Ø-hop til tre vidt forskellige øer: Koh Klang, Koh Jum og Koh Lanta

Thailand - Koh Klang, Koh Jum, Koh Lanta

 • Besøg et par af Thailands mindre kendte øer
 • Oplev det enkle hverdagsliv uden stress og jag
 • Lokalliv, smuk natur og dejlige strande
 • Transport med longtail-både og knallert-tuk-tuk 

Ø-hop rejse til tre vidt forskellige øer i Sydthailand: Koh Klang, Koh Jum og Koh Lanta. 

På denne rejse får du chancen for at lade de farverige longtail-både sejle dig til øen Koh Klang, hvor det traditionelle Thailand stadig lever, og hvor tiden synes at være gået i stå. Herefter venter øen Koh Jum, hvor du ved ankomst møder Thailands berømte og hvide sandstrande, som du næsten har for dig selv.

På rejsens sidste hop lander du på øen Koh Lanta, den mest besøgte af de tre øer, der med sit hav af aktiviteter, restauranter og skøn stemning fuldender din rejse med alt det bedste fra Thailand. Mod nordvest finder du lange, brede og børnevenlige strande med finkornet sand mens kysten længere mod syd skifter karakter og præges af små, indbydende strande, der lyser op imellem rå klippepartier.

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Thailand

Koh Klang, Koh Jum, Koh Lanta

13 nætter / 15 dage

fra kr. 12.155

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Koh Klang Koh Jum

Rejser til Koh Klang

Koh Klang er ikke en ø, der inviterer til badeferie på smukke strande. Derimod giver den dig muligheden for at opleve et traditionelt og stressfrit ø-samfund med masser af aktiviteter.

Læs mere
Koh Klang Koh Jum Koh Lanta

Rejser til Koh Jum

Den lille ø, Koh Jum, byder på en fredfyldt og afslappet atmosfære langt fra turismens alfarvej. Det perfekte sted at trække stikket til den travle hverdag og opleve et lille lokalt ø-samfund. Her kan du gå lange ture på stranden og nyde dovne feriedage i smukke omgivelser.

Læs mere
Koh Jum Koh Lanta

Rejser til Koh Lanta

Koh Lanta er en charmerende tropeø, hvor tiden nærmest synes at stå stille.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Koh Klang - 2 nætter

Islanda Hideaway Resort
Se kort

Islanda Hideaway Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Klang

Islanda Hideaway er det eneste hotel på øen Koh Klang - en ø som stort set er uberørt af turisme. Du skal primært tage Islanda Hideaway for at bruge det dejlige resort som base for oplevelser og aktiviteter på øen og i den resterende tid slappe af og nyde hotellets fine faciliteter.

De 29 rummelige bungalower er hævet på pæle cirka en meter over jorden og afspejler hermed den lokale byggestil. Soveværelset har aircondition, TV, telefon og åbner op til et stor møbleret terrasse. Fra mellemgangen er der adgang til et mindre værelse der har håndvask, kaffe/te-faciliteter, minibar, garderobeplads, bord og stole mens bruser og toilet er udendørs men naturligvis afskærmet og overdækket.

Fra den hyggelige restaurant og bar har er der udsigt mod den velplejede have og havet i baggrunden. Det dejlige poolområde byder på udsigt til de maleriske øer i området, og har du brug for at bevæge kan du benytte fitness centret, låne en kajak og eller leje cykel og begive dig på opdagelse. Hotellet arrangerer forskellige udflugter og vi anbefaler helt sikkert, at du tager på en eller to af disse og får en større indsigt i livet på øen. Vær opmærksom på, at man grundet det lave vand ikke kan bade fra stranden, men ved lavvande er det spændende at gå ud til de fiskenet, der er opsat af de lokale.

 

Læs mere her

Koh Jum - 5 nætter

Koh Jum Lodge
Se kort

Koh Jum Lodge

Beliggenhed: Thailand, Koh Jum

Koh Jum Lodge er et rustikt resort med blot 19 træbungalower bygget på pæle over jorden og spredt over et stort område med høje, vajende kokospalmer. Her emmer af ø-charme og tilbagelænet stemning, og du mødes med smil og småsnak af personalet, som alle er bosat på øen. Resortet ligger ved Golden Pearl Beach, og der er få lokale restauranter langs stranden. 

De 19 store træbungalows er bygget med god plads mellem dem. Til den rustikke indretning er benyttet træ, bambus, flettet rattan og lokalt vævede tæpper og puder. Der er ikke aircondition i bungalowerne, men de er bygget til at skabe naturlig ventilation og sammen med vifter sørge for afkølingen. Myggenet over sengen gør, at man, hvis der skulle være behov for det, roligt kan lade vinduerne stå åbne og på den måde skabe ekstra ventilation om natten. Den hyggelige veranda er møbleret, og hængekøjen indbyder til afslappende stunder.  

I restauranten serveres velsmagende thaimad, fisk og skaldyr men også retter fra det franske køkken, idet ejeren er fransk. I umiddelbar forbindelse med restauranten ligger den hyggelige bar med afslappende sofaområder, og såvel restaurant som bar ligger direkte ved stranden med udsigt til Phi Phi-øerne og de smukke solnedgange. Bemærk, at der kun er WiFi i restaurant- og barområdet.

Der er et hyggeligt lille poolområde med børnepool, men de fleste gæster befinder sig ved stranden eller slapper af i hængekøjerne, der er placeret rundt i haven. Der er naturligvis mulighed for at få thai-massage, ligesom der kan lejes cykler.

 

 

Læs mere her

Koh Lanta - 6 nætter

Southern Lanta Resort & Spa Lanta Chada Beach Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Southern Lanta Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Koh Lanta

Et pænt turistklasseresort med rolig beliggenhed ved Klong Dao-stranden, som har flere restauranter og barer langs den brede strand. Resortet består af 100 enkelt indrettede bungalower med terrasse, der som minimum alle har aircondition, loftvifte, minibar og værdiboks.
Hotellet har restaurant, bar, internetadgang, swimmingpool, børnepool, lille legeplads, cykeludlejning samt vandsportsaktiviteter. Resortet ligger ca. 1,5 km fra nærmeste lille by.
Læs mere her
Southern Lanta Resort & Spa Lanta Chada Beach Resort Twin Lotus Resort & Spa
Se kort

Lanta Chada Beach Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Lanta

Dejligt suiteresort beliggende i frodige omgivelser ved den smukke Klong Dao-strand. Det perfekte sted for både familier og par, der søger afslapning i fantastiske omgivelser. Indkvartering i store, smukke suiter (min. 65m2) med møbleret terrasse/balkon – og nogle med direkte adgang til poolen. Suiterne ligger i to- og treetages bygninger omkring poolen. Alle suiter har mange faciliteter som f.eks. aircondition, fladskærmstv, internetstik, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, hårtørrer, minibar og naturligvis altan/terrasse.

Hotellet tilbyder god restaurant, kaffebar, flere barer, 24-timers roomservice, øens største swimmingpool på 3000 m2, bibliotek, spa, skønhedssalon, fitnesscenter og mange vandsportsfaciliteter. Der er gratis WiFi overalt på hotellet.

Læs mere her
Lanta Chada Beach Resort Twin Lotus Resort & Spa Anda Lanta Resort
Se kort

Twin Lotus Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Koh Lanta

Twin Lotus Resort er et dejligt voksen-resort med en super beliggenhed direkte ved den to km lange Khlong Dao-strand på øens nordlige del. Fra hotellet kan du spadsere langs stranden til restauranter og markeder i hovedbyen Saladan, men der er også en del restauranter og barer langs stranden. Resortet er omkranset af en enorm, tropisk have, og det efterlader et lyst og luftigt indtryk med god plads til både de 3-etagers hotelbygninger med værelser og de nye, indbydende villaer ved stranden. 

Der er kun brugt kvalitetsmaterialer i indretningen af de 81 værelser og villaer, og de er udstyret med alle nødvendige faciliteter som aircondition, tv, cd/dvd-afspiller, telefon, minibar, hårtørrer, værdiboks, te/kaffe-faciliteter og møbleret terrasse/balkon. 

Det kombinerede restaurant- og barområde ligger tæt ved stranden, og herfra kan du nyde de smukke solnedgange. Desuden tilbydes to swimmingpools hvoraf den ene ligger ved stranden og den anden i forbindelse med hotelbygningen.  

Aktive gæster kan benytte fitnesscentret, låne cykler, udforske området og benytte de mange vandsportsfaciliteter. Herefter kan man lade sig forkæle i det dejlige wellness center. 

Bemærk, at gæster skal være fyldt 18 år for at bo på hotellet.
Læs mere her
Twin Lotus Resort & Spa Anda Lanta Resort Pimalai Resort & Spa
Se kort

Anda Lanta Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Lanta

Læs mere her
Anda Lanta Resort Pimalai Resort & Spa Twin Bay Resort
Se kort

Pimalai Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Koh Lanta

Dejligt boutiqueresort med ugenert beliggenhed på den smukke 900 meter lange strand Ba Kan Tiang på den sydligste del af Koh Lanta. De 75 elegante værelser ligger i et kuperet område, de fleste i toetages bygninger med fire værelser i hver. Værelserne har terrasse/balkon med træmøbler, og er store og særdeles smagfuldt indrettet med teaktræsgulve, bambusgardiner, aircondition, loftvifte, telefon, tv, dvd/cd-afspiller, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, hårtørrer samt badekåber.

Hotellet har tre dejlige restauranter, tre barer, roomservice, pragtfuld swimmingpool med børnepool og jacuzzi, spa, mindre fitnesscenter, vandsportsaktiviteter, dykkercenter, cykeludlejning, butik, galleri samt bibliotek og internethjørne.
Læs mere her
Pimalai Resort & Spa Twin Bay Resort
Se kort

Twin Bay Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Lanta

Læs mere her

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Før du rejser til Thailand

  Tidszone
  Tidsforskellen mellem Danmark og Thailand er plus 6 timer. Ved dansk sommertid plus 5 timer.

  Vaccinationer
  Ved indrejse i Thailand kræves der ingen obligatoriske vaccinationer, men der er visse som anbefales. Inden din rejse til Thailand bør du holde dig informeret om aktuelle vaccinationsanbefalinger via Rejseklinikken.

  Rejseklinikken.dk

  Visum
  Der kræves ikke visum for danske statsborgere ved ophold op til 30 dage, men passet skal være gyldigt mindst 6 måneder efter opholdets ophør. Desuden skal børn have eget pas. Der er dog andre regler i forhold til forretningsrejser og ved indrejse over landegrænser og evt. for andre statsborgerskaber.

  Yderligere oplysninger kan hentes på Thailands Ambassade (Norgesmindevej 18, 2900 Hellerup, tlf. 39 62 50 10) eller på udenrigsministeriets hjemmeside.

 • Under din rejse i Thailand

  Drikkepenge
  Hvor drikkepenge ikke er inkluderet, vil ca. 10 % være passende. På større hoteller og restauranter tillægges drikkepengene dog regningen.

  Mad og drikke
  I Thailand er maden som bekendt en særlig oplevelse. Du vil finde god mad på alle prisniveauer fra boder og gadekøkkener til luksuriøse restauranter, hvor både service og kvalitet klart er på højde med niveauet i Europa. I gadekøkkenerne skal du dog holde øje med hygiejnen, der ikke alle steder er lige god.

  Valuta
  Thailands møntfod baht (THB) følger US-dollaren. Den mest fordelagtige måde at veksle på er at indføre amerikanske dollars eller euro og ikke at veksle hjemmefra. På Nationalbankens hjemmeside kan du se den seneste kurs på THB.

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Birgitte, Lars, Natascha, Peter, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.