Evason Ana Mandara Beachfront Resort

Vietnam - Nha Trang

  • Smukt resort i naturlige omgivelser
  • Flot udsigt fra værelserne, enten over havet eller haven
  • Du kan vælge at spise på resortets restaurant eller få privat servering
  • Resortet tilbyder mange forskellige faciliteter

Dejligt resort som ligger tæt på smuk strand, flotte omgivelser og vietnamesisk kultur

Ana Mandara betyder ”et smukt hjem for gæster”, og det er en god beskrivelse af dette ressort. Alt er opført med respekt for naturen og den vietnamesiske kultur, og resortet ligger direkte ned til den hvide sandstrand og er omgivet af en flere hektar stor tropisk have. 

Værelserne, 68 i alt, er fordelt i 16 villaer, og der kan vælges mellem udsigt til havet eller haven. På alle værelser findes faciliteterne aircondition, loftsvifte, telefon, tv med filmkanal, minibar, kaffe/te, hårtørrer, daglig avis samt naturligvis en stor privat terrasse. Roomservice døgnet rundt. 

Du kan spise på hotellets restaurant, eller få serveret en privat middag på din egen terrasse. Desuden flere barer og levende musik hver aften. Swimmingpool og jacuzzi er perfekte til afslapning, men der er også mulighed for at spille tennis, beachvolley, eller måske leje en mountainbike og tage på udflugt i landskabet. Der arrangeres også separate aktiviteter for børn.

Ana Mandara Resort tilbyder det eksklusive spa program Six Senses. Her arbejder udvalgte og kompetente terapeuter med at forkæle gæsterne, og en eller flere spa behandlinger, vil bidrage til at give ferien en hel ny dimension. Vand er en stor del af Six Senses program, og mens du nyder en af de mange behandlinger, kan du lytte til de små mini vandfald, der er bygget op sammen med flere pools, jacuzzi, sauna og dampbade. Der findes mange former for kropsmassage, aromaterapier og spa behandlinger at vælge imellem, lige fra en time til flere dage. Uanset hvilken en, så er det ren balsam for krop og sjæl.
Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.