Thailand
  • Rejsetid

    ca. 11 timer

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    +5/+6 timer

Thailand - en fantastisk Asien-favorit

Fra det øjeblik du træder ud af Bangkoks lufthavn, er du omgivet af den smilende befolkning, som byder dig velkommen i Sydøstasiens ukronede paradis. Tag en tuk-tuk og udforsk de kaotiske flydende markeder, før du begiver dig sydpå til afsides sandstrande og kølige drinks i palmernes behagelige skygge. 

Rejser til Thailand

Gå heller ikke glip af den vilde jungle, vandreture i bjergene og et udsøgt gadekøkken – Thailand samler det bedste af Asien. Thaierne er et gæstfrit folk, hvor de fleste er praktiserende buddhister. Mærk stemningen i et af de røgelsesfyldte templer, hvor du går barfodet rundt blandt orangeklædte munke. Thailand er en familievenlig og sikker destination, som indbyder til ren afslapning og spændende oplevelser. 

Thailands rejsemål fra nord til syd

Thailand er et sandt ferieparadis, der byder på store oplevelser og uendelige solskinstimer. Der venter spændende eventyr for både børn og voksne; hvad enten du er til sjove familieudflugter eller romantisk luksus. Thailands talrige rejsemål gør, at mange gæster vender tilbage gang på gang. Smilenes Land og Østens Perle er et par af de sigende tilnavne, Thailand har fået. Ikke mindst fordi thailænderne er et smilende og venligt folk, der tager imod dig med varme og oprigtig gæstfrihed. Se alle rejsemål i Thailand her

Hvad kan jeg opleve i Thailand?  

Start rejsen i Bangkok og oplev de smukt dekorerede templer, kaotiske markeder og noget af verdens bedste street food. Du bor også i luksustelt i en nationalpark efter et par kulturrige dage i Bangkok. Tag til paradisområdet omkring Krabi og gå lange ture på den gyldne sandstrand eller tag snorkelmasken på og udforsk undervandslivet. Vil du se elefanter? Elephant Hills lægger vægt på at se disse fantastiske dyr i deres naturlige omgivelser – og elefantridning er strengt forbudt. Overnat i et flydende telt på pontoner, hvor stjernehimlen reflekterer i søen. Stig op på cyklen og udforsk den frodige dal i det populære område Chiang Mai, hvor ruten gemmer på enorme bjerge, gyldne templer og pagoder. Efter mørkets frembrud er der natmarked med delikat thaimad. Ethvert Thailand-eventyr bør slutte med nogle dage ved Andamanhavet, hvad enten du vælger Krabi, Koh Lanta eller et helt tredje sted med krystalklart hav og afslapning i en hængekøje mellem palmerne. Se alle vores udflugter i Thailand her

Vejret i Thailand

Hvornår er det bedst at rejse til Thailand? Hvornår er der regntid? Er der forskel på vejret i Nordthailand og Sydthailand? Hvor finder jeg de mest solrige strande? Det er rart at vide noget om vejrforhold, inden du bestiller din rejse. Find alle svarene på vores side om vejret i Thailand.

Skal du til Thailand i 2020?

Har du været i Thailand flere gange, eller er det første gang, du besøger landet? Det gør ingen forskel, om det er et nyt rejsemål eller et kært gensyn, for hos Profil Rejser finder du masser af inspiration. Thailand har meget at byde på for både børnefamilier, par og solorejsende. Det er især kendt for at være særdeles børnevenligt. Der venter spændende oplevelser for alle aldre, og vi holder dig opdateret på de nyeste tendenser.
Tag et kig på vores store udvalg af rejseforslag og tilbud med gode priser. 

Vores løfte til dig

Hos Profil Rejser kan vi langt mere end at ekspedere dig. Vi kan inspirere dig. Vi vil skræddersy dine oplevelser i Thailand, så du får lige præcis den ferie, du har drømt om. Vi guider dig med omhu gennem tilvalg og fravalg. Som en skrædder tager vi mål og syr ruten med hoteller, fly og priser efter dine ønsker.

Send en rejseforespørgsel

Din rejse - vores ansvar

Læs mere
Anbefalet til dig

Top oplevelser

Thailand

Vil du til Thailand?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Lars, Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.