Udflugter i Ho Chi Minh City

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter Ho Chi Minh City

Nedenfor ser du et udvalg af de mange udflugter Profil Rejser kan tilbyde. De fleste priser er baseret på fælles transport med andre gæster, men mod tillæg kan de fleste udflugter også gennemføres på privat basis. Kontakt en af vores erfarne Vietnam-specialister for yderligere info og hjælp til planlægningen af din rejse.
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Aftentur på Vespa: Oplev "det rigtige" Saigon | Ho Chi Minh City

Denne aften venter der dig en helt speciel oplevelse. Du bliver hentet på hotellet, og i ægte vietnamesisk stil sætter du dig til rette bag på en Vespa scooter, hvorefter chaufføren bringer dig ud i gadebilledet for at opleve aftenen, som den typiske lokale vietnameser gør det. Turen går til områder, som turister nærmest ikke kender, og hvor de derfor aldrig kommer, så der bliver rig mulighed for at opleve ”det rigtige” Saigon sammen med de lokale. Undervejs besøges flere restauranter, barer og caféer hvor sulten og tørsten stilles med drinks, appetizers og skønne vietnamesiske retter. Turen slutter på en typisk vietnamesisk kaffebar med livemusik, inden du vender hjem til hotellet efter en begivenhedsrig aften.

Bemærk: Transport, lokalguide, scooterchauffør, styrthjelm, kaffe/te/vand, drinks og snacks/appetizers hvert sted og middag er inkluderet.

Booking kode: EXSEVVSA

 

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 18.30

Voksen fra kr. 878
Barn fra kr. 660

Essensen af Saigon | Ho Chi Minh City

I løbet af de sidste par århundreder er storbyen blevet kaldt for "Fjernøstens Perle". Gennem årtier var byen et vigtigt handelscenter for kinesiske, japanske og vestlige købmænd, der rejste langs Saigon-floden. På denne byrundtur får du et indblik i historien kombineret med besøg i China town, i Thien Hau Pagoda, som en af de ældste kinesiske pagoder i området samt det farverige og attraktive Ben Thanh Marked. Du besøger også Notre Dame Katedralen, det gamle posthus og krigsmuseet, Vietnam War Remnats Museum. Der er fotostop ved det tidligere præsidentpalads, kendt for dets symbolske rolle i Saigons fald i 1975 og fortsætter derefter med et besøg på krigsmuseet, Vietnam War Remnats Museum. Byrundturen slutter med et galleribesøg hvor den kendte franske fotograf Réhahn udstiller billeder taget rundt om i Vietnam.

Bemærk: Transport, lokalguide og entréer er inkluderet.

Booking kode: EXSHHCTB

 

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 08.00 og 13.30

Voksen fra kr. 224
Barn fra kr. 172

Halvdagstur til Cu Chi tunnellerne | Ho Chi Minh City

Oplev de berømte Cu Chi tunneller, som var medvirkende til, at Vietnam besejrede de amerikanske tropper. 

Under Vietnam krigen gravede Viet Cong soldaterne de ca. 250 km. lange tunneler. Der levede ca. 16.000 mennesker i tunnelerne, og man mener, at ca. 3/4 af dem døde. I dag er kun nogle få hundrede meter af tunnellerne åbne, og de er både gjort højere og bredere af hensyn til de mange turister. Det er stadig en stor oplevelse at besøge de historiske tunneller.

OBS! Udflugten kan også gøres med speedbåd sammen med andre gæster. Tillæg ca. kr. 300 pr. person. Morgenturen inkluderer en let morgenmad og frokost mens eftermiddagsturen inkluderer frokost og lidt snacks (booking kode: EXSHCCIA).

Bemærk: Transport, lokalguide og entré er inkluderet.

Booking kode: EXSHCCIB

 

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 08.00 og 13.30

Voksen fra kr. 345
Barn fra kr. 262

Heldagstur i Ho Chi Minh City | Ho Chi Minh City

Ho Chi Minh City, tidligere kendt som Saigon, er det travle og vibrerende økonomiske centrum i Sydvietnam.
I løbet af de sidste par århundreder er Saigon blevet kaldt for "Fjernøstens Perle", og har været et vigtigt handel- center for kinesiske, japanske og vestlige købmænd, der rejste langs Saigon-floden. Din sightseeing tur omfatter et besøg i District 5, bedre kendt som Cholon, Saigons gamle Chinatown. Cholon betyder på vietnamesisk "stort" (lon) "marked" (Cho). Chinatown er en kinesisk-inspireret del af Ho Chi Minh City, det ligger på vestbredden af Saigon-floden og har det farverige og attraktive Bình Tay som sit centrale marked. Din tur i denne del af byen vil også omfatte et besøg ved Thien Hau, som er en af ​​de ældste pagoder i kinesisk stil, og templet er beliggende på Nguyễn Trai Street i Chinatown. Efterfølgende besøger du det tidligere præsidentpalads, kendt for sin symbolske rolle i Saigons fald i 1975 og fortsætter med et besøg på krigsmuseet, Vietnam War Remnats Museum. Du slutter denne fantastisk inspirerende dag med en cykeltur i byen.

Frokost er inkluderet i prisen.

Varighed: 8,5 time
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 592
Barn fra kr. 197

Heldagstur til Cai Be og Vinh Long | Ho Chi Minh City

Du kører med bus til Cai Be, som ligger 2½ times kørsel fra Ho Chi Minh City. Derfra går turen videre med båd ud på Mekong Deltaet, hvor du kan opleve, hvordan livet leves på og langs floden.
Mekong Deltaet er en vigtig ernæringskilde for vietnameserne; der bliver høstet ris 3-4 gange om året, og det er her, de største fiskefarme findes. Hovedattraktionen på turen er det flydende og meget farverige marked ved Cai Be, hvor de lokale køber og sælger varerne fra deres båd. For at tiltrække kunder placerer mange af de lokale deres grøntsager og frugter i masterne, så man kan se, hvad de sælger. Frokosten bliver serveret i et vietnamesisk hjem, som ligger i en smuk have med Bonsai træer. Om eftermiddagen kører du tilbage til Ho Chi Minh City.

Frokost er inkluderet i prisen.

Varighed: 11 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 1.178
Barn fra kr. 577

Essensen af Mekong-deltaet | Ho Chi Minh City

Udflugten tager dig til My Tho - i hjertet af Mekong-deltaet, der er berømt for sine enorme rismarker og smukke landskaber. Du oplever Vinh Trang pagoden undervejs og bredden af Tien Giang floden.
Efterfølgende får du en sejltur på Mekong-floden til et lokalt værksted, hvor forskelligt håndarbejde og slik fra kokosnødder bliver produceret. Du kommer med på en kort hestevognstur til en af de mange frugtplantager for at smage vietnamesisk hjemmelavet honning-te, årstidens friske frugter og nyde den traditionelle levende musik og underholdning. Du fortsætter med sampanbåde gennem de små kanaler for at observere det daglige liv langs floden. Frokosten vil blive serveret på en lokal restaurant, inden turen går tilbage mod storbyen.

Bemærk: Transport, lokalguide, entréer, bådtur og frokost er inkluderet.

Booking kode: EXSFBENB

 

Varighed: 9 timer
Afgang: Dagligt kl. 08.00

Voksen fra kr. 675
Barn fra kr. 510

Heldagstur til Tay Ninh og Cu Chi Tunellerne | Ho Chi Minh City

Besøg Cu Chi tunnelerne, som er et forbløffende kompleks af underjordiske tunneller, der blev brugt under Vietnam-krigen.
Der er mere end 200 km tunneller, som omfatter et hovedakse-system med mange grene, der forbindes til underjordiske skjulesteder og andre tunneler. Du har chancen for at kravle gennem dette fantastiske system af tunneler. Ønsker du en ekstra spændende oplevelse, kan du endda teste dine skyde-færdigheder med den originale AK47 og andre skydevåben fra tidligere krige.
Frokosten nydes på en lokal restaurant. Du fortsætter til Tay Ninh, som er centrum for Cao-Dai religionen, grundlagt i 1926. Religionen er en kombination af buddhisme, kristendom, taoisme og konfucianisme. Du vil have mulighed for at se de bedende i deres hvide lange tunikaer til middagsbøn.

Frokost er inkluderet i prisen.

Varighed: 8,5 time
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 675
Barn fra kr. 202