Udflugter Hoi An

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter Hoi An

Nedenfor kan du et udvalg af udflugter i Hoi An. De fleste priser er baseret på fælles transport med andre gæster, men mod tillæg kan de fleste udflugter også gennemføres på privat basis. Kontakt en af vores erfarne Vietnam-specialister for yderligere info og hjælp til planlægningen af din rejse.
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Cykeltur til en landsby nær Hoi An | Hoi An

Formiddagscykeltur med rejselederen. Efter udlevering af cykler kører vi i et roligt tempo til en af de små landsbyer uden for Hoi An.
Her besøger vi en lokal landmand for at høre, hvordan det er at bo på landet i dagens Vietnam. Vi får en rundvisning på gården og i markerne, og hvis man har lyst til at tage en tørn med i de daglige gøremål, er dette også muligt. Måske skal der plantes eller høstes ris, plukkes frugt og grøntsager, vandes afgrøder osv. Efter en fornøjelig formiddag hos de lokale på landet sætter vi kursen tilbage mod Hoi An hvortil vi ankommer omkring frokost.

Varighed: En halv dag
Afgang: Dagligt kl. 9.00

Voksen fra kr. 566
Barn fra kr. 283

Halvdags cykeltur nær Hoi An til lanterne workshop | Hoi An

Udforsk Hoi An omgivelserne ad de små veje på cykel. Du cykler langs rismarker og maleriske landskaber, og til sidst når du frem til en landsby, hvor man producerer farvestrålende lanterner.
Du besøger en lokal familie og prøver selv kræfter med, hvordan man laver en lanterne. Du får selvfølgelig lov til at tage din egen lanterne med hjem.

Frokost er ikke inkluderet i prisen.

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00 og 13.30

Voksen fra kr. 340
Barn fra kr. 99

Halvdags gåtur i Hoi An | Hoi An

På denne gåtur får du mulighed for at udforske den antikke by Hoi An og dens omgivelser.
Hoi An var kendt allerede af de tidlige vestlige handelsrejsende, og byen var et af de store handelscentre i Sydøstasien i det 16. århundrede. Hoi An har en kinesisk-vietnamesisk atmosfære med lave teglstenshuse og smalle gader - den originale struktur af nogle af gaderne er bevaret til den dag i dag. Det var årsagen til, at Hoi An kom på UNESCOs liste over World Heritage i 1999. Desuden er området omkring Hoi An, især på landet, blandt de smukkeste, og som besøgende bør du opleve det. Du vil på denne gåtur opdage det daglige liv for den lokale befolkning, de grønne rismarker og køkkenhaver, markederne, templerne, de historiske huse, fiskerne og de betagende landskaber.

Frokost er ikke inkluderet i prisen.

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00 og 13.30

Voksen fra kr. 323
Barn fra kr. 97

Halvdags madlavningskursus | Hoi An

Ved ankomsten til Hai Scout Café i Hoi An bliver du budt på en velkomstdrink. Du kommer efterfølgende med på Hoi An’s farverige marked og oplever de vidunderlige varer, lydene og duftene.
Du kan benytte lejligheden til at tale med de lokale sælgere og lære om alle de ingredienser, der skal bruges i madlavnings-lektionen senere. Herefter skal du ud på en afslappende sejltur på ca. 25 minutter langs Hoi An floden, hvor turen går til madlavningsskolen. På sejlturen ser du det lokale liv på floden, og du får muligheden for at tage nogle fantastiske billeder. På madlavningsskolen kan du udforske urtehaven, før du lærer om nogle af Hoi An og Vietnams kendte retter. Madlavnings-lektionen varer i ca. 2 timer. Der er inkluderet en kort introduktion til vietnamesisk mad. Kokkene vil først demonstrere, hvordan man laver retten, og dernæst skal du selv forberede samme ret. Efter lektionen er det tid til at nyde din mad.

Du kan tilkøbe et privat arrangement kl. 13:30 til 939,- pr. pers./ved 2 pers.

Varighed: 4,5 time
Afgang: Dagligt kl. 8.15

Voksen fra kr. 666
Barn fra kr. 362

Halvdags sejltur | Hoi An

Tag med på en skøn lille bådtur til et par traditionelle landsbyer i området omkring Hoi An.

Vi besøger keramik landsbyen Thanh Ha og landsbyen Kim Bong, der er kendt for at fremstille flotte træskærerarbejder. UNESCO finansierer et træskærerværksted i byen, der uddanner de unge generationer i det traditionelle håndværk, som ellers ville uddø.

Varighed: 3 timer
Afgang: Dagligt kl. 13.00

Voksen fra kr. 538
Barn fra kr. 97

Heldagstur i Hoi An og Danang | Hoi An

Turen starter ved Cham Museum, hvor du vil få et godt indblik i Cham-dynastiets fascinerende historie og kultur.
Museet huser den fineste samling af Champa skulpturer, deriblandt nogle som stammer helt tilbage fra det 7. århundrede. Du fortsætter turen og besøger marmor-bjergene, en naturskøn plet med grotter, templer, helligdomme, pagoder og en fantastisk udsigt over det omkringliggende område. Hulerne kan nås ved at klatre, tage de stejle trappetrin eller elevatoren til toppen. Efter frokosten på en lokal restaurant kan du udforske den gamle by Hoi An på en guidet tur gennem det historiske centrum. Til sidst tager du på en sejltur til bådebyggerværftet og udforsker en landsby, hvor man fremstiller keramik og teglværk.

Frokost er inkluderet i prisen.

Varighed: 9 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 780
Barn fra kr. 213

Heldagstur til Cham øerne | Hoi An

Turen starter på kajen i Cua Dai, hvor du kan slappe af i den friske vind og nyde det smukke sceneri under bådturen til Cham-øerne, som er beliggende ca. 18 km fra Cua Dai strand nær Hoi An.
Der er syv øer og de er alle navngivet efter deres form eller karakteristika. Ved ankomsten starter du på besøgscentret og stifter bekendtskab med øernes geografi og historie. Du besøger Bai Lang og Au Thuyen, hvor lokale både søger ly under de store storme. Du går langs rismarker til det mere end 100 år gamle tempel, Hai Tang og oplever det daglige liv for øboerne. Efterfølgende vender du tilbage til landsbyen og nyder en halv times snorkling ved Bai Xep strand. Området har en rig flora og fauna og undervandsoplevelserne er uovertrufne for både snorklere og dykkere. Fortsæt til Bai Chong strand til afslapning, svømning, solbadning og en særlig frokost med frisk fisk og skaldyr.

Frokost er inkluderet i prisen.

Varighed: 6 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 1.340
Barn fra kr. 1.012

Heldagstur til My Son helligdommen og den ældgamle by Hoi | Hoi An

På denne heldagstur kører du til My Son, den kejserlige by fra Champ-dynastierne (4. - 12. århundrede).
My Son helligdommen er et stort kompleks af religiøse ruiner, der omfatter de arkitektoniske rester af mere end 70 templer og er blevet erklæret for et UNESCO World Heritage Site. Du oplever de mange templer, som er dedikeret tilbedelsen af guden Shiva. Templerne er i en dal, der er omkring to kilometer bred og omgivet af to bjergkæder. Herefter fortsætter du til Hoi An og spiser frokost på en lokal restaurant, hvorefter du får mulighed for at opdage Hoi An på en afslappende vandretur. Du besøger nogle af de historiske handelshuse, religiøse steder og den berømte japanske overdækkede bro.

Frokost er inkluderet i prisen.

Varighed: 9 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 499
Barn fra kr. 105