Rejser til Phan Thiet og Mui Ne

  • Rejsetid

    14 - 16

  • Bedste årstid

    november - januar

  • Tidsforskel

    5 - 6

To dejlige badedestinationer, som byder på absolut charme og store naturoplevelser. Her finder du et utal af hvide sandstrande, som endnu ikke er overbesøgte af turister. Nord for Phan Thiet i Mui Ne ligger mini Sahara, hvor du kan se kæmpe sandklitter så langt øjet rækker.

De fleste har hørt om Grand Canyon i USA, men de færreste kender Red Canyon i Vietnam, som ligger i Phan Thiet. Et utroligt smukt område, som vi anbefaler dig at besøge! For golf entusiasten foreslår vi en tur til Ocean Dunes Golf Club, som er en af de bedre golfbaner i Vietnam, designet af Nick Faldo.
Læs mere
Vil du til Phan Thiet?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.