Rejser til Dalat

  • Rejsetid

    14 - 16

  • Bedste årstid

    november - januar

  • Tidsforskel

    5 - 6

Byen ligger oppe i bjergene ca. 1500 meter over havets overflade. På grund af beliggenheden er klimaet behageligt og et dejligt, forfriskende pust.

I området omkring Dalat dyrkes en stor del af Sydvietnams frugt og grøntsager og der ligger flere kaffe/te-plantager samt blomsterparker, nåletræsskove, smukke vandfald og søer. 

Seværdigheder i Dalat

Dalat  har flere kulturelle seværdigheder bl.a. Bao Dais sommerpalads, Truc Lam Pagoden samt det særprægede byggeri Hang Nga House (”Crazy House”) og dets kunstgalleri. En tur på byens frugt- og grøntmarked er også en oplevelse værd.

Vandfaldet, Pongour, ligger ca. 50 kilometer syd for Dalat betragtes som en af de smukkeste og mest imponerende fald i West Highlands med sine 40 meters højde og 100 meters bredde. Vandfaldet er omgivet af et stort og uspoleret skovområde hvor vandfaldets vandmasser glider på talrige sandsten fra top til bund. De massive vandmasser falder kraftfuldt ned over syv etager sten og producerer klangfulde lyde, der kan høres milevidt omkring.

Læs mere
Vil du til Dalat?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.