Udflugter Hoi An

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter Hoi An

Nedenfor kan du et udvalg af udflugter i Hoi An. De fleste priser er baseret på fælles transport med andre gæster, men mod tillæg kan de fleste udflugter også gennemføres på privat basis. Kontakt en af vores erfarne Vietnam-specialister for yderligere info og hjælp til planlægningen af din rejse.
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Cykeltur til en landsby nær Hoi An | Hoi An

Formiddagscykeltur i et roligt tempo til en af de små landsbyer uden for Hoi An. I løbet af turen besøger du en lokal landmand for at høre, hvordan det er at bo på landet i dagens Vietnam. Du får en rundvisning på gården og i markerne, og hvis du har lyst til at tage en tørn med i de daglige gøremål, er dette også muligt. Måske skal der plantes eller høstes ris, plukkes frugt og grøntsager, vandes afgrøder osv. Efter en fornøjelig formiddag på landet sættes kursen tilbage mod Hoi An.

Bemærk: Transport, lokalguide, cykel og cykelhjelm er inkluderet.

Booking kode: EXHHTRAB

 

Varighed: En halv dag
Afgang: Dagligt kl. 9.00

Voksen fra kr. 510
Barn fra kr. 382

Halvdags cykeltur nær Hoi An til lanterne workshop | Hoi An

Udforsk Hoi An omgivelserne ad de små veje på cykel. Du cykler langs rismarker og maleriske landskaber, og til sidst når du frem til en landsby, hvor man producerer farvestrålende lanterner.
Du besøger en lokal familie og prøver selv kræfter med, hvordan man laver en lanterne. Du får selvfølgelig lov til at tage din egen lanterne med hjem.

Frokost er ikke inkluderet i prisen.

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00 og 13.30

Voksen fra kr. 307
Barn fra kr. 90

Essensen af Hoi An | Hoi An

På denne udflugt kommer du til at opleve det daglige liv for den lokale befolkning. Du ser hvordan de traditionelle træbåde bygges, besøger en pottemagerlandsby og du går en tur gennem den gamle bydel. Bydelen er bilfri og har stadig sin oprindelige og charmerende karakter med de smalle gader, gamle huse, templer og træbroer, hvor man i ro og mag kan slentre rundt og iagttage de smukke huse, som er dekoreret med paneler indgraveret med kinesiske tegn og med udskårne ornamenter.

Bemærk: Transport, lokalguide, entréer og bådtur er inkluderet.

Booking kode: EXHHCT2B

 

Varighed: 5,5 timer
Afgang: Dagligt kl. 08.00

Voksen fra kr. 465
Barn fra kr. 345

Kokkeskole - lav din egen frokost | Hoi An

Efter en velkomstdrink besøges et af Hoi An’s farverige markeder. Og men du lærer om alle de ingredienser, der senere skal bruges kan nyde farverne, lydene og ikke mindst duftene. Herefter skal du ud på en afslappende sejltur på ca. 25 minutter langs Hoi An floden, hvor turen går til madlavningsskolen. På sejlturen ser du det lokale liv på floden, og du får muligheden for at tage nogle fantastiske billeder. På kokkeskolen kan du udforske urtehaven, før du lærer om nogle af Hoi An og Vietnams kendte retter. Madlavnings-lektionen varer i ca. 2 timer. Kokkene vil først demonstrere, hvordan man laver retten, og dernæst skal du selv forberede samme ret. Efter lektionen er det tid til at nyde din mad.

OBS! Gennemføres sammen med andre gæster. Ønsker du en privat tur er dette også muligt fra kl. 13.30 – tillæg  ca. kr. 400 pr. person/ved 2 personer (booking kode: EXHHCOKB)

Bemærk: Transport, lokalguide, bådtur, undervisning og frokost er inkluderet.

Booking kode: EXHHCOJB 

 

Varighed: 5 timer
Afgang: Dagligt kl. 08.15

Voksen fra kr. 653
Barn fra kr. 487

Halvdags sejltur | Hoi An

Tag med på en skøn lille bådtur til et par traditionelle landsbyer i området omkring Hoi An.

Vi besøger keramik landsbyen Thanh Ha og landsbyen Kim Bong, der er kendt for at fremstille flotte træskærerarbejder. UNESCO finansierer et træskærerværksted i byen, der uddanner de unge generationer i det traditionelle håndværk, som ellers ville uddø.

Varighed: 3 timer
Afgang: Dagligt kl. 13.00

Voksen fra kr. 486
Barn fra kr. 88

Heldagstur i Hoi An og Danang | Hoi An

Turen starter ved Cham Museum, hvor du vil få et godt indblik i Cham-dynastiets fascinerende historie og kultur.
Museet huser den fineste samling af Champa skulpturer, deriblandt nogle som stammer helt tilbage fra det 7. århundrede. Du fortsætter turen og besøger marmor-bjergene, en naturskøn plet med grotter, templer, helligdomme, pagoder og en fantastisk udsigt over det omkringliggende område. Hulerne kan nås ved at klatre, tage de stejle trappetrin eller elevatoren til toppen. Efter frokosten på en lokal restaurant kan du udforske den gamle by Hoi An på en guidet tur gennem det historiske centrum. Til sidst tager du på en sejltur til bådebyggerværftet og udforsker en landsby, hvor man fremstiller keramik og teglværk.

Frokost er inkluderet i prisen.

Varighed: 9 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 707
Barn fra kr. 193

Heldagstur til Cham øerne | Hoi An

Turen starter på kajen i Cua Dai, hvor du kan slappe af i den friske vind og nyde det smukke sceneri under bådturen til Cham-øerne, som er beliggende ca. 18 km fra Cua Dai strand nær Hoi An.
Der er syv øer og de er alle navngivet efter deres form eller karakteristika. Ved ankomsten starter du på besøgscentret og stifter bekendtskab med øernes geografi og historie. Du besøger Bai Lang og Au Thuyen, hvor lokale både søger ly under de store storme. Du går langs rismarker til det mere end 100 år gamle tempel, Hai Tang og oplever det daglige liv for øboerne. Efterfølgende vender du tilbage til landsbyen og nyder en halv times snorkling ved Bai Xep strand. Området har en rig flora og fauna og undervandsoplevelserne er uovertrufne for både snorklere og dykkere. Fortsæt til Bai Chong strand til afslapning, svømning, solbadning og en særlig frokost med frisk fisk og skaldyr.

Frokost er inkluderet i prisen.

Varighed: 6 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 1.213
Barn fra kr. 916

UNESCO bevarede templer ved My Son | Hoi An

På denne heldagstur kører du til My Son, den kejserlige by fra Champ-dynastierne (4. - 12. århundrede). My Son helligdommen er et stort kompleks af religiøse ruiner, der omfatter de arkitektoniske rester af mere end 70 templer og er blevet erklæret for et UNESCO World Heritage Site. Du oplever de mange templer, som er dedikeret tilbedelsen af guden Shiva. Templerne ligger i en dal, der er omkring to kilometer bred og omgivet af to bjergkæder. 

Bemærk: Transport, lokalguide og entré er inkluderet.

Booking kode: EXHHMYSB 

 

Varighed: 5 timer
Afgang: Dagligt kl. 08.00

Voksen fra kr. 472
Barn fra kr. 360