Parferie til romantik og luksus i Chiang Mai og Khao Lak

Thailand - Chiang Mai, Khao Lak

 • Stilrent luksushotel ved floden i Chiang Mai
 • Masser af udflugtsmuligheder i Nordthailand
 • Skønt boutique resort ved stranden i Khao Lak
 • Udsøgt service med et smil

Kombiner natur- og kulturoplevelser i Nordthailand med en afslappet strandferie på et luksuriøst resort i Khao Lak, hvor det emmer af fred og idyl. 

Denne rejse kombinerer to helt forskellige rejsemål i Thailand - kultur, natur og oplevelser i Nordthailand efterfulgt af strandferie i de smukkeste omgivelser i Khao Lak.

Ferien starter med et 4-nætters ophold i Chiang Mai i Nordthailand. Trods sin størrelse har Chiang Mai bevaret sin charme og rolige livsstil, og lige udenfor byen venter grønklædte bjerge og søvnige landsbyer. Byen og området byder på masser af oplevelser, så dagene flyver afsted med nye, spændende oplevelser.

Strandferien tilbringes i Khao Lak ved en lang, hvid strand med frodige grønne bjerge som baggrund. Vi anbefaler at I bor på boutique resortet, The Sarojin, der oser af afslappet luksus og for at sikre ro og idyl modtages kun gæster over 10 år. Her vil personalet med ypperlig service sørge for, at opholdet bliver fuld af mindeværdige oplevelser tilpasset jeres behov. Slap af og kom helt ned i gear, gå ture langs stranden der kantes af grøn vegetation, slap af med en bog i en romantisk sala ved swimmingpoolen og lad jer forkæle med afslappende spa-behandlinger. Lej eventuelt den luksuriøse speedbåd, Lady Sarojin med personale og tag på jeres helt egen skræddersyede luksusudflugt.

Læs mere

Rejseoverblik

 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN

Rejs i april, maj og indtil 20. juni eller igen fra 20. august til 30. september - bestil inden 11. marts - spar kr. 1.200,- er fratrukket prisen

Thailand

Chiang Mai, Khao Lak

13 nætter / 15 dage

fra kr. 16.065

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Chiang Mai Khao Lak

Rejser til Chiang Mai

Tag på en rejse til skønne Chiang Mai - Nordthailands største by og porten til Den Gyldne Trekant.
Læs mere
Chiang Mai Khao Lak

Rejser til Khao Lak

Khao Lak ligger cirka 1½ times kørsel nord for Phuket omgivet af storslået og frodig natur. En rejse til Khao Lak byder på fredfyldt afslapning, dejlige strande, blå laguner, mulighed for snorkeludflugter samt meget andet.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Chiang Mai - 4 nætter

Anantara Chiang Mai Resort
Se kort

Anantara Chiang Mai Resort

Beliggenhed: Thailand, Chiang Mai

Elegant, lyst og stilrent luksushotel med uovertruffen beliggenhed ved bredden af Ping-floden og få minutters gang fra natmarkedet og byens øvrige attraktioner. Fra resortet er der en storslået udsigt til de smukke bjerge, som omkranser byen. Indretningen er moderne asiatisk stil med gedigne, eksklusive materialer afstemt efter naturens nuancer.

De 84 smukke og rummelige værelser stor balkon, aircondition, telefon, tv, WiFi, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, hårtørrer samt badekåber og slippers. Resortets fantastiske restaurant ligger i en træbygning opført i kolonistil og var tidligere bolig for det engelske konsulat. Derudover har hotellet to barer og lounge, 24-timers roomservice, flot poolområde ved floden, fitnesscenter, bibliotek, spa, massage og butik.

Læs mere her

Khao Lak - 9 nætter

The Sarojin
Se kort

The Sarojin

Beliggenhed: Thailand, Khao Lak

The Sarojin er ét af Thailands bedste boutique resorts og kendetegnes af en afslappet elegant stil og ypperlig service. Her sættes en ære i at levere unikke oplevelser og dedikeret service tilpasset de enkelte gæsters behov - f.eks. serveres der morgenmad hele dagen. romantiske middage arrangeres og spændende skræddersyede udflugter tilbydes. Ydermere ligger resortet ved en uendelig lang, hvid sandstrand flankeret af palmer og casaurina-træer, og stranden indbyder til dovne slentreture ligesom solnedgangen herfra er ubeskrivelig smuk.

Resortet tilbyder 56 smukt indrettede residences på mellem 95-215 m2, som ligger i 7 stk. 2-etagers bygninger spredt ud i den store tropiske have. Stilen er tidløs elegant indretningen holdt i lyse træsorter og lyse, varme nuancer. Her har I naturligvis alle de faciliteter, som kan forventes på et hotel af denne standard.

Den 25 x 25 meter store indbydende swimmingpool med romantiske salaer udgør det naturlige centrum i haven, og her kan I slappe af i de smukkeste omgivelser.

I restauranterne Edge og Ficus (sidstnævnte navngivet efter det smukke gamle figentræ i centrum af restauranten) serveres thai gourmet retter samt skønne middelhavsretter og vinene kan vælges fra resortets prisvindende vinkælder. I kan naturligvis også få serveret romantiske middage på f.eks. stranden, ved poolen, i et stille højrne af haven eller på jeres private terrasse - for på The Sarojin gør alle deres yderste for, at jeres ferie bliver en helt særlig og uforglemmelig oplevelse.

På The Sarojin er gæster sikret absolut fred og ro samt luksus og forkælelse i de smukkeste, tropiske omgivelser. Lej eventuelt den luksuriøse speedbåd Lady Sarojin med personale for en dag og tag på jeres helt egen skræddersyede udflugt.

Læs mere her

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Før du rejser til Thailand

  Tidszone
  Tidsforskellen mellem Danmark og Thailand er plus 6 timer. Ved dansk sommertid plus 5 timer.

  Vaccinationer
  Ved indrejse i Thailand kræves der ingen obligatoriske vaccinationer, men der er visse som anbefales. Inden din rejse til Thailand bør du holde dig informeret om aktuelle vaccinationsanbefalinger via Rejseklinikken.

  Rejseklinikken.dk

  Visum
  Der kræves ikke visum for danske statsborgere ved ophold op til 30 dage, men passet skal være gyldigt mindst 6 måneder efter opholdets ophør. Desuden skal børn have eget pas. Der er dog andre regler i forhold til forretningsrejser og ved indrejse over landegrænser og evt. for andre statsborgerskaber.

  Yderligere oplysninger kan hentes på Thailands Ambassade (Norgesmindevej 18, 2900 Hellerup, tlf. 39 62 50 10) eller på udenrigsministeriets hjemmeside.

 • Under din rejse i Thailand

  Drikkepenge
  Hvor drikkepenge ikke er inkluderet, vil ca. 10 % være passende. På større hoteller og restauranter tillægges drikkepengene dog regningen.

  Mad og drikke
  I Thailand er maden som bekendt en særlig oplevelse. Du vil finde god mad på alle prisniveauer fra boder og gadekøkkener til luksuriøse restauranter, hvor både service og kvalitet klart er på højde med niveauet i Europa. I gadekøkkenerne skal du dog holde øje med hygiejnen, der ikke alle steder er lige god.

  Valuta
  Thailands møntfod baht (THB) følger US-dollaren. Den mest fordelagtige måde at veksle på er at indføre amerikanske dollars eller euro og ikke at veksle hjemmefra. På Nationalbankens hjemmeside kan du se den seneste kurs på THB.

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Birgitte, Mark, Natascha, Peter, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.