Ø-hop til tre favoritter i Sydthailand

Thailand - Krabi, Phuket, Phi Phi
 • Dramatiske klipper og spændende udflugter i Krabi
 • Snorkling og dykning ved Phi Phi-øerne
 • Stort udvalg af restauranter og butikker på Phuket
 • Alle transporter med bil og båd er inkluderet i prisen

Vil du gerne nyde ferien med total fordybelse i klassiske ferieoplevelser som snorkling, sand mellem tæerne og sol på skønne sandstrande? 

Så foreslår vi, at du vælger et ø-hop blandt tre af Sydthailands klassikere. Oplev udflugter og dramatisk natur i Krabi, svøm blandt farverige fisk ved den smukke og frodige ø, Phi Phi og slap af, spis og shop amok på Phuket, som også byder på skønne strande i lange baner. Alt sammen på én og samme rejse!

Rejse til Krabi, Phi Phi og Phuket i Sydthailand

Krabi - kalkstensklipper, strande og regnskov

Rejsen begynder med et besøg i Krabi, som med rette kaldes den smukkeste af de sydthailandske provinser. Flotte kalkstensklipper, smukke ubeboede øer med flotte strande og fine muligheder for udflugter til regnskov og på havet.

Phi Phi-øerne - krystalklart vand med farverige fisk

Turen går videre til Phi Phi-øernes smukke klippevægge, hvide sandstrande og krystalklare vand med fisk i alle former og farver. Havet omkring Phi Phi-øerne er et sandt paradis og en oplagt destination for snorklere og dykkere, for det krystalklare lune vand lokker med et frodigt undervandsliv.

Phuket - strande, butikker og natteliv

Rejsen rundes af på Phuket, Thailands største ø, der byder på 16 skønne, lange strande. Det er også stedet, hvor du finder et væld af restauranter, butikker og et livligt natteliv. Alt i alt er denne rejse det perfekte ø-hop for dig, der søger kombinationen af total afslapning i naturskønne omgivelser med pulsen fra livlige restauranter, barer og shopping.

Se de mange hotelmuligheder herunder.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Thailand

Krabi, Phuket, Phi Phi

16 dage

fra kr. 9.105

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Krabi Phuket

Rejser til Krabi

Er du på ferie i Thailand er en rejse til Krabi oplagt. Tropeparadiset er især kendt for sine små, grønne kalkstensøer, der dramatisk hæver sig i det turkisblå hav. På øerne omkring Krabi finder du dejlige sandstrande i alle størrelser, skov, og stejle klippesider.

Læs mere
Krabi Phuket Phi Phi Øerne

Rejser til Phuket

Phuket, Thailands største ø byder på 16 lange, dejlige strande, der ligger som perler på en snor langs vestkysten. De gør, sammen med det brede udvalg af restauranter, barer, butikker og nogle steder et livligt natteliv, Phuket til et særdeles populært rejsemål.

Læs mere
Phuket Phi Phi Øerne

Rejser til Phi Phi Øerne

Drømmer du om en ferie med krystalklart vand, smukke klippevægge, hvide sandstrande og et farverigt undervandsliv, så er en rejse til Phi Phi Øerne oplagt. Øhavet omkring Phi Phi Øerne er et paradis uden grænser og en gave til dem, der vil smage en bid.

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Krabi - 5 nætter

Krabi Cha-Da Resort Krabi La Playa Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Krabi Cha-Da Resort

Beliggenhed: Thailand, Krabi

Krabi Cha-Da ligger i et kuperet område med skøn udsigt til Krabis karakteristiske limstensklipper og glimtvis til Ao Nang-bugten. Fra hotellet er der omkring 10 minutters gang (cirka 800 meter) til Ao Nang-stranden med et bredt udvalg af restauranter, barer og butikker. Stilen på resortet er en charmerende blanding af thailandsk og kinesisk.

De 82 værelser er store og indrettet med mørke trægulve, varme farver, alle nødvendige faciliteter samt balkon/terrasse. Nogle værelser har direkte adgang til poolen. Hotellet tilbyder restaurant, bar på tagetagen med pragtfuld udsigt over Ao Nang-bugten, dejligt poolområde med swimmingpool og poolbar, spa, fitnesscenter og gratis WiFi overalt på hotellet.

Krabi Cha-Da deler deres Beach Club med gæster fra søsterhotellet Cha-Da Krabi Thai Village, og der er gratis adgang og transport dertil et par gange om dagen.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Krabi Cha-Da Resort Krabi La Playa Resort Cha-Da Thai Village Resort
Se kort

Krabi La Playa Resort

Beliggenhed: Thailand, Krabi

Et populært resort beliggende midt mellem Nopparat Thara- og Ao Nang-strandene og få minutters gang fra Ao Nangs livlige strandpromenade med butikker, restauranter og barer. 

Her tilbydes 123 rummelige og lyse værelser, hvoraf nogle har direkte adgang fra terrassen til swimmingpoolen. Værelserne ligger i 4-5 etagers bygninger med elevator, og de har faciliteter som aircondition, tv, radio, telefon, minibar, værdiboks, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer og møbleret terrasse/balkon.

Krabi La Playa Resort har restaurant, bar, roomservice, spa, fitness og gratis Wi-Fi. Desuden tilbydes to poolområde, det ene på ikke mindre end 854 m2 med tre integrerede pools, swim-up bar og børnepool.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Krabi La Playa Resort Cha-Da Thai Village Resort
Se kort

Cha-Da Thai Village Resort

Beliggenhed: Thailand, Krabi

Cha-Da Thai Village Resort består af to- og treetages bygninger beliggende i naturskønne, grønne og rolige omgivelser ca. 750 meter fra Ao Nang-stranden. Hotellet fremstår lyst og indbydende og værelserne er indrettet i moderne thai-stil og holdt i forskellige farvenuancer. Alle værelser har aircondition, loftvifte, tv, telefon, el-kedel, hårtørrer, værdiboks, minibar og balkon der vender mod haven og poolområderne. Hotellet tilbyder 28 rummelige og fine familieværelser med plads til op til 6 personer.

Under opholdet tilbydes restauranter, barer, roomservice, fitnesscenter, massage og butik samt gratis WiFi. Hotellets poolområde med flere swimmingpools samt børnepool er opdelt i et roligt område for voksne og en familiezone med børnepool og vandrutsjebane. Desuden har Cha-Da Thai Village egen Beach Club ved lang, dejligt strand, og der er gratis adgang og transport dertil et par gange om dagen. 

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her

Phi Phi - 3 nætter

Bay View Resort
Se kort

Bay View Resort

Beliggenhed: Thailand, Phi Phi

Det prisvenlige Bay View Resort ligger på en skråning ned mod en lille privat strand. Fra hotellet er der kun 10 minutters gang til øens hovedby, Tonsai Village, med restauranter og butikker.

Resortet tilbyder 71 værelser beliggende i bungalower i naturskønne omgivelser. Alle værelser har som minimum aircondition, satellit-tv, minibar, værdiboks og terrasse med delvis udsigt til den smukke Tonsai bugt. Vælg mellem 4 værelsestyper af forskellig størrelse og beliggenhed

Her finder du en hyggelig restaurant på stranden, strandbar, roomservice i tidsrummet kl. 11-23, WiFi, traditionel thailandsk masage og et indbydende poolområde med swimmingpool med integreret børnepool, jacuzzi og swim-up bar.

Officiel hotelkategori: 3*

Læs mere her

Phuket - 5 nætter

Kata Palm Resort & Spa Chanalai Garden Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Kata Palm Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Phuket

Det familievenlige Kata Palm Resort & Spa er populært og eftertragtet. Resortet ligger i Kata-området med butikker og restauranter, og der er ca. 400 meter/5 min. gang til den dejlige Kata-strand eller benyt hotellets gratis shuttlebus til/fra stranden.

Hotellets stil og atmosfære ”oser” af Thailand, og hotelområdet er frodigt beplantet med bl.a. palmer, orkidéer og hibiscus. Hotellets absolutte midtpunkt er det skønne poolområde med to herligt børnepools, mindre pool samt utraditionel swimmingpool, der som en lang kanal snor sig gennem resort-området. Hele resortet inklusive de 180 værelser er holdt i typisk thai stil med mørke træsorter, varme farver og megen brug af silke med ”guld”-tryk. Værelserne er indrettet med sans for detaljerne og tilbyder mange faciliteter og naturligvis balkon eller terrasse. Fra Deluxe Pool Access værelserne er der direkte adgang fra terrassen til swimmingpoolen.

På Kata Palm Resort & Spa tilbydes restaurant, café, bar, fitness rum, massage, spa, børneklub med sandkasse samt gratis internet og trådløs opkobling i receptionsområdet. Hotellet tilbyder gratis shuttle service til Kata-stranden. Et godt valg til prisen.

Grøn Profil med Travelife

På Kata Palm Resort & Spa er hensyn til miljøet en kerneværdi. Hotellet er Travelife Gold certificeret og lever dermed op til en lang række internationalt fastsatte standarder om at spare på energi og vand, affaldssortere, begrænse madspild og brug af plastic, passe på natur og dyreliv – og opfordre gæster til at gøre det samme. Med et ophold på Kata Palm Resort & Spa har du truffet et grønnere valg.

Officiel hotelkategori: 3*

Læs mere her
Kata Palm Resort & Spa Chanalai Garden Resort Dewa Phuket
Se kort

Chanalai Garden Resort

Beliggenhed: Thailand, Phuket

Chanalai Garden Resort er et dejligt resort med super fin beliggenhed i den sydlige del af Kata-området. Resortet ligger på en skråning med frodig grøn vegetation og byder på fantastisk udsigt over Kata-bugten og stranden, ligesom der er havudsigt fra mange af værelserne. Der er kun få minutters gang til det store udbud af restauranter og butikker samt den dejlige og børnevenlige strand.

De 206 store, lyse og moderne værelser byder på faciliteter som aircondition, tv, telefon, WiFi, Minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, hårtørrer og altan/terrasse med udsigt til den frodige have eller havet. I alle værelser er der plads til to voksne og to børn u/12 år. 

Hotellet tilbyder to swimmingpools begge med swim-up bar og udsigt. Det ene poolområde har swimmingpool samt separat børnepool og benyttes derfor mest af børnefamilierne, mens det andet henvender sig mere til voksne, der søger fred og ro. Af øvrige faciliteter kan nævnes to gode restauranter, bar, børneklub, fitnesscenter samt gratis WiFi. 

Bemærk: Da resortet ligger på et kuperet område med en del trapper, er det ikke egnet for gangbesværede.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Chanalai Garden Resort Dewa Phuket Katathani Phuket Beach Resort
Se kort

Dewa Phuket

Beliggenhed: Thailand, Phuket

Dewa Phuket Resort ligger gemt væk i tropiske omgivelser cirka 100 meter fra den relativt uberørte Nai Yang strand. Her har du adgang til små resturanter, barer og butikker i nærområdet, og du skal blot gennem en lille pinjelund for at komme til stranden og nydeudsigten over det blå Andamaner-hav.

Værelser, familiesuiter eller pool villaer 

Vælg mellem rummelige værelser og store familiesuiter med lille køkken - begge beliggende i hovedbygningen. Eller forkæl jer selv med et ophold i en villa med egen pool, solstole og udendørs badeværelse. Både værelser, suiter og villaer er lyse og smagfuldt indrettede. Her tilbydes faciliteter som airconditon, telefon, fladskærms-tv, minibar, kaffe/te-faciliteter, strandtaske med håndklæder og parasol, hårtørrer, badekåber og slippers, gratis wifi samt møbleret altan eller terrasse.

Mad, drikke og aktiviteter 

I restaurant Terrace Grill serveres 'alt godt fra havet' med tilbehør af lokalt producerede råvarer, mens Bread & Butter er stedet for lettere måltider som en sandwich, lidt ost og vin eller en kop kaffe. I den hyggelige bar The Hut serveres læskende drikke, øl, vin og cocktails. Hotellet tilbyder to poolområder, hvoraf den ene har børnepool og stor jacuzzi. For de aktive er der fitnesscenter, og I kan også låne cykler og udforske lokalområdet.

Profil Fordele:

Få følgende inkluderet ved ophold 01.11.19 - 23.12.19 & 04.01.20 - 31.03.20:

Ved minimum 3 nætter: 1 gratis middag ekskl. drikkevarer ELLER 60 min, oliemassage ELLER 30 minutters 'Body Scrub'.

Ved minimum 5 nætter: 1 gratis middag ekskl. drikkevarer ELLER 60 min. oliemassage ELLER 30 minutters 'Body Scrub' & 60 min. Muay Thai undervisning ELLER 1 x batik-maling

Ved minimum 7 nætter: 1 gratis middag ekskl. drikkevarer ELLER 60 min. oliemassage ELLER 30 minutters 'Body Scrub' & 60 min. Muay Thai undervisning ELLER 1 x batik-maling & daglig vask af 4 stk. tøj

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Dewa Phuket Katathani Phuket Beach Resort
Se kort

Katathani Phuket Beach Resort

Beliggenhed: Thailand, Phuket

Særdeles populært førsteklasseshotel beliggende i rolige omgivelser ved en 850 meter lang strand, en af Phukets bedste. Omkranset af en smuk have ligger hotellet som det eneste på Kata Noi-stranden i den sydlige del af Phuket. De 479 smagfuldt indrettet og rummelige værelser har aircondition, tv, telefon, minibar, hårtørrer, kaffe/te-faciliteter, værdiboks og terrasse/balkon.

Hotellet har seks restauranter, coffeeshop, flere barer, 24-timers roomservice, store poolområder med tre swimmingpool, børnepool, poolbar, spa, sauna, massage, skønhedssalon, frisør, internetcafé, bibliotek, legeplads, tennisbaner, butik og skrædder. Fra superior- og deluxe-værelser i Bhuri Wing passeres en lille vej for at komme til stranden. Junior- og grand-suiter i Thani Wing har terrasse/balkon, der vender mod havet.

Grøn Profil med Travelife

På Katathani Phuket Beach Resort er hensyn til miljøet en kerneværdi. Hotellet er Travelife Gold certificeret og lever dermed op til en lang række internationalt fastsatte standarder om at spare på energi og vand, affaldssortere, begrænse madspild og brug af plastic, passe på natur og dyreliv – og opfordre gæster til at gøre det samme. Med et ophold på Katathani Phuket Beach Resort har du truffet et grønnere valg.

Officiel hotelkategori: 5*

 

Læs mere her

Udflugtsmuligheder

Hong Island med speedbåd

Hong Island med speedbåd

Udflugt fra: Krabi

 • Varighed:
  5-6 timer
 • Afgang:
  Dagligt kl. 8.30
 • Pris pr. person fra kr. 459
 • Pris for børn 2-11 år fra kr. 344
Dagsprogram
Dag 2 - 5
Krabi
Dag 6 - 8
Phi Phi
Dag 9 - 14
Phuket

Dag 2 - 5

Krabi

Dag 1: Ankomst til Krabi

Transport fra Krabi lufthavn til hotellet på Krabi. 

Dag 2-5: Krabi

Dagene til fri disposition.

Læs mere

Dag 6 - 8

Phi Phi

Dag 6: Krabi - Phi Phi Island

Transport med offentlig speedbåd til hotellet på Phi Phi.

På Phi Phi danner krystalklart vand, smukke palmestrande og jungleklædte bakker perfekte rammer om fredfyldte feriedage. Biler og veje findes ikke udenfor den lille hovedby og al transport til og fra dit hotel foregår med longtail-båd. Holder du af at snokle og dykke, er havet omkring øerne en palet af fantastiske undervandsoplevelser med nogle af Thailands bedste dykkerområder.

Dag 7-8: Phi Phi Island

Dagene til fri disposition.

Læs mere

Dag 9 - 14

Phuket

Dag 9: Phi Phi Island - Phuket

Transport med båd til Phuket. 

Dag 10-13: Phuket

Dagene til fri disposition. 

Dag 14: Phuket - København

Transport til lufthavnen i Phuket for hjemrejse.

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Lars, Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.