Udflugter

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Thailand

Nedenfor kan du se vores foretrukne udflugter i Thailand.

Kontakt os for yderligere information om udflugterne og lad os hjælpe dig med at skræddersy din drømmerejse til Thailand.
Læs mere

Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Bangkok

Street Food tur i Bangkok | Bangkok

Bangkok er enhver madelskers paradis. På denne tur besøger du lokale markeder med frugt og grønt, fisk, kød, og 'søde sager', og samtidig hører du selvfølgelig om og smager på de traditionelle ingredienser, der indgår i thai-retter.

Du bliver hentet på hotellet af en lokal engelsktalende guide, og første stop på 'foodie' turen er Bangrak Market. Udover at være et stort blomster marked er det også her, I spiser morgenmad; Khao Tom og frisk frugt. Herefter går turen med færge over floden til Tha Chang Pier, hvor Bangkoks største amulet marked ligger, og her smages bl.a. på thai kager, slik og læskedrikke. Turen fortsætter til travle Chinatown, hvor du kan smage Dim Sum og andre kinesiske specialiteter og delikatesser. Sidste marked på dagens tur er det farverige Sam Yan marked, som bugner af friske frugt, grøntsager, fisk og kød. Efter en rundtur på markedet spises frokost i den udendørs restaurant ovenpå med et utal af små madboder med traditionelle thai-retter, så her kan du få stillet din 'thai-sult'. Efter en morgen og formiddag fuld af oplevelser, og forhåbentlig mæt af både mad og indtryk, går turen tilbage til dit hotel. 

Bemærk at al transport foregår med taxi, færge, tuk-tuk og Skytrain.

Turkode: BKKDBSFD

Varighed: 5 timer
Afgang: Dagligt med undtagelse af mandag

Voksen fra kr. 477
Barn fra kr. 239

Bangkok bag facaden - autentisk og fascinerende cykeltur | Bangkok

Oplev Bangkok bag facaden på cykel. Og lad det være sagt med det samme, vi tror dine forventninger bliver opfyldt til fulde - og lidt til.

Tag på en 3½ times uforglemmelig cykeltur bag Bangkoks facade. Når du har fået cyklen udleveret og cykelhjelmen spændt, viser guide ruten på et kort og fortæller lidt om, hvad de næste cirka 3½ time byder på. Og lad det være sagt med det samme - du vil se en del af Bangkok, som du aldrig tidligere har oplevet. 
 
Efter en ganske kort tur ad hovedgaden lægger I morgentrafikken bag jer og foran ventede en labyrint af små gader og gyder du aldrig ville have fundet selv. Undervejs bliver det til et besøg i et lille tempel, hvor der også er tid til en snak med nogle af munkene, som går rundt i deres safran farvede dragter. Turen fortsætter over små stenbroer og vandløb gennem smalle gyder, hvor I bliver mødt med smil og halloooo fra de lokale, som er i gang med dagens diskussion og gøremål, og hvor duften af hvidløg og chili hænger som en sky fra de primitive køkkener. Videre langs den mægtige Maenam Chao Praya flod og ad stier langs klongerne, byens store net af kanaler, med båd over floden og gennem et farverigt marked med friske grøntsager, eksotiske frugter, fisk og kødvarer, duftende gadekøkkener, små kaffeboder og et mylder af mennesker som køber ind til dagens måltider. Der gøres flere stop undervejs, bl.a. for at få en kold forfriskning, der er besøg på et lille lokalt tinværksted og turen går forbi Grand Palace og Wat Pho templet og byens rådhus.

Med vinden i ansigtet, solen og varmen, duftene og lydene bliver det hele bare lidt mere intens, og en tur på to hjul bag Bangkoks facade kan varmt anbefales.

Turkode: BKKGSBHBJT

Varighed: 3½ - 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 354
Barn fra kr. 247

Oplev Bangkok fra floder og kanaler | Bangkok

En af de bedste måder at opleve Bangkok på er med båd.

En sejltur på byens "livsnerve" Chao Phraya floden og i Thongburi kanalerne på den østlige side af floden, åbenbarer et liv i stærk kontrast til den moderne og hektiske midtby. Her får du et glimt af den fredfyldte og simple livsstil, der hersker langs floderne og kanalerne. Undervejs gøres stop ved et af Bangkoks smukkeste templer, Wat Arun.

Turkode: EXBHTKTB

 

Varighed: 2,5 time
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 615
Barn fra kr. 425

Oplev Bangkoks skjulte skatte på cykel | Bangkok

På cykel køres i roligt tempo og med mange stops undervejs langs Chao Phraya floden forbi små landsbyer, templer, frugtplantager og rismarker til den bilfrie ø Koh Kred.

Der cykles i roligt tempo ad kanalstier og små veje langs Chao Phraya floden og undervejs passeres små lokale landsbyer, rismarker og blomsterplantager. Chao Phraya floden krydses og turen går nu væk fra floden gennem rismarker og frugtplantager til bredden af Ban Bua Thong floden. Fremme på Koh Kred, som er en bilfri ø, besøges en pottemager-landsby og et par små templer og undervejs nydes en dejlig frokost på en lokal restaurant.

Det er en ganske let cykeltur på i alt 3-4 timer og tempoet er stille og roligt med mange stop undervejs. En erfaren guide ledsager dig på turen og fortæller undervejs om områderne, historien og thaiernes levevis. Selve cykelturen slutter omkring kl. 15.00 og ved 17-tiden er du tilbage på hotellet i Bangkok (afhængig af trafikken).

Turkode: BKKSRKKB

 

Varighed: 9 timer
Afgang: Dagligt kl. 07.30

Voksen fra kr. 1.325

Grand Palace - Kongernes palads | Bangkok

Grand Palace var før i tiden hjemstedet for Bangkoks konger. Paladset blev anvendt ved særlige lejligheder såsom begravelser, receptioner og kroninger.
Du får mulighed for at se The Funeral Palace, The Reception Palace, The Throne Hall, The Coronation Hall og The Royal Guest House. Desuden skal du se Wat Phra Keo - det smukke "Smaragd Buddha tempel". OBS: *Grand Palace er lukket for offentligheden i forbindelse med kongelige ceremonier samt statsbesøg.

Turkode: EXBHGPTB

Varighed: 3 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30 og 13.30

Voksen fra kr. 598
Barn fra kr. 467

Oplev Chinatown og Thonburi på cykel | Bangkok

Cykelturen starter med Chinatown hvorefter I krydser Chao Phraya floden til mindre besøgte templer ved Thonburi. I stopper ved markedet på vej mod Prinsessemoderens mindepark og museum.

Chao Praya floden, Wat Arun (Daggryets tempel) og Det kongelige Pram Museum er en del af denne interessante cykeltur. Turen er på 15 km med mange stop undervejs. Vand, hjelm og cykel er inkluderet. Turen starter og slutter ved Grand China Hotel i Bangkok, men vi arrangerer gerne transport fra/til dit hotel (mod tillæg).

Turkode: BKKSRCHB

Varighed: 3 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 307
Barn fra kr. 307

Khao Yai Nationalpark | Bangkok

Tilbring en dag i Khao Yai nationalparken hvor I sammen med en lokal guide vandrer gennem junglen, oplever dyrelivet og de mange specielle planter og nyder en afkølende dukkert under et vandfald.

Kl. 07.30 om morgenen er der afgang mod Khao Yai Nationalpark som ligger cirka to timers kørsel nordøst for Bangkok. Vel fremme ved nationalparken mødes I af den lokale engelsktalende guide, som ledsager jer hele dagen. Efter et besøg i nationalparkens hovedkvarter og museum er der stop ved et udsigtspunkt, så I har mulighed for at se junglen lidt fra oven, og samtidig er der gode muligheder for også at se gibbon- og macaque-aber. Herefter følger en vandretur i afslappet tempo ad afmærkede stier gennem den smukke jungle til Haew Narok vandfaldet, hvor der er tid til en afkølende dukkert. Ved middagstid spises frokost på en lokal restaurant. Sidst på dagen transport tilbage til hotellet i Bangkok med ankomst cirka kl. 18.00.

Vi anbefaler at du på denne udflugt har gode vandresko, lange bukser og myggespray.

Turkode: EXBFKYPB

Varighed: 11 timer
Afgang: Dagligt kl. 7.30

Voksen fra kr. 1.492
Barn fra kr. 1.112

Tog til Mahachai, marked og flodsejlads | Bangkok

Denne heldagstur bringer dig på en togtur gennem maleriske områder til et lille, uberørt fiskerleje udenfor Bangkok samt Mahachai, det største fiskemarked i Thailand.

Derefter er der thai frokost på en lokal restaurant. Efter frokosten skal du på en sejltur på floden og se, hvordan de lokale fiskerne bor og lever. Ud på eftermiddagen returneres til Mahachai markedet, hvor du atter stiger på toget tilbage Bangkok. Transport mellem hotel og togstation i Bangkok er inkluderet i prisen.

Turkode: BKKDBBSF

Varighed: 9 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 537
Barn fra kr. 160

Chiang Mai

Chauffør på din egen Tuk Tuk i Nordthailand | Chiang Mai

Øde landområder, lokalbefolkningen, badende elefanter og sejltur på bambus tømmerflåde er blot nogle af de oplevelser som venter på denne unikke udflugt i Nordthailand. De fleste der rejser til Thailand vil på et eller andet tidspunkt køre med en af de karakteristiske trehjulede Tuk Tuk taxier. Men hvorfor ikke blive chauffør for en dag på din egen Tuk Tuk? Ja du læste rigtigt! - og vi tør næsten godt garantere, at denne unikke udflugt vil være højdepunktet på enhver thailandsrejse og en oplevelse du sent vil glemme.

Først skal du på 'køreskole' og blive fortrolig med dette køretøj, som vel nærmest er en blanding mellem en bil og en knallert. Herefter starter en unik tur ad små støvede veje gennem smukke øde landområder, små landsbyer og forbi lokale templer. Undervejs kommer du tæt på lokalbefolkningen, hører om dagligdagen og får et indblik i hvordan livet leves på landet. 

Et af turens store højdepunkter er helt sikkert et besøge på et elefanthjem. Det er IKKE muligt at ride på elefanterne, og der er heller ikke et show, hvor de underholder turister. Stedet bliver drevet som et velgørende projekt hvor elefanter, som tidligere har lavet shows og er blevet brugt til at ride med turister, har fået et mere frit liv. I løbet af besøget hører du om elefanternes fortid, nutid og fremtid og du hjælper med at fodre dem og vaske dem i den nærliggende flod. 

Efter nogle timer som dyrepasser går du ombord på en bambus tømmerflåde, som bringer dig ned ad floden. En skøn og afslappende sejltur hvor du kan læne dig tilbage og nyde de smukke omgivelser.

Når du atter har fast grund under fødderne fortsætter Tuk Tuk turen ad små snoede vej gennem det nordthailandske landskab, hvor fotomotiverne nærmest står i kø. Ikke mindst når du møder de lokale, hvis ansigtsudtryk vil skifte fra undren og overraskelse til store smil, når de ser os turister.

Efter en dag med vind i håret og hvor oplevelserne er kommet helt tæt på parkers din Tuk Tuk, og du bliver kørt tilbage til hotellet. Nu som medlem af ”The Tuk Tuk Club”  

OBS! Alle Tuk Tuk chauffører skal være minimum 18 år og have et gyldigt kørekort til bil.


Varighed: 10 timer
Afgang: Dagligt kl. 07.45

Voksen fra kr. 1.182

Flight of the Gibbon - en dag fuld af adventure | Chiang Mai

Få en naturoplevelse ud over det sædvanlige og et adrenalin kick med 5 km ziplining mellem trætoppene i den 1500 år gamle jungle udenfor Chiang Mai.

Svæv højt mellem junglens trækroner og oplev stilheden og skønheden på nærmeste hold. På denne zipline tur får du et adrenalin kick og en oplevelse helt ud over det sædvanlige. Det er en af Asiens længste svævebaner, og i alt er der cirka 2½ times og 5 km ziplining ledsaget af 'skyrangers' som hjælper undervejs. Inden turen iføres du udstyr i form af hjelm og seletøj ligesom du naturligvis får nøje instrukser - og så er det afsted ud og opleve junglen fra oven som en gibbonabe.

Efter eventyret mellem trætoppene er der en times trekkingtur til en smukt vandfald og den pittoreske landsby Mae Kampong.

Bemærk: Alle personer med en højde over 1 meter kan deltage. Frokost eller middag på lokal restaurant er inkluderet i prisen.

Turkode: CNXSZFO1JT

Varighed: 7 timer
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 845
Barn fra kr. 845

En spændende dag i elefantlejr | Chiang Mai

Tilbring en spændende dag i elefantlejren i Mae Win, hvor du kan møde de grå giganter og nyde at bade dem.
Ved ankomst får du en hurtig introduktion til Tong Bai Elephant fonden og en grundlæggende viden om den asiatiske elefant, som er en truet dyreart. Efter formiddagen aktiviteter er der frokost med thaispecialiteter. Om eftermiddagen følger du med elefanterne ned til floden, hvor du kan bade sammen med dem og nyde samværet med de imponerende dyr.

Turkode: EXCFTBFA

 

Varighed: 8-9 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 1.668
Barn fra kr. 1.668

Hmong-stammen og Doi Suthep templet | Chiang Mai

Den hvide Hmong stammelandsby, Khun Chang Kien, ligger for foden af Doi Suthep og kan kun nås med et pick-up køretøj.
Du får mulighed for at opleve Hmong'erne, med deres farverige klæder, og købe deres antikviteter, smykker, stof mv. Landsbybeboerne oprindelige erhverv var dyrkning af opiumsvalmuer, men i dag lever de af at dyrke grøntsager og frugt. Efter besøget i landsbyen kører I til Wat Phra That Doi Suthep-templet, der ligger 1056 meter over havoverfladen. Der er 290 trin op ad Naga-trappen til templet men fortvivl ikke, gangbesværede kan tage en kabelbil til toppen. På klare dage er udsigten helt fantastisk fra templet, og du har udsyn til Chiang Mai by.

Turkode: CNXITMDS

Varighed: 4,5 time
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 437
Barn fra kr. 169

Sri Lanna Nationalpark med kajak og cykel | Chiang Mai

En spændende og aktiv dag, hvor du sejler i kajak og cykler i den spektakulære Sri Lanna nationalpark.

Først cykler du 15 km ad landeveje igennem frodige bambus- og bregnelunde, frugtplantager og smukke rismarker. Herefter padler du i kajak på Mae Ngud reservoiret. Undervejs indtages en lækker Lanna-frokost i et eksotiske, flydende bambushus på floden. Eftermiddagen kan bruges på at udforske søen i kajak, svømme eller finde en isoleret plet og nyde solen stråler.

Frokosten er inkluderet i prisen.

Turkode: CNXCCAT6

Varighed: 9,5 time
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 1.006
Barn fra kr. 703

Thai madlavningskursus | Chiang Mai

Ønsker du at imponere familien eller vennerne med Traditionel Thai kogekunst? Madlavningsskolen i Chiang Mai tilbyder på 5 forskellige madlavningskurser, alle ugens dage kl.10.00 - 16.00.
Hvert kursus er tilrettelagt således, at du lærer de vigtigste teknikker i thai-madlavning, uanset hvilket kursus du vælger. Hvis du tager mere end ét endagskursus, får du helt styr på de væsentligste principper i det traditionelle thai køkken. Kurserne er praktiske, så du tilbereder selv alle retter. Underviserne har bred viden om ingredienser og tilberedningsmetoder, de lægger vægt på kvalitet og de nyder at videregive deres viden. Hver deltager modtager en gratis Kogebog, som indeholder opskrifter fra de 5 kurser. Al undervisning foregår på engelsk.

Bemærk: Frokost er inkluderet i prisen.

Turkode: CNXSCOK

Varighed: 6 timer
Afgang: Dagligt kl. 10.00

Voksen fra kr. 268
Barn fra kr. 268

Togtur gennem den gamle by Lamphun | Chiang Mai

Tag det lokale tog gennem maleriske landskaber til byen Lamphun, den gamle hovedstad i Haripunchai kongedømmet.
Denne by er flere hundrede år ældre end Chiang Mai og emmer af historie. Oplev bl.a. de største seværdigheder og templer samt et farverigt, travlt marked. Fortsæt til det landlige Lamphun, hvor du besøger en Longan plantage. Sidst på eftermiddagen køres langs Ping floden tilbage til Chiang Mai.

Turkode: CNXKTLAT

Varighed: 8-9 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 902
Barn fra kr. 902

Chiang Rai

Den Gyldne Trekant, besøg Myanmar og Laos | Chiang Rai

Hjørnerne af de tre 3 lande Thailand, Laos og Myanmar udgør Den gyldne Trekant. Hvert land har sin helt egen karakter, med særskilte traditioner og produkter.
På denne tur får du en lille smagsprøve på alle 3 lande på blot 1 dag. Alt hvad du behøver at medbringe er din eventyrlyst og dit pas! Fra dit hotel går turen til Mae Sai, som er grænsebyen til Myanmar. Efter grænse- og immigrationsformaliteter krydses broen til Myanmar til fods, og efter blot få skridt opleves en markant forandring i kultur og livsstil. Den burmesiske grænseby, Ta Chi Lek, er en smeltedigel af folkslag fra hele Asien. Tag dig tid til at udforske det farverige marked med lokalt kunsthåndværk, krydderier og specialiteter. Tag et hvil ved den store pagode og nyd udsigten over byen og området. Besøg kvarteret hvor en enklave af Shan-folket lever.

Tilbage i Thailand nydes en medbragte frokost, hvorefter turen fortsætter til byen Chiang Saen. Chiang Saen var engang Lanna-kongerigets hovedstad og er prydet med religiøse bygninger. Efter sejren over burmesiske styrker i 1804 var byen forladt i næsten 80 år. Bymuren de vigtige religiøse bygninger blev til ruiner, som stadig tilbedes den dag i dag. Et besøg på markedet er en stor oplevelse; lokal mad, slik og kunsthåndværk er alt sammen tilgængeligt. Sejl med en long-tail båd over Mekong-floden til Don Sao som betyder 'ø 20' på det lokale sprog. På det lille marked sælges lokalt kunsthåndværk, varer fra hele Laos, lokal ris-whisky (Lao Khao) og den berømte øl Laos. Herefter går turen tilbage til dit hotel, og en spændende dag fyldt med indtryk er slut.

Turkode: CEIIT3CT

Varighed: 9,5 time
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 1.199
Barn fra kr. 840

Oplev Hmong'erne og Den Gyldne Trekant | Chiang Rai

Udforsk Den Gyldne Trekant hvor Myanmar, Laos og Thailand grænser op til hinanden.
Blot 1 times sejlads derfra ligger byen Chiang Sean. Fortsæt gennem naturskønne omgivelser og besøg Baan Kiew Karn, en White Hmong-landsby, smukt beliggende på en bakketop. Det sidste stop på udflugten er udsigtspunktet Phra Traat Phu.

Turkode: CEIITCNS

Varighed: 4,5 time
Afgang: Dagligt kl. 8.30 og kl. 13.30

Voksen fra kr. 770
Barn fra kr. 385

Hua Hin

Cykeltur langs strande ved grænsen til Myanmar | Hua Hin

En heldags cykeltur ad små veje og cykelstier fra grænsen til Myanmar langs dejlige, uberørte strande og gennem smukke landskaber til Hua Hin. En tur på i alt 42 km - let til moderat grad. 

Vi kører i bil sydpå til Myanmars grænse (en tur på ca. 1½ time), hvor vi besøger et spændende lokalt markedi byen Sansingkhan. Herefter springer vi på cyklerne og turen går primært nedad bakke med stop ved et lille akvarium (Waghor Aquarium) og videre i roligt tempo langs kysten til Thai Air Force Base. Der er naturligvis tid til at gøre stop ved de mange steder på ruten, som byder på spektakulære udsigter. Vi nyder frokosten på stranden ved Lime Bay, før cykelturen går videre langs tre dejlige strande til foden af et bjerg, hvor der er mulighed for at fodre bladaber. Har du lyst og energi kan du bestige bjerget og nyde den fantastiske udsigt over de omkringliggende strande fra toppen. Herefter fortsættes i roligt tempo langs Prachuap Bay til Little Bay, hvor vi skal se et gammelt,smukt tempel af teaktræ. Sidst på dagen returneres til Hua Hin. Hele cykelturen er på 42 km og foregår primært på lige strækninger og nedad bakke på små veje og cykelstier. Turen starter og slutter i Hua Hin.

Niveau: Let til moderat, så egnet til almindelige cyklister og familier med større børn. Cykeldistance: 42 km.

Turkode: HHQTDBUR

Varighed: 8 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 768
Barn fra kr. 768

Cykeltur og hiking i Khao Sam Roi Yot Nationalpark | Hua Hin

Denne tur byder bl.a. på fine sandstrande, spektakulære klippehuler, skønne udsigtspunkter, små øer, sejltur i longtail-båd og vandring ad skovstier.
Navnet Khao Sam Roi Yot kan oversættes til ”Bjerget med 300 tinder”. Undervejs gøres bl.a. stop ved et udsigtspunkt ved Khao Daeng, et tempel beliggende i bjergene og en thai landsby ved Khao Daeng kanalen. På cykel går turen videre til Sam Phraya stranden og Tham Sai grotten, hvor vi også gør stop for frokost. Til slut sejler vi med longtail-båd til Phraya Nakhon grotten, før turen atter går tilbage til Hua Hin.

Bemærk: Cykeldistance: 29 km - samlet cykeltid: ca. 4 timer - Niveau: Aktive cyklister i god fysisk form.

Turkode: HHQTDSRY

Bemærk: Cykeldistance: 29 km - samlet cykeltid: ca. 4 timer - Niveau: Aktive cyklister i god fysisk form.
Bemærk: Cykeldistance: 29 km - samlet cykeltid: ca. 4 timer - Niveau: Aktive cyklister i god fysisk form.

Varighed: 8 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 709
Barn fra kr. 709

Cykeltur til Dolphin Bay og Khao Kalok | Hua Hin

Dette er en smuk tur på næsten trafikfri veje langs smukke kyststækninger og dejlige næsten uberørte strande. Velegnet til f.eks. familier. 

Turen starter ved en malerisk bugt nær Pranburi og du cykler bl.a. igennem små fiskerlejer på vej til Khao Kalok bugten. Herefter står vi af cyklerne og har du lyst og energi kan du gå på opdagelse på stierne i den nærliggende skov. På en lokal restaurant ved stranden indtages en lækker thai frokost med alt godt fra havet, mens du nyder udsigten over bugten og de farverige lokale fiskerbåde. Efter frokost fortsætter cykelturen langs smukke strande hvor velhavende thai’ere har opført luksuriøse ferieboliger. Hvis tiden tillader det og du har lyst, tager vi lige et par ekstra kilometer til den lidt større fiskerby, Pak Nam Pran, hvor du kan se tusinder af blæksprutter, der hænger til tørre. Turen starter og slutter i Hua Hin.

Niveau: Let, så egnet til familier og almindelige cyklister. Cykeldistance: 22 km og samlet cykeltid 2½ - 3½ time.

Turkode: HHQTDDOK

Varighed: 7 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 660
Barn fra kr. 429

Khao Sam Roi Yod Nationalpark | Hua Hin

Khao Samroi Yod nationalpark (også kaldet Three Hundred Mountain Peaks) er beliggende ca. 63 kilometer syd for Hua Hin. Parken består af limstensbjerge, mangrovesumpe og strande.
Efter en smuk køretur langs ananasplantager gøres stop i en lokal fiskelandsby, hvorfra der sejles videre til Sam Phraya stranden, hvor du kan opleve den spændende grotte Tham Phraya Nakho. Gennem et hul i grottens væg trænger en smal stribe lys ind og skaber vækstbetingelser for alverdens planter. Fra pavillonen Phra Thi Nang Khuha Kharuhat har du en fantastisk udsigt til grotten. Inden frokost er der tid til lidt afslapning på stranden, og herefter går turen tilbage mod hotellet.

Varighed: 6,5 time
Afgang: Daglig kl. 8.30

Voksen fra kr. 837
Barn fra kr. 837

Snorkel-udflugt til Koh Talu | Hua Hin

To timers kørsel syd for Hua Hin ligger den lille ø Talu med hvide sandstrande og smukke koralrev, der vrimler med farvestrålende fisk.
Nyd en dag væk fra folkemængderne med svømning, snorkling, afslapning på stranden eller trekking rundt om øen. Frokost serveres på en lokal restaurant på øen.

Bemærk: Frokost er inkluderet i prisen.

Turkode: HHQWTTALU

Varighed: 9 timer
Afgang: Søndage kl. 7.00

Voksen fra kr. 854
Barn fra kr. 599

Khanom

Oplev de sjældne lyserøde delfiner | Khanom

Halvdags sejltur med mulighed for at opleve de sjældne lyserøde delfiner, mangroveskov og øen Koh Nui Nork.

Lyserøde delfiner - det lyder næsten uvirkeligt, ikke? På denne halvdagsudflugt oplever du med stor sandsynlighed de sjældne, lyserøde delfiner, som lever i havet ud for Khanom - et af de få steder i verden hvor denne sjældne delfinart holder til permanent. Du sejler i en longtail-båd eller en fiskerbåd, og den lokale ekspert har stort kendskab til delfinerne og ved hvor de holder til, så der er stor sansynlighed for, at du får de sjældne og elegante dyr at se. Sejlturen går også til et mangrove område og der gøres stop på øen Koh Nui Nork, hvor du hører historien om den buddhistiske munk Luang Pu Thuat, der forliste her med sit skib under en storm.

Varighed: 3 timer
Afgang: Kl. 08.00

Voksen fra kr. 438
Barn fra kr. 256

Khanom byrundtur og sjældne lyserøde delfiner | Khanom

Afvekslende heldagstur med sejltur, måske lyserøde delfiner, små lokale øer og tilbage på land igen en fiskespa, stalakitter og stalagmitter i Khao Wang Thong grotten og svømmetur ved Samed Chung vandfaldet.

På den første del af dagens tur er der store chancer for at se de sjældne, lyserøde delfiner, som lever i havet ud for Khanom - et af de få steder i verden hvor denne sjældne delfinart holder til permanent. Du sejler i en longtail-båd eller en fiskerbåd, og den lokale ekspert har stort kendskab til delfinerne og ved hvor de holder til, så der er stor sansynlighed for, at du får de sjældne og elegante dyr at se. Sejlturen går også til et mangrove område, mellem de mange små øer og der gøres stop på øen Koh Nui Nork, hvor du hører historien om den buddhistiske munk Luang Pu Thuat, der forliste her med sit skib under en storm.

Så er det tid at gå på land igen.Efter en dejlig og traditionel thai-frokost på en lokal restaurant besøges et fiskespa - en sjov og anderledes oplevelse. Turen fortsætter til Khao Wang Thong grotten med stalaktitter og stalakmitter i forunderlige former. Inden turen går tilbage til hotellet, er der tid til et stop ved Samed Chun vandfaldet, hvor du kan tage en afkølende dukkert. 

Varighed:
Afgang:

Voksen fra kr. 694
Barn fra kr. 514

Trekking i Khao Luang National Park | Khanom

Heldags trekkingtur i Khoa Luang National Park med erfaren lokal guide.

Kom med på en heldags trekkingtur i den smukke Khao Luang Nationalpark og oplev bl.a. Sydthailands højeste og meget smukke vandfald, Krung Chiang samt parkens varierede flora og fauna. Selve trekkingturen er på 4 km og ledes af en erfaren lokal guide. Frokost er inkluderet og spises ved vandfaldet. Du hentes på hotellet ved 8-tiden og er tilbage ved 17-tiden.

Varighed: 9 timer
Afgang: Kl. 08.00

Voksen fra kr. 720
Barn fra kr. 514

Khao Lak

Naturskøn oplevelse og sejltur i Khao Sok Nationalpark | Khao Lak

Khao Sok nationalpark er med sine 4.400 km2 den største i Sydthailand.

Den smukke Cheow Lan sø udgør en del af nationalparken og området byder på fantastiske udsigtsposter, bjerge, kalkstensklipper, jungle og masser af dyreliv. Efter en fascinerende 70-minutters sejltur i long-tail båd, ankommer du til rangerstationen. Herfra starter et trek gennem junglen, som bringer dig til Namtaloo-hulen, som udforskes med pandelamper. En smal 600 meter lang sti følger floden og leder besøgende gennem hulen, og undervejs ses søjler, drypsten og kalkstensformationer. Efter en frokost på rangerstationen er der afsat tid til en svømmetur. Med long-tail båd sejles tilbage til dæmningen, og herefter køres tilbage til Khao Lak med et kort ophold i Takuapa undervejs. En naturskøn oplevelse, som sætter sig fast på nethinden.

Bemærk: Frokost er inkluderet i prisen. Entré til nationalparken er ikke inkluderet i prisen og betales lokalt (ca. 400 THB voksen / 200 THB barn under 12 år).

Turkode: PGAHCCLE

Varighed: 11 timer
Afgang: Mandage, onsdage og fredage kl. 7.00

Voksen fra kr. 753
Barn fra kr. 456

På tur i de tropiske mangroveskove | Khao Lak

Dagen starter med et besøg i Sri Phang Nga Nationalpark, hvor du skal på en 90 minutter vandretur gennem det tropiske område til et imponerende vandfald.

Herefter bydes på frokost i parkens restaurant. Efter frokost fortsættes til Takuapa, hvor du skal på sejltur i kano gennem de tropiske mangroveskove. Dagen afsluttes med et besøg er den gamle by, Takuapas som blev grundlagt af kinesiske købmand og minearbejdere, og du hører byens 250 års historie.

Turkode: PGAHCMRA

Varighed: 10 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 707
Barn fra kr. 433

Snorkeludflugt med katamaran til Similan Islands | Khao Lak

Similan Islands er et af Thailands så absolut bedste steder at snorkle og dykke. Her finder du krystalklart vand med en stor artsrigdom af farverige revfisk i alle størrelser.
Ø-gruppen byder på smukke strande afbrudt af pittoreske klippeformationer, men bemærk at du ikke kommer i land på øerne på denne udflugt.
Turen fra Khao Lak til Similan Islands tager 2 timer om bord på katamaranen MV Stingray, som med en længde på 23 meter og bredde på 7 meter sikrer dig en rolig sejlads. Fremme ved Similan Island vil en snorkel guide hjælpe dig med at få de bedst mulige snorkeloplevelser.

Bemærk at du gratis kan låne snorkeludstyr, og at der også vil være dykkere med på turen. Entré til Similan Island nationalparken (cirka THB 400 svarende til DKK 85,-) er ikke inkluderet i prisen men betales separat ved ankomst til øerne. Transport fra/til dit hotel i Khao Lak er inkluderet i prisen.

Turkode: PGASBSIN

Varighed: 8 timer
Afgang: Mandage, onsdage og fredage kl. 8.00 (novermber til april)

Voksen fra kr. 689
Barn fra kr. 345

Tempel og kalkstenshule i Phang Nga | Khao Lak

Fra Khao Lak køres gennem Phang Nga provinsens smukke landskaber mod Krabi.
Dagens første stop er Thaput, derefter fortsættes til Wat Prasat Nalakhiring templet og en enestående kalkstenshule med mange søjler og drypsten. I Wat Tam Sua, som betyder tigerhuletempel, kan du lære mere om buddhismen og vandre i en dal med over 1000 år gamle træer. Frokosten indtages ved Ao Nang stranden med udsigt til øerne i horisonten. En sejltur i longtail-båd bringer dig langs Ao Nang kysten til Railey stranden hvor der gøres stop. Tag f.eks. en afkølende dukkert eller bestig den stejle klippe op til Princess Cave. Turen fortsætter mod ‘klong Song Nam', et naturvidunder hvor fersk- og saltvand er blandet sammen. Vandet er yderst klart og rent, og der er selvfølgelig afsat tid til en svømmetur her. En begivenhedsrig dag er slut, og du køres tilbage til dit hotel i Khao Lak.

Bemærk: Frokost er inkluderet i prisen.

Turkode: PGAHCPGC

Varighed: 10 timer
Afgang: Tirsdage og lørdage kl. 7.30

Voksen fra kr. 707
Barn fra kr. 433

Koh Chang

Det ukendte Koh Chang | Koh Chang

Første stop er Koh Changs "åndehus", som er et af øens helligste steder. Fortsæt langs Koh Changs smukke og sjældent besøgte østkyst med tid ved vandfaldet, Klong Nonsi. Fortsæt dagen med en sejltur i longtail-båd eller kano. 

Første stop er Koh Changs "åndehus", som er et af øens helligste steder. Fortsæt langs Koh Changs smukke og sjældent besøgte østkyst med tid ved vandfaldet, Klong Nonsi. En kort vandretur fører jer op til vandfaldet, hvor der er afsat tid til afslapning. Herefter er det tid til en sejltur i mangroveskoven - enten i longtailbåd eller på egen hånd i kano. Tilbage på fastlandet kan du efterfølgende nyde den smukke udsigt over øen fra et udsigtspunkt. Frokosten indtages på en af Koh Changs bedste fiskerestauranter og efter en kortere gåtur i den tropiske skov, Salak Phet er det tid til at vende tilbage til hotellet efter en dejlig dag.

Bemærk: Frokost er inkluderet i prisen. Turen gennemføres ved minimum 4 personer.

Turkode: TRDMKUKC

Varighed: 7,5 time
Afgang: Mandage og torsdage kl. 8.30

Voksen fra kr. 384
Barn fra kr. 191

Snorkeludflugt med speedbåd | Koh Chang

Med kursen mod sydvest sejler I til Koh Chang Marine National Park, der byder på nogle af områdets bedste dykkersteder.
Besøg de hvide strande og udforsk det smukke Ko Rang øhav, som er det primære ynglested for den truede hawksbill havskildpadde. Efter et ophold sejler I videre til Ko Mak, som er den mindste af de 3 hovedøer i nationalparken. Her indtager I en god frokost på en lokal restaurant. Om eftermiddagen er det igen tid til at udforske livet under havets overflade ved revene omkring Koh Mak og Koh Kham, inden turen går tilbage til Koh Chang.

Turen gennemføres kun i perioden 01. november til 30. april grundet vejret og ved minimum 4 personer. Frokost er inkluderet.

Turkode: TRDMKKTK

Varighed: 8 timer
Afgang: Mandage, torsdage og lørdage kl. 8.00 (november til april)

Voksen fra kr. 420
Barn fra kr. 209

Thai madlavningskursus | Koh Chang

Vil du imponere med Thai-mad? Lær at lave dine yndlingsretter og opdag de eksotiske urter og krydderier, der er hemmeligheden bag de mange kulinariske retter i det thailandske køkken.
Du vælger selv hvilke retter du vil lære at tilberede! F.eks. grøn thaikarry, Tom Yam suppe eller stegt kylling med cashewnødder. Til slut får du fornøjelsen af at spise den mad, som du selv har tilberedt og får udleveret en kogebog med kokkens hemmeligheder.

Frokost er inkluderet.

Turkode: TRDMKUKC

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 10.00

Voksen fra kr. 421
Barn fra kr. 421

Koh Klang

Udflugt: Oplevelser på Koh Klang | Koh Klang

Få et spændende indblik i øens kultur og beboernes leveveje. Afprøv eventuelt dine evner som batik-kunstner og besøg et træskærer-værksted.

Denne tur på Koh Klang byder på et godt indblik i lokalbefolkningens dagligdag og levevis helt upåvirket af turismen. Se rismarker og vandbøfler, besøg øens dygtige træskærer og afprøv eventuelt dine evner med batikmaling. Udflugten afsluttes med en frokost på en flydende restaurant med udsigt til mangroven.

 

Varighed: 3 timer
Afgang: Daglig kl. 10.

Voksen fra kr. 207
Barn fra kr. 207

Udflugt: Mangroven omkring Koh Klang | Koh Klang

Ad smalle kanaler sejles gennem den tætte frodige mangrove, som udgør et vigtigt øko-system i Krabi-området. Turen bringer dig helt tæt på mangroveskovens varierede dyre- og fugleliv og fascinerende øko-system. 

Øen Koh Klang er for en stor del omkranset af uberørt mangrove, der gennemskæres af et utal af større og mindre kanaler. De frodige mangroveskove udgør et vigtigt øko-system, og forbinder samtidig området ved Krabi by med det åbne Andaman-hav.

Denne udflugt bringer dig ad smalle kanaler dybt ind i mangrovens forunderlige verden. Undervejs oplever du nogle af de mange dyr, fugle og krybdyr, der hører hjemme i området - f.eks. krabber, makak-aber, øgler, skarve, havørne mv. Du ser også de traditionelle fiskerhuse på pæle og oplever øboernes dagligliv langs kanalerne.

Varighed: 3 timer
Afgang: Daglig kl. 10.00

Voksen fra kr. 103
Barn fra kr. 103

Koh Lanta

Heldags snorkeltur til Koh Rok øerne | Koh Lanta

En heldagstur til Koh Rok øerne med masser af tid til snorkling mellem farverige fisk og badning fra en dejlig sandstrand.

Denne heldagsudflugt går til Koh Rok øerne i Koh Lanta Marine National Park 50 km syd for Koh Lanta. Normalt er sigtbarheden under vandet rigtig fin (normalt minimum 14-20 meter), og i løbet af dagen er der snorkling tre forskelige steder med rev og farverige fisk. 

Efter en times sejltur med speedbåd er du fremme ved Koh Rok Yai og Koh Rok Noi. Efter en god lang snorkeltur mellem farverige klovnefisk og papegøjefisk mv. fortsættes til næste snorkelområde, hvor der også er afsat god tid til snorkling. Frokosten inklusive frugt og drikkevarer spises på en af øerne, og efterfølgende er der tid til at slappe af på den hvide strand og bade i det lune, klare vand. Først på eftermiddagen er det tid til dagens sidste snorkeltur før speedbåden atter sætter kursen tilbage mod Koh Lanta, og du er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen.

Frokost, frugt og drikkevarer er inkluderet.

Varighed: 8 timer
Afgang: Daglig kl. 08.00 i perioden 01. november - 30. april.

Voksen fra kr. 668
Barn fra kr. 400

Sejltur i mangroven og besøg i Lanta Old Town | Koh Lanta

En dejlig halvdagsudflugt med sejltur i mangroveskoven efterfulgt af et besøg i charmerende Lanta Old Town med hyggelige små forretninger og restauranter på pæle over havet. 

Efter afhentning på dit strandhotel går turen til Tun Yee Ping Eco Village, hvorfra sejlturen i mangroveskoven starter. På ved ud til longtail-båden ses masser af blå krabber mellem mangrovens rødder. Sejlturen med longtail-båd varer cirka en time, og du kan se mange af de dyr, der lever i mangroveskoven, ligesom du kan spotte forskellige arter af havfugle. Der sejles i de lidt mere åbne havområder men også gennem de helt smalle kanaler, som flere steder blot er et par meter bredde. Synet af de krabbeædende makak-aber, i området bliver med garanti et af turens højdepunkter.

Efter en time på vandet spises frokost på en lokal restaurant i Tun Yee Ping Fisherman Village. Herefter kørs til Koh Lanta Old Town. Byen er, som navnet antyder, en af øens ældste og indtil for 50 år siden også handels centrum indtil man byggede havnen i Saladan på nordkysten af øen. Oprindeligt var hovedparten af indbyggerne her handelsmænd fra Kina og Mellemøsten, og mange af de gamle kinesiske købmandshuse eksisterer stadig og er nu istandsatte butikker, restauranter og små overnatningssteder. Selvom den lille by mere eller mindre kun består af en hovedgade, er det hyggeligt at gå en tur her og få en drink på en af restauranterne på pæle over havet.

Frokost inkluderet. 

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt afgang kl. 08.30

Voksen fra kr. 416
Barn fra kr. 250

Oplev Talabengs fantastiske huler i kajak | Koh Lanta

Oplev øen Talabeng, som er kendt for sine fantastiske huler og klippeformationer. I et roligt tempo udforskes området i kajak, og du besøger bl.a. den smukke ø, Bu Bu.
Som dagens højdepunkt udforskes Talabeng grotten. Picnic-frokost serveres på Talabeng Island, og der er også tid til flere svømmeture i løbet af dagen.

Frokost er inkluderet.

Turkode: LANKSKAY

Varighed: 6-7 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 378
Barn fra kr. 202

Phi Phi Island med speedbåd | Koh Lanta

Koh Phi Phi ligger kun 40 minutters speedbåds sejlads fra Koh Lanta.
Denne smukke ø har meget at byde på, og på turen besøger du fantastiske strande og snorkelsteder, bl.a. Maya Bay, hvor filmen 'The Beach' blev filmet. Oplev skønheden på Phi Phi Don og få et par timer på egen hånd i øens hovedby, inden du om eftermiddag bliver sejlet tilbage til Koh Lanta og kørt til hotellet.

Frokost er inkluderet.

Varighed: 8 timer
Afgang: Onsdage, fredage og søndage mellem kl. 8.15-9.00

Voksen fra kr. 480
Barn fra kr. 252

Koh Samui

Kajaktur i Angthong National Park | Koh Samui

Ombord på båden giver guiden en kort introduktion til Angthong National Park, mens der serveres en let morgenmad.
Herefter er det tid at afprøve dine evner i en havkajak og udforske kysten langs Mae Koh. Fra stranden skal du på en let men spektakulær vandretur i tæt regnskov ad snævre kløfter, som bringer dig frem til den grønne lagune. Derefter går du igen ombord på en båd, og så er det tid at nyde parkens smukke nordlige område alt imens du kan tage for dig i den overdådig frokost buffet. Ved ankomsten til Koh Wao får du 2 valgmuligheder: 1) Tag med på en guidet tur til øens grotter og de bizarre stenformationer 2) Bliv på stranden og nyd eftermiddagen med snorkling, solbadning og afslapning.

Frokost er inkluderet.

Turkode: EXUFKAYA

 

Varighed: 9,5 time
Afgang: Mandage, tirsdage, torsdage og lørdage kl. 7.30

Voksen fra kr. 588
Barn fra kr. 412

Oplev Samuis jungleklædte indre i jeep | Koh Samui

En dag fuld af varierede og spændende oplevelser i Koh Samui jungleklædte indre. Turen foregår i 4WD med lokal engelsktalende guide.

Koh Samuis bjergrige og jungleklædte indre er målet for denne udflugt i 4WD og med lokal engelsktalende guide. Du bliver hentet på dit strandhotel, og første stop på turen er ved en gummiplantage, hvor du ser hvordan palmerne tappes for saft, som senere anvendes til gummiproduktion. Efterfølgende byder dagen på en svalende dukkert i øens største vandfald og besøg på en farm, som dyrker nogle af de eksotiske frugter Thailand er så kendt for. Prøv øens eneste jungle rutsjebaner på hhv. 20 og 70 meters længde og besøg 'Magic Garden' eller 'Secret Buddha Garden' med et utal af buddhistiske statuer og åndehuse. Undervejs gøres stop for en frokost bestående af velsmagende thai-mad, og der er også smagsprøver på de mange eksotiske frugter. Du er tilbage på dit hotel sidst på eftermiddagen.

Frokost er inkluderet.

Turkode: USMEAJTJJT

Varighed: 7-8 timer
Afgang: Tirsdag, onsdag, lørdag og søndag

Voksen fra kr. 361
Barn fra kr. 290

Skøn natur, vandfald og thai massage | Koh Samui

Denne tur er en dejlig kombination af sightseeing og afslapning. Dagens først stop er ved Wat Phra Yai templet, mere populært kaldet Temple of Big Buddha.
Derefter besøges den lidt specielle stenformation Hin Ta - Hin Yai, som betyder Bedstemor og Bedstefar. Fra kysten køres nu ind på øen gennem naturskønne landskaber og undervejs gøres stop ved et par udsigtspunkter. Ligeledes kan du undervejs se, hvordan aberne trænes til at plukke kokosnødder i de høje, slanke palmer. Efter en dejlig frokost på en lokal restaurant med skøn udsigt over havet fortsættes til Wat Kunaram, hvor en mumificeret munk kan ses. Fortsæt til Na-Muang vandfaldet i junglen, hvor du kan tage en afkølende dukkert, hvis du har lyst. Dagens sidste stop er i byen Nathon,  hvor du kan shoppe lidt eller blot vandre rundt i byen.Turen afsluttes med en traditionel thai spa behandling af 1 times varighed. Du kan vælge mellem fodmassage, Stress-Free aroma oliemassage eller skulder- og nakkemassage.

Frokost er inkluderet.

Turkode: USMEASAB

Varighed: 8 timer
Afgang: Tirsdage og torsdage kl. 9.00

Voksen fra kr. 423
Barn fra kr. 295

Snorkeltur til koraløen, Koh Tan | Koh Samui

Nyd en lange dejlig dag med at snorkle og svømme i havet syd for Koh Samui, nærmere bestemt i området ved øerne Koh Tan og Koh Madsum.
En sejltur på 30 minutter i longtail-båd bringer dig til havet omkring den lille ø Koh Tan, hvor der er masser af tid til at snorkle ved koralrevene. Her varierer vanddybden så begynder også vil føle det trygt at snorkle her. Herefter sejles ind til øen Koh Tan, hvor der serveres frokost. Om eftermiddagen er der tid på egen hånd til at svømme i det klare vand og slappe af på stranden på Koh Madsum 

Frokost samt transport fra/til dit hotel på Koh Samui er inkluderet i prisen.

Turkode: USMEATAN

Varighed: 6 timer
Afgang: Dagligt kl. 9.30

Voksen fra kr. 332
Barn fra kr. 233

Krabi

Udflugt i Phang Nga bugten inkl. James Bond Island | Krabi

En varieret heldagsudflugt med sejltur mellem Phang Nga bugtens fantastiske scenerier af klipper og øer, der rejse sig lodret af havet. Frokost på restaurant på pæle over havet og afslutningsvis sejltur i kano ledsaget af en guide.

Du bliver hentet på hotellet om morgenen. Kl. 09.00 starter formiddagens sejltur med longtail-båd gennem Phang Nga provinsens imponerende skærgår af smukke kalkstenklipper og øer. der rejser sig lodret af havet. Målet er øen Koh Tapoo, også kendt som James Bond Island, idet filmen Manden med den gyldne pistol delvist blev indspillet her.

Frokosten spises på en lokal restaurant og bagefter er der også tid til at gå en tur gennem den lille fiskerlandsby, der er bygget på pæle over havet. Dagen afsluttes med en sejltur i kano i det smukke landskab omkring øen Khao Tapu, hvor I ledesages af en guide. 

Frokost er inkluderet.

Turkode: KBVKSJBD

Varighed: 7 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 434
Barn fra kr. 347

Hong Island med speedbåd | Krabi

Har du lyst til at opleve en dag i paradis? Besøg øen Koh Hong i Phang Nga Bay National Marine Park - en af Thailands smukkeste.

Øen byder på et unikt naturområde med kalkstens-øer, hvide strande og klare turkisgrønne laguner. Øen er kendt for sine fine snorkelmuligheder og smukke sandstrande og desuden får du mulighed for at opleve aber, fugle og varaner i deres naturlige omgivelser. Desuden byder turen også på stop på andre smukke øer i området, bl.a. Koh Pakbia og Koh Lading.

Frokost er inkluderet, og der serveres frisk frugt og vand.

Turkode: KBVKSFHSJT

Varighed: 5-6 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 482
Barn fra kr. 386

Oplev fire øer med speedbåd | Krabi

En kort sejltur i speedbåd bringer dig til Pra Nang Beach på Railey. Her vil der være tid til ca. 1 times afslapning på stranden.
Afhængig af tidevandet fortsættes med speedbåd til enten Koh Kai, Koh Poda, Koh Tub, Koh Yawasam eller Tale Waek - sidstnævnte kan kun nås ved lavvande. På øerne Koh Poda og Koh Kai (Chicken Island) tilbringer i ca. 1 time på stranden, hvor du kan snorkle og nyde det farverige liv under havoverfladen. Efter en picnicfrokost på stranden returneres til Ao Nang stranden omkring klokken 14.00. Herfra køres du tilbage til dit hotel. Turen tilpasses tidevandet og alle tidspunkter er vejledende. Du informeres om programmet på selve dagen.

Frokost er inkluderet.

Turkode: KBVKSISLJT

Varighed: 5-6 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 434
Barn fra kr. 304

Phi Phi Island med speedbåd | Krabi

En 45 minutters tur med speedbåd bringer dig til Phi Phis klare, turkisgrønne vand.
Turen indebærer et stop ved Maya Bay, hvor Leonardo Di Caprio nød en svømmetur, den fantastiske Bamboo Island og dens spektakulære rev, hvor du kan snorkle. Frokosten bliver serveret på øens nordlige strande. Du vil have tid til at svømme og snorkle blandt de farverige fisk og koraller, som Phi Phi er så berømt for.

Turkode: KBVKSPPS

Varighed: 8-9 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.15

Voksen fra kr. 580
Barn fra kr. 406

Halvdags thai-madlavningskursus | Krabi

Elsker du den eksotiske smag af thaimad? Har du lyst til at lære hemmelighederne bag autentisk thaimad?
Kendskabet til thaimad er en souvenir, som vil holde hele livet, og du vil kunne genkalde dig din ferie på Krabi på selv de mest regnfulde dage. Underviserne på madlavningskurset er meget erfarne thaikokke, som vil undervise dig i ingredienser, teknikker og den vigtige balance mellem smagsvarianterne.

Turkode: KBVKSCOK

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 9.00

Voksen fra kr. 411
Barn fra kr. 411

Waree Raksa – unik spaoplevelse i junglen | Krabi

Nyd en unik spa oplevelse i junglen og lad dit sind og din krop og sjæl slappe af. Spaen er omgivet af et 4 hektar frodigt, tropisk landskab, og lige ved spaen ligger to sjældne, varme kilder.
De smukke omgivelser har en beroligende effekt på krop og sjæl: Friskt varmt kildevand, en rolig atmosfære med et idyllisk natursceneri og en rigdom af terapeutiske, naturlige skatte. De to små kilder blev opdaget ved en tilfældighed i 1989 under udgravning til brønde i en plantage. Vandet er 40-45 grader varmt, klart og lugtfrit, PH værdien er 6,9 og vandet er rigt på velgørende mineraler. Spaen tilbyder innovative spabehandlinger med mineraler, der fremmer dit velvære. 

Heldagsturen inkluderer:
  • Besøg ved lokalt frugtmarked på ved til spaen
  • Body scrub behandling med friske ingredienser
  • Hydroterapi: Kolde og varme bade, urtebad, thai yoga i kilden, nakke og skulder massage
  • Undervisning i thailandsk kunsthåndværk (blomsterguirlander)
  • Thai massage / aroma massage
  • Fodterapi
  • Frokost

Min. alder er 12 år.

Turkode: KBVKSWAR

Varighed: 7 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 743
Barn fra kr. 520

Phuket

Cykeltur på Yao Island | Phuket

Øen Koh Yao Noi ligger i Phang Nga bugten, og selvom øen kun ligger 1 times sejlads fra Phuket, føles det som om du er over 1000 kilometer væk.
Der er ingen barer eller store hoteller, kun en håndfuld bungalower ved Andaman havet. Den traditionelle livstil på Koh Yao Noi er bevaret. Vejene slanger sig gennem rismarker og fiskelandsbyer og fører ud til isolerede strande. Den bedste måde at opleve denne uspolerede ø på, er på cykel. Du hentes på dit hotel og køres til den nordlige del af øen. Efter en kort instruktion om ruter og sikkerhed cykler du 6 kilometer til den nordøstlige del af Phuket. Her tager du cyklen med ombord på den lokale færge til Yao Noi. Cykelturen på Yao Noi starter på den nordvestlige del af øen, hvor fiskerlandsbyer og isolerede strande passeres. Der er flere fotostop undervejs, og guiden giver løbende informationer om de lokales liv. Efter en frokost på en lokal restaurant, er det tid til at slappe af på stranden. Herefter cykles tilbage til molen, hvor du når færgen tilbage til Phuket og køres til dit hotel.

Frokost er inkluderet.

Turkode: EXHFKYBA

 

Varighed: 9 timer
Afgang: Tirsdage og fredage kl. 8.00

Voksen fra kr. 810
Barn fra kr. 810

Phi Phi Island med speedbåd | Phuket

Du bliver hentet på dit hotel og kørt til Boat Lagoon Marina hvor båden til Phi Phi øerne afgår kl. 09.00. På sejlturen serveres kaffe, te og sodavand.
Første stop på turen er øen Phi Phi Ley og den fantastiske Maya-bugt, hvor scener af filmen "The Beach" blev optaget. Oplev Phi Leh Cove og Lho Sa Mah bugten, hvor du kan vandre ind på øen, svømme eller snorkle. Fortsæt til "Vikingegrotten" hvor svalereder indsamles til brug i den berømte "fugleredesuppe". Besøg Ton Sai Bay, fortsæt til Khai Nai Island og nyd en lækker frokost på en strandrestaurant. Efterfølgende er der tid til at solbade og svømme. Klokken 16.00 sejles tilbage til Phuket i speedbåd, og herfra køres du til dit hotel.

Frokost er inkluderet.

Turkode: HKTASPPS

Varighed: 9 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 728
Barn fra kr. 510

Similan Islands med speedbåd | Phuket

Similan-øerne er særligt populært for dykkere på grund af det smaragdgrønne vand og det betagende liv, der udspilles under havoverfladen.
Men øerne byder også på fantastiske sandstrande omgivet af granitklipper, hvor du kan svømme og snorkle blandt de farvestrålende fisk. Sejlturen fra Phuket til Similan-øerne foregår i speedbåd. Følgende øer besøges på turen: Koh Bangu (ø nr. 9) med dens stor granitkampesten.Koh Similan (ø nr. 8) hvor du kan snorkle blandt store fiskestimer.

Koh Payu (ø nr. 7) og Koh Miang (ø nr. 4), hvor nationalparkens hovedkvarter ligger. Når du ankommer hertil serveres en let frokost og bagefter er det tid til at slappe af på den hvide sandstrand, svømme, snorkle eller gå en tur på øen. Cirka klokken 14.45 sejler speedbåden tilbage til Phuket og du køres tilbage til dit hotel.

Frokost er inkluderet.

Bemærk: Gennemføres kun i perioden 1. november til 30. april.

Turkode: HKTASSIM

Varighed: 10 timer
Afgang: Mandage, onsdage og fredage kl. 7.00 (november til april)

Voksen fra kr. 906
Barn fra kr. 543

Solnedgang over Phang Nga bugten | Phuket

Ved 16-tiden bliver du hentet på dit hotel og kørt til Laem Phrao molen. Her går du ombord på den smukke, traditionelle kinesisk junke, June Bahtra.

Mens solens sidste stråler reflekteres i havet, kan du nyde den smukke solnedgang over Phang Nga bugten. Nyd den fredfyldte stemning og den kølige aftenluft, mens der serveres en dejlig 5-retters buffet med thailandske specialiteter. Du er tilbage på dit hotel ved 21.30- tiden efter en dejlig aften.

Aftensmad og drikkervarer er inkluderet i prisen.

Turkode: HKTAOSJB

Varighed: 5,5 time
Afgang: Onsdage og lørdage kl. 17.00

Voksen fra kr. 558
Barn fra kr. 402