen af Mui Ne’s høje kokospalmer finder du det skønne Blue Ocean Resort. Resortet ligger i en tropisk have direkte ned til stranden og med restauranter og butikker lige uden for døren. Blue Ocean-filosofien er, at give noget tilbage til lokalsamfundet. Det gør de bl.a. gennem et samarbejde med et lokalt børnehjem ved at tilbyde praktikpladser, uddannelsesmuligheder og ansættelse til de unge udsatte.

Ved det skønne poolområde og på stranden findes der liggestole og parasoller. Derudover findes her et spa og wellness afdeling, bar og café. Kokken byder på en varieret menu, der omfatter både internationale favoritter og eksotiske smagsoplevelser, som du kan nyde i restauranten eller på stranden med sand mellem tæerne. 

De 84 værelser og bungalows er beliggende under de skyggefulde palmer med egen terrasse eller bakon. Alle værelser og bungalows er indrettet i et moderne design og holdt i lyse farver. Alle med fx aircondition, minibar, Wi-Fi, satellit-tv og safetyboks. Resortet tilbyder to værelsestyper og tre typer bungalows, som også inkluderer familiebungalows.

Officiel hotelkategori: 4*

 
Læs mere her
Blue Ocean Resort Pandanus Resort Sailing club Resort Mui Ne
Se kort

Pandanus Resort

Beliggenhed: Vietnam, Mui Ne

Flot resort som ligger nord for Phan Thiet med direkte adgang til Mui Ne stranden. Resortet inviterer til ren afslapning og forkælelse i de smukke og farverige omgivelser.

Alle 134 værelser, suites og bungalows har aircondition, tv, telefon, minibar, hårtørrer og balkon/terasse. Resortet har mange faciliteter såsom swimming pool, jacuzzi, spa, sauna, dampbad, massage, skønhedssalon, fitnesscenter, tennisbaner, restaurant, bar, lounge, café, roomservice, souvernirshop og valutaveksling.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Pandanus Resort Sailing club Resort Mui Ne Cham Villas
Se kort

Sailing club Resort Mui Ne

Beliggenhed: Vietnam, Mui Ne

Mia Resort er et virkeligt charmerende og skønt lille boutique resort beliggende direkte ned til Mui Ne stranden. Denne lille oase er indbegrebet af et ægte strandresort, med åbne bygninger opført i et skønt mix af naturmaterialer og med stråtag. Hele herligheden omkranses af en velplejet grøn og frodig have med høje palmetræer og små stier.

Oven på dagens oplevelser eller efter en dag ved poolen og stranden kan du forkæle krop og sjæl i hotellets spaafdeling og smagsløgene i hotellets restaurant. Her byder kokken både på traditionelle og nyskabende retter fra det vietnamesiske og internationale køkken, som hovedsageligt er tilberedt af lokale råvarer. 

De 31 værelser og bungalows er smagfuldt indrettet og holdt i lyse farver. Alle med moderne faciliteter som fx aircondition, minibar, Wi-Fi, satellit-tv, safetyboks samt terrasse eller balkon. Resortet tilbyder to værelsestyper som ligger i hovedbygningen og tre typer bungalows som ligger i haven eller med front mod stranden (ikke direkte havudsigt).

Officiel hotelkategori: Boutique resort

 
Læs mere her
Sailing club Resort Mui Ne Cham Villas Anantara Mui Ne Resort & Spa
Se kort

Cham Villas

Beliggenhed: Vietnam, Mui Ne

Fred og ro, venlig service og privatliv er kendetegnet for det lille hyggelige boutique resort, Cham Villas, der er beliggende direkte ned til Mui Ne stranden.

Resortet ligger i en grøn og frodig have, og er opført i en moderne vietnamesisk stil med et twist af kolonistil fra en svunden tid. Her er et lille poolområde, en hyggelig restaurant og et spaområde. En skøn lille oase der med sin atmosfære og en personlig service fra det tysk-vietnamesiske værtspar indbyder til afslapning og forkælelse.

De 18 villaer ligger enten ved stranden, og har udsigt over havet (ingen garanti for direkte havudsigt), eller i den smukke skyggefulde have, hvor du også finder det lille hyggelige poolområde. Alle med moderne faciliteter som fx aircondition, minibar, Wi-Fi, satellit-tv, safetyboks samt terrasse. 

Officiel hotelkategori: 4*

 
Læs mere her
Cham Villas Anantara Mui Ne Resort & Spa
Se kort

Anantara Mui Ne Resort & Spa

Beliggenhed: Vietnam, Mui Ne

Anantara Mui Ne er et skønt førsteklasses resort beliggende på Mui Ne’s flotte hvide sandstrand og med restauranter og butikker lige uden for døren.

Anantara er kendt for sin gode service og høje standard og det smilende personale gør sit til, at sikre, at du får en afslappende ferie. Nyd den rolige og afslappende atmosfære, slap af under de høje palmer, få en svalende dukkert i poolen eller Det Sydkinesiske Hav og få en forfriskende mangodrink eller passionsfrugt margarita i poolbaren. 

Afrund dagen med en gang selvforkælelse i spaområdet og inden smagsløgene forkæles i en af resortets restauranter, hvor du kan nyde vietnamesiske specialiteter, grillet fisk- og skalddyr samt populære retter fra det internationale køkken.

Resortet byder på 90 værelser og suiter samt villaer med privat pool. Alle er rummelige og i et elegant design med moderne faciliteter som fx aircondition, minibar, Wi-Fi, satellit-tv, safetyboks samt terrasse eller balkon. Resortet tilbyder fem forskellige værelses- og suitetyper samt seks forskellige private pool villaer.

Officiel hotelkategori: 5*

 
Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1
København - Ho Chi Minh City
Dag 2
Ho Chi Minh City
Dag 3
Ho Chi Minh City
Dag 4
Ho Chi Minh City
Dag 5
Dalat
Dag 6
Dalat
Dag 7
Mui Ne
Dag 8 - 11
Mui Ne
Dag 12 - 13
Mui Ne - København

Dag 1

København - Ho Chi Minh City

Afrejse fra Danmark

Du flyver fra Københavns Lufthavn med kurs mod Ho Chi Minh City i det sydlige Vietnam. Mellemlanding og flyskifte undervejs. 

Læs mere

Dag 2

Ho Chi Minh City

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Ankomst til Vietnam, byrundtur og transport til hotellet

Du ankommer til storbyen Saigon – eller Ho Chi Minh City, som den hedder i dag. Saigon var hovedstad i Sydvietnam fra 1954 til 1975, hvor landet blev genforenet med Nordvietnam. Byen blev efter nordvietnamesernes sejr hovedstad for den provisoriske republik Sydvietnam, som styrede den sydlige del af landet, indtil nord og syd blev forenet den 2. juli 1976. Hanoi blev da hovedstad for hele landet.

Byens navn blev straks ændret til Ho Chi Minh-byen til minde om Ho Chi Minh, som kommunisterne anser som den socialistiske republiks landsfader. En af bydelene, Distrikt 1, hedder fortsat Saigon. I daglig tale bruger de fleste vietnamesere fortsat det gamle navn, og blandt modstandere af det kommunistiske regime holder man specielt hårdt på dette. HCMC, som den forkortes, er Vietnams største by og centrum for landets forretnings- og forlystelsesliv. 

Efter indrejseformaliteterne bliver du mødt af vores lokale repræsentant og chauffør, som vil køre dig til hotellet. Undervejs tager du straks på en lille byrundtur forbi operahuset, rådhuset, Notre Dame-katedralen og det gamle posthus – alle er overdådige bygninger opført under den franske kolonitid. Derefter går turen forbi det tidligere præsidentpalads for den gamle republik Sydvietnam. I dag er det et museum og hedder ”Genforeningspaladset”. Det var her nordvietnameserne den 30. april 1975 kørte gennem gitterporten for sidenhen at afsætte Sydvietnams præsident. Byrundturen slutter med et besøg på krigsmuseet.


 
Læs mere

Dag 3

Ho Chi Minh City

Eventyr og oplevelser på egen hånd (M)

Efter morgenmad på hotellet er de næste par dage på egen hånd. Gå for eksempel en tur ud i byens gader. Få eventuelt et gensyn med gårsdagens seværdigheder. Besøg også det farverige Ben Thanh Marked.

Du har naturligvis også mulighed for at tilmelde dig en af vores spændende udflugter med lokalguide. Tag fx med på en guidet byrundtur eller en udflugt til de berømte Cu Chi-tunneller.

Om aftenen er der naturligvis mulighed for at besøge nogle af byens mange gode, restauranter og spisesteder, men har duI lyst til en lidt anderledes oplevelse, kan vi varmt anbefale, at du tager med på vores udflugt ”Det rigtige Saigon”. En skøn tur bag på en Vespa til områder, som turister nærmest ikke kender, og hvor de derfor aldrig kommer, så der bliver rig mulighed for at opleve ”det rigtige” Saigon sammen med de lokale. Første stop er ved en lokal café, hvor du ser ”verden gå forbi”, mens du nyder en drink og små appetizers, inden en skøn middag på en god restaurant med lokalt køkken. Turen slutter på en typisk vietnamesisk kaffebar, som helt sikkert vil være et af turens højdepunkter, inden du vender hjem til hotellet efter en begivenhedsrig aften.

 
Læs mere

Dag 4

Ho Chi Minh City

Heldagsudflugt til Mekong-deltaet (M, F)

En Vietnamrejse, som også går til den sydlige del af landet, bør også inkludere en tur til Mekong-deltaet med den 4.000 km lange Mekong-flod, som udspringer i det tibetanske højland. Det vietnamesiske navn for Mekong er "Cuu Long", hvilket betyder "De ni drager". Navnet hentyder til deltaets hovedfloder, som deler sig i ni arme og hele området, der gennemskæres af utallige kanaler og små floder. 

I dag forlader du storbyen til fordel for det idylliske Mekong-delta. I løbet af dagen udforskes deltaet, og du bevæger dig væk fra hovedfærdselsårerne til de mindre kanaler og bifloder. Mekong-deltaet regnes for et af Vietnams mest frugtbare områder og omtales som Vietnams spisekammer. De gunstige jordforhold gør det muligt at høste ris 2-3 gange årligt, og de steder, hvor der ikke er rismarker, dyrkes der uanede mængder af tropiske frugter og grøntsager, som siden sælges på de flydende markeder.

I løbet af sejlturen oplever du, hvordan de lokale dyrker ris, majs og grøntsager, og ser hvordan de bl.a. producerer ris-popcorn, slik af kokosnødder osv. 

Efter frokost fortsættes med sampanbåde gennem de små, smalle kanaler med udsigt til det daglige liv langs floden. 

Sidst på eftermiddagen er du tilbage på hotellet.

 
Læs mere

Dag 5

Dalat

Tur gennem det vietnamesiske landskab til Dalat og besøg i Crazy House (M)

Dagens mål er bjergbyen Dalat, der ligger i det kølige højland ca. 300 kilometer nordvest for Ho Chi Minh City. Byen blev opført under den franske kolonisering, hvor franskmændene opførte villaer og palæer i det frodige bjergområde, som var et yndet tilflugtssted fra Saigons trykkende varme, stress og jag.

Dalat ligger 1500 m over havet og bliver også kaldt ”Det evige forårs by” på grund af den årlige gennemsnitstemperatur på 17 grader. Klimaet mindede kolonisterne om det hjemme i Frankrig, og med det og den næringsrige jord kunne de dyrke alverdens frugter, grøntsager og blomster – og de kunne endda også producere vin.

Trods det voksende indbyggertal er Dalat stadig en hyggelig bjergby med et skønt miks af etniske bjergstammer, templer, kolonihistorie og mere end 2000 huse og villaer, som blev opført under den franske kolonitid. Vores egen Prins Henriks forældre havde bl.a. også et hus i byen.  

Efter en tur gennem det vietnamesiske landskab med rismarker, landsbyer, te-, kaffe- og morbærplantager ankommer du til Dalat sidst på eftermiddagen tids nok til, at du kan nå et besøg i Crazy House. Huset er nøjagtigt som dets navn: Skørt – og meget anderledes! 

 
Læs mere

Dag 6

Dalat

Lokalliv, fransk kolonihistorie, templer og Dalats landområde (M, F)

Dalat er ikke kun en populær turistdestination, men også et af Vietnams førende landbrugsområder, så i de tidlige morgentimer går turen til byens centrale marked, som netop er fyldt med lokale specialiteter fra landområdet omkring byen.

Næste stop er ved den gamle togstation – et stykke fransk kolonihistorie fra 1938. Den gamle togstation er nærmest som taget ud af en filmkulisse fra en svunden tid. Herfra går turen til landsbyen Trai Mat. Ønsker du at tage toget, er det også en mulighed, hvor din chauffør og lokalguide møder dig på stationen i Trai Mat. Togbillet er ikke inklusiv i rejsens pris.

Du besøger også Linh Phuoc-pagoden – en af de mest kendte pagoder i Vietnam med landets højeste klokketårn på 37 meter og sine egne farverige, tredimensionelle mosaikker. 

Videre med svævebane til Truc Lam-pagoden, der ligger omkring tre kilometer syd for byen. Svæveturen strækker sig over to kilometer og byder på skønne panoramaer af landsbyer og bjergskove, hele vejen til Truc Lam. Det buddhistisk kloster åbnede i 1994 og giver husly for omkring 100 munke og 80 nonner. 

Inden frokost når du også at besøge Cathedral, der er berømt for sin unikke arkitektur og for at have den bedste udsigt over byen i alle fire retninger.

Denne eftermiddag går turen til landområderne, som omgiver byen, og som nok er det smukkest ved Dalat. Du besøger en silkefabrik og følger processen fra sorteringen af silkeormenes kokoner til det færdige resultat af fine silkestoffer.

Vejen lægges også forbi en af områdets kaffefarme og frugtplantager, og der bliver også tid til et besøg i en af områdets mindre landsbyer, inden du returnerer til hotellet.

 
Læs mere

Dag 7

Mui Ne

Transport til Mui Ne, sandklitter og fiskerlandsby (M)

Efter morgenmad på hotellet sættes kursen mod Det Sydkinesiske Hav og strandområdet omkring Phan Thiet og Mui Ne. Langsomt ændrer landskabet sig fra det centrale højland over skovklædte bakker til lavlandet omkring kysten.

Undervejs stoppes der ved en fiskerlandsby, og der bliver tid til at gå en tur ved de røde sandklitter tæt på Mui Ne.

Hen på eftermiddagen ankommer du til strandhotellet og efter check in er resten af dagene på egen hånd.

 
Læs mere

Dag 8 - 11

Mui Ne

Afslapning og oplevelser på egen hånd (M)

Mui Ne er et af Vietnams bedste strandområder. Profil Rejsers hoteller ligger lige nord for Phan Thiet ved Ham Tien og Mui Ne-stranden. De to bydele går nærmest ud i et. På den ene side af den smalle hovedgade ligger strandhotellerne med et fredeligt strandliv. På den anden side er der et myldrende liv, masser af butikker, spasteder og et stort udvalg af restauranter, med menukort fra både det vietnamesiske og internationale køkken.

I udkanten af Mui Ne ligger Red Sand Dunes, og ca. 45 minutters kørsel længere væk, ligger White Sand Dunes – begge steder med nogle af områdets kæmpe sandklitter. 

På stranddagene kan du søge dit helt eget eventyr. Kør evt. ATV i White Sand Dunes, se solnedgangen fra Red Sand Dunes, surf eller lær at surfe, lej en cykel, få en gang massage, tag på shopping og byrundtur, nyd en god middag og slap af ved hotellets swimmingpool eller på stranden. 

 
Læs mere

Dag 12 - 13

Mui Ne - København

Tid til den sidste sol og hjemrejse (M)

Det er tid til at få de sidste oplevelser og købe de sidste souvenirs, for i dag starter hjemrejsen. Fra hotellet er der transport til Ho Chi Minh City, hvor flyet venter. Som på udrejsen er der mellemlanding og flyskifte undervejs. Ønsker du at forlænge rejsen, er dette naturligvis også muligt.

Dag 13 Ankomst til Danmark

 
Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Rikke, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.