”Den tørre Halong-bugt” og naturskønne Mai Chau

Vietnam - Hanoi
 • Besøg i afsidesliggende landsbyer
 • Besøg hos nogle af landets etniske minoriteter
 • Cykel-, vandre- og sejltur i naturskønne omgivelser
 • Overnatning med udsigt til bjerge, rismarker og landsbyer
 • De fleste måltider inkluderet

Oplev to af Vietnams smukkeste naturområder der kun ligger få timers kørsel fra Hanoi.
Første stop er i Ninh Binh området – også kaldet ”Den tørre Halong-bugt” som byder på kongetempler, sejltur, smukke kalkstensklipper, der rejser sig stejlt op fra rismarkerne på samme måde som klipperne i Halong-bugten.

Turen fortsætter til det storslåede naturområde omkring Mai Chau dalen. I disse smukke omgivelser står den på vandreture i rismarkerne, cykeltur til nogle af områdets små afsidesliggende landsbyer og, på nært hold, at få et indblik i nogle af landets etniske minoriteters kultur og hverdag.

Undervejs bor du på de to skønne hoteller Emeralda Ninh Binh, der ligeledes er beliggende med udsigt til de omkringliggende bjerge og Mai Chau Ecolodge, der er beliggende lige midt i den smukke natur med udsigt til de grønne bjerge, rismarker og små landsbyer. 

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Vietnam

Hanoi

3 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Hanoi

Rejser til Hanoi

Vietnams hovedstad Hanoi er en charmende by med brede boulevarder og skønne akacie træer. Byens grønne parker og søer, udgør et dejligt åndehul fra bytrafikken.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

- 2 nætter

Overnatning på udflugten

Overnatning på udflugten

Beliggenhed: ,

 • Ninh Binh – Emeralda Ninh Binh
 • Mai Chau – Mai Chau Ecolodge

Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1
Ninh Binh
Dag 2
Mai Chau dalen
Dag 3
Hanoi

Dag 1

Ninh Binh

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Templer, sejltur, rismarker og grotter i Red River Delta (F, A)

Din lokalguide og chauffør møder dig på hotel hvorefter kursen sættes mod ”Den tørre Halong-bugt”. Undervejs besøger du Keo Pagoden, som anses for at være en af det nordlige Vietnam smukkeste og største.

Næste stop er ved Tam Coc hvor kalkstensformationerne, der stikker ud fra de oversvømmede rismarker, har givet området tilnavnet ”Dry Halong Bay”. Her skal du på en afslappende sejltur i små traditionelle sampan-både. Fra båden kan du nyde den smukke natur og opleve, hvordan huler er skåret ud i bjergene og enorme kalkstensbjerge rejser sig fra de grønne rismarker. 
Sidst på eftermiddagen ankommer du til hotellet i Ninh Binh.


Læs mere

Dag 2

Mai Chau dalen

Kongetempler og naturskønne Mai Chau (M, F, A)

Efter morgenmaden sættes kursen mod Mai Chau dalen. Undervejs er det besøg ved kongetemplerne, Dinh og Le, der ligger i Hoa Lu. Hoa Lu var hovedstaden i Vietnam, da landet hed Dai Ci Viet i det 10. og 11 århundrede. 

Kalkstensbjergene, der omgiver Hoa Lu, blev brugt som en naturlig fæstning til at forsvare hovedstaden. I 1010 flyttede kong Ly Cong Uan, grundlæggeren af Ly-dynastiet, hovedstaden til Thang Long (Hanoi i dag) og siden da er Hoa Lu kendt som den ”gamle hovedstad”. Templerne dedikerede til kong Dinh og kong Le blev opført på stedet for det tidligere kongelige citadels vigtigste pladser.

Turen fortsætter gennem et malerisk landskab med fantastiske udsigter til bjergkæden langs ruten. Området er kendt for sin spektakulære natur og midt mellem tårnhøje klipper, grønne rismarker og huse på pæle ligger den idylliske Mai Chau dal, der bl.a. er hjemsted for den etniske mindretalsbefolkning Thai som også kaldes ”de rigtige vietnamesere”, da de boede her langt tid før kineserne besatte landet. 

Ved ankomst til Mai Chau er der check in på lodgen, der er beliggende i en smuk dal omgivet af rismarker, landsbyer og bjerge. 

Brug evt. det sidste af eftermiddagen på at søge dit helt eget eventyr i området omkring lodgen.


Læs mere

Dag 3

Hanoi

Cykeltur, etniske landsbyer og transport til Hanoi (M, F)

Formiddagen byder på en to timers cykeltur ad støvede grusveje. Undervejs kan du nyde udsigten til pælehusene i de små afsidesliggende landsbyer. Her lever forskellige etniske befolkningsgrupper side om side, så der er mulighed for at opleve hverdagslivet langt fra storbyen og det moderne liv. Overalt hvor du kommer frem bliver du mødt med gæstfrihed og et smil – og måske en smule nysgerrighed.

Efter frokost på lodgen er der transport til dit hotel i Hanoi. 


Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.