Vietnams flydende spisekammer

Vietnam - Mekong Deltaet
Turen starter med sejlads ombord på den traditionelle sampanbåd Cai Be Princess. Du vil bla. opleve det flydende Cai Rang marked i Mekong Deltaet med hundredvis af små både lastet med frugt og grønt.
Turen starter med sejlads ombord på den traditionelle sampanbåd, Cai Be Princess. Du vil bla. opleve det flydende Cai Rang marked i Mekong Deltaet med hundredvis af små både lastet med frugt og grønt. 

Rejsen vil gå gennem små, traditionelle landsbyer, hvor du kan komme i kontakt med de lokale. 

Turen afrundes med et besøg i Sa Dec, som er berømt for sine blomsterhaver og "elskerens gamle hus" - en berømt roman og film, der skildrer den franske kolonitid.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Vietnam

Mekong Deltaet

1 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Mekong Deltaet

Rejser til Mekong Deltaet

Besøger du den sydlige del af Vietnam, bør du besøge Mekong Deltaet med de 4.000 km lange floder, som udspringer i det tibetanske højland. De fleste turister når kun ud til byen My Tho, men er du eventyrlysten, bør du tage endnu længere ud og sejle på de mange kanaler og bifloder.
Læs mere
Dagsprogram
Dag 1
Can Tho
Dag 2
Can Tho
Dag 3
Chau Doc
Dag 4
Ho Chi Minh City

Dag 1

Can Tho

Program  

Afgang: dagligt fra Ho Chi Minh City 
Måltider: M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

Dag 1: Ho Chi Minh City - Cai Be - Can Tho (-, F, -) 

Turen starter i Ho Chi Minh og efter tre timers kørsel går du om bord på båden Cai Be Princess, en komfortabel sampanbåd bygget i traditionel stil. Sejlturens første del går gennem det flydende marked i Cai Be, videre op ad "Mighty Mekong" og derefter passeres små lokale ”hjemmefabrikker”, hvor du kan se de lokale fremstille rispapir, ris-popcorn, kokosslik og tørrede longan frugter. Frokosten serveres på Le Longanier, som er en skøn indokinesisk villa beliggende i en frodig tropisk have ved floden. Efter frokosten fortsætter båden videre til Dong Hoa Phu kanalen, hvor du passerer adskillige øer berømte for deres frugtplantager. Undervejs gøres stop ved An Binh Ancient kirken og/eller ved Tam Ho Bonsai haven. Mættet af oplevelser er det tid at gå fra borde og fortsætte i bil mod Can Tho. Overnatning: Hotel Victoria Can Tho.


Læs mere

Dag 2

Can Tho

Dag 2: Can Tho (M, -, A) 

Tidligt på morgenen kan du opleve Cai Rang markedet - et af de mest travle flydende markeder i Mekong Deltaet med hundredvis af små både lastet til bristepunktet med frugt og grøntsager. Mens bådene kæmper sig frem på den trange plads, forsøger sælgerne at få den bedste pris for deres varer. Om bord på en båd sejler du forbi lokale huse, bugnende frugtplantager, små skibsbyggere og lokale markeder sitrer af aktivitet. Returnér til hotellet og nyd resten af dagen, som er til egen disposition. Overnatning: Hotel Victoria Can Tho.

Læs mere

Dag 3

Chau Doc

Dag 3: Can Tho - Long Xuyen - Chau Doc (M, -, A) 

Efter morgenmaden forlades Can Tho med kurs mod Chau Doc via Long Xuyen. Ved ankomst til Chau Doc er der check-in og frokost på hotellet. Eftermiddagen byder på en bådtur til Phum Soai som er en Cham landsby; her besøger du også den nærliggende moské. Herefter er det tid til en rolig spadseretur gennem små landsbyer med traditionelle huse. Undervejs kan du komme i kontakt med de lokale, og der gøres også et stop for at se Cham kvinderne væve deres smukke men komplicerede mønstre i skinnende silke. Senere køres du op til Sam Mountain, som er et af de helligste steder i det sydlige Vietnam. Udsigten er betagende, og du kan se over grænsen og ind i Cambodja. På tilbageturen besøges Tay An templet beliggende ved foden af Sam Mountain. Overnatning: Hotel Victoria Chau Doc. Læs mere

Dag 4

Ho Chi Minh City

Dag 4: Chau Doc - Sa Dec - Ho Chi Minh City (M, -, -) 

Efter morgenmaden går turen tilbage mod Ho Chi Minh City via Sa Dec. Sa Dec er berømt for sine blomsterhaver og "elskerens gamle hus" - en berømt roman og film, der skildrer den franske kolonitid. Efter frokost på en lokal restaurant køres den sidste etape tilbage til Ho Chi Minh City, hvor turen slutter.

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Natascha, Nicoline, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.