Udflugter i Hanoi

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter Hanoi

Nedenfor ser du et udvalg af vores udflugter i Hanoi. De fleste priser er baseret på fælles transport med andre gæster, men mod tillæg kan de fleste udflugter også gennemføres på privat basis. Kontakt en af vores erfarne Vietnam-specialister for yderligere info og hjælp til planlægningen af din rejse.
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Cykeltur ved Westlake | Hanoi

Du starter dagen med en afslappende cykeltur ved Hanois største sø i den indre by.
Denne tur vil give dig en oplevelsesrig dag, hvor du kommer forbi templer, pagoder, markeder og adskillige boligområder. Du besøger Quan Thanh Templet, som er et af de fire hellige vogte templer i Hanoi. Du stopper ved Tao Sach Pagoden og Tay Ho templet, som er dedikeret til St. Lieu Hanh, en af de fire udødelige i den vietnamesiske gudeverden. Din tur slutter med et stop ved en traditionel vietnamesisk café, hvor du smager vietnamesisk kaffe eller te.

Inkl. 1 vietnamesisk kaffe eller te pr. person.

Varighed: 3 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00 og 14.00

Voksen fra kr. 419
Barn fra kr. 298

Halvdags bytur i Hanoi | Hanoi

På denne bytur besøger du Ho Chi Minhs Mausoleum, det tidligere præsidentpalads og 'Pagoden på Én Søjle'.

Herefter går turen videre til Litteraturtemplet og det gamle kvarter i Hanoi.

Bemærk: Frokost/måltid er ikke inkluderet i prisen.

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00 og 13.30

Voksen fra kr. 277
Barn fra kr. 72

Essensen af Hanoi | Hanoi

Denne halvdags byrundtur starter ved Ho Chi Minh’s Mausoleum, eller Onkel Ho, som den tidligere præsident også kaldes, eller. Ikke langt herfra ligger det tidligere franske guvernørpalads og den fredfyldte have med Ho Chi Minhs beskedne pælehus, hvor han boede ind til sin død i 1969. Det er også her ”En-søjle-pagoden” ligger – en af byens mest berømte pagoder. Næste stop er ved det fredfyldte Litteratur Tempel der blev opført i år 1070 til ære for den kinesiske filosof Konfutse. Sidste stop på dagens halvdagsudflugt er ved Hoan Kiem søen midt i Hanoi, hvor du går en tur langs søen og besøger det lille tempel i søen.

OBS! Ho Chi Minh’s Mausoleum er lukket mandag og fredag hvert år i september, oktober og november. Guvernørpaladset er ligeledes lukket hver mandag og fredag året rundt.

Bemærk: Transport, lokalguide, og entrér er inkluderet.

Booking kode: EXHHHCTB

 

Varighed: 4 timer
Afgang: Daglgit kl. 08.00 og 13.00

Voksen fra kr. 247
Barn fra kr. 188

Heldagstur til Halong Bay | Hanoi

Tidligt om morgenen er der afgang fra Hanoi til Halong Bay (165 km øst for Hanoi).
Der er ombord stigning ved Halong turistmole, og her begynder din afslappende og vidunderlige sejltur gennem et af verdens smukkeste naturområder. 

Den maleriske Halong Bugt har mere end 3.000 kalkstensøer, der stiger fra det klare grønne vand, hvoraf mange indeholder enestående grotter. Du vil besøge Thien Cung grotten, som ligger på den sydvestlige side af bugten, ca. 4 km fra kajen uden for Halong City. Vejen til Thien Cung grotte er dækket af tyk skov på begge sider. Efter en smal passage åbner grotten sig og du vil opleve et storslået og pragtfuldt syn skabt af de mange stalaktitter. På grottens østlige væg er der et imponerende billede med eventyrlige figurer. Når du forlader Thien Cung grotten, vil du have en følelse af at have oplevet et unikt, interessant og smukt kunstmuseum, skabt af naturen. Denne grotte er en af de smukkeste i Halong Bugten. Under sejlturen vil du få serveret lækkerier, som friske skaldyr.

Bemærk: Turen er en fælles udflugt med andre gæster. Ønskes privat udflugt er dette også muligt mod et ekstra tillæg.


Varighed: 10 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 285
Barn fra kr. 285

Heldagstur til Parfume Pagoden (Chua Huong) | Hanoi

2 timers kørsel sydvest for Hanoi ligger Parfume Pagoden (Chua Huong) bygget ind i kalkstensbjerget, Huong Tich.
Ved ankomsten går du ombord på en af de små både og sejler ned langs floden til pagoden, imens du nyder stilheden og sceneriet som langsomt glider forbi. Båden styres naturligvis af en lokal guide. Til fods begiver du dig på en 2 timers vandretur til de buddhistiske templer, Trinh og Thien Tru, som ligger i en af Vietnams smukkeste grotter.

Frokost er inkluderet i prisen.

Varighed: 8,5 time
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 592
Barn fra kr. 233