Six Senses Ninh Van Bay

Vietnam - Nha Trang

  • Flot lukusresort i smukke og unikke omgivelser
  • Dejlig placering på en lille privat ø
  • Store værelser (154-271 m²) indrettede med mere end bare moderne faciliteter
  • Smagfuld restaurant med imponerende vinkælder

Dejligt resort som byder på helt unikke omgivelser

Et i særklasse dejligt luksus resort, beliggende på en lille privat ø i Ninh Van bugten, ca. 20 minutters sejlads fra Nha Trang. Det ideelle sted for uforglemmelige feriedage i smukke og unikke omgivelser. 

De 52 store (154-271 m²) og særdeles smagfuldt indrettede villaer er opført i traditionel vietnamesisk arkitektur og holdt i lyse farver, naturmaterialer og med stor sans for detaljer. De har alle tænkelige faciliteter som aircondition, loftsvifte, skrivebord, stor sofa/daybed, tv, dvd/cd-afspiller, telefon, velassorteret minibar, te/kaffe-faciliteter, værdiboks, hårtørrer, badekåber, udendørs bruser, lille pool og dejlig møbleret terrasse. Desuden privat butler. 

Fra villaerne er der en panoramisk udsigt til havet, klipperne og den hvide sandstrand. Resortet har restaurant og bar samt en imponerende vinkælder. De øvrige faciliteter tæller swimmingpool, vandsportsaktiviteter, dykkercenter, Six Senses Spa, fitnesscenter, bibliotek med bl.a. internetadgang og dvd/cd bibliotek, gavebutik, tennis, badminton, volleyball samt forskellige udflugter.
Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.