Rejser til Nha Trang

  • Rejsetid

    14 - 16

  • Bedste årstid

    februar - august

  • Tidsforskel

    5 - 6

Badebyen Nha Trang er en af Vietnams populæreste badedestinationer. Langs den 6 kilometer lange sandstrand ligger flere hoteller og et væld af gode restauranter, med alt godt fra havet.

Strandpromenaden summer af liv og aktivitet om aftenen og er en oplagt destination, hvis du vil nyde solnedgangen og se på de mange mennesker, der spadserer langs vandet om aftenen. Ved Nha Trang kan du også udforske en hel verden af farvestrålende fisk og koraller under havets overflade. Snyd ikke dig selv for en sejltur rundt til de små omkringliggende øer  i bugten. Besøg f.eks. bambus øen Hon Tre med de hvide sandstrande, den sorte ø Hon Mun, der er kendt for sine svalereder eller Hon Mieu - fiskeøen, hvor der opdrættes fisk, som du siden kan nyde på bordet.
Læs mere

Top oplevelser

Nha Trang

Vil du til Nha Trang?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.