Varm og solrig vinterferie i Khao Lak, 11. - 22. februar 2018

Thailand - Khao Lak

 • Fly med Thai Airways direkte til Phuket 
 • Solskin, hvidt sand og varmt blåt hav 
 • Smukke tropiske omgivelser og dejlige strande
 • Stort udvalg af udflugter og aktiviteter

Fly med Thai Airways direkte til Phuket og hold vinterferie den 11. - 22. februar 2018. Begrænset antal pladser så vi anbefaler hurtig bestilling.

Hold vinterferie i solbeskinnede og varme Khao Lak, som med sin rolige og tilbagelænede atmosfære, frodige grønne omgivelser, dejlige strande, blå hav og en bred vifte af udflugter er et populært feriested for både familier og par.

Søger I aktiviteter, så er en udflugt til Thailands ældste og fineste regnskov, Khao Sok National Park, et oplagt valg. Er I til snorkling og dykning, så anbefaler vi en udflugt til Surin- eller Similan øerne men I kan også holde jer på land og tage på en cykeltur gennem plantager og regnskov og undervejs få en forfriskende dukkert i et lille vandfald.

I kan vælge mellem ophold på to gode hoteller, som hver i sær ligger i store tropiske haver direkte ved stranden. 

 

 

Læs mere

Rejseoverblik

 • NOV
 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT

Spar kr. 2.000 pr. person - på direkte fly med Thai Airways

Thailand

Khao Lak

9 nætter / 11 dage

fra kr. 12.005

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Khao Lak

Rejser til Khao Lak

Khao Lak ligger cirka 1½ times kørsel nord for Phuket omgivet af storslået og frodig natur. En rejse til Khao Lak byder på fredfyldt afslapning, dejlige strande, blå laguner, mulighed for snorkeludflugter samt meget andet.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Khao Lak - 9 nætter

Khaolak Emerald Beach Resort & Spa The Sands Khao Lak by Katathani
Billigste hotelmulighed
Se kort

Khaolak Emerald Beach Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Khao Lak

Hotellet tilbyder to poolområder hvoraf det ene ligger ved stranden og primært benyttes af voksne mens familierne foretrækker det store poolområde med rutsjebaner, der ligger centralt i den store have.

De indbydende værelser har alle nødvendige faciliteter som f.eks. aircondition, værdiboks, gratis WiFi, tv, køleskab, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer samt balkon. Der tilbyder også store familieværelser med plads til op til 4 voksne eller 2 voksne og 3 børn under 12 år.. Værelserne ligger i ni 3-etagers bygninger, der omkranser en stor have med en kunstig sø.

I hotellets restaurant serveres såvel traditionelle thailandske som internationale retter. Fra den hyggelige strandbar kan I nyde de smukke solnedgange til en kølig drink. Af andre faciliteter tilbydes motionsrum, spillerum med PlayStations til teenagere, børneklub, minimarked, spa og dagligt aktivitetsprogram for både voksne og børn.

Der er restauranter og butikker udenfor hotellet, og hvis I vil have et større udvalg i Khao Lak by, så er der kun omkring 10 minutters kørsel dertil. 


Læs mere her
Khaolak Emerald Beach Resort & Spa The Sands Khao Lak by Katathani
Se kort

The Sands Khao Lak by Katathani

Beliggenhed: Thailand, Khao Lak

The Sands Khao Lak by Katathani er et dejligt design hotel ved den 1,5 km lange Nang Thong strand. Her bor du i smukke omgivelser direkte ved stranden og i gåafstand til Khao Lak by med lokale restauranter og butikker.
 
Hotellets 316 værelser ligger i 3-etagers bygninger udformet som en hestesko med to store og indbydende poolområder i midten. Værelserne er store (mindst 45 m2), lyse og stilrene med strejf af friske farver og balkonen/terrassen er møbleret således, at den fungerer som en naturlig forlængelse af værelset. For en familie er det oplagte valg et familieværelse (55 m2), som med en skydedør kan deles i to og give privatliv. Værelserne har alle de faciliteter, man kan forvente af et godt førsteklassehotel, inkl. gratis WiFi.
 
De to indbydende poolområder har i alt 5 swimmingpools. Det ene poolområde består af en stor familiepool med børnepool og lille rutsjebane, og det anden ligger ved stranden og har swim-up bar, en roligere atmosfære og udsigt til havet. Hotellet tilbyder to vidt forskellige spiseoplevelser: Ved lagunen i centrum af hotellet ligger The Floating Market, som serverer internationale og traditionelle thai-retter, og på strandrestauranten Talay kan du få ”alt godt fra havet”. Desuden tilbyder hotellet børneklub, tennisbane, fitness center, strand volley, forskellige spil f.eks. stort skakspil og pentaque, vandsport samt spa med udendørs massage pavillon ved stranden.
Læs mere her

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Før du rejser til Thailand

  Tidszone
  Tidsforskellen mellem Danmark og Thailand er plus 6 timer. Ved dansk sommertid plus 5 timer.

  Vaccinationer
  Ved indrejse i Thailand kræves der ingen obligatoriske vaccinationer, men der er visse som anbefales. Inden din rejse til Thailand bør du holde dig informeret om aktuelle vaccinationsanbefalinger via Rejseklinikken.

  Rejseklinikken.dk

  Visum
  Der kræves ikke visum for danske statsborgere ved ophold op til 30 dage, men passet skal være gyldigt mindst 6 måneder efter opholdets ophør. Desuden skal børn have eget pas. Der er dog andre regler i forhold til forretningsrejser og ved indrejse over landegrænser og evt. for andre statsborgerskaber.

  Yderligere oplysninger kan hentes på Thailands Ambassade (Norgesmindevej 18, 2900 Hellerup, tlf. 39 62 50 10) eller på udenrigsministeriets hjemmeside.

 • Under din rejse i Thailand

  Drikkepenge
  Hvor drikkepenge ikke er inkluderet, vil ca. 10 % være passende. På større hoteller og restauranter tillægges drikkepengene dog regningen.

  Mad og drikke
  I Thailand er maden som bekendt en særlig oplevelse. Du vil finde god mad på alle prisniveauer fra boder og gadekøkkener til luksuriøse restauranter, hvor både service og kvalitet klart er på højde med niveauet i Europa. I gadekøkkenerne skal du dog holde øje med hygiejnen, der ikke alle steder er lige god.

  Valuta
  Thailands møntfod baht (THB) følger US-dollaren. Den mest fordelagtige måde at veksle på er at indføre amerikanske dollars eller euro og ikke at veksle hjemmefra. På Nationalbankens hjemmeside kan du se den seneste kurs på THB.

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Peter, Natascha, Lars, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser