Rejser til Nha Trang

 • Rejsetid

  14 - 16

 • Bedste årstid

  februar - august

 • Tidsforskel

  5 - 6

Badebyen Nha Trang er en af Vietnams populæreste badedestinationer. Langs den 6 kilometer lange sandstrand ligger flere hoteller og et væld af gode restauranter, med alt godt fra havet.

Strandpromenaden summer af liv og aktivitet om aftenen og er en oplagt destination, hvis du vil nyde solnedgangen og se på de mange mennesker, der spadserer langs vandet om aftenen. Ved Nha Trang kan du også udforske en hel verden af farvestrålende fisk og koraller under havets overflade. Snyd ikke dig selv for en sejltur rundt til de små omkringliggende øer  i bugten. Besøg f.eks. bambus øen Hon Tre med de hvide sandstrande, den sorte ø Hon Mun, der er kendt for sine svalereder eller Hon Mieu - fiskeøen, hvor der opdrættes fisk, som du siden kan nyde på bordet.
Læs mere

Top oplevelser

Nha Trang

 1. 1

  Fisketur og grill på Mun Island

  I en by kendt for sine fisk og skaldyr, er her din mulighed for at fange din egen. Uanset om du elsker fiskeri eller ej, så er dette en populær udflugt du ikke bør gå glip af.
 2. 2

  Halvdagstur i Nha Trang

  På denne udflugt besøger du Det Oceanografiske Institut, som ligger 6 km syd for Nha Trang, i fiskerlejet Cau Da, og huser dyr og planter fra havet.
 3. 3

  Heldagstur: Oplev det ægte Vietnam

  Tag med på en unik tur, som bringer dig tættere ind på livet af de lokale vietnamesere. Oplev stilheden i naturen, og kom tæt på landsbylivet.

 4. 4

  Heldagstur til Duc Mys varme kilder

  Om morgenen afhentes du på hotellet og bliver kørt direkte ned til Duc My Hot Springs. I tropiske omgivelser kan du nyde de varme kilder, som kan blive helt op til 80 grader varme.
 5. 5

  Heldagstur til Yangbay vandfaldet

  Turen ud til Yangbay er en flot oplevelse. Du kører igennem vietnamesiske landsbyer, rismarker og imponerende bjerglandskaber.
Vil du til Nha Trang?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Natascha, Mark, Nicoline

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.