Eventyrlige øer i sigte

Thailand - Krabi, Koh Lanta, Koh Mook, Koh Jum, Koh Ngai
 • Krabis smukke skærgård med grønne kalkstensøer
 • Populære Koh Lanta med lokalt liv og lange strande
 • Tropeø med skønne strande og lunt, klart vand
 • Sejlture i Sydthailands smukke skærgård

Du sidder med fødderne begravet i det kridhvide, bløde sand i vandkanten. Lyden af de blide bølgers berøring med sandet er som sød musik. Du nyder den eventyrlige tropestemning og ønsker, at ferien må vare for evigt.

Besøg tre smukke steder i Thailand på én rejse. Start ferien med fem nætter i Krabi, kendt for sine smukke, grønne kalkstensøer. Dernæst fire nætter på populære Koh Lanta, en charmerende ø med lokalt liv og hyggelige restauranter. Til sidst fire nætter på en lille tropisk barfods-ø i Andamanerhavet med hvide strande og klart, turkisblåt vand. De mange tropeøer i Andamanerhavet er perfekte at kombinere på en ø-hop-ferie. Slap af, nyd de skønne omgivelser og kom helt ned i gear.

Krabi - Sydthailands smukke provins

Ved ankomst til Krabi er der transport til dit hotel, og herefter har du fem dage i Krabi-området til at slappe eller tage på spændende udflugter. Krabi kaldes med rette den smukkeste af de sydthailandske provinser. Landskabet er prydet af vidtstrakte ananasmarker, slanke gummitræer og buttede oliepalmer, og den maleriske kyststrækning byder på dramatiske kalkstensklipper - nogle steder næsten lodrette klippevægge, som er en ægte cliffhanger-udfordring for klatrere.

Tropeøen Koh Lanta

Fra Krabi går turen videre til et fire dages ophold på den populære tropeø Koh Lanta. Her kan du opleve lokalbefolkningens enkle hverdagsliv og den uspolerede natur. Mod nordvest ligger de lange, brede og børnevenlige strande med finkornet sand, mens kysten længere sydpå skifter karakter og præges af små, indbydende strande, der lyser op mellem rå klippepartier. Tag gerne på en sejltur i mangroven og på udflugt til øens ældste by, hvor du tydeligt kan se den kinesiske indflydelse og nyd en drink eller et måltid på en af de mange restauranter, der står på pæle over havet.

Koh Ngai, Koh Kradan, Koh Mook og Koh Jum

Rejsen afrundes med fire dage på en af de små paradis-øer i Andamanerhavet: Koh Mook, Koh Ngai, Koh Jum eller Koh Kradan. Øerne ligger mindre end en times sejlads fra hinanden, og fælles for dem er deres grønklædte, frodige indre omkranset af hvide strande og krystalklart, blåt vand. Langs stranden ligger små hyggelige resorts og restauranter, hvor der serveres dejlige thai-retter.

Særligt for Koh Mook er The Emerald Cave, også kaldet Morkot Cave - en lille lagune helt omkranset af klipper. Turen ind til lagunen går gennem en 80 meter lang vandtunnel skabt af kalksten, eroderet gennem tusindvis af år. Koh Mook byder også på masser af lokalt liv i de små fiskerlejer og landsbyen midt på øen.

Koh Jum er et fredfyldt lille ø-samfund langt fra turismens alfarvej. Øen er 12 km lang, og nordpå ligger små strande indrammet af klipper, mens den sydvestlige del byder på lange strande med blødt sand og udsigt til Phi Phi-øerne og smukke solnedgange.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Thailand

Krabi, Koh Lanta, Koh Mook, Koh Jum, Koh Ngai

16 dage

fra kr. 11.335

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Krabi Koh Lanta

Rejser til Krabi

Er du på ferie i Thailand er en rejse til Krabi oplagt. Tropeparadiset er især kendt for sine små, grønne kalkstensøer, der dramatisk hæver sig i det turkisblå hav. På øerne omkring Krabi finder du dejlige sandstrande i alle størrelser, skov, og stejle klippesider.

Læs mere
Krabi Koh Lanta Koh Mook

Rejser til Koh Lanta

Koh Lanta er en charmerende tropeø, hvor tiden nærmest synes at stå stille.
Læs mere
Koh Lanta Koh Mook Koh Jum

Rejser til Koh Mook

Rejs til den smukke og uspolerede skærgårdsø Koh Mook med en lagune omkranset af bjerge.

Læs mere
Koh Mook Koh Jum Koh Ngai

Rejser til Koh Jum

Koh Jum er det perfekte sted at trække stikket til den travle hverdag og komme helt ned i gear.

Læs mere
Koh Jum Koh Ngai

Rejser til Koh Ngai

Koh Ngai er en idyllisk ø i Andamanerhavet med kridhvide strande der lyser op langs kysten og et frodigt, grønt indre - ren og skær tropisk skønhed.

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Krabi - 5 nætter

Krabi La Playa Resort Cha-Da Thai Village Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Krabi La Playa Resort

Beliggenhed: Thailand, Krabi

Et populært resort beliggende midt mellem Nopparat Thara- og Ao Nang-strandene og få minutters gang fra Ao Nangs livlige strandpromenade med butikker, restauranter og barer. 

Her tilbydes 123 rummelige og lyse værelser, hvoraf nogle har direkte adgang fra terrassen til swimmingpoolen. Værelserne ligger i 4-5 etagers bygninger med elevator, og de har faciliteter som aircondition, tv, radio, telefon, minibar, værdiboks, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer og møbleret terrasse/balkon.

Krabi La Playa Resort har restaurant, bar, roomservice, spa, fitness og gratis Wi-Fi. Desuden tilbydes to poolområde, det ene på ikke mindre end 854 m2 med tre integrerede pools, swim-up bar og børnepool.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Krabi La Playa Resort Cha-Da Thai Village Resort Centara Anda Dhevi Resort & Spa
Se kort

Cha-Da Thai Village Resort

Beliggenhed: Thailand, Krabi

Cha-Da Thai Village Resort består af to- og treetages bygninger beliggende i naturskønne, grønne og rolige omgivelser ca. 750 meter fra Ao Nang-stranden. Hotellet fremstår lyst og indbydende og værelserne er indrettet i moderne thai-stil og holdt i forskellige farvenuancer. Alle værelser har aircondition, loftvifte, tv, telefon, el-kedel, hårtørrer, værdiboks, minibar og balkon der vender mod haven og poolområderne. Hotellet tilbyder 28 rummelige og fine familieværelser med plads til op til 6 personer.

Under opholdet tilbydes restauranter, barer, roomservice, fitnesscenter, massage og butik samt gratis WiFi. Hotellets poolområde med flere swimmingpools samt børnepool er opdelt i et roligt område for voksne og en familiezone med børnepool og vandrutsjebane. Desuden har Cha-Da Thai Village egen Beach Club ved lang, dejligt strand, og der er gratis adgang og transport dertil et par gange om dagen. 

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Cha-Da Thai Village Resort Centara Anda Dhevi Resort & Spa Aonang Villa Resort
Se kort

Centara Anda Dhevi Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Krabi

Det dejlige Centara Anda Dhevi Resort & Spa ligger blot 100 meter fra den rolige Nopparat Thara strand og ikke langt fra butikker og restauranter i det lidt mere livlige Ao Nang område.

Resortet byder på 135 store og lyse værelser, der omkranser den tropiske have og det store poolområde. Alle værelser har aircondition, fladskærms TV, internet adgang, værdiboks, minibar, hårtørrer, kaffe/te-faciliteter, siddeafdeling samt naturligvis møbleret balkon/terrasse med udsigt til haven. Vælg mellem Deluxe værelser på 34-38 m2 eller Pool Acces værelse på samme størrelse men med direkte adgang via terrassen til swimmingpoolen. Til den store familie tilbydes Family Pool View Suite på 78 m2 med plads til 2 voksne og 3 børn i eget værelse.

Restaurant Palm Court byder på inden- og udendørs servering og på menukortet er både klassiske thai-retter og internationale favoritter, men du kan naturligvis også bestille room service.  I den store og indbydende swimmingpool er der en swim-up bar, og for de små er der børnepool og en lille vandrutsjebane. Hotellet tilbyder desuden børneklub, fitnesscenter og skøn spa med massage og skønhedsbehandlinger.

Grøn Profil med EarthCheck

Centara Anda Dhevi Resort & Spa er EarthCheck Silver certificeret og lever dermed op til en lang række globalt fastsatte standarder inden for beskyttelse af miljø samt bæredygtig turisme. Herunder bl.a.  begrænsning af CO2, spare på energi og vand, beskytte lokale økosystemer, sortering/genbrug af affald og meget mere. EarthCheck er anerkendt af GSTC (Global Sustainable Tourism Council). Med et ophold her har du truffet et grønnere valg.

Officiel hotelkategori: 4*

 

Læs mere her
Centara Anda Dhevi Resort & Spa Aonang Villa Resort Beyond Resort Krabi
Se kort

Aonang Villa Resort

Beliggenhed: Thailand, Krabi

Et turistklassehotel med en behagelig, afslappet stemning og central beliggenhed – et meget populært valg og rigtigt godt til prisen. Kun en mindre vej skiller hotellet fra Ao Nang-stranden, og bag hotellet rejser de karakteristiske kalkstensklipper sig lodret.

De 158 lyse værelser ligger i treetages bygninger og har aircondition, tv, radio, telefon, minibar, værdiboks, hårtørrer og terrasse/balkon. Hotellet har to restauranter, barer, massage, skrædder, butik samt to store swimmingpool – den ene med poolbar.

Få hundrede meter fra hotellet ligger det område, hvorfra longtailbådene sejler turister på dagsudflugter til de mange smukke øer i skærgården samt Hong Islands. Nogen støj fra longtailbådene langs Ao Nang stranden kan forekomme i højsæsonen.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Aonang Villa Resort Beyond Resort Krabi Centara Grand Beach Resort & Villas, Krabi
Se kort

Beyond Resort Krabi

Beliggenhed: Thailand, Krabi

Bemærk, pga. Covid-19 situationen er hotellet midlertidigt lukket frem til 28. september 2020.

Beyond Resort Krabi ligger i et stort tropiske haveanlæg ved Klong Muang-stranden, og fra fællesområderne er der smuk udsigt til de grønklædte øer i Phang-Nga-bugten. Designet er lyst og stilrent og hotellet tilbyder dejlige fællesområder. Der er cirka 800 meter til lokale butikker og restauranter og godt 15 km til det livlige Aonang-område.

De 195 værelser er spredt ud i det store resortområde. Du kan bo i en bungalow i haven, men vi anbefaler de store, lyse værelser med udsigt til havet, som ligger i villaer tæt ved stranden og poolen eller den 4-etagers bygning (med elevator). Alle værelser er smagfuldt indrettede og har faciliteter som aircondition, TV, telefon, værdiboks, minibar, elkedel, hårtørrer, WiFi og møbleret altan/terrasse.

I Beyond Café ved poolen serveres både morgenmad, frokost og middag - sidstnævnte er med fokus på såvel asiatiske som internationale retter. Helt ud til stranden ligger @Beach Bar & Restaurant, som er åben for frokost og aftensmad, og i baren kan du bestille en bred vifte af friske eksotiske juicer, drinks og cocktails. Det store indbydende poolområde med jacuzzi og integreret børnepool ligger lige ud til stranden og byder på en fabelagtig udsigt.

Slap af ved stranden eller poolen, bliv forkælet med afslappende behandlinger i Kandy Spa eller brænd kalorier af i fitnesscentret - valget er dit. Der er naturligvis gratis WiFi overalt på resortet.

Officiel hotelkategori: 4*

 

Læs mere her
Beyond Resort Krabi Centara Grand Beach Resort & Villas, Krabi
Se kort

Centara Grand Beach Resort & Villas, Krabi

Beliggenhed: Thailand, Krabi

Et elegant resort med en afslappet atmosfære. Beliggende i egen lille bugt, kun tilgængelig med båd fra Ao Nang-stranden (ca. 10 min. sejlads). Rammerne er de smukkest tænkelige; på tre sider rejser maleriske kalkstensklipper sig lodret, og foran ligger den 500 meter lange hvide strand og det blå hav. 192 store, smagfuldt indrettede værelser (min. 77 m2), hvoraf de fleste ligger i to- treetages villaer op ad en stejl skråning; en elbil bringer dig til og fra værelset, hvis du ønsker det. Både værelser og villaer har alle tænkelige faciliteter og en dejlig, stor møbleret balkon/terrasse med sidde- og spiseområder med delvis havudsigt.

Hotellet har tre restauranter, to barer, roomservice, bibliotek, spa, skønhedssalon, fitnesscenter, børneklub, lille butiksarkade, vandsportsfaciliteter og dejligt poolområde med stor børnepool ved stranden. Gæster kan gratis benytte hotellets båd, der sejler til og fra Ao Nang-stranden flere gange dagligt.

Grøn Profil med EarthCheck

Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi er EarthCheck Gold certificeret og lever dermed op til en lang række globalt fastsatte standarder inden for beskyttelse af miljø samt bæredygtig turisme. Herunder bl.a.  begrænsning af CO2, spare på energi og vand, beskytte lokale økosystemer, sortering/genbrug af affald og meget mere. EarthCheck er anerkendt af GSTC (Global Sustainable Tourism Council). Med et ophold på Centara Grand Beach Resort & Villas i Krabi har du truffet et grønnere valg.

Officiel hotelkategori: 5*

 

Læs mere her

Koh Lanta - 4 nætter

Southern Lanta Resort & Spa Lanta Cha-Da Beach Resort & Spa
Billigste hotelmulighed
Se kort

Southern Lanta Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Koh Lanta

Et pænt turistklasseresort med rolig beliggenhed ved Klong Dao-stranden, som har flere restauranter og barer langs den brede strand. Resortet består af 100 enkelt indrettede bungalower med terrasse, der som minimum alle har aircondition, loftvifte, minibar og værdiboks.

Hotellet har restaurant, bar, internetadgang, swimmingpool, børnepool, lille legeplads, cykeludlejning samt vandsportsaktiviteter. Resortet ligger ca. 1,5 km fra nærmeste lille by.

Officiel hotelkategori: 3*

Læs mere her
Southern Lanta Resort & Spa Lanta Cha-Da Beach Resort & Spa Twin Bay Resort
Se kort

Lanta Cha-Da Beach Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Koh Lanta

Dejligt suiteresort beliggende i frodige omgivelser ved den smukke Klong Dao-strand. Det perfekte sted for både familier og par, der søger afslapning i fantastiske omgivelser. Indkvartering i store, smukke suiter (min. 65m2) med møbleret terrasse/balkon – og nogle med direkte adgang til poolen. Suiterne ligger i to- og treetages bygninger omkring poolen.  Suiterne er indrettet i forskellige farvenuancer, men alle har faciliteter som f.eks. aircondition, fladskærmstv, internetstik, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, hårtørrer, minibar og naturligvis altan/terrasse.

Hotellet tilbyder god restaurant, kaffebar, flere barer, 24-timers roomservice, øens største swimmingpool på 3000 m2, bibliotek, spa, skønhedssalon, fitnesscenter og mange vandsportsfaciliteter. Der er gratis WiFi overalt på hotellet.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Lanta Cha-Da Beach Resort & Spa Twin Bay Resort Twin Lotus Resort & Spa
Se kort

Twin Bay Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Lanta

Twin Bay Resort er et bungalow-resort med en fin beliggende i den nordligste ende af den tre kilometer lange Klong Dao strand. Hotellet er særdeles populært på grund af den hyggelige og hjemlige atmosfære og har mange tilbagevendende par og familier, og derfor anbefaler vi bestilling i god tid. 

De 39 værelser har lyser flisegulve, er indrettet i traditionel thai- stil og ligger spredt ud i den tropiske have. For familier tilbydes både Family Bungalows, Family Suites og en Beachfront Suite. Alle værelser har faciliteter som aircondition, fladskærms-TV, værdiboks, lille køleskab, gratis Wi-Fi, lille terrasse og de fleste har også kaffe/te-faciliteter.

Poolområde med swimmingpool, separat børnepool samt poolbar ligger direkte ved stranden og byder på en flot udsigt. Den brede strand indbyder til aktiviteter og vandet er meget børnevenligt. 

Restauranten har både thai-specialiteter, internationale retter og 'alt godt fra havet' på menukortet, og i højsæsonen serveres BBQ ved stranden.

Officiel hotelkategori: 3*

Læs mere her
Twin Bay Resort Twin Lotus Resort & Spa Nakara Long Beach Resort
Se kort

Twin Lotus Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Koh Lanta

Twin Lotus Resort er et dejligt voksen-resort med en super beliggenhed direkte ved den to km lange Khlong Dao-strand på øens nordlige del. Fra hotellet kan du spadsere langs stranden til restauranter og markeder i hovedbyen Saladan, men der er også en del restauranter og barer langs stranden. Resortet er omkranset af en enorm, tropisk have, og det efterlader et lyst og luftigt indtryk med god plads til både de 3-etagers hotelbygninger med værelser og de nye, indbydende villaer ved stranden.

Der er kun brugt kvalitetsmaterialer i indretningen af de 81 værelser og villaer, og de er udstyret med alle nødvendige faciliteter som aircondition, tv, cd/dvd-afspiller, telefon, minibar, hårtørrer, værdiboks, te/kaffe-faciliteter og møbleret terrasse/balkon. 

Det kombinerede restaurant- og barområde ligger tæt ved stranden, og herfra kan du nyde de smukke solnedgange. Desuden tilbydes to swimmingpools hvoraf den ene ligger ved stranden og den anden i forbindelse med hotelbygningen.  

Aktive gæster kan benytte fitnesscentret, låne cykler, udforske området og benytte de mange vandsportsfaciliteter. Herefter kan man lade sig forkæle i det dejlige wellness center. 

Bemærk, at gæster skal være fyldt 18 år for at bo på hotellet.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
Twin Lotus Resort & Spa Nakara Long Beach Resort
Se kort

Nakara Long Beach Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Lanta

Bungalow-resortet Nakara Long Beach Resort ligger midt på den lange, smukke strand, Long Beach. Her kan du holde ferie i naturskønne omgivelser på et hotel med en hyggelige og afslappet atmosfære.

Hovedparten af de 141 værelser ligger i fritstående bungalower som er spredt ud i den velplejede have. Værelserne er opdelt i 5 kagetorier, men de er alle lyse, rummelige og indrettet i traditionel thai-stil. De fleste værelsestyper tilbyder faciliteter som aircondition, TV, telefon, minibar, værdiboks, hårtørrer og terrasse. Der er gratis Wi-Fi overalt på resortet.

Der er to swimmingpool, hvoraf den ene ligger tæt ved stranden sammen med børnepoolen og massage-området. 

Restauranten og baren har fantastisk udsigt til stranden, havet og de smukke solnedgange. Der er en del restauranter langs stranden, lokale butikker langs vejen bag hotellet og med bil er der kun omkring 10 minutters kørsel til hovedbyen, Saladan med et større udvalg af restauranter og forretninger.

Officiel hotelkategori: 3*

 

Læs mere her

Koh Mook - 4 nætter

Thanya Beach Resort Koh Mook Sivalai Beach Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Thanya Beach Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Ngai

Thanya Beach Resort er et charmerende bungalowresort med fin beliggenhed direkte ved stranden på den fredfyldte ø Koh Ngai. Resortet er omkranset af frodig, grøn natur, og foran breder den hvide strand sig og byder på panoramaudsigt over det blå Andaman-hav med kalkstensklipper, der rejser sig lodret af havet. Da stranden er østvendt, kan morgenfriske gæster nyde de smukke solopgange.
Hotellets 38 træbungalower er strøet rundt i haven.  De er hyggeligt indrettede i autentisk thai-stil med mørke trævægge og -møbler og har faciliteter som aircondition, loftsvifte, lille køleskab og terrasse. Desuden har hver bungalow både indendørs og udendørs bruser.  

Den dejlige swimmingpool ligger kun et par skridt fra stranden. Måltiderne serveres i hotellets restaurant, der naturligvis også ligger ved stranden, og The Chill Bar byder på kølige drinks og fantastisk udsigt. Trænger du til en afslappende massage, så er det også muligt. 

Vil du se koraller, kræver det en svømmetur eller sejltur i kano. Hotellet er gerne behjælpelig med at arrangere udflugter til de omkringliggende øer samt fiske-, snorkel- og dykkerture.

Officiel hotelkategori: 4*

 
Læs mere her
Thanya Beach Resort Koh Mook Sivalai Beach Resort Reef Resort Kradan Island
Se kort

Koh Mook Sivalai Beach Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Mook

Det fantastiske Sivalai Beach Resort er et særdeles dejligt strandhotel med en næsten ”postkort-agtig” smuk beliggenhed på den lille ø, Koh Mook. Resortet ligger i de mest naturskønne omgivelser omkranset af høje, vajende palmer og skønne strande, der munder ud i en lang hvid sandtange.

De 48 rummelige bungalower er opført i naturmaterialer, så de falder smukt ind i omgivelserne. Der er værelser i forskellige kategorier, så vælg f.eks. mellem Beach Villa der ligger i anden række fra stranden eller forkæl jer selv og bo i en Front Beach Villa Sea View, der ligger direkte ved stranden og byder på strålende udsigt til det glitrende blå Andamaner-hav. 

Hotellet har en god restaurant, hvorfra der er en enestående udsigt over havet, og om aftenen dækkes op på stranden, hvor faklernes lys kaster et blødt romantisk skær. Hotellets lille swimmingpool med jacuzzi og børnepool ligger kun få skridt fra stranden og havet. På hotellet kan du naturligvis købe bådudflugter til andre små øer eller leje cykler og udforske Koh Mook. Vil du opleve det farvestrålende liv under havoverfladen, så byder øen på fin snorkling direkte fra stranden et par steder.

Sivalai Beach Resort på Koh Mook er det perfekte feriested, hvis du ikke kræver ret mange aktiviteter men blot ønsker blændende smukke omgivelser og fint, blødt sand mellem tæerne. 

Bemærk, at der tilkommer et gebyr for at komme ind i Chao Mai Nnational Park, der kun kan betales lokalt ved ankomst - THB 400 (ca. kr. 85) for voksne og THB 200 for børn 3-14 år.

Officiel hotelkategori: 3*

Læs mere her
Koh Mook Sivalai Beach Resort Reef Resort Kradan Island Thapwarin Resort
Se kort

Reef Resort Kradan Island

Beliggenhed: Thailand, Koh Kradan

Bag Reef Resort ligger de frodige grønne bakker og foran lokker den hvide strand og det lune, klare hav. Øen har sit eget lille "husrev", som let nås fra stranden, og blot få meter ude kan du se farverige fisk i det næsten transparente vand.

Resortet tilbyder blot 18 værelser, alle placeret omkring swimmingpoolen og med udsigt til havet. Værelserne er lyse og moderne med faciliteter som aircondition, loftsvifte, værdiboks og minibar. Fra den lille terrasse foran værelset er der udsigt til græsplænen, poolen og havet. 

Både baren og restauranten ligger ved stranden, så du kan nyde drinks og måltider med fødderne i sandet. Restauranten serverer italienske og internationale klassikere samt traditionelle thai-retter og frisk seafood. Har du behov for lidt afveksling, ligger der små restauranter og barer langs stranden.

Når det er lavvande, kan du tage en svømmetur i poolen, som ligger helt ned til stranden med udsigt til andre grønne øer i Andamanerhavet. Trænger du derimod til lidt aktivitet, kan du låne en af hotellets kanoer og sejle på opdagelse langs kysten eller gå en tur tværs over øen til de uberørte strande på den modsatte side. 

Officiel hotelkategori: 3*

Læs mere her
Reef Resort Kradan Island Thapwarin Resort The Sevenseas Resort
Se kort

Thapwarin Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Ngai

Thapwarin Resort ligger perfekt på en rolig og smuk strand på øen Koh Ngai i Andamanerhavet i det sydlige Thailand. Den fantastiske havudsigt og den naturlige ro, som de spektakulære omgivelser byder på, vil tiltale både familier, par og i det hele taget gæster som søger et unikt sted at lade batterierne op. Transporttiden fra Krabi lufthavn til havnen er 1½ time, og herfra er der yderligere 20 minutters bådsejlads til resortet.

Thapwarin Resort tilbyder 28 fritliggende og hyggelige hytter, som er opført i naturmaterialer i fuld overensstemmelse med de frodige omgivelser. Vælg mellem Warin Cottages på 31 m2 som ligger i anden og tredje række fra stranden, eller forkæl dig selv med en Beachfront Cottage på 45m2 i forreste række mod havet. Værelserne byder på aircondition, minibar, privat semi-open-air badeværelser og terrasse med bord og liggestol.  

Der er gratis WiFi på fællesområderne, strandrestaurant med thai og internationale retter og seafood barbeque. Hotellets spa tilbyder ligeledes en bred vifte af lækre behandlinger og massage. 

Af aktiviteter kan ø-livet også friste med snorkling, fiske- og kanoture, ligesom hotellets personale gerne hjælper med at arrangere ture til nærliggende øer. Din yndlingsbeskæftigelse vil dog helt sikkert blive at nyde stilheden og den fantastiske udsigt til stranden og havet.

Officiel hotelkategori: 3*

Læs mere her
Thapwarin Resort The Sevenseas Resort Koh Jum Lodge
Se kort

The Sevenseas Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Kradan

Dette charmerende resort ligger på Koh Kradan, som er en af de smukke og næsten uberørte øer i Sydthailand. Her bor du i fredfyldte omgivelser og øjet mødes af frodige grønne bakker, der danner baggrund for hvide strande og et hav, der changerer i blågrønne farver. Øen er et snorkelparadis med sit eget fine "husrev" som let nås fra stranden, og du kan se farverige fisk i det næsten gennemsigtige vand blot få meter fra stranden.

The Sevenseas Resort med kun 39 værelser og villaer er opført i enkelt design med rene linjer og brug af naturmaterialer. Her tilbydes ophold i rummelige værelser beliggende i 2-etagers huse med 4 værelser i hver, eller forkæl dig selv og bo i en fritstående villa med udsigt til stranden. Alle værelser og villaer har aircondition, fladskærmstv, videoafspiller, telefon, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, hårtørrer og udendørs badeværelse med bruser. 

Resortet tilbyder bl.a. restaurant, lille strandbar, swimmingpool, spa, udlån af videoer, lille bibliotek, leje af kano og snorkeludstyr samt udflugter til andre øer i området.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
The Sevenseas Resort Koh Jum Lodge
Se kort

Koh Jum Lodge

Beliggenhed: Thailand, Koh Jum

Koh Jum Lodge er et rustikt resort med blot 19 træbungalower bygget på pæle over jorden og spredt over et stort område med høje, vajende kokospalmer. Her emmer af ø-charme og tilbagelænet stemning, og du mødes med smil og småsnak af personalet, som alle er bosat på øen. Resortet ligger ved Golden Pearl Beach, og der er få lokale restauranter langs stranden. 

De 19 store træbungalows er bygget med god plads mellem dem. Til den rustikke indretning er benyttet træ, bambus, flettet rattan og lokalt vævede tæpper og puder. Der er ikke aircondition i bungalowerne, men de er bygget til at skabe naturlig ventilation og sammen med vifter sørge for afkølingen. Myggenet over sengen gør, at man, hvis der skulle være behov for det, roligt kan lade vinduerne stå åbne og på den måde skabe ekstra ventilation om natten. Den hyggelige veranda er møbleret, og hængekøjen indbyder til afslappende stunder.  

I restauranten serveres velsmagende thaimad, fisk og skaldyr men også retter fra det franske køkken, idet ejeren er fransk. I umiddelbar forbindelse med restauranten ligger den hyggelige bar med afslappende sofaområder, og såvel restaurant som bar ligger direkte ved stranden med udsigt til Phi Phi-øerne og de smukke solnedgange. Bemærk, at der kun er WiFi i restaurant- og barområdet.

Der er et hyggeligt lille poolområde med børnepool, men de fleste gæster befinder sig ved stranden eller slapper af i hængekøjerne, der er placeret rundt i haven. Der er naturligvis mulighed for at få thai-massage, ligesom der kan lejes cykler.

Officiel hotelkategori: 4*

 

 

Læs mere her

Udflugtsmuligheder

Hong Island med speedbåd

Hong Island med speedbåd

Udflugt fra: Krabi

 • Varighed:
  5-6 timer
 • Afgang:
  Dagligt kl. 8.30
 • Pris pr. person fra kr. 453
 • Pris for børn 2-11 år fra kr. 339
Dagsprogram
Dag 2 - 5
Krabi
Dag 6 - 9
Koh Lanta
Dag 10 - 13
Koh Mook

Dag 2 - 5

Krabi

Dag 1 - Ankomst til Krabi

Transport fra Krabi lufthavn til hotellet på Krabi.

Dag 2–5 - Krabi

Dagene til fri disposition.

Læs mere

Dag 6 - 9

Koh Lanta

Dag 6-9 - Krabi - Koh Lanta

Transport med bil ca. 2½ time.

Dagene til fri disposition. Overnatning på Phi Phi.

Læs mere

Dag 10 - 13

Koh Mook

Dag 10-13 - Koh Mook

Transport med båd til Koh Mook ca. 1½ time.

Dagene til fri disposition. 

Dag 14 - Koh Mook - København

Transport til lufthavnen i Krabi for hjemrejse. Først med lontail båd til fastlandet og derefter med bil til Krabi Lufthavn ca. 3 timer.

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Natascha, Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.