Vietnam
  • Rejsetid

    14 - 16 timer

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    +5/+6 timer

Rejser til Vietnam

En rejse til Vietnam byder på uforglemmelige og autentiske oplevelser, som du sent vil glemme. Vores Vietnam-eksperter hjælper dig gerne med at planlægge den perfekte rejse til Vietnam efter netop dine ønsker til en Vietnam-rejse.
Se alle rejser til Vietnam

Som et stort S snor Vietnam sig ud mod Det sydkinesiske Hav. På en rejse i Vietnam vil du møde et land, der er underfundigt, dragende og smukt, hvor traditioner, skikke og religioner trives i hver en afkrog. I storbyernes vrimmel fyldes gaderne af larmende knallerter og gadehandlere, der falbyder deres varer fra små kulørte boder, og i de små søvnige landsbyer kan du for alvor komme tæt på kulturen og de gæstfrie vietnamesere. Mere autentisk end en rejse i Vietnam bliver det næppe.

Læs mere
Anbefalet til dig

Top oplevelser

Vietnam

Vil du til Vietnam?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Mark, Natascha, Lars, Nicoline

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.