Fra Hoi An til Hué på to hjul

Oplevelsespakke i Vietnam -
 • Hoi An, byen med to ansigter – fortid og nutid
 • Cykeltur fra Hoi An til Danang i smukt landskab
 • Landsbyer, rismarker og lokalbefolkningen
 • Det gamle kongepalads, Citadellet i Hue
 • Solnedgangscruise på Parfume-floden

4-dages unik cykeltur på mountainbikes af høj kvalitet og med egen guide, i et tempo som passer lige netop dig
Tag med på en skøn cykeltur på den smukke kyststrækning mellem Hoi An og Hue. Turen byder bl.a. på fantastiske udsigter, bjergveje og fladt terræn, fiskerlandsbyer og landområder, rismarker og floder, kongepaladser og kejsergrave, cykelture og flodcruise, et møde med landets fortid og nutid samt den venlige og imødekommende lokalbefolkning, som helt sikkert vil sende dig et smil og et vink med på vejen. 

Cykelturen er med privat guide og foregår i et tempo som passer lige netop dig. Turen er for alle som er i alm. fysisk form og som er vandt til at cykle. De ca. 20 km gennem det 500 meter høje Hai Van bjergpas køres i bil.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Oplevelsespakke i Vietnam

4 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Dagsprogram
Dag 1
Hoi An
Dag 2
Hoi An - Hué
Dag 3
Hué
Dag 4
Hué

Dag 1

Hoi An

M, F, A = Morgenmad, frokost og aftensmad

Cykeltur i området omkring Hoi An

Cykelturens længde: 15-20 km
Cykelturens varighed: 1-1½ time

Du bliver afhentet ved hotellet og tager på cykeltur ude på landet i området omkring Hoi An. Turen går gennem Hoi Ans rolige udkant og ud i Vietnams fredfyldte natur. Du passerer gennem de traditionelle rismarker, floden, reje-farme og ind imellem gamle gravsteder, vandbøfler og ser smilende og vinkende børn. I slutningen af turen gøres stop ved den berømte Thanh Ha keramik-landsby.


Læs mere

Dag 2

Hoi An - Hué

Cykeltur via Danang til Hué (M, F)

Cykelturens længde: 25-30 km
Cykelturens varighed: 3½ - 4 timer

Efter morgenmad på hotellet starter dagen cykeltur til den gamle kejserby Hué. En smuk tur gennem et landskab der varierer mellem et fladt og et kuperet terræn. Turen går over broer, gennem små landsbyer og langs frodige rismarker. 

Efter et kort foto-stop ved Bang An-tårnet og Bo Bo-bjerget fortsætter turen til landsbyen Phong Nam. Her tager lokalguiden dig med på en lille gåtur hvor der bliver mulighed for at opleve landsbybeboernes hverdag – og måske bliver I også inviteret indenfor for at se hvordan for at se og høre hvordan livet leves i en af Vietnams mange små landsbyer.

Cyklerne efterlades i Phong Nam for foran venter det ca. 20 km lange Hai Van bjergpas og de mange hårnålesving. Så sæt dig til rette og nyd den smukke køretur gennem ”Skyernes Pas”. På den anden side af bjergpasset gøres der holdt i fiskerlandsbyen Lang Co. 

Efter en begivenhedsrig dag er der ankomst til Hué hen på eftermiddagen. 

Hué ligger i det centrale Vietnam og var hovedstad under Vietnams sidste dynasti. Byen er smukt beliggende ved bredden af Huong Giang – eller Parfume-floden, som den også kaldes – og omgivet af frodige grønne bakker. Hué blev grundlagt som en kongelig by i 1687, og denne lille og rolige by er kendt for sin storslåede arkitektur. Her er citadeller, paladser, kongelige grave, pagoder og templer bygget under Nguyen dynastiet. Byen har bevaret sin kulturarv, herunder musik, kunst og mange andre traditioner og er sandsynligvis det bedste sted i Vietnam for at få en fornemmelse for fortiden og det kejserlige liv ved hoffet.


Læs mere

Dag 3

Hué

Cykeltur i og omkring Hué – Perfume-floden, Thien Mu Pagoden, kejsergrave, små landsbyer og det gamle kongepalads Citadellet (M, F)

Cykelturens længde: 17-19 km
Cykelturens varighed: 2½-3 timer

Dagens cykeltur starter i hjertet af Hué. Turen går over Parfume-floden til byens gamle kvarter og fortsætter nordvest langs floden og op til den 21 meter høje Thien Mu-pagoden. Det var her munken Thich Quang Duc satte ild til sig selv i 1963 og døde i protest mod præsident Diems politik.

Fra pagoden fortsætter cykelturen til kejser Ming Mangs grav. Turen går bl.a. gennem små fiskerlandsbyer som ligger ved Parfume-flodens bred og forbi rismarker, historiske templer og et bakket landskab med eukalyptustræer. 

Kejser Ming Mangs grav ligger ved floden på en frodig bakke omgivet af fyrretræer. Graven anses for at være et af de smukkeste af områdets kejsermausoleer. 

Cyklerne parkeres og der er transport tilbage til Hué.

Efter frokost er besøges det gamle kongepalads, Citadellet. Citadellet er beliggende på den nordlige bred af Parfume-floden og bygget af kejser Gia Long. Det blev skabt til eksklusiv brug af kejseren og hans hof. Citadellet består af fæstningsværker, kongelige paladser og bygninger samt Den Forbudte Lilla By, Tu Cam Thanh, hvor kejseren boede. Hués kongelige kompleks er på UNESCO’s verdensarvsliste. 

Dagen slutter af med et solnedgangs-cruise på Parfume-floden.


Læs mere

Dag 4

Hué

Transport til lufthavnen og afrejse til næste destination (M)

Efter morgenmad er der transport til Hués lufthavn hvorfra der flyves mod nye spændende oplevelser. Transport til Danang/Hoi An-hoteller eller Danangs internationale lufthavn kan arrangeres mod et tillægsgebyr.


Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Nicoline, Lars, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.