Sapa - Det kantonesiske alpeland

Vietnam - Sapa
Turen starter med sejlads ombord på den traditionelle sampanbåd, Cai Be Princess. Du vil bla. opleve det flydende Cai Rang marked i Mekong Deltaet med hundredvis af små både lastet med frugt og grønt. 

Rejsen vil gå gennem små, traditionelle landsbyer, hvor du kan komme i kontakt med de lokale. 

Turen afrundes med et besøg i Sa Dec, som er berømt for sine blomsterhaver og "elskerens gamle hus" - en berømt roman og film, der skildrer den franske kolonitid.

Særlige bemærkninger: 
Medbring gerne: 
- Let bomuldskjole eller bukser 
- Varm jakke (regn og vindtæt) 
- Silke sovepose 
- Myggespray 
- Gode vandrestøvler 
- En vandrestok 
- Solhat og solcreme 
- Håndcreme 
- Læbebalsam 

Vejene kan godt opleves som en udfordring da de kan være meget knoldede eller under opførsel. Køretider afhænger af vejret og vejens tilstand. Der kan derfor kun gives rå bedømmelser af transporttiderne. 
Til gengæld belønnes den rejsende med en åndeløst smuk udsigt og en imødekommende farverig befolkning.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Vietnam

Sapa

1 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Sapa

Rejser til Sapa

Sapa ligger ca. 1650 meter over havet med udsigt til Vietnams højeste bjerg, Fansipan, som er 3.143 meter højt og tæt på den kinesiske grænse.
Læs mere
Dagsprogram
Dag 1
Lao Cai
Dag 2
Sapa
Dag 3
Nattoget til Hanoi
Dag 4
Hanoi

Dag 1

Lao Cai

1. dag (lørdag): Hanoi – nattog til Lao Cai 

I bliver afhentet fra jeres hotel i Hanoi ca. kl. 20:00 og tager til Hanoi togstation. I nattoget til Lao Cai overnatter du i delt sovekupé. Værelset deles med andre passagerer og der er hhv. 2 under- og overkøjer pr. værelse. Toget afgår ved ca. 21:15 tiden. 

Bemærkninger: Togets rejseplan kan ændre sig. Private værelser kan købes mod et tillægsgebyr. Togrejser giver et stort indblik i det lokale liv og kupéer deles med andre lokale passagerer (medmindre der anmodes om en privat kupé hvor alle køjer betales mod et tillæg). Der findes toiletter i hver ende af vognene. 
Måltider inkluderet:

Læs mere

Dag 2

Sapa

2. dag (søndag): Lao Cai – Bac Ha - Sapa 

Tidligt om morgenen (ca. kl. 06:30) ankommer du til Lao Cai, grænsebyen nær Yunnan i Kina. Efter morgenmaden går turen til byen Bac Ha i højlandet, hvor du kan slentre gennem markedet, der betragtes som et af de mest farverige etniske markeder i det nordvestlige Vietnam. Markedet er et ugentligt samlingssted for de lokale, og folk begiver sig altid glade hjem efter en dag på markedet. Efter frokost køres videre til Sapa - en 38 km lang køretur på snoede veje op ad bjergene. Sapa ligger ca. 1.500 m over havets overflade, og på en klar dag kan du herfra se det højeste bjerg i Vietnam, Fansipan. Resten af dagen er til fri afbenyttelse. Du kan eksempelvis opleve Sapa by på egen hånd og se dens travle marked, de indfødtes farverige tøj, te- og kaffebutikker samt resten af det lokale liv i bjergbyen. Indkvartering sker på hotel i Sapa. 
Måltider inkluderet: Morgenmad, frokost og aftensmad.

Læs mere

Dag 3

Nattoget til Hanoi

3. dag (mandag): Sapa – Ma Tra - Ta Phin – Lao Cai – nattoget til Hanoi 

Nyd en hel dags trekking. Besøg landsbyen Suoi Ho med te plantager og kardemomme haver. Vi går ad bøflernes stier og besøger Black Hmong folkets landsbyer i Ma Tra. Efter at have passeret en skole og nydt den naturskønne udsigt undervejs, holder vi picnic. Efter frokosten fortsætter vandringen til landsbyen Ta Phin, hvor du vil møde Red Dao- folket, der er berømte for deres vævning. Vi fortsætter videre til vandringens slutmål og kører tilbage til Sapa. Efter en kort pause (hvis tiden tillader det), går turen til Lao Cai togstation, hvor du indlogerer dig på nattoget til Hanoi ca. kl. 20:15. Værelset deles med andre passagerer og der er hhv. 2 under- og overkøjer pr. værelse. 
Bemærkninger: Togets rejseplan kan ændre sig. Private værelser kan købes mod et tillægsgebyr. Togrejser giver et stort indblik i det lokale liv og kupéer deles med andre lokale passagerer (medmindre der anmodes om en privat kupé hvor alle køjer betales mod et tillæg). Der findes toiletter i hver ende af vognene. 
Måltider inkluderet: Morgenmad og frokost

Læs mere

Dag 4

Hanoi

4. dag
Du ankommer tidligt om morgenen kl. ca. 06:00 til Hanoi. Kør enten til dit hotel (indkvartering i Hanoi er ikke inkluderet) eller til Hanoi/Noi Bai International Airport mod et tillægsgebyr. Måltider inkluderet:
Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Nicoline, Lars, Natascha, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.