Parferie til romantik og luksus i Chiang Mai og Khao Lak

Thailand - Chiang Mai, Khao Lak

 • Stilrent luksushotel ved floden i Chiang Mai
 • Masser af udflugtsmuligheder i Nordthailand
 • Skønt boutique resort ved stranden i Khao Lak
 • Udsøgt service med et smil

Kombiner natur- og kulturoplevelser i Nordthailand med en afslappet strandferie på et luksuriøst resort i Khao Lak, hvor det emmer af fred og idyl. 

Denne rejse kombinerer to helt forskellige rejsemål i Thailand - kultur, natur og oplevelser i Nordthailand efterfulgt af strandferie i de smukkeste omgivelser i Khao Lak.

Ferien starter med et 4-nætters ophold i Chiang Mai i Nordthailand. Trods sin størrelse har Chiang Mai bevaret sin charme og rolige livsstil, og lige udenfor byen venter grønklædte bjerge og søvnige landsbyer. Byen og området byder på masser af oplevelser, så dagene flyver afsted med nye, spændende oplevelser.

Strandferien tilbringes i Khao Lak ved en lang, hvid strand med frodige grønne bjerge som baggrund. Vi anbefaler at I bor på boutique resortet, The Sarojin, der oser af afslappet luksus og for at sikre ro og idyl modtages kun gæster over 10 år. Her vil personalet med ypperlig service sørge for, at opholdet bliver fuld af mindeværdige oplevelser tilpasset jeres behov. Slap af og kom helt ned i gear, gå ture langs stranden der kantes af grøn vegetation, slap af med en bog i en romantisk sala ved swimmingpoolen og lad jer forkæle med afslappende spa-behandlinger. Lej eventuelt den luksuriøse speedbåd, Lady Sarojin med personale og tag på jeres helt egen skræddersyede luksusudflugt.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG

Thailand

Chiang Mai, Khao Lak

13 nætter / 15 dage

fra kr. 16.555

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Chiang Mai Khao Lak

Rejser til Chiang Mai

Tag på en rejse til skønne Chiang Mai - Nordthailands største by og porten til Den Gyldne Trekant.
Læs mere
Chiang Mai Khao Lak

Rejser til Khao Lak

Khao Lak ligger cirka 1½ times kørsel nord for Phuket omgivet af storslået og frodig natur. En rejse til Khao Lak byder på fredfyldt afslapning, dejlige strande, blå laguner, mulighed for snorkeludflugter samt meget andet.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Chiang Mai - 4 nætter

Anantara Chiang Mai Resort
Se kort

Anantara Chiang Mai Resort

Beliggenhed: Thailand, Chiang Mai

Elegant, lyst og stilrent luksushotel med uovertruffen beliggenhed ved bredden af Ping-floden og få minutters gang fra natmarkedet og byens øvrige attraktioner. Fra resortet er der en storslået udsigt til de smukke bjerge, som omkranser byen. Indretningen er moderne asiatisk stil med gedigne, eksklusive materialer afstemt efter naturens nuancer.

De 84 smukke og rummelige værelser stor balkon, aircondition, telefon, tv, WiFi, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, hårtørrer samt badekåber og slippers. Resortets fantastiske restaurant ligger i en træbygning opført i kolonistil og var tidligere bolig for det engelske konsulat. Derudover har hotellet to barer og lounge, 24-timers roomservice, flot poolområde ved floden, fitnesscenter, bibliotek, spa, massage og butik.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her

Khao Lak - 9 nætter

The Sarojin
Se kort

The Sarojin

Beliggenhed: Thailand, Khao Lak

The Sarojin er ét af Thailands bedste boutique resorts og kendetegnes af en afslappet elegant stil og ypperlig service. Her sættes en ære i at levere unikke oplevelser og dedikeret service tilpasset de enkelte gæsters behov - f.eks. serveres der morgenmad hele dagen. romantiske middage arrangeres og spændende skræddersyede udflugter tilbydes. Ydermere ligger resortet ved en uendelig lang, hvid sandstrand flankeret af palmer og casaurina-træer, og stranden indbyder til dovne slentreture ligesom solnedgangen herfra er ubeskrivelig smuk.

Resortet tilbyder 56 smukt indrettede residences på mellem 95-215 m2, som ligger i 7 stk. 2-etagers bygninger spredt ud i den store tropiske have. Stilen er tidløs elegant indretningen holdt i lyse træsorter og lyse, varme nuancer. Her har I naturligvis alle de faciliteter, som kan forventes på et hotel af denne standard.

Den 25 x 25 meter store indbydende swimmingpool med romantiske salaer udgør det naturlige centrum i haven, og her kan I slappe af i de smukkeste omgivelser.

I restauranterne Edge og Ficus (sidstnævnte navngivet efter det smukke gamle figentræ i centrum af restauranten) serveres thai gourmet retter samt skønne middelhavsretter og vinene kan vælges fra resortets prisvindende vinkælder. I kan naturligvis også få serveret romantiske middage på f.eks. stranden, ved poolen, i et stille højrne af haven eller på jeres private terrasse - for på The Sarojin gør alle deres yderste for, at jeres ferie bliver en helt særlig og uforglemmelig oplevelse.

På The Sarojin er gæster sikret absolut fred og ro samt luksus og forkælelse i de smukkeste, tropiske omgivelser. Lej eventuelt den luksuriøse speedbåd Lady Sarojin med personale for en dag og tag på jeres helt egen skræddersyede udflugt.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Mark, Natascha, Lars, Jakup, Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.