Klassiske Vietnam på 10 dage

Vietnam - Halong-bugten, Hanoi, Ho Chi Minh City, Hue, Hoi An
Denne klassiske rundrejse til Vietnams kulturelle og historiske skatte fører dig bla. fra Hanois gamle kvarterer til sejlture på den maleriske Halong bugt, til øer med skønne strande og Hues gamle kongeby.
Denne klassiske rundrejse til Vietnams smukkeste historiske skatte vil føre dig fra Hanois gamle kvarterer til sejlture i det maleriske øhav og en tur til Hues gamle kongeby. 

Mens du fordyber dig i Vietnams kulturelle og kunstneriske arv, vil du samtidigt nyde den storslåede natur som bla. byder på en vidunderlig krydstogt i Halong bugten, et besøg i Marble Moutain's stejle bjerge og en naturskøn sejltur på Parfume-floden, hvor du undervejs vil besøge Thien Mu templet.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Vietnam

Halong-bugten, Hanoi, Ho Chi Minh City, Hue, Hoi An

1 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Hanoi Ho Chi Minh City

Rejser til Hanoi

Vietnams hovedstad Hanoi er en charmende by med brede boulevarder og skønne akacie træer. Byens grønne parker og søer, udgør et dejligt åndehul fra bytrafikken.
Læs mere
Hanoi Ho Chi Minh City Hue

Rejser til Ho Chi Minh City

I forhold til andre steder i Vietnam ses de største kontraster i Ho Chi Minh City. En blanding af nyt og gammelt og stort og småt. Smukke butikker kontra hektiske markeder, moderne skyskrabere og små lokale huse står side om side. Ét er dog sikkert - livet leves på gaden, der summer af liv. Det er her at du får de største oplevelser.

Læs mere
Ho Chi Minh City Hue Hoi An

Rejser til Hue

Den gamle kejserby, der var hovedstad fra 1802-1945, ligger ved Parfumefloden som deler Hue i to. På den ene side ligger Kongebyen, og på den anden side ligger den nyere, franske bydel.
Læs mere
Hue Hoi An

Rejser til Hoi An

Hoi An er et charmende lille fiskerleje med nogle af de ældste og bedst bevarede huse i Vietnam. Havnen var, indtil den sandede til, en vigtig havneby, hvor kinesiske, japanske og portugisiske søfarende og købmænd rejste til. De mange tilrejsende har sat deres præg på byen, som særligt kan ses på arkitekturen. Den gamle bydel er på listen over UNESCOs verdens kulturarv.
Læs mere
Dagsprogram
Dag 1
Hanoi
Dag 2
Halong bugten
Dag 3
Hanoi
Dag 4
Hoi An
Dag 5
Hue
Dag 6
Ho Chi Minh City
Dag 7
Ho Chi Minh City
Dag 8
Can Tho
Dag 9
Ho Chi Minh City
Dag 10
Ho Chi Minh City

Dag 1

Hanoi

Program  

Afgang: Onsdage 
Måltider: M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

Du kan vælge mellem indkvartering på hoteller/båd af to forskellige standarder, kategori A og kategori B.

Dag 1: Ankomst til Hanoi (-, -, -)

Ved ankomst til Hanoi lufthavn bliver du modtaget og kørt til dit hotel. Hanoi betragtes som Vietnams kulturelle centrum, og som hovedstad gennem næsten 1000 år har hvert dynasti sat sit præg på byens arkitektur. Storbyen, med et indbyggertal på 6,2 millioner mennesker, ligger i centrum af det nordlige delta. Dele af byen har ikke overlevet de hårde tider med krig og den almindelige tidens tand, men Hanoi kan stadig byde på mange interessante kulturelle og historiske monumenter. Dagen er til fri disposition og den kan f.eks. bruges på en udflugt i og omkring Hanoi eller en spadseretur gennem Hanois gamle kvarter, der byder på et fint første indtryk af byen. Indkvartering: hotel i Hanoi i valgte kategori. 

Læs mere

Dag 2

Halong bugten

Dag 2: Hanoi – Halong bugten (M, F, -) 

Kategori: A og B 

Om morgenen bliver du hentet på hotellet og kørt til Halong City, hvor du checker ind til de næste par dages sejltur i den maleriske Halong bugt. Om bord på skibet Emeraude Classic skal du på et vidunderligt og afslappende krydstogt og undervejs opleves fantastiske klippeformationer, som Dinh Huong (Røgelsesurnen) og Cho Da (Stenhunden), øer med skønne sandstrande og Ga Choi øerne (De kæmpende Haner). Halong bugten er på vietnamesisk kendt som ”Dragen der forsvinder i havet”, og den er på UNESCOs Verdensarvsliste grundet sin enestående natur og fantastiske skønhed. Området har flere end 3.000 kalkstensøer, der rejser sig lodret og dramatisk fra det klare smaragdgrønne vand, og mange af dem byder på smukke oplyste grotter. Nyd en velkomstdrink på soldækket og hen på eftermiddagen den overdådige frokostbuffet. Hvis vejret tillader besøges Sung Sot grotterne. Der er også mulighed for at ro i kajak eller svømme nær Hang Trong, når skibet ligger for anker. Om bord demonstreres vietnamesisk kogekunst og om aftenen serveres en international middagsbuffet, hvorefter der vises film på dækket. Overnatning: på båden Emeraude Classic.

Kategori: B 
Om morgenen bliver du hentet på hotellet og kører mod Halong City, hvor du checker ind på båden, Syrena Cruise. Find dig til rette i din kahyt og spis derefter frokost mens båden sætter sine karakteristiske finneformede sejl. Nyd de fantastiske klippeformationer Dihn Huong (Røgelses urnen) og Cho Da (Stenhunden), Ga Choi øerne (De kæmpende Haner) og de maleriske fiskerlandsbyer i bugten. Hvis vejret tillader, så besøg Sung Sot grotterne – nogle af de smukkeste i bugten. Du kan klatre op på toppen af Titop bjerget, hvorfra du har en panoramisk udsigt over Halong bugten, eller du kan nyde en svømmetur i det lune vand. Det er også muligt at leje kajakker og padle rundt i bugten. Om aftenen er der middag efterfulgt af en film på dækket eller en blækspruttefisketur. Overnatning: på båden Syrena Cruise.

Læs mere

Dag 3

Hanoi

Dag 3: Halong bugten – Hanoi (M, F, A) 
Kategori: A 
Slå øjnene op ved solopgang og deltag i Tai Chi på soldækket mens indsnuser saltvandsduften og mærker solen få magt. Efter morgenmad forlader du igen båden ved 09-30 tiden beriget af en mindeværdig oplevelse. Turen går tilbage mod Hanoi med et stop ved landsbyen Bat Trang, hvor de fleste indbyggere fremstiller keramik. Se hvordan keramikken bliver drejet, malet, glaseret og bagt i store ovne, og måske vil du også prøve at have fingrene i det bløde ler? Overnatning: hotel i Hanoi af valgte kategori. 

Kategori: B 
Efter morgenmaden bringer en lille båd dig til Luon grotten. På turen tilbage passeres klippen Man’s Head (Mandehoved) og Turtle øerne (Skildpadde). Tilbage på båden kan du overvære en demonstration af, hvordan frugter kan skæres i de mest de mest fantastiske og forbløffende figurer. Ved frokosttid forlades båden og du køres tilbage til Hanoi. I Hanoi kan aftenen benyttes til et besøg i Thang Long Theatre, hvor du kan opleve det traditionelle vietnamesiske vand-dukketeater. Overnatning: hotel i Hanoi af valgte kategori.
Læs mere

Dag 4

Hoi An

Dag 4: Hanoi – Danang – Hoi An (M, -, A) 

Morgenen er til egen disposition, indtil du tidligt på eftermiddagen køres til lufthavnen for at tage flyet til Danang. Fra Danang lufthavn køres sydpå forbi en af verdens smukkeste strande, Non Nuoc Beach, og videre til den charmerende by, Hoi An. Hoi An er en historisk perle og på UNESCOs Verdenskulturarvsliste, og byen var i det 16. til 18. århundrede et handelscentrum i Sydøstasien. Købmænd fra forskellige kulturer slog sig ned og byggede huse, og det resulterede i en unik arkitektonisk stil med vietnamesisk, kinesisk og japansk indflydelse. Hoi An har stadig sin oprindelige og charmerende karakter med de smalle gader, gamle huse, templer og træbroer. Gå en tur og oplev den gamle del af Hoi An by, og besøg de 300 år gamle huse Tan Ky og Phuc Kien, den japanske bro og Hoi An markedet. Overnatning: hotel i Hoi An af valgte kategori.

Læs mere

Dag 5

Hue

Dag 5: Hoi An – Danang – Hue ( , F, -) 

Efter morgenmaden starter rejsen mod Hue, den tidligere kongeby i Vietnams sidste dynasti. På vejen besøges Marble Mountain, en serie stejle bjerge med vidunderlig udsigter over den pittoreske dal med grotter, templer, helligdomme og pagoder. I Danang lægges vejen forbi Cham Museum, som har den fineste samling af Champa skulpturer, hvoraf nogle er dateret helt tilbage til det 7. århundrede. Spis frokosten på en lokal restaurant og fortsæt rejsen til Hue gennem det spektakulære Hai Van pas. Tag et kort stop på toppen, der tidligere har fungeret som det foretrukne bjergpas på den nord-sydgående hovedvej i Vietnam. Så er der ankomst til Hue, en fortryllende by ved bredden af Parfume-floden. Hue ligger i det centrale Vietnam, og er det eneste sted i landet hvor mange historiske, kulturelle, arkitektoniske samt kunstneriske værdigenstande er bevaret for eftertiden, og byen er på UNESCOs Verdensarvsliste. Resten af dagen er til egen disposition så du kan udforske den charmerende by. Overnatning: hotel i Hue af valgte kategori.

Læs mere

Dag 6

Ho Chi Minh City

Dag 6: Danang – Ho Chi Minh City (M, F, -) 

Efter morgenmaden skal du på en naturskøn sejltur på Parfume-floden og undervejs besøges Thien Mu templet. Du går fra borde og besøger Hues kongeby. Kongebyen dækker et område på 500 ha og har et system af voldanlæg placeret i tre cirkler: Kinh Thanh Hue (Hue hovedbyen) Hoang Thanh (Kongebyen) og Tu Cam Thanh (Den forbudte by). Besøg også det farverige Dong Ba marked, spis frokost på en lokal restaurant og fortsæt derefter til det royale gravsted, Tu Duc. Hver hersker af kongebyen har opført deres eget gravsted, og du besøger et af de smukkeste. Derefter er der transport til Danang lufthavn, hvorfra du flyver tilbage til Ho Chi Minh City. Overnatning: hotel i Ho Chi Minh City af valgte kategori.

Læs mere

Dag 7

Ho Chi Minh City

Dag 7: Ho Chi Minh City – Cu Chi Tunnels – Ho Chi Minh City (M, F, -) 

Efter morgenmaden køres du til Cu Chi distriktet 75 km fra HCMC for at besøge det fantastiske Cu Chi kompleks af 200 km undergrundstunneller opført under Vietnamkrigen. Du får mulighed for selv at kravle gennem dette forbløffende gangsystem, hvis du har lyst. Derefter returneres til Ho Chi Minh City for at spise frokost. Eftermiddagen byder på byvandring fra Saigon-floden og forbi operahuset, rådhuset, Notre Dame katedralen og det gamle posthus - alle er overdådige bygninger opført under den franske kolonitid. Derefter besøges The Reunification Palace og turen slutter ved det berømte Ben Thanh marked. Aftenen er til egen disposition, og du kan f.eks. tage et middagskrydstogt på Saigon-floden. Overnatning: hotel i Ho Chi Minh City af valgte kategori.

Læs mere

Dag 8

Can Tho

Dag 8: Ho Chi Minh City – My Tho – Can Tho (M, F, -) 

Spis morgenmad og kør til My Tho i hjertet af Mekong-deltaet, kendt for enorme rismarker og underskønne landskaber. Nyd en smuk sejltur på Mekong-floden til en ø hvor lokale producerer forskelligt kunsthåndværk og kokosslik. Tag en kort tur i hestevogn til et privat hjem for at smage hjemmelavet honning-te, smag læskende frisk frugt i en af de mange frugtplantager og nyd en traditionel musik- og danseoptræden. Fortsæt turen på en lille sampan-båd gennem Mekong flodens smalle kanaler og oplev det daglige liv langs floden. Frokost indtages på en lokal restaurant før du køres til Can Tho. Overnatning: hotel i Can Tho i valgte kategori.

Læs mere

Dag 9

Ho Chi Minh City

Dag 9: Can Tho – Ho Chi Minh City (M, F, -) 

Dagen starter tidligt med et besøg på det fascinerende flydende marked ved Cai Rang. Fra din båd oplever du lokale bønder sælger deres produkter direkte fra de små både, mens snakken går livligt. Se hvordan de afskaller ris korn, tilbereder nudler og himmelske måltider af grillet fisk. Alt sammen foregår det på den lille smalle båd, der omhyggeligt er lastet med lyserøde dragefrugter, grønne stikkende durian frugter og farverige blomster. Derefter køres atter mod Ho Chi Minh City med frokost undervejs. Overnatning: hotel i Ho Chi Minh City i valgte kategori.

Læs mere

Dag 10

Ho Chi Minh City

Dag 10: Ho Chi Minh City (M, -, -) 

Efter morgenmad er tiden er egen disposition, men hvis tiden tillader det er du er velkommen til at deltage på en tur rundt i Ho Chi Minh City eller på ”Godmorgen Saigon” turen. Derefter er der transport til Ho Chi Minh lufthavn.

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Nicoline, Lars, Natascha, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.