Nordvietnams farverige bjergminoriteter

Oplevelsespakke i Vietnam -
 • Nordvietnams storslåede natur
 • Farverige bjergminoriteter og små landsbyer
 • Vandreture og Nam Cang Riverside House 

Denne 5-dages tur er koncentreret om et af de smukkeste og mest interessante områder i Sydøstasien – området omkring det afsidesliggende Nam Cang og Sapa i Vietnams nordøstlige del.
Fra Hanoi kører du med nattog til Nordvietnam. Her venter dig etniske bjergminoriteter, farverige markeder, små hyggelige landsbyer, smukke risterrasser, storslået natur, rislende floder, høje bjerge og dybe dale samt vandreture hvor du kan nyde udsigten til det hele. 

Undervejs overnattes der på det unikke og hyggelige Nam Cang Riverside House der er beliggende i en lille landsby og ned til en lille flod.

Den bedste årstid at rejse til Nordvietnam er i perioden marts til november. 

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Oplevelsespakke i Vietnam

5 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Dagsprogram
Dag 1 - 2
Hanoi - Lao Cai
Dag 2
Nam Cang
Dag 3
Nam Cang
Dag 4 - 5
Nam Cang - Hanoi
Dag 5
Hanoi

Dag 1 - 2

Hanoi - Lao Cai

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Nattog til Nordvietnam

Først på aftenen bliver du hentet på dit hotel i Hanoi og kørt til banegården. Her venter toget, som i løbet af natten vil bringe dig til Lao Cai i det nordlige Vietnam.

Der overnattes i delt sovekupé (to nedre og to øvre sovepladser i hver kupe). Der er mulighed for booking af privatkupé mod et tillæg. Lokalguiden vil ikke være med under togturen.


Læs mere

Dag 2

Nam Cang

Ankomst til Nordvietnam og vandreture i den smukke natur – ca. 3 timers vandring ad en let rute (M, F, A)

I de tidlige morgentimer ruller toget ind på stationen i Lao Cai. Her bliver du mødt af den lokale guide, som skal vise dig rundt de næste par dage. 

Turen starter med en 38 km lang køretur ad snoede bjergveje til Sapa, der ligger cirka 1,500 m over havets overflade.

Efter morgenmad på en lokal restaurant går turen i bil til den smukke Hoang Lien National Park. Langs vejen ser du enorme risterasser og forhåbentligt er du så heldig at se helt op til bjergkædens tinder.

Inden længe begiver du dig ud på en gåtur hvor guiden introducerer dig for den største gruppe af etniske minoriteter i dette område, det farverige Black H’mong-folk, berømt for deres farverige dragter og sølvsmykker. Gåturen er på en god sti og tager et par timer, så der er masser af tid til at lære mere om historie og traditionelle skikke. 

Turen fortsætter dybere ind i dalen, og den smukke flod Muong Bo krydses før ankomst til landsbyen Thanh Phu og minoriteten Tay. Her bliver du opmærksom på den store kulturforskel, da denne gruppe bærer silkebeklædning i lysere farver.

Efter frokost på en restaurant lige ved rismarkerne fortsætter turen med en interessant gåtur til den lille landsby My Son. Her bor den mindste minoritetsgruppe i Sapa-området, Xa Pho-folket. 

Om eftermiddagen er der ankomst i den afsidesliggende og rolige landsby Nam Cang hvor minoritetsgruppen Red Dao holder til. Når du går langs med de små veje, vil du hurtigt opdage, at du er langt fra alfarvej, fordi folk kigger nysgerrigt på dig og smiler. 

Turen afsluttes med at du krydser en lille hængebro som fører over til det komfortable Nam Cang Riverside House, der skal være dit hjem de næste to nætter.

Efter check in er det sidste af eftermiddagen til egne oplevelser. Gå fx på opdagelse i landsbyen, tag en dukkert i floden eller slap af på verandaen.

Overnatning: Nam Cang Riverside House


Læs mere

Dag 3

Nam Cang

Vandreture, livet på landet, bjergminoriteter og små landsbyer – ca. 2-4 timers vandring ad en let til moderat rute (M, F)

Efter morgenmad i de smukke omgivelser går turen til den skjulte dal i nærheden. Den ligger lige ved en skov, hvor du kan besøge kardemommemarker og landmændene, der bor afsides i bjergene.

Her er det svært ikke at blive betaget af naturens skønhed.

Få indsigt i den etniske minoritet Red Daos liv og kultur i Nam Cang og de omkringliggende landsbyer. Red Dao-kvinder bærer nogle af de mest farverige og alsidige klædedragter af alle Vietnams etniske grupper. 

I selskab med guiden oplever og lærer du, hvorledes landsbyboerne laver papir, medicin af urter, smykker og broderi.

Overnatning: Nam Cang Riverside House


Læs mere

Dag 4 - 5

Nam Cang - Hanoi

Risterrasser, smuk natur, vandretur i området omkring Sapa og nattog til Hanoi – ca. 3 timers vandring ad let rute (M)

Vågn op til naturens lyde. Start evt. dagen med en forfriskende dukkert i floden inden morgenmaden serveres.

Det er tid til at tage afsked med de venlige landsbyboere, hvorefter der er transport til Topas Ecolodge, der er beliggende ca. 18 km uden for Sapa. Her kan du spise frokost, imens du nyder den fantastiske udsigt over bjergene og de uendelige risterasser. Udgift til frokosten er din egen, og restauranten tilbyder en a la carte menu med et bredt udvalg.

Efter frokost er der mulighed for at tage på en let – men absolut interessant – gåtur til den nærliggende landsby Lech, der også bebos Red Dao-folket. Som i Nam Cang bærer kvinderne farverige og alsidige kostumer. Gåtur tilbage til Topas Ecolodge og herefter transport togstationen i Lao Cai.

Som på udrejsen skal du med nattog tilbage til Hanoi. Der overnattes i delt sovekupé (to nedre og to øvre sovepladser i hver kupe). Der er mulighed for booking af privatkupé mod et tillæg. Lokalguiden vil ikke være med under togturen.


Læs mere

Dag 5

Hanoi

Ankomst til Hanoi og transport til dit hotel eller lufthavnen 

Tidligt om morgenen ankommer du til Hanoi. Her møder du lokalguiden, som vil sørge for, du bliver kørt til dit hotel i Hanoi eller til lufthavnen.


Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser