Udflugter i Ho Chi Minh City

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter Ho Chi Minh City

Nedenfor ser du et udvalg af de mange udflugter Profil Rejser kan tilbyde. De fleste priser er baseret på fælles transport med andre gæster, men mod tillæg kan de fleste udflugter også gennemføres på privat basis. Kontakt en af vores erfarne Vietnam-specialister for yderligere info og hjælp til planlægningen af din rejse.
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Ho Chi Minh City

Aftentur på Vespa: Oplev "det rigtige" Saigon | Ho Chi Minh City

Denne aften venter der dig en helt speciel oplevelse.
Du bliver hentet på hotellet, og i ægte vietnamesisk stil sætter du dig til rette bag på en Vespa (knallert), hvorefter chaufføren bringer dig ud i gadebilledet for at opleve aftenen, som den typiske lokale vietnameser gør det. Turen går til områder, som turister nærmest ikke kender, og hvor de derfor aldrig kommer, så der bliver rig mulighed for at opleve ”det rigtige” Saigon sammen med de lokale. Første stop er ved en lokal café, hvor du ser ”verden gå forbi”, mens du nyder en drink og små appetizers, inden en skøn middag på en god, lokal restaurant. Turen slutter på en typisk vietnamesisk kaffebar, som helt sikkert vil være et af turens højdepunkter, inden du vender hjem til hotellet efter en begivenhedsrig aften.

Der er et måltid inkluderet i prisen.

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 18.00

Voksen fra kr. 904
Barn fra kr. 830

Halvdagstur i Ho Chi Minh City | Ho Chi Minh City

Ho Chi Minh City, tidligere kendt som Saigon, er det travle og vibrerende økonomiske centrum i Sydvietnam.
I løbet af de sidste par århundreder er Saigon blevet kaldt for "Fjernøstens Perle", og var et vigtigt handelscenter for kinesiske, japanske og vestlige købmænd, der rejste langs Saigon-floden. Din sightseeing tur omfatter et besøg i Cholon (Chinatown), Thien Hau Pagoda, som en af ​​de ældste kinesiske pagoder i området samt det farverige og attraktive Ben Than marked. Du besøger det tidligere præsidentpalads, kendt for dets symbolske rolle i Saigons fald i 1975 og fortsætter derefter med et besøg på krigsmuseet, Vietnam War Remnats Museum.

Frokost er ikke inkluderet.

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00 og 13.30

Voksen fra kr. 287
Barn fra kr. 34

Halvdagstur til Cu Chi tunellerne | Ho Chi Minh City

Oplev de berømte Cu Chi tunneller, som var medvirkende til, at Vietnam besejrede de amerikanske tropper.
Under Vietnam krigen gravede Viet Cong soldaterne de ca. 250 km. lange tunneler. Der levede ca. 16.000 mennesker i tunnelerne, og man mener, at ca. 3/4 af dem døde. I dag er kun nogle få hundrede meter af tunnellerne åbne, og de er både gjort højere og bredere af hensyn til de mange turister. Det er stadig en stor oplevelse at besøge de historiske tunneller.

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 388
Barn fra kr. 64

Heldagstur i Ho Chi Minh City | Ho Chi Minh City

Ho Chi Minh City, tidligere kendt som Saigon, er det travle og vibrerende økonomiske centrum i Sydvietnam.
I løbet af de sidste par århundreder er Saigon blevet kaldt for "Fjernøstens Perle", og har været et vigtigt handel- center for kinesiske, japanske og vestlige købmænd, der rejste langs Saigon-floden. Din sightseeing tur omfatter et besøg i District 5, bedre kendt som Cholon, Saigons gamle Chinatown. Cholon betyder på vietnamesisk "stort" (lon) "marked" (Cho). Chinatown er en kinesisk-inspireret del af Ho Chi Minh City, det ligger på vestbredden af Saigon-floden og har det farverige og attraktive Bình Tay som sit centrale marked. Din tur i denne del af byen vil også omfatte et besøg ved Thien Hau, som er en af ​​de ældste pagoder i kinesisk stil, og templet er beliggende på Nguyễn Trai Street i Chinatown. Efterfølgende besøger du det tidligere præsidentpalads, kendt for sin symbolske rolle i Saigons fald i 1975 og fortsætter med et besøg på krigsmuseet, Vietnam War Remnats Museum. Du slutter denne fantastisk inspirerende dag med en cykeltur i byen.

Frokost er inkluderet i prisen.

Varighed: 8,5 time
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 654
Barn fra kr. 217

Heldagstur til Cai Be og Vinh Long | Ho Chi Minh City

Du kører med bus til Cai Be, som ligger 2½ times kørsel fra Ho Chi Minh City. Derfra går turen videre med båd ud på Mekong Deltaet, hvor du kan opleve, hvordan livet leves på og langs floden.
Mekong Deltaet er en vigtig ernæringskilde for vietnameserne; der bliver høstet ris 3-4 gange om året, og det er her, de største fiskefarme findes. Hovedattraktionen på turen er det flydende og meget farverige marked ved Cai Be, hvor de lokale køber og sælger varerne fra deres båd. For at tiltrække kunder placerer mange af de lokale deres grøntsager og frugter i masterne, så man kan se, hvad de sælger. Frokosten bliver serveret i et vietnamesisk hjem, som ligger i en smuk have med Bonsai træer. Om eftermiddagen kører du tilbage til Ho Chi Minh City.

Frokost er inkluderet i prisen.

Varighed: 11 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 1.302
Barn fra kr. 638

Heldagstur til Mekong Delta | Ho Chi Minh City

Din rejse tager dig til My Tho - i hjertet af Mekong Deltaet - berømt for sine enorme rismarker og smukke landskaber. Du oplever Vinh Trang pagoden undervejs og bredden af ​​Tien Giang floden.
Efterfølgende får du en sejltur på Mekong-floden til et lokalt værksted, hvor forskelligt håndarbejde og slik fra kokosnødder bliver produceret. Du kommer med på en kort hestevognstur til en af ​​de mange frugtplantager for at smage vietnamesisk hjemmelavet honningte, årstidens friske frugter og nyde den traditionelle levende musik og underholdning. Du fortsætter med sampanbåde gennem de små kanaler for at observere det daglige liv langs floden. Frokosten vil blive serveret på en lokal restaurant, inden turen går tilbage mod Ho Chi Minh-byen.

Frokost er inkluderet i prisen.

Varighed: 9 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 729
Barn fra kr. 215

Heldagstur til Tay Ninh og Cu Chi Tunellerne | Ho Chi Minh City

Besøg Cu Chi tunnelerne, som er et forbløffende kompleks af underjordiske tunneller, der blev brugt under Vietnam-krigen.
Der er mere end 200 km tunneller, som omfatter et hovedakse-system med mange grene, der forbindes til underjordiske skjulesteder og andre tunneler. Du har chancen for at kravle gennem dette fantastiske system af tunneler. Ønsker du en ekstra spændende oplevelse, kan du endda teste dine skyde-færdigheder med den originale AK47 og andre skydevåben fra tidligere krige.
Frokosten nydes på en lokal restaurant. Du fortsætter til Tay Ninh, som er centrum for Cao-Dai religionen, grundlagt i 1926. Religionen er en kombination af buddhisme, kristendom, taoisme og konfucianisme. Du vil have mulighed for at se de bedende i deres hvide lange tunikaer til middagsbøn.

Frokost er inkluderet i prisen.

Varighed: 8,5 time
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 746
Barn fra kr. 223

Phnom Penh

Killing Fields og Tuol Sleng | Phnom Penh

Turen går først til Tuol Sleng-museet, som er et grumt minde om den terror, der herskede for ikke så længe siden under det bestialske Khmer Rouge-styre. Dengang var det tidligere gymnasium fængsel og torturkammer under navnet S-21. Mere end 17.000 mennesker blev slået ihjel her, og kun yderst få af de indsatte overlevede den brutalitet, de Røde Khmerer udøvede på sin egen befolkning i revolutionens navn. Turen fortsætter lidt ud af byen, hvor de såkaldte Killing Fields ligger. Dette sted blev brugt som henrettelsessted for fangerne fra S-21, og er i dag et vidnesbyrd på det folkemord, der fandt sted i sidste halvdel af 1970´erne. Her er der mulighed for at gå rundt mellem de nu tomme massegrave og de informerende skilte, der meget nøgternt beskriver, hvad der er foregået netop her.

OBS! Denne del af udflugten er præget af en lidt trykket stemning, men er også vigtig for at forstå, hvad der senere skete i landet samt det meget langvarige forsøg på at stille bødlerne til ansvar.

Udflugten slutter med et besøg på det russiske marked (Psah Tuol Thom Pong), der er et livligt udendørs marked. Her kan du finde antikviteter, sølv- og guldsmykker, ædelstene, silke, kramas (traditionelt cambodiansk klædestykke), sten- og træudskæringer samt T-shirts, cd’er og andre souvenirs.

Bemærk: Privat transport, entréer, 1 flaske vand, engelsktalende lokalguide er inkluderet.

Turkode: PNHDPTOU

Varighed: 2 timer
Afgang: Dagligt kl. 14.00

Voksen fra kr. 354
Barn fra kr. 252