Minicruise i Halong-bugten

Oplevelsespakke i Vietnam -
 • Cruise blandt tusindvis af kalkstensklipper
 • Oplev fiskersamfund og grotter
 • Spis friskfanget fisk og skaldyr 
 • Nyd en drink og se solnedgangen fra dækket
 
Den billedskønne Halong-bugt blev i 1994 erklæret bevaringsværdig af UNESCO. Den smaragdgrønne bugt med de mere end 3000 kalkstensbjerge, grotter og huler er da også en smuk kulisse for sejlturen. Det er et must at opleve Halong-bugten ombord på et skib. 

Kalkstensklipper og fiskersamfund

Og det er et betagende syn at se de traditionelle skibe (junkere) glide af sted mellem kalkstensformationerne. I bugten bor mange familier i små landsbyer på vandet. Herfra fisker de eller har små perle- eller muslingefarme.

Overnatning på skibet

Du overnatter på skibet, der om natten ligger for anker i bugten. Skibene findes i forskellige størrelser og prisklasser. Nogle er træskibe, mens andre er stålskibe. Fælles for alle er, at de er indrettet med moderne komfort og kahytter med eget bad og toilet. Ombord finder du et soldæk, en restaurant og et indendørs loungeområde. 

OBS! Vi gør opmærksom på, at transport, cruise og udflugter foregår sammen med andre gæster. Desuden er det muligt at bestille et 2-nætters cruise.

 
Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Oplevelsespakke i Vietnam

2 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

- 1 nætter

Minicruise i Halong-bugten

Minicruise i Halong-bugten

Beliggenhed: ,

På mini-cruiset overnatter på skibet, der om natten ligger for anker i bugten. Skibene findes i forskellige størrelser og prisklasser. Nogle er træskibe, mens andre er stålskibe. Fælles for alle er, at de er indrettet med moderne komfort og kahytter med eget bad og toilet. Ombord finder du et soldæk, en restaurant og et indendørs loungeområde. 

Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1
Halong-bugten
Dag 2
Halong-bugten

Dag 1

Halong-bugten

Minicruise og fiskersamfund (F, A)

Efter morgenmad på hotellet kører du gennem byens morgentrafik til Halong-bugten. Køreturen tager lidt over tre timer og bringer dig gennem området ved Den Røde Flod der, pga. sine mange rismarker, er kendt for at været det ene af Vietnams to riskamre. Det andet ligger i Mekong-deltaet. 

Ved ankomst til Halong-bugten går du, sammen med andre gæster, ombord i en traditionel vietnamesisk junke, som skal være dit hjem det næste døgns tid. I fantastiske omgivelser sejler du ud mod nye eventyr blandt bugtens mere end 3000 kalkstensbjerge, grotter og huler, som danner kulisse for sejlturen. 

Undervejs bliver du forkælet af besætningen og nyder den fantastiske udsigt samt måltider tilberedt med alt godt fra havet. Du har mulighed for at sejle i kajak eller hoppe i en mindre båd og sejle rundt blandt en af bugtens flydende fiskerlandsbyer. 

 
Læs mere

Dag 2

Halong-bugten

Solopgang over bugten, grotter og kurs mod nye eventyr (M, F)

Du vågner til lyden af bølgernes sagte klukken mod skibets skrog, og inden der lettes anker, er der mulighed for at få en forfriskende dukkert i det smaragdgrønne vand. Eller måske du har lyst til at udøve Tai Chi på dækket? 

Efter morgenmaden sejles der igen i dag rundt blandt de smukke kalkstensformationer. Der gøres ophold på nogle af de små øer, hvor der bliver mulighed får at udforske de underjordiske grotter. Og mens kursen sættes mod fastlandet, nyder du en tidlig frokost ombord. 

 
Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Rikke, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser