Aktiv ferie på Robinson Club Khao Lak

Thailand - Khao Lak
 • Unikt koncept med helpension og aktiviteter inkluderet
 • Masser af aktiviteter for alle aldersgrupper 
 • Bo ved dejlig 13 km lang sandstrand
 • Ni swimmingpools i stor tropisk have

Hold ferie på Robinson Club Khao Lak med masser af aktiviteter og sport for alle aldersgrupper.

Robinson Club Khao Lak ligger direkte ved en 13 kilometer lang strand i den nordlige del af Khao Lak og er omgivet af frodig grøn vegetation. Her kan I holde aktiv og sund ferie med land- og vandsport og prøve nye aktiviteter hver dag. Der er helpension inkluderet i opholdet, og det er naturligvis også muligt at vælge sunde retter fra menuen.

Robinson Club konceptet byder på en bred vifte af sjove aktiviteter og underholdning for alle aldersgrupper. Få sved på panden i fitnesscentreret med f.eks. spinning og step eller dyrk yoga, pilates og vandgymnastik. De gratis sportsaktiviteter er strandvolley, bueskydning, fodbold, vandpolo, bordtennis, dart og minigolf og mod betaling kan I sejle i kajak, stå på stand-up paddle board og dykke. Og er du en dag blot til ren afslapning, så slæng dig i en liggestol ved stranden eller en af de i alt ni swimmingpools. Der er både en familiepool med vandrutsjebaner for de små gæster, en stor hovedpool tæt ved stranden samt flere små swimmingpools spredt ud i området.

Bemærk at al træning, underholdning og service primært foregår på engelsk og tysk.

Læs mere om resortets udvidede helpension og aktiviteter her

Fysiske krav til rejsen: 

Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Fly Thai Kampagne - spar op til kr. 1.200 på afr. jan. til mar. - prisen er fratrukket rabatten

Thailand

Khao Lak

13 nætter / 15 dage

fra kr. 13.420

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Khao Lak

Rejser til Khao Lak

Khao Lak ligger cirka 1½ times kørsel nord for Phuket omgivet af storslået og frodig natur. En rejse til Khao Lak byder på fredfyldt afslapning, dejlige strande, blå laguner, mulighed for snorkeludflugter samt meget andet.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Khao Lak - 13 nætter

Robinson Club Khao Lak
Se kort

Robinson Club Khao Lak

Beliggenhed: Thailand, Khao Lak

Robinson Club Khao Lak ligger omgivet af en skøn natur helt ud til den 13 kilometer lange og flotte strand, Pak Weep Beach i den nordlige del af Khao Lak. En ferie her byder på alt hvad hjertet kan begære af faciliteter og aktiviteter, for med udvidet helpension og et omfattende aktivitetskoncept har du masser af muligheder på ferien.

Resortet har 320 værelser fordelt på 15 typer, hvoraf nogle er mest velegnede for par og andre for familier. Værelserne er smagfuldt indrettede og har blandt andet aircondition, køleskab, tv, telefon, hårtørrer samt møbleret balkon eller terrasse med udsigt til haven eller havet. Nogle værelser har ydermere udendørs bruser, jacuzzi eller egen privat pool.

Som en del af Robinson Club-konceptet er opholdet med helpension inklusive husets vin, sodavand, mineralvand, kaffe og te til måltiderne. Morgenmad, frokost og aftensmad serveres som buffetmåltider i hovedrestauranten, men mod tillæg kan du spise på resortets tre øvrige a la carte restauranter. En gang om ugen afholdes galla middag.

Robinson Club konceptet byder også på sjove aktiviteter og underholdning. De aktive kan få sved på panden i fitnesscentreret eller dyrke f.eks. yoga, pilates og vandgymnastik. Af gratis sportsaktiviteter tilbydes bl.a. strandvolley, bueskydning, fodbold, vandpolo, bordtennis, dart og minigolf og mod betaling kajak, stand-up paddle board og dykning. For de yngre gæster er der børneklub med masser af aktiviteter og faciliteter afhængig af børnenes alder. Og er du blot til ren afslapning, så slæng dig i en liggestol og læs en bog ved stranden eller en af de i alt ni swimmingpools. Der er både en familiepool med vandrutsjebaner for de små gæster, en stor hovedpool og er du mere til fred og ro, så læg dig ved poolen i haven. 

Læs mere om resortets udvidede helpension og aktiviteter her

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Lars, Mark, Jakup, Rikke, Nicoline

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser