Ø-hop til to dejlige øer i Andaman-havet, Koh Lanta og Koh Ngai

Thailand - Koh Lanta, Koh Ngai
 • To vidt forskellige øer begge med lange strande og blødt sand
 • Nyd tropeøen Koh Lanta og oplev indbyggernes hverdagsliv
 • Koh Ngai - et åndehul langt fra stress og jag 
 • Et lille koralrev ved Koh Ngai så du kan snorkle fra stranden
 • Snorkel- og sejlture i Andamanerhavets smukke skærgård

Besøg Koh Lanta og Koh Ngai på én rejse - to dejlige, rolige og på hver sin måde smukke øer.. 

Det sydvestlige Thailand er kendt for sine mange dejlige øer i Andamanerhavet. På denne ferie besøger du de to vidt forskellige øer med hver sin charme og atmosfære, Koh Lanta og Koh Ngai. Bo først syv nætter på Koh Lanta og nyd de lange brede strande og det rolige byliv. Dernæst bor du seks nætter på den lille smukke tropeø Koh Ngai (eller Koh Hai), Øens frodige indre står i smuk kontrast til en dejlig hvid sandstrand, og ca. 50 meter fra stranden ligger et lille koralrev - perfekt for dem, der vil snorkle.

Efter ankomst med fly til Krabi er der transport til dit hotel på Koh Lanta, hvor du tilbringer feriens første dage. På Koh Lanta kan du kan opleve lokalbefolkningens enkle hverdagsliv og den uspolerede, frodige natur. Mod nordvest finder du lange, brede og børnevenlige strande med finkornet sand. Længere mod syd skifter kysten karakter og præges af små, indbydende strande, der lyser op mellem rå klippepartier og her møder du også færre turister. Tag evt. på udflugt til den gamle by på østkysten, hvor den kinesiske indflydelse tydelig fornemmes, eller lej en cykel og begiv dig på opdagelse på den dejlige ø med masser af smukke udsigtsposter og små restauranter med skøn thai-mad til fornuftige priser. Besøg også gerne Koh Lantas hovedby Saladan, der ligger på nordkysten. Her findes øens største udvalg af butikker og restauranter.

Rejsen afrundes med seks nætter på paradisøen, Koh Ngai. Øen er én af Andamanerhavets smukkeste med et grønklædt kuperet indre omgivet af hvide strande med blødt sand. Det perfekte sted at trække stikket helt og overgive dig til feriedage i idylliske omgivelser. Her har du også mulighed for at snorkle fra stranden, for ca. 50 meter fra kysten ligger et lille koralrev med farverige fisk. Du kan også tage på snorkeludflugter eller sejle med longtailbåd til de små naboøer, f.eks. Koh Mook med The Emerald Cave, en lille lagune helt omkranset af stejle klipper.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Thailand

Koh Lanta, Koh Ngai

13 nætter / 15 dage

fra kr. 9.880

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Koh Lanta Koh Ngai

Rejser til Koh Lanta

Koh Lanta er en charmerende tropeø, hvor tiden nærmest synes at stå stille.
Læs mere
Koh Lanta Koh Ngai

Rejser til Koh Ngai

Koh Ngai er en idyllisk ø i Andamanerhavet med kridhvide strande der lyser op langs kysten og et frodigt, grønt indre - ren og skær tropisk skønhed.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Koh Lanta - 7 nætter

Southern Lanta Resort & Spa Twin Bay Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Southern Lanta Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Koh Lanta

Et pænt turistklasseresort med rolig beliggenhed ved Klong Dao-stranden, som har flere restauranter og barer langs den brede strand. Resortet består af 100 enkelt indrettede bungalower med terrasse, der som minimum alle har aircondition, loftvifte, minibar og værdiboks.

Hotellet har restaurant, bar, internetadgang, swimmingpool, børnepool, lille legeplads, cykeludlejning samt vandsportsaktiviteter. Resortet ligger ca. 1,5 km fra nærmeste lille by.

Officiel hotelkategori: 3*

Læs mere her
Southern Lanta Resort & Spa Twin Bay Resort Nakara Long Beach Resort
Se kort

Twin Bay Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Lanta

Twin Bay Resort er et prisvenligt bungalow-resort beliggende i den nordligste ende af den tre kilometer lange Klong Dao strand. Hotellet er særdeles populært på grund af den hyggelige og hjemlige atmosfære og har mange tilbagevendende par og familier, og derfor anbefaler vi bestilling i god tid. 

De 39 værelser har lyser flisegulve, er indrettet i traditionel thai- stil og ligger spredt ud i den tropiske have. For familier tilbydes både Family Bungalows, de lidt dyrere Family Suites og en Beachfront Suite. Alle værelser har faciliteter som aircondition, TV, værdiboks, lille køleskab, gratis Wi-Fi, lille terrasse og de fleste har også kaffe/te-faciliteter.

Poolområde med swimmingpool, separat børnepool samt poolbar ligger direkte ved stranden og byder på en flot udsigt. Den brede strand indbyder til aktiviteter og vandet er meget børnevenligt. 

Restauranten har både thai-specialiteter, internationale retter og 'alt godt fra havet' på menukortet, og i højsæsonen serveres BBQ ved stranden.

Officiel hotelkategori: 3*

Læs mere her
Twin Bay Resort Nakara Long Beach Resort Twin Lotus Resort & Spa
Se kort

Nakara Long Beach Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Lanta

Bungalow-resortet Nakara Long Beach Resort ligger midt på den lange, smukke strand, Long Beach. Her kan du holde ferie i naturskønne omgivelser på et hotel med en hyggelige og afslappet atmosfære.

Hovedparten af de 141 værelser ligger i fritstående bungalower som er spredt ud i den velplejede have. Værelserne er opdelt i 5 kagetorier, men de er alle lyse, rummelige og indrettet i traditionel thai-stil. De fleste værelsestyper tilbyder faciliteter som aircondition, TV, telefon, minibar, værdiboks, hårtørrer og terrasse. Der er gratis Wi-Fi overalt på resortet.

Der er to swimmingpool, hvoraf den ene ligger tæt ved stranden sammen med børnepoolen og massage-området. 

Restauranten og baren har fantastisk udsigt til stranden, havet og de smukke solnedgange. Der er en del restauranter langs stranden, lokale butikker langs vejen bag hotellet og med bil er der kun omkring 10 minutters kørsel til hovedbyen, Saladan med et større udvalg af restauranter og forretninger.

Officiel hotelkategori: 3*

 

Læs mere her
Nakara Long Beach Resort Twin Lotus Resort & Spa Lanta Chada Beach Resort
Se kort

Twin Lotus Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Koh Lanta

Twin Lotus Resort er et dejligt voksen-resort med en super beliggenhed direkte ved den to km lange Khlong Dao-strand på øens nordlige del. Fra hotellet kan du spadsere langs stranden til restauranter og markeder i hovedbyen Saladan, men der er også en del restauranter og barer langs stranden. Resortet er omkranset af en enorm, tropisk have, og det efterlader et lyst og luftigt indtryk med god plads til både de 3-etagers hotelbygninger med værelser og de nye, indbydende villaer ved stranden.

Der er kun brugt kvalitetsmaterialer i indretningen af de 81 værelser og villaer, og de er udstyret med alle nødvendige faciliteter som aircondition, tv, cd/dvd-afspiller, telefon, minibar, hårtørrer, værdiboks, te/kaffe-faciliteter og møbleret terrasse/balkon. 

Det kombinerede restaurant- og barområde ligger tæt ved stranden, og herfra kan du nyde de smukke solnedgange. Desuden tilbydes to swimmingpools hvoraf den ene ligger ved stranden og den anden i forbindelse med hotelbygningen.  

Aktive gæster kan benytte fitnesscentret, låne cykler, udforske området og benytte de mange vandsportsfaciliteter. Herefter kan man lade sig forkæle i det dejlige wellness center. 

Bemærk, at gæster skal være fyldt 18 år for at bo på hotellet.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
Twin Lotus Resort & Spa Lanta Chada Beach Resort Anda Lanta Resort
Se kort

Lanta Chada Beach Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Lanta

Dejligt suiteresort beliggende i frodige omgivelser ved den smukke Klong Dao-strand. Det perfekte sted for både familier og par, der søger afslapning i fantastiske omgivelser. Indkvartering i store, smukke suiter (min. 65m2) med møbleret terrasse/balkon – og nogle med direkte adgang til poolen. Suiterne ligger i to- og treetages bygninger omkring poolen. Alle suiter har mange faciliteter som f.eks. aircondition, fladskærmstv, internetstik, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, hårtørrer, minibar og naturligvis altan/terrasse.

Hotellet tilbyder god restaurant, kaffebar, flere barer, 24-timers roomservice, øens største swimmingpool på 3000 m2, bibliotek, spa, skønhedssalon, fitnesscenter og mange vandsportsfaciliteter. Der er gratis WiFi overalt på hotellet.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Lanta Chada Beach Resort Anda Lanta Resort
Se kort

Anda Lanta Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Lanta

Aller sydligst på Koh Lanta ligger Anda Lanta Resort - det perfekte sted hvis du vil væk fra turistområderne, butikkerne og restauranterne og blot nyde rolige feriedage ved en dejlig strand i en lille bugt. Resortet ligger blot 2 km fra øens sydspids og Koh Lanta National Park og er omgivet af smuk natur. Klong Jark stranden er stort set mennesketom, og ligger ved den smukke Klong Jark strand med kun ganske få mennesker.  

Stedet er særdeles velegnet for familier, for værelserne er rummelige og de fleste har plads til 2 voksne og 2 børn u/12 år. Af værelsesfaciliteter kan nævnes aircondition, tv, DVD-afspiller, kaffe/te-faciliteter samt værelser har terrasse/balkon med udsigt til haven, Hvis havudsigt er et 'must' skal du vælge et Deluxe Sea View værelse eller en Beachfront Villa.

Hotellet tilbyder swimmingpool med integreret børnepool, massageområde ved stranden, lille bibliotek i det store lobbyområde samt gratis WiFi. I restauranten med udsigt til stranden og havet, serveres både lokal thai-mad og mere internationale retter til meget rimelige priser. Der er kun få lokale restauranter langs Klong Jark stranden, og eller skal du et par kilometer nordpå til Ba Kan Tiang stranden for at finde et større udvalg af spisesteder. Resortet tilbyder leje af kajakker, så du kan opleve kysten og nationalparken fra havsiden.

Officiel hotelkategori: 3*

Læs mere her

Koh Ngai - 6 nætter

Thanya Beach Resort Koh Hai Fantasy Resort & Spa
Billigste hotelmulighed
Se kort

Thanya Beach Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Ngai

Thanya Beach Resort er et charmerende bungalowresort med fin beliggenhed direkte ved stranden på den fredfyldte ø Koh Ngai. Resortet er omkranset af frodig, grøn natur, og foran breder den hvide strand sig og byder på panoramaudsigt over det blå Andaman-hav med kalkstensklipper, der rejser sig lodret af havet. Da stranden er østvendt, kan morgenfriske gæster nyde de smukke solopgange.
Hotellets 38 træbungalower er strøet rundt i haven.  De er hyggeligt indrettede i autentisk thai-stil med mørke trævægge og -møbler og har faciliteter som aircondition, loftsvifte, lille køleskab og terrasse. Desuden har hver bungalow både indendørs og udendørs bruser.  

Den dejlige swimmingpool ligger kun et par skridt fra stranden. Måltiderne serveres i hotellets restaurant, der naturligvis også ligger ved stranden, og The Chill Bar byder på kølige drinks og fantastisk udsigt. Trænger du til en afslappende massage, så er det også muligt. 

Vil du se koraller, kræver det en svømmetur eller sejltur i kano. Hotellet er gerne behjælpelig med at arrangere udflugter til de omkringliggende øer samt fiske-, snorkel- og dykkerture.

Officiel hotelkategori: 4*

 
Læs mere her
Thanya Beach Resort Koh Hai Fantasy Resort & Spa Mayalay Beach Resort
Se kort

Koh Hai Fantasy Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Koh Ngai

Helt nede ved stranden ligger dette lille turistklassehotel i skyggen af kokospalmerne. Bag hotellet rejser de jungleklædte bjerge sig og skaber den perfekte kulisse for en afslappende ferie. Alle bungalower har aircondition, loftvifte, tv, telefon, minibar og lille terrasse.

Restaurant og bar ligger helt ud til stranden med smuk udsigt over havet. Desuden er der roomservice, boghjørne, swimmingpool, spa, lille fitnesscenter, dykkercenter samt vandsportsaktiviteter. Hotellet arrangerer udflugter til de omkringliggende øer og grotter.

Officiel hotelkategori: 3*

Læs mere her
Koh Hai Fantasy Resort & Spa Mayalay Beach Resort Thapwarin Resort
Se kort

Mayalay Beach Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Ngai

Mayalay Beach Resort er et charmerende, lille resort direkte ved stranden, og omtales som et af de resorts, der har den bedste beliggenhed på øen Koh Ngai. 

Resortet byder på 19 autentiske og små, hyggelige, fritstående bungalows bygget i naturmaterialer som træ, bambus og palmeblade. Alle bungalows er identiske og eneste forskel er placeringen, så vælg mellem Lay Maya bungalow i haven og Sea Maya bungalow med udsigt til stranden og havet. Alle er på 31 m2, enkelt indrettet med aircondition, seng med myggenet, minibar, kaffe/te-faciliteter og terrasse med liggestole. Alle har udendørs badeværelse.  Der er gratis wi-fi på hele resortet.

På Salalay Restaurant serveres et godt udvalg af thailandske og internationale retter samt tropiske og forfriskende drikkevarer i Chaolay Bar. Hotellet tilbyder thai-massage, leje af kajak og personalet er behjælpelig med at arrangere trekking på øen, snorkling, dykning og udflugter til de nærliggende øer. 

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Mayalay Beach Resort Thapwarin Resort CoCo Cottage
Se kort

Thapwarin Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Ngai

Thapwarin Resort ligger perfekt på en rolig og smuk strand på øen Koh Ngai i Andamanerhavet i det sydlige Thailand. Den fantastiske havudsigt og den naturlige ro, som de spektakulære omgivelser byder på, vil tiltale både familier, par og i det hele taget gæster som søger et unikt sted at lade batterierne op. Transporttiden fra Krabi lufthavn til havnen er 1½ time, og herfra er der yderligere 20 minutters bådsejlads til resortet.

Thapwarin Resort tilbyder 28 fritliggende og hyggelige hytter, som er opført i naturmaterialer i fuld overensstemmelse med de frodige omgivelser. Vælg mellem Warin Cottages på 31 m2 som ligger i anden og tredje række fra stranden, eller forkæl dig selv med en Beachfront Cottage på 45m2 i forreste række mod havet. Værelserne byder på aircondition, minibar, privat semi-open-air badeværelser og terrasse med bord og liggestol.  

Der er gratis WiFi på fællesområderne, strandrestaurant med thai og internationale retter og seafood barbeque. Hotellets spa tilbyder ligeledes en bred vifte af lækre behandlinger og massage. 

Af aktiviteter kan ø-livet også friste med snorkling, fiske- og kanoture, ligesom hotellets personale gerne hjælper med at arrangere ture til nærliggende øer. Din yndlingsbeskæftigelse vil dog helt sikkert blive at nyde stilheden og den fantastiske udsigt til stranden og havet.

Officiel hotelkategori: 3*

Læs mere her
Thapwarin Resort CoCo Cottage
Se kort

CoCo Cottage

Beliggenhed: Thailand, Koh Ngai

Coco Cottage ligger direkte ved stranden på øen Koh Ngai og byder på smuk udsigt til klippeøerne i horisonten. Resortet er familieejet og drives så miljøvenligt som muligt, hvilket den måde hytterne harmonerer med naturen på, klart vidner om. 

Resortet består af 28 træhytter fordelt i fem forskellige kategorier - nogle beliggende i haven og andre med udsigt til havet - men ingen hytte er længere end 50 meter fra stranden.  Alle har aircondition som dog primært er tilsluttet aften og nat, og nogle hytter har udendørs, mens andre har indendørs badeværelse. Bemærk, at der ikke er TV og køleskab på værelserne og at wi-fi er gratis men kun tilgængelig i restauranten og baren.

I den hyggelige restaurant serveres de tre daglige måltider, og menukortet indeholder både traditionelle thai- samt internationale retter. Har du specielle ønsker, spørger du blot kokken. 

I dagens løb serveres kølige drikke i strandbaren, under palmerne står liggestole og solsenge, og havet frister med sine smukke blågrønne nuancer. Bemærk, at du kan snorkle direkte fra stranden flere steder på øen. Resortet tilbyder også thai-massage samt leje af kajak og snorkeludstyr. Desuden er hotellets personale behjælpelig med at arrangere snorkelture og dykning, trekking på øen samt bådudflugter til de omkringliggende øer inklusive Emerald Cave.

Officiel hotelkategori: TBALæs mere her

Dagsprogram

Dag 2 - 8
Koh Lanta
Dag 8 - 13
Koh Hai

Dag 2 - 8

Koh Lanta

Dag 1 - Ankomst til Krabi

Transport fra Krabi lufthavn til hotellet på Koh Lanta

Dag 2–7 - Koh Lanta

Dagene til fri disposition.

Læs mere

Dag 8 - 13

Koh Hai

Dag 8-13 - Koh Hai

Transport med båd til  Koh Hai ca. 45 min..

Dagene til fri disposition. 

Dag 14 - Koh Hai - København

Transport til lufthavnen i Krabi for hjemrejse. Først med lontail båd til fastlandet og derefter med bil til Krabi Lufthavn ca. 3 timer.

Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Mark, Jakup, Lars, Rikke, Nicoline

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser