Udflugter

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Thailand

Nedenfor kan du se vores foretrukne udflugter i Thailand.

Kontakt os for yderligere information om udflugterne og lad os hjælpe dig med at skræddersy din drømmerejse til Thailand.
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Bangkok

Street Food tur i Bangkok | Bangkok

Bangkok er enhver madelskers paradis. På denne tur besøger du lokale markeder med frugt og grønt, fisk, kød, og 'søde sager', og samtidig hører du selvfølgelig om og smager på de traditionelle ingredienser, der indgår i thai-retter.

Du bliver hentet på hotellet af en lokal engelsktalende guide, og første stop på 'foodie' turen er Bangrak Market. Udover at være et stort blomster marked er det også her, I spiser morgenmad; Khao Tom og frisk frugt. Herefter går turen med færge over floden til Tha Chang Pier, hvor Bangkoks største amulet marked ligger, og her smages bl.a. på thai kager, slik og læskedrikke. Turen fortsætter til travle Chinatown, hvor du kan smage Dim Sum og andre kinesiske specialiteter og delikatesser. Sidste marked på dagens tur er det farverige Sam Yan marked, som bugner af friske frugt, grøntsager, fisk og kød. Efter en rundtur på markedet spises frokost i den udendørs restaurant ovenpå med et utal af små madboder med traditionelle thai-retter, så her kan du få stillet din 'thai-sult'. Efter en morgen og formiddag fuld af oplevelser, og forhåbentlig mæt af både mad og indtryk, går turen tilbage til dit hotel. 

Bemærk at al transport foregår med taxi, færge, tuk-tuk og Skytrain.

Turkode: EXBHSFDB

Varighed: 5 timer
Afgang: Dagligt med undtagelse af mandag

Voksen fra kr. 637
Barn fra kr. 598

Bangkok bag facaden - autentisk og fascinerende cykeltur | Bangkok

Oplev Bangkok bag facaden på cykel. Og lad det være sagt med det samme, vi tror dine forventninger bliver opfyldt til fulde - og lidt til.

Tag på en 3½ times uforglemmelig cykeltur bag Bangkoks facade. Når du har fået cyklen udleveret og cykelhjelmen spændt, viser guide ruten på et kort og fortæller lidt om, hvad de næste cirka 3½ time byder på. Og lad det være sagt med det samme - du vil se en del af Bangkok, som du aldrig tidligere har oplevet. 
 
Efter en ganske kort tur ad hovedgaden lægger I morgentrafikken bag jer og foran ventede en labyrint af små gader og gyder du aldrig ville have fundet selv. Undervejs bliver det til et besøg i et lille tempel, hvor der også er tid til en snak med nogle af munkene, som går rundt i deres safran farvede dragter. Turen fortsætter over små stenbroer og vandløb gennem smalle gyder, hvor I bliver mødt med smil og halloooo fra de lokale, som er i gang med dagens diskussion og gøremål, og hvor duften af hvidløg og chili hænger som en sky fra de primitive køkkener. Videre langs den mægtige Maenam Chao Praya flod og ad stier langs klongerne, byens store net af kanaler, med båd over floden og gennem et farverigt marked med friske grøntsager, eksotiske frugter, fisk og kødvarer, duftende gadekøkkener, små kaffeboder og et mylder af mennesker som køber ind til dagens måltider. Der gøres flere stop undervejs, bl.a. for at få en kold forfriskning, der er besøg på et lille lokalt tinværksted og turen går forbi Grand Palace og Wat Pho templet og byens rådhus.

Med vinden i ansigtet, solen og varmen, duftene og lydene bliver det hele bare lidt mere intens, og en tur på to hjul bag Bangkoks facade kan varmt anbefales.

Turkode: EXBHBHBB

Varighed: 3½ - 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 924
Barn fra kr. 924

Oplev Bangkok fra floder og kanaler | Bangkok

En af de bedste måder at opleve Bangkok på er med båd.

En sejltur på byens "livsnerve" Chao Phraya floden og i Thongburi kanalerne på den østlige side af floden, åbenbarer et liv i stærk kontrast til den moderne og hektiske midtby. Her får du et glimt af den fredfyldte og simple livsstil, der hersker langs floderne og kanalerne. Undervejs gøres stop ved et af Bangkoks smukkeste templer, Wat Arun.

Turkode: EXBHTKTB

 

Varighed: 2,5 time
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 654
Barn fra kr. 464

Grand Palace - Kongernes palads | Bangkok

Grand Palace var før i tiden hjemstedet for Bangkoks konger. Paladset blev anvendt ved særlige lejligheder såsom begravelser, receptioner og kroninger.

Privat guided tur hvor du får mulighed for at se The Funeral Palace, The Reception Palace, The Throne Hall, The Coronation Hall og The Royal Guest House. Desuden skal du se Wat Phra Keo - det smukke "Smaragd Buddha tempel". OBS: *Grand Palace er lukket for offentligheden i forbindelse med kongelige ceremonier samt statsbesøg.

 

Turkode: EXBHCGPB

Varighed: 3 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30 og 13.30

Voksen fra kr. 636
Barn fra kr. 495

Khao Yai Nationalpark | Bangkok

Tilbring en dag i Khao Yai nationalparken hvor I sammen med en lokal guide vandrer gennem junglen, oplever dyrelivet og de mange specielle planter og nyder en afkølende dukkert under et vandfald.

Kl. 07.00 om morgenen er der afgang mod Khao Yai Nationalpark som ligger cirka to timers kørsel nordøst for Bangkok. Vel fremme ved nationalparken mødes I af den lokale engelsktalende guide, som ledsager jer hele dagen, øser af sin mangeårige erfaring og besvarer spørgsmål. Efter et besøg i nationalparkens hovedkvarter og museum er der stop ved et udsigtspunkt, så I har mulighed for at se junglen lidt fra oven, og samtidig er der gode muligheder for også at se gibbon- og macaque-aber. Herefter følger en vandretur i afslappet tempo ad afmærkede stier gennem den smukke jungle til Haew Narok vandfaldet, hvor der er tid til en afkølende dukkert. Ved middagstid spises frokost på en lokal restaurant. Sidst på dagen transport tilbage til hotellet i Bangkok med ankomst cirka kl. 18.00.

Vi anbefaler at du på denne udflugt medbringer gode vandresko, lange bukser og myggespray.

Turkode: EXBFKYPB

Varighed: 11 timer
Afgang: Dagligt kl. 07.00

Voksen fra kr. 1.587
Barn fra kr. 1.349

Madlavningskursus med en lokal | Bangkok

Dagen byder på unikke madoplevelser i og omkring et privat hjem ved floden i udkanten af Bangkok. Din vært for dagen er thailandsk kvinde, som lærer dig at fremtrylle smagfulde thai-retter baseret på familiens traditionsrige opskrifter.

Start dagen med et besøg på et lokalt marked kendt for sit store udvalg af eksotiske grøntsager og thailandske snacks. Din vært viser dig de forskellige råvarer, og sammen køber I ind til dagens måltid. Med poserne fyldt af friske og duftende ingredienser sejler I ad Tha Chin floden til din værts private hjem, der er ligger ved flodbredden godt 30 minutter fra markedet. Undervejs kan du slappe af og nyde den fascinerende udsigt til de lokale huse og den frodige natur langs floden.

Efter en velkomstdrink deler din vært ud af sin viden om thailandske urter og krydderier og det er tydeligt at mærke hendes passion for mad – både selve madlavningen men også præsentationen af maden med blomster og urter fra hendes egen have. Sammen kreerer I lokale retter såsom ris med kylling eller rød-karry ret med and, ananas, græskar og basilikum – alt sammen baseret på families egne opskrifter gennem generationer.

Nyd herefter det færdige måltid med en kold, lokal øl og udsigt til Tha Chin floden inden turen atter går tilbage til dig hotel i Bangkok.

Turkode: EXBFABAB

Varighed: 7 timer
Afgang: Dagligt kl. 08.30 - 15.30

Voksen fra kr. 2.224
Barn fra kr. 2.224

Tog til Mahachai, marked og flodsejlads | Bangkok

Denne heldagstur bringer dig på en togtur gennem maleriske områder til et lille, uberørt fiskerleje udenfor Bangkok samt Mahachai, det største fiskemarked i Thailand.

Derefter er der thai frokost på en lokal restaurant. Efter frokosten skal du på en sejltur på floden og se, hvordan de lokale fiskerne bor og lever. Ud på eftermiddagen returneres til Mahachai markedet, hvor du atter stiger på toget tilbage Bangkok. Transport mellem hotel og togstation i Bangkok er inkluderet i prisen.

Turkode: EXBFMATA

Varighed: 9 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 1.113
Barn fra kr. 558

Chiang Mai

Chauffør på din egen Tuk Tuk i Nordthailand | Chiang Mai

Øde landområder, lokalbefolkningen, badende elefanter og sejltur på bambus tømmerflåde er blot nogle af de oplevelser som venter på denne unikke udflugt i Nordthailand. De fleste der rejser til Thailand vil på et eller andet tidspunkt køre med en af de karakteristiske trehjulede Tuk Tuk taxier. Men hvorfor ikke blive chauffør for en dag på din egen Tuk Tuk? Ja du læste rigtigt! - og vi tør næsten godt garantere, at denne unikke udflugt vil være højdepunktet på enhver thailandsrejse og en oplevelse du sent vil glemme.

Først skal du på 'køreskole' og blive fortrolig med dette køretøj, som vel nærmest er en blanding mellem en bil og en knallert. Herefter starter en unik tur ad små støvede veje gennem smukke øde landområder, små landsbyer og forbi lokale templer. Undervejs kommer du tæt på lokalbefolkningen, hører om dagligdagen og får et indblik i hvordan livet leves på landet. 

Et af turens store højdepunkter er helt sikkert et besøge på et elefanthjem. Det er IKKE muligt at ride på elefanterne, og der er heller ikke et show, hvor de underholder turister. Stedet bliver drevet som et velgørende projekt hvor elefanter, som tidligere har lavet shows og er blevet brugt til at ride med turister, har fået et mere frit liv. I løbet af besøget hører du om elefanternes fortid, nutid og fremtid og du hjælper med at fodre dem og vaske dem i den nærliggende flod. 

Efter nogle timer som dyrepasser går du ombord på en bambus tømmerflåde, som bringer dig ned ad floden. En skøn og afslappende sejltur hvor du kan læne dig tilbage og nyde de smukke omgivelser.

Når du atter har fast grund under fødderne fortsætter Tuk Tuk turen ad små snoede vej gennem det nordthailandske landskab, hvor fotomotiverne nærmest står i kø. Ikke mindst når du møder de lokale, hvis ansigtsudtryk vil skifte fra undren og overraskelse til store smil, når de ser os turister.

Efter en dag med vind i håret og hvor oplevelserne er kommet helt tæt på parkers din Tuk Tuk, og du bliver kørt tilbage til hotellet. Nu som medlem af ”The Tuk Tuk Club”  

OBS! Alle Tuk Tuk chauffører skal være minimum 18 år og have et gyldigt kørekort til bil. 

Turkode: EXCFNTTA


Varighed: 9 timer
Afgang: Dagligt kl. 08.00

Voksen fra kr. 1.262
Barn fra kr. 1.262

Hmong-stammen og Doi Suthep templet | Chiang Mai

Den hvide Hmong stammelandsby, Khun Chang Kien, ligger for foden af Doi Suthep og kan kun nås med et pick-up køretøj.
Du får mulighed for at opleve Hmong'erne, med deres farverige klæder, og købe deres antikviteter, smykker, stof mv. Landsbybeboerne oprindelige erhverv var dyrkning af opiumsvalmuer, men i dag lever de af at dyrke grøntsager og frugt. Efter besøget i landsbyen kører I til Wat Phra That Doi Suthep-templet, der ligger 1056 meter over havoverfladen. Der er 290 trin op ad Naga-trappen til templet men fortvivl ikke, gangbesværede kan tage en kabelbil til toppen. På klare dage er udsigten helt fantastisk fra templet, og du har udsyn til Chiang Mai by.

Turkode: EXCHWD1B

Varighed: 4,5 time
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 542
Barn fra kr. 542

Cykling, rafting, rismarker og tedyrkning | Chiang Mai

Kom på eventyr i Nordthailand. Cykel i det frodige grønne landskab, besøg en te-plantage, kom på river rafting ned ad Mae Taeng floden og gå gennem rismarkerne.

Fra Lisu Lodge starter dagen ud med en flot cykeltur gennem det grønne landskab (ca. 13 km). Undervejs kan du nyde synet af rismarker og frodig natur foruden et besøg på en te-plantage med speciaie i håndlavet Assam-te af høj kvalitet. Guiden tager dig med gennem hele processen fra teen plantes til den er drikkeklar, og til sidst nyder du en skøn frisklavet kop te.

Efter en dejlig frokost ved flodbredden er det tid til en 45-minutters raftingtur ned ad Mae Taeng floden - en sjov og måske en smule våd tur, der ender ved en traditionel nordthailandsk landsby.

Tilbage på Lisu Lodge er der tid til at udforske rismarkerne. Kom med på en guidet tur gennem markerne og hør hvordan de lokale dyrker ris i det nordlige Thailand. Besøg også Himmappan planteskolen og lær om den nordthailandske flora og om, hvordan Lisu Lodge udnytter økosystemet i samarbejde med det lokale samfund for at opretholde den smukke natur.

Turkode: EXCFLSAB

Varighed: 10 timer
Afgang: Dagligt kl. 07.45-18.00

Voksen fra kr. 1.457
Barn fra kr. 1.457

En eventyrlig vandretur | Chiang Mai

Oplev det bedste af Nordthailands smukke natur i Mae Wang National Park. Her skal I vandre gennem uberørt jungle og forbi rismarker, bade i små vandfald og besøge en Karen bjerstammelandsby – en perfekt udflugt for hele familien.

Nord for Doi Inthanon, Thailands højeste bjerg, og sydvest for Chiang Mai ligger Mae Wang distriktet - et uberørt område med forunderlig natur. Især når rismarkerne blomstrer, og floderne er på deres højeste byder parken på fantastiske syn og udsigter. Og hvilken bedre måde at opleve dette på end til fods i ét med naturen.

Med rygsækken fyldt med en skøn thailandsk frokost og eksotiske frugter fra det lokale marked, venter en guidet vandretur i Mae Wang National Park. Sammen med en kyndig lokal engelsktalende guide vandrer I gennem løvfældende skov, små landsbyer, langs Mae Wang floden og forbi smukke vandfald. I en af de lidt større vandfald er der mulighed for en forfriskende dukkert i forbindelse med, at I nyder frokosten. Mød også den venlige Karen stamme - et folk der lever i bjergene - og få et indblik i deres kultur og traditioner.

Vandreturen slutter i en thailandsk landsby nær Mae Wang floden, og hvis det ønskes kan I tage på en stille og rolig raftingtur på bambustømmerflåde ned ad floden.

Den samlede vandretid er cirka 4 timer og gode vandresko anbefales.  

Vi anbefaler at børn skal være mindst 8-10 år.

 
Turkode: EXCFMWHB

Varighed: 11 timer
Afgang: Dagligt kl. 08.00 - 19.00

Voksen fra kr. 1.330
Barn fra kr. 1.330

En spændende dag i elefantlejr | Chiang Mai

Tilbring en spændende dag i elefantlejren i Mae Win, hvor du kan møde de grå giganter og nyde at bade dem.
Ved ankomst får du en hurtig introduktion til Tong Bai Elephant fonden og en grundlæggende viden om den asiatiske elefant, som er en truet dyreart. Efter formiddagen aktiviteter er der frokost med thaispecialiteter. Om eftermiddagen følger du med elefanterne ned til floden, hvor du kan bade sammen med dem og nyde samværet med de imponerende dyr.

Turkode: EXCFTBFA

 

Varighed: 8-9 timer
Afgang: Onsdag og lørdag kl. 8.30

Voksen fra kr. 1.479
Barn fra kr. 1.479

Sri Lanna Nationalpark med kajak og cykel | Chiang Mai

En spændende og aktiv dag, hvor du sejler i kajak og cykler i den spektakulære Sri Lanna nationalpark.

Først cykler du 15 km ad landeveje igennem frodige bambus- og bregnelunde, frugtplantager og smukke rismarker. Herefter padler du i kajak på Mae Ngud reservoiret. Undervejs indtages en lækker Lanna-frokost i et eksotiske, flydende bambushus på floden. Eftermiddagen kan bruges på at udforske søen i kajak, svømme eller finde en isoleret plet og nyde solen stråler.

Frokosten er inkluderet i prisen.

Turkode: CNXCCAT6

Varighed: 9,5 time
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 1.138
Barn fra kr. 1.138

Hua Hin

Cykeltur langs strande ved grænsen til Myanmar | Hua Hin

En heldags cykeltur ad små veje og cykelstier fra grænsen til Myanmar langs dejlige, uberørte strande og gennem smukke landskaber til Hua Hin. En tur på i alt 42 km - let til moderat grad. 

Vi kører i bil sydpå til Myanmars grænse (en tur på ca. 1½ time), hvor vi besøger et spændende lokalt markedi byen Sansingkhan. Herefter springer vi på cyklerne og turen går primært nedad bakke med stop ved et lille akvarium (Waghor Aquarium) og videre i roligt tempo langs kysten til Thai Air Force Base. Der er naturligvis tid til at gøre stop ved de mange steder på ruten, som byder på spektakulære udsigter. Vi nyder frokosten på stranden ved Lime Bay, før cykelturen går videre langs tre dejlige strande til foden af et bjerg, hvor der er mulighed for at fodre bladaber. Har du lyst og energi kan du bestige bjerget og nyde den fantastiske udsigt over de omkringliggende strande fra toppen. Herefter fortsættes i roligt tempo langs Prachuap Bay til Little Bay, hvor vi skal se et gammelt,smukt tempel af teaktræ. Sidst på dagen returneres til Hua Hin. Hele cykelturen er på 42 km og foregår primært på lige strækninger og nedad bakke på små veje og cykelstier. Turen starter og slutter i Hua Hin.

Niveau: Let til moderat, så egnet til almindelige cyklister og familier med større børn. Cykel distance: 42 km.

Turkode: EXHFBURA

Varighed: 8 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 1.001
Barn fra kr. 1.001

Snorkel-udflugt til Koh Talu | Hua Hin

To timers kørsel syd for Hua Hin ligger den lille ø Talu med hvide sandstrande og smukke koralrev, der vrimler med farvestrålende fisk.
Nyd en dag væk fra folkemængderne med svømning, snorkling, afslapning på stranden eller trekking rundt om øen. Frokost serveres på en lokal restaurant på øen.

Bemærk: Frokost er inkluderet i prisen.

Turkode: EXHFTALA

Varighed: 9 timer
Afgang: Torsdage kl. 7.00

Voksen fra kr. 879
Barn fra kr. 879

Khanom

Oplev de sjældne lyserøde delfiner | Khanom

Halvdags sejltur med mulighed for at opleve de sjældne lyserøde delfiner, mangroveskov og øen Koh Nui Nork.

Lyserøde delfiner - det lyder næsten uvirkeligt, ikke? På denne halvdagsudflugt oplever du med stor sandsynlighed de sjældne, lyserøde delfiner, som lever i havet ud for Khanom - et af de få steder i verden hvor denne sjældne delfinart holder til permanent. Du sejler i en longtail-båd eller en fiskerbåd, og den lokale ekspert har stort kendskab til delfinerne og ved hvor de holder til, så der er stor sansynlighed for, at du får de sjældne og elegante dyr at se. Sejlturen går også til et mangrove område og der gøres stop på øen Koh Nui Nork, hvor du hører historien om den buddhistiske munk Luang Pu Thuat, der forliste her med sit skib under en storm.

Varighed: 3 timer
Afgang: Kl. 08.00

Voksen fra kr. 465
Barn fra kr. 273

Khanom byrundtur og sjældne lyserøde delfiner | Khanom

Afvekslende heldagstur med sejltur, måske lyserøde delfiner, små lokale øer og tilbage på land igen en fiskespa, stalakitter og stalagmitter i Khao Wang Thong grotten og svømmetur ved Samed Chung vandfaldet.

På den første del af dagens tur er der store chancer for at se de sjældne, lyserøde delfiner, som lever i havet ud for Khanom - et af de få steder i verden hvor denne sjældne delfinart holder til permanent. Du sejler i en longtail-båd eller en fiskerbåd, og den lokale ekspert har stort kendskab til delfinerne og ved hvor de holder til, så der er stor sansynlighed for, at du får de sjældne og elegante dyr at se. Sejlturen går også til et mangrove område, mellem de mange små øer og der gøres stop på øen Koh Nui Nork, hvor du hører historien om den buddhistiske munk Luang Pu Thuat, der forliste her med sit skib under en storm.

Så er det tid at gå på land igen.Efter en dejlig og traditionel thai-frokost på en lokal restaurant besøges et fiskespa - en sjov og anderledes oplevelse. Turen fortsætter til Khao Wang Thong grotten med stalaktitter og stalakmitter i forunderlige former. Inden turen går tilbage til hotellet, er der tid til et stop ved Samed Chun vandfaldet, hvor du kan tage en afkølende dukkert. 

Varighed:
Afgang:

Voksen fra kr. 739
Barn fra kr. 546

Trekking i Khao Luang National Park | Khanom

Heldags trekkingtur i Khoa Luang National Park med erfaren lokal guide.

Kom med på en heldags trekkingtur i den smukke Khao Luang Nationalpark og oplev bl.a. Sydthailands højeste og meget smukke vandfald, Krung Chiang samt parkens varierede flora og fauna. Selve trekkingturen er på 4 km og ledes af en erfaren lokal guide. Frokost er inkluderet og spises ved vandfaldet. Du hentes på hotellet ved 8-tiden og er tilbage ved 17-tiden.

Varighed: 9 timer
Afgang: Kl. 08.00

Voksen fra kr. 765
Barn fra kr. 546

Khao Lak

Snorkeludflugt til Surin Islands | Khao Lak

Er du vild med at snorkle? Så tag med på denne heldagsudflugt til de idylliske Surin-øer med indbydende hvide strande og et af Thailands så absolut bedste steder at snorkle.

Omkring 100 kilometer vest for Khao Lak ligger Surin-øerne midt i Mu Koh Surin Marine National Park. Efter cirka 1½ times sejlads nås nationalparken, hvor de fem paradisøer titter frem med deres frodige grønne midte og hvide sandstrande omgivet af det lune turkisblå hav.

Sejl mellem øerne og udforsk med en snorkel hvad der gemmer sig under havets overflade. For havet mellem øerne byder på en stor artsrigdom af farverige revfisk i alle størrelser, og måske du endda er heldig at møde en af de grønne havskildpadder.

Hvis du trænger til en pause fra snorklen, kan du slappe af på en af de indbydende strande, hvor du også skal nyde en thailandsk frokost.

Inden båden returnerer til Khao Lak besøges en lille fiskerlandsby beboet af ”Moken-folket”, som er havsigøjnere med en imponerende viden om undervandslivet i området.

Transport fra/til dit hotel i Khao Lak, snorkeludstyr samt frokost og vand/sodavand er inkluderet i prisen.

Turkode: EXKFSNKA

Varighed: 10 timer
Afgang: Dagligt kl. 07.00-17.00 (01. november - 15. maj)

Voksen fra kr. 985
Barn fra kr. 985

Kærligt møde med elefanter | Khao Lak

Mød en lokal familie i Khao Sok Nationalparken, der dedikeret tager sig af en elefant, der tidligere har transporteret turister, og få et indblik i deres dagligdag. En udflugt for dig, der ønsker en unik elefantoplevelse i private rammer. Nyd derefter en traditionel sydthailanske frokost med en thai-familie og kom på rundtur i tropiske frugthaver.

Den dedikerede familie har udelukkende fokus på elefantens velbefindende, og derfor accepteres kun 12 gæster pr. dag. Det giver dig mulighed for at interagere med elefanten og få et godt indblik i de thailandske elefanters historie. Du møder træneren og hans familie, der tager sig af elefanten, og får mulighed for at deltage i deres daglige omgang og rutiner med 'den grå kæmpe' som f.eks. at tilberede mad, fodre og bade den. Sidst på programmet er plantning af nye sukkerør, som elefanten og 'dens familie' kan nyde godt af i fremtiden.

Så forlades 'elefantfamilien'. Efter et fotostop ved en pittoresk hængebro over Saeng-floden med udsigt over thailandske træhuse omgivet af frugthaver midt i junglen er dagens næste oplevelse et lille lokalsamfund, hvor beboerne arbejder på at bevare regnskoven og den frodige natur. Her skal du nyde en traditionel sydthailandsk frokost med en thai-familie efterfulgt af en guidet tur i frugthaverne. Sidst på eftermiddagen returneres til dit hotel i Khao Lak.

 Transport fra/til dit hotel i Khao Lak er inkluderet i prisen.

Turkode: EXKFEELBKH

Varighed: 7-8 timer
Afgang: Dagligt kl. 08.00 - 15.30

Voksen fra kr. 1.422
Barn fra kr. 1.422

Naturskøn oplevelse og sejltur i Khao Sok Nationalpark | Khao Lak

Khao Sok nationalpark er med sine 4.400 km2 den største i Sydthailand.

Den smukke Cheow Lan sø udgør en del af nationalparken og området byder på fantastiske udsigtsposter, bjerge, kalkstensklipper, jungle og masser af dyreliv. Efter en fascinerende 70-minutters sejltur i long-tail båd, ankommer du til rangerstationen. Herfra starter et trek gennem junglen, som bringer dig til Namtaloo-hulen, som udforskes med pandelamper. En smal 600 meter lang sti følger floden og leder besøgende gennem hulen, og undervejs ses søjler, drypsten og kalkstensformationer. Efter en frokost på rangerstationen er der afsat tid til en svømmetur. Med long-tail båd sejles tilbage til dæmningen, og herefter køres tilbage til Khao Lak med et kort ophold i Takuapa undervejs. En naturskøn oplevelse, som sætter sig fast på nethinden.

Bemærk: Frokost er inkluderet i prisen. Entré til nationalparken er ikke inkluderet i prisen og betales lokalt (ca. 400 THB voksen / 200 THB barn under 12 år).

Turkode: EXKFCLLA

Varighed: 11 timer
Afgang: Mandage, onsdage og fredage kl. 7.00

Voksen fra kr. 1.162
Barn fra kr. 814

Koh Chang

Det ukendte Koh Chang | Koh Chang

Første stop er Koh Changs "åndehus", som er et af øens helligste steder. Fortsæt langs Koh Changs smukke og sjældent besøgte østkyst med tid ved vandfaldet, Klong Nonsi. Fortsæt dagen med en sejltur i longtail-båd eller kano. 

Første stop er Koh Changs "åndehus", som er et af øens helligste steder. Fortsæt langs Koh Changs smukke og sjældent besøgte østkyst med tid ved vandfaldet, Klong Nonsi. En kort vandretur fører jer op til vandfaldet, hvor der er afsat tid til afslapning. Herefter er det tid til en sejltur i mangroveskoven - enten i longtailbåd eller på egen hånd i kano. Tilbage på fastlandet kan du efterfølgende nyde den smukke udsigt over øen fra et udsigtspunkt. Frokosten indtages på en af Koh Changs bedste fiskerestauranter og efter en kortere gåtur i den tropiske skov, Salak Phet er det tid til at vende tilbage til hotellet efter en dejlig dag.

Bemærk: Frokost er inkluderet i prisen. Turen gennemføres ved minimum 4 personer.

Turkode: TRDMKUKC

Varighed: 7,5 time
Afgang: Mandage og torsdage kl. 8.30

Voksen fra kr. 454
Barn fra kr. 454

Snorkeludflugt med speedbåd | Koh Chang

Med kursen mod sydvest sejler I til Koh Chang Marine National Park, der byder på nogle af områdets bedste dykkersteder.
Besøg de hvide strande og udforsk det smukke Ko Rang øhav, som er det primære ynglested for den truede hawksbill havskildpadde. Efter et ophold sejler I videre til Ko Mak, som er den mindste af de 3 hovedøer i nationalparken. Her indtager I en god frokost på en lokal restaurant. Om eftermiddagen er det igen tid til at udforske livet under havets overflade ved revene omkring Koh Mak og Koh Kham, inden turen går tilbage til Koh Chang.

Turen gennemføres kun i perioden 01. november til 30. april grundet vejret og ved minimum 4 personer. Frokost er inkluderet.

Turkode: TRDMKKTK

Varighed: 8 timer
Afgang: Mandage, torsdage og lørdage kl. 08.30 (november til april)

Voksen fra kr. 893
Barn fra kr. 893

Koh Klang

Oplevelser på Koh Klang | Koh Klang

Få et spændende indblik i øens kultur og beboernes leveveje. Afprøv eventuelt dine evner som batik-kunstner og besøg et træskærer-værksted.

Denne tur på Koh Klang byder på et godt indblik i lokalbefolkningens dagligdag og levevis helt upåvirket af turismen. Se rismarker og vandbøfler, besøg øens dygtige træskærer og afprøv eventuelt dine evner med batikmaling. Udflugten afsluttes med en frokost på en flydende restaurant med udsigt til mangroven.

 

Varighed: 3 timer
Afgang: Daglig kl. 10.

Voksen fra kr. 275
Barn fra kr. 275

Mangroven omkring Koh Klang | Koh Klang

Ad smalle kanaler sejles gennem den tætte frodige mangrove, som udgør et vigtigt øko-system i Krabi-området. Turen bringer dig helt tæt på mangroveskovens varierede dyre- og fugleliv og fascinerende øko-system. 

Øen Koh Klang er for en stor del omkranset af uberørt mangrove, der gennemskæres af et utal af større og mindre kanaler. De frodige mangroveskove udgør et vigtigt øko-system, og forbinder samtidig området ved Krabi by med det åbne Andaman-hav.

Denne udflugt bringer dig ad smalle kanaler dybt ind i mangrovens forunderlige verden. Undervejs oplever du nogle af de mange dyr, fugle og krybdyr, der hører hjemme i området - f.eks. krabber, makak-aber, øgler, skarve, havørne mv. Du ser også de traditionelle fiskerhuse på pæle og oplever øboernes dagligliv langs kanalerne.

Varighed: 3 timer
Afgang: Daglig kl. 10.00

Voksen fra kr. 165
Barn fra kr. 165

Koh Lanta

Heldags snorkeltur til Koh Rok øerne | Koh Lanta

En heldagstur til Koh Rok øerne med masser af tid til snorkling mellem farverige fisk og badning fra en dejlig sandstrand.

Denne heldagsudflugt går til Koh Rok øerne i Koh Lanta Marine National Park 50 km syd for Koh Lanta. Normalt er sigtbarheden under vandet rigtig fin (normalt minimum 14-20 meter), og i løbet af dagen er der snorkling tre forskelige steder med rev og farverige fisk. 

Efter en times sejltur med speedbåd er du fremme ved Koh Rok Yai og Koh Rok Noi. Efter en god lang snorkeltur mellem farverige klovnefisk og papegøjefisk mv. fortsættes til næste snorkelområde, hvor der også er afsat god tid til snorkling. Frokosten inklusive frugt og drikkevarer spises på en af øerne, og efterfølgende er der tid til at slappe af på den hvide strand og bade i det lune, klare vand. Først på eftermiddagen er det tid til dagens sidste snorkeltur før speedbåden atter sætter kursen tilbage mod Koh Lanta, og du er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen.

Frokost, frugt og drikkevarer er inkluderet.

Varighed: 8 timer
Afgang: Daglig kl. 08.00 i perioden 01. november - 30. april.

Voksen fra kr. 768
Barn fra kr. 484

Sejltur i mangroven og besøg i Lanta Old Town | Koh Lanta

En dejlig halvdagsudflugt med sejltur i mangroveskoven efterfulgt af et besøg i charmerende Lanta Old Town med hyggelige små forretninger og restauranter på pæle over havet. 

Efter afhentning på dit strandhotel går turen til Tun Yee Ping Eco Village, hvorfra sejlturen i mangroveskoven starter. På ved ud til longtail-båden ses masser af blå krabber mellem mangrovens rødder. Sejlturen med longtail-båd varer cirka en time, og du kan se mange af de dyr, der lever i mangroveskoven, ligesom du kan spotte forskellige arter af havfugle. Der sejles i de lidt mere åbne havområder men også gennem de helt smalle kanaler, som flere steder blot er et par meter bredde. Synet af de krabbeædende makak-aber, i området bliver med garanti et af turens højdepunkter.

Efter en time på vandet spises frokost på en lokal restaurant i Tun Yee Ping Fisherman Village. Herefter kørs til Koh Lanta Old Town. Byen er, som navnet antyder, en af øens ældste og indtil for 50 år siden også handels centrum indtil man byggede havnen i Saladan på nordkysten af øen. Oprindeligt var hovedparten af indbyggerne her handelsmænd fra Kina og Mellemøsten, og mange af de gamle kinesiske købmandshuse eksisterer stadig og er nu istandsatte butikker, restauranter og små overnatningssteder. Selvom den lille by mere eller mindre kun består af en hovedgade, er det hyggeligt at gå en tur her og få en drink på en af restauranterne på pæle over havet.

Frokost inkluderet. 

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt afgang kl. 08.30

Voksen fra kr. 576
Barn fra kr. 426

I kajak til Talabengs fantastiske huler | Koh Lanta

Oplev øen Talabeng, som er kendt for sine fantastiske huler og klippeformationer. I et roligt tempo udforskes området i kajak, og du besøger bl.a. den smukke ø, Bu Bu.
Som dagens højdepunkt udforskes Talabeng grotten. Picnic-frokost serveres på Talabeng Island, og der er også tid til flere svømmeture i løbet af dagen.

Frokost er inkluderet.

Turkode: LANKSKAY

Varighed: 6-7 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 403
Barn fra kr. 215

Koh Samui

Kajaktur i Angthong National Park | Koh Samui

Ombord på båden giver guiden en kort introduktion til Angthong National Park, mens der serveres en let morgenmad.
Herefter er det tid at afprøve dine evner i en havkajak og udforske kysten langs Mae Koh. Fra stranden skal du på en let men spektakulær vandretur i tæt regnskov ad snævre kløfter, som bringer dig frem til den grønne lagune. Derefter går du igen ombord på en båd, og så er det tid at nyde parkens smukke nordlige område alt imens du kan tage for dig i den overdådig frokost buffet. Ved ankomsten til Koh Wao får du 2 valgmuligheder: 1) Tag med på en guidet tur til øens grotter og de bizarre stenformationer 2) Bliv på stranden og nyd eftermiddagen med snorkling, solbadning og afslapning.

Frokost er inkluderet.

Turkode: EXUFKAYA

 

Varighed: 9,5 time
Afgang: Mandage, tirsdage, torsdage og lørdage kl. 7.30

Voksen fra kr. 625
Barn fra kr. 438

Med sejlskib rundt om Samui | Koh Samui

Tilbring en dag ombord på sejlskibet 'Baidee' og slap af på dejlige strande, snorkel ved øen Koh Tan, oplev Samuis varierede kystlinje og nyd en smuk solnedgang.

Ombord på det to-mastede sejlskib 'Baidee' oplever du Koh Samuis smukke og varierede kystlinje fra søsiden - lige fra de travle turistområder i nord- og øst til syd- og vestkysternes grønne og pittoreske landskaber afbrudt af hvide indbydende strande.

Dagens først stop er på den naturskønne lille ø Koh Madsum, hvor du kan slappe af på stranden og bade. Tilbage på sejlskibet er det tid til at spise en dejlig thai-buffet frokost, mens du nyder brisen og de smukke omgivelser. Næste stop er ved øen Koh Tan, hvor der er tid til at snorkle, og da vanddybden varierer vil også knap så erfarne snorklere føle sig trygge her. Har du mere lyst til at slappe af og nyde solen på skibets dæk, er du naturligvis meget velkommen til det.

Sidst på eftermiddagen fortsætter sejlturen til 'De 5 øer' som er beliggende sydvest for Samui. Disse pittoreske klippeøer er dækket træer og buske der synes at vokse ud af ingenting, og øerne er hjemsted for tusindvis af mursejlere, der bygger reder her. Herefter er det tid at sætte kursen tilbage mod Koh Samuis nordlige kyst mens du nyder den smukke solnedgang og en 'sundowner'. 

Frokost og 'sundowner' er inkluderet.

Turkode: EXUFASMA

 

Varighed: 9 timer
Afgang: Mandage og torsdage kl. 09.30

Voksen fra kr. 1.095
Barn fra kr. 1.095

Krabi

Udflugt i Phang Nga bugten inkl. James Bond Island | Krabi

En varieret heldagsudflugt med sejltur mellem Phang Nga bugtens fantastiske scenerier af klipper og øer, der rejse sig lodret af havet. Frokost på restaurant på pæle over havet og afslutningsvis sejltur i kano ledsaget af en guide.

Du bliver hentet på hotellet om morgenen. Kl. 09.00 starter formiddagens sejltur med longtail-båd gennem Phang Nga provinsens imponerende skærgår af smukke kalkstenklipper og øer. der rejser sig lodret af havet. Målet er øen Koh Tapoo, også kendt som James Bond Island, idet filmen Manden med den gyldne pistol delvist blev indspillet her.

Frokosten spises på en lokal restaurant og bagefter er der også tid til at gå en tur gennem den lille fiskerlandsby, der er bygget på pæle over havet. Dagen afsluttes med en sejltur i kano i det smukke landskab omkring øen Khao Tapu, hvor I ledesages af en guide. 

Frokost er inkluderet.

Turkode: KBVKSJBD

Varighed: 7 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 546
Barn fra kr. 546

En dag ved Phi Phi øerne | Krabi

Tag med på denne heldagsudflugt til Phi Phi øerne. Snorkel i det lune, klare vand, hæng ud på soldækket og oplev Phi Phis højdepunkter. Dagen afsluttes med en kold drink når solen går ned i horisonten.

Med vind i håret og duften af frisk havluft er du ombord en traditionel sejlbåd på heldagstur til Phi Phi øerne. Kursen er sat mod Maya bugten, hvor den kendte film ”The Beach” blev optaget. Undervejs er der mulighed for at hoppe i det lokkende og lune turkisblå hav med en snorkel i munden. Svøm på opdagelse i livet under havoverfladen fyldt med farverige fisk. Midt på dagen serveres en thailandsk frokostbuffet ombord tilberedt af skibets personale.

Der sejles videre til Phi Phis højdepunkter og undervejs er der fortsat mulighed for svømme- og snorkelture og naturligvis afslapning på de små øers flotte, hvide sandstrande. Udforsk Viking-grotten på den ubeboede ø Phi Phi Lee, oplev Bamboo Island og se den imponerende limstensklippe Hin Klang.

På vejen tilbage mod Krabi serveres kolde drinks og snacks ombord. Slap af på dækket og iagttag solen som langsomt forsvinder i horisonten - den perfekte afslutning på dagen.

Frokost, drikkevarer og snorkeludstyr er inkluderet.

Turkode: EXKFPPHA  

Varighed: 10-11 timer
Afgang: Mandag og onsdag kl. 08.00 i perioden 01. november - 14. april. Gennemføres ikke resten af året.

Voksen fra kr. 985
Barn fra kr. 985

Oplev fire øer med speedbåd | Krabi

En kort sejltur i speedbåd bringer dig til Pra Nang Beach på Railey. Her vil der være tid til ca. 1 times afslapning på stranden.
Afhængig af tidevandet fortsættes med speedbåd til enten Koh Kai, Koh Poda, Koh Tub, Koh Yawasam eller Tale Waek - sidstnævnte kan kun nås ved lavvande. På øerne Koh Poda og Koh Kai (Chicken Island) tilbringer i ca. 1 time på stranden, hvor du kan snorkle og nyde det farverige liv under havoverfladen. Efter en picnicfrokost på stranden returneres til Ao Nang stranden omkring klokken 14.00. Herfra køres du tilbage til dit hotel. Turen tilpasses tidevandet og alle tidspunkter er vejledende. Du informeres om programmet på selve dagen.

Frokost er inkluderet.

Turkode: EXKHISLA

Varighed: 5-6 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 403
Barn fra kr. 403

Hong Island med speedbåd | Krabi

Har du lyst til at opleve en dag i paradis? Besøg øen Koh Hong i Phang Nga Bay National Marine Park - en af Thailands smukkeste.

Øen byder på et unikt naturområde med kalkstens-øer, hvide strande og klare turkisgrønne laguner. Øen er kendt for sine fine snorkelmuligheder og smukke sandstrande og desuden får du mulighed for at opleve aber, fugle og varaner i deres naturlige omgivelser. Desuden byder turen også på stop på andre smukke øer i området, bl.a. Koh Pakbia og Koh Lading.

Frokost er inkluderet, og der serveres frisk frugt og vand.

Turkode: KBVKSFHSJT

Varighed: 5-6 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 485
Barn fra kr. 485

Phuket

Cykeltur på Yao Island | Phuket

Øen Koh Yao Noi ligger i Phang Nga bugten, og selvom øen kun ligger 1 times sejlads fra Phuket, føles det som om du er over 1000 kilometer væk.
Der er ingen barer eller store hoteller, kun en håndfuld bungalower ved Andaman havet. Den traditionelle livstil på Koh Yao Noi er bevaret. Vejene slanger sig gennem rismarker og fiskelandsbyer og fører ud til isolerede strande. Den bedste måde at opleve denne uspolerede ø på, er på cykel. Du hentes på dit hotel og køres til den nordlige del af øen. Efter en kort instruktion om ruter og sikkerhed cykler du 6 kilometer til den nordøstlige del af Phuket. Her tager du cyklen med ombord på den lokale færge til Yao Noi. Cykelturen på Yao Noi starter på den nordvestlige del af øen, hvor fiskerlandsbyer og isolerede strande passeres. Der er flere fotostop undervejs, og guiden giver løbende informationer om de lokales liv. Efter en frokost på en lokal restaurant, er det tid til at slappe af på stranden. Herefter cykles tilbage til molen, hvor du når færgen tilbage til Phuket og køres til dit hotel.

Frokost er inkluderet.

Turkode: EXHFKYBA

 

Varighed: 9 timer
Afgang: Tirsdage og fredage kl. 8.00

Voksen fra kr. 862
Barn fra kr. 862

Phi Phi Island med speedbåd | Phuket

Du bliver hentet på dit hotel og kørt til Boat Lagoon Marina hvor båden til Phi Phi øerne afgår kl. 09.00. På sejlturen serveres kaffe, te og sodavand.
Første stop på turen er øen Phi Phi Ley og den fantastiske Maya-bugt, hvor scener af filmen "The Beach" blev optaget. Oplev Phi Leh Cove og Lho Sa Mah bugten, hvor du kan vandre ind på øen, svømme eller snorkle. Fortsæt til "Vikingegrotten" hvor svalereder indsamles til brug i den berømte "fugleredesuppe". Besøg Ton Sai Bay, fortsæt til Khai Nai Island og nyd en lækker frokost på en strandrestaurant. Efterfølgende er der tid til at solbade og svømme. Klokken 16.00 sejles tilbage til Phuket i speedbåd, og herfra køres du til dit hotel.

Frokost er inkluderet.

Turkode: EXHFPPSA

Varighed: 9 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 849
Barn fra kr. 594

Lav mad med en lokal på øen Koh Yao Noi | Phuket

Vil du imponere familien eller vennerne med traditionel thai kogekunst? Giv dine sanser en stor oplevelse og tag med til den idylliske ø Koh Yao Noi og et unikt, thai madlavningskursus. Her lærer du af de bedste – nemlig af de lokale. 

Koh Yao Noi er en ø beliggende øst for Phuket midt i Phang Nga bugten, med unikke udsigter til de karakteristiske limestensklipper. På denne tur oplever du et par af de karismatiske lokale øboere arbejde med de mange lokale frugter og grøntsager og lærer et par af de hemmelige tricks. På madlavningskurset, som varer cirka 2½ time, skal du kreere flere klassiske thairetter som karry og wok foruden krydrede salater. Efter lærerige timer i køkkenet kan nyde dine smagfulde retter på ægte thailandsk vis.

Madlavningskurset finder sted i et traditonelt hus tæt på det lokale marked, hvorfra råvarerne også er indkøbt. Har du brug for en pause undervejs, er der rig mulighed for at slappe af i den store have med udsigt til rismarker og havet i baggrunden.

Efter kurset er der tid til at nyde et par velfortjente timer på stranden, tage en forfriskende dukkert i havet og nyde den fantastiske udsigt med en kold drink i hånden.

Bemærk: Transport fra/til hotellet på Phuket, speedbåd til øen Koh Yao Noi samt frokost er inkluderet i prisen.

Turkode: EXHFCYNB

Varighed: 9 timer
Afgang: Dagligt kl. 08.00 - 17.00

Voksen fra kr. 1.642