Oplev Nordvietnam fra Topas Ecolodge

Oplevelsespakke i Vietnam -
 • Nordvietnams bjerge og smukke landskab med risterrasser
 • Cykel- og vandreture til afsidesliggende landsbyer
 • Bjergminoriteternes dagligdag, kultur og traditioner 
 • Topas Ecolodge, indkvarteringen, personalet, maden og omgivelserne

Vandre- og cykeltur hvor du bor på Topas Ecolodge, som er smukt beliggende i bjergene og skovene syd for den kinesiske grænse.
Denne 3-dages tur er koncentreret om et af de smukkeste og mest interessante områder i Sydøstasien – området omkring Sapa i Vietnams nordøstlige del. Fra start til slut er der lagt op til aktiviteter i de fredfyldet og billedskønne omgivelser, der danner kulissen for de planlagte vandre- og cykelture, som giver dig en helt særlig mulighed for at komme tæt på de små lokalsamfund. 

En fantastisk tur hvis du vil oplever Sapa og de maleriske landsbyer, og hvis du gerne vil møde lokale bjergstammefolk og stifte bekendtskab med deres dagligdag, kultur og traditioner.

Undervejs overnattes der på Topas Ecolodge der er smukt beliggende med et 360 graders betagende panorama udsigt over det smukke bjergrige landskab.

Den bedste årstid at rejse til Nordvietnam er i perioden marts til november. 

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Oplevelsespakke i Vietnam

3 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

- 2 nætter

Oplev Nordvietnam fra Topas Ecolodge

Oplev Nordvietnam fra Topas Ecolodge

Beliggenhed: Oplevelsespakke i Vietnam,

Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1
Hanoi - Sapa
Dag 2
Sapa
Dag 3
Sapa - Hanoi

Dag 1

Hanoi - Sapa

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Med ekspresbus Topas Ecolodge og cykeltur til Red Dao landsby – ca. 1,5 times cykeltur og 30 minutters vandretur)

Tidligt om morgenen bliver du hentet på hotellet af Topas Mountain Express – en 8-sæders bus som de næste ca. fem timer vil bringe dig fra storbyens pulserende liv til fredfyldte og billedskønne omgivelser dybt inde i Hoang Lien Mountains ca. 18 km fra Sapa.

Det er her du finder Topas Ecolodge – en unik perle, der er smukt beliggende med udsigt til bjerge, risterrasser og de omkringliggende monoritetslandsbyer.

Efter check in i din bungalow kan du nyde frokost (ikke inkl.) i de smukke og fredfyldte omgivelser.

Efter frokost tager lokalguiden dig med til nogle af området små landsbyer der primært er beboet af Red Dao Minoriteten, som i 17-1800 tallet emigrerede fra Kina til Vietnam. Blandt alle Vietnams mange etniske minoriteter er kvinderne fra Red Dao kendt for at bære nogle af de mest udsmykkede og farvestrålende klædedragter

Undervejs vil guide forklare om de særlige skikke og traditioner, der fylder meget i minoriteternes liv. 

Tilbage på logen kan du slappe af på terrassen og nyde solen der går ned i horisonten.


Læs mere

Dag 2

Sapa

Vandretur mellem bjerge, dybe dale, vandfald og rismarker – ca. 3-3,5 timers vandring (M, F)

Et fantastisk syn møder dig, når du morgenen træder ud på balkonen til en udsigt med grønne bjergtoppe og rismarker. 

I dag skal du have vandrestøvlerne på. Først bliver du kørt endnu længere ind i Hoang Lien National Park til udgangspunktet for dagens vandretur. Stien er omkranset af høje bjerge, dybe dale og smukke vandfald, og den fører dig til nogle af området etniske minoriteter, og får et godt indblik i dagligdagen her.

Turen fortsætter blandt risterrasser og bambushytter frem til Nam Cang, hvor du spiser frokost med junglen bag os og floden foran os. Hvis tiden og vejret tillader det, vil der være mulighed for en svalende dukkert i floden, så huske badetøj.

Nam Cang er en af de mest afsidesliggende landsbyer i Sapa området. Noget du hurtigt vil opdage, når du går rundt i landsbyen og langs de små veje, hvor folk kigger nysgerrigt og smiler.

Tilbage på logen kan du slappe af på terrassen eller måske det kan friste med lidt selvforkælelse i lodgens spa, med et urtebad eller en urtemassage efter gamle Red Dao-traditioner (mod tillæg).


Læs mere

Dag 3

Sapa - Hanoi

Cykeltur til Black H’mong landsby og transport tilbage til Hanoi – ca. 3 timers cykeltur (M)

Efter morgenmad på lodgen bliver du kørt til den gamle bjergstation Sapa by. Sapa er befolket af et interessant miks af etniske minoriteter – fortrinsvis Black H’mong og Dao, klædt i deres traditionelle farverige dragter. Byen ligger i 1.650 meters højde i en frodig dal med sirligt anlagte risterasser og (hvis vejret er klart!) udsigt til Vietnams højeste bjerg, Fansipan (3.143 m).

Efter en lille cykeltur rundt i byen fortsætter cykelturen gennem et mindre kuperet terræn til Muong Hoa dalen. Du kommer til at opleve spektakulære udsiger og besøger en Black H’mong landsby hvor du hører om minoritetsfolkets kultur, deres særegne traditioner, levevis og sprog. Som de fleste andre minoritetsfolk i Nordvietnam stammer Black H’mong folket også fra Kina. 

Efter endnu en skøn udflugt i de smukke omgivelser bliver du kørt tilbage til Topas Ecolodge hvor der er check ud og tid til frokost inden kursen sættes tilbage mod Hanoi.

Som på udturen kører du med ekspresbus med af Topas Mountain Express bus. Først på aftenen er der ankomst til hotellet i Hanoi


Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser