Ø-hop til tre vidt forskellige øer: Koh Klang, Koh Jum og Koh Lanta

Thailand - Koh Klang, Koh Jum, Koh Lanta

 • Besøg et par af Thailands mindre kendte øer
 • Oplev det enkle hverdagsliv uden stress og jag
 • Lokalliv, smuk natur og dejlige strande
 • Transport med longtail-både og knallert-tuk-tuk 

Ø-hop rejse til tre vidt forskellige øer i Sydthailand: Koh Klang, Koh Jum og Koh Lanta. 

På denne rejse får du chancen for at lade de farverige longtail-både sejle dig til øen Koh Klang, hvor det traditionelle Thailand stadig lever, og hvor tiden synes at være gået i stå. Herefter venter øen Koh Jum, hvor du ved ankomst møder Thailands berømte og hvide sandstrande, som du næsten har for dig selv.

På rejsens sidste hop lander du på øen Koh Lanta, den mest besøgte af de tre øer, der med sit hav af aktiviteter, restauranter og skøn stemning fuldender din rejse med alt det bedste fra Thailand. Mod nordvest finder du lange, brede og børnevenlige strande med finkornet sand mens kysten længere mod syd skifter karakter og præges af små, indbydende strande, der lyser op imellem rå klippepartier.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG

Thailand

Koh Klang, Koh Jum, Koh Lanta

13 nætter / 15 dage

fra kr. 10.980

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Koh Klang Koh Jum

Rejser til Koh Klang

Koh Klang er ikke en ø, der inviterer til badeferie på smukke strande. Derimod giver den dig muligheden for at opleve et traditionelt og stressfrit ø-samfund med masser af aktiviteter.

Læs mere
Koh Klang Koh Jum Koh Lanta

Rejser til Koh Jum

Den lille ø, Koh Jum, byder på en fredfyldt og afslappet atmosfære langt fra turismens alfarvej. Det perfekte sted at trække stikket til den travle hverdag og opleve et lille lokalt ø-samfund. Her kan du gå lange ture på stranden og nyde dovne feriedage i smukke omgivelser.

Læs mere
Koh Jum Koh Lanta

Rejser til Koh Lanta

Koh Lanta er en charmerende tropeø, hvor tiden nærmest synes at stå stille.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Koh Klang - 2 nætter

Islanda Hideaway Resort
Se kort

Islanda Hideaway Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Klang

Islanda Hideaway er det eneste hotel på øen Koh Klang - en ø som stort set er uberørt af turisme. Du skal primært tage Islanda Hideaway for at bruge det dejlige resort som base for oplevelser og aktiviteter på øen og i den resterende tid slappe af og nyde hotellets fine faciliteter.

De 29 rummelige bungalower er hævet på pæle cirka en meter over jorden og afspejler hermed den lokale byggestil. Soveværelset har aircondition, TV, telefon og åbner op til et stor møbleret terrasse. Fra mellemgangen er der adgang til et mindre værelse der har håndvask, kaffe/te-faciliteter, minibar, garderobeplads, bord og stole mens bruser og toilet er udendørs men naturligvis afskærmet og overdækket.

Fra den hyggelige restaurant og bar har er der udsigt mod den velplejede have og havet i baggrunden. Det dejlige poolområde byder på udsigt til de maleriske øer i området, og har du brug for at bevæge kan du benytte fitness centret, låne en kajak og eller leje cykel og begive dig på opdagelse. Hotellet arrangerer forskellige udflugter og vi anbefaler helt sikkert, at du tager på en eller to af disse og får en større indsigt i livet på øen. Vær opmærksom på, at man grundet det lave vand ikke kan bade fra stranden, men ved lavvande er det spændende at gå ud til de fiskenet, der er opsat af de lokale.

Officiel hotelkategori: 4*

 

Læs mere her

Koh Jum - 5 nætter

Koh Jum Resort Koh Jum Lodge
Billigste hotelmulighed
Se kort

Koh Jum Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Jum

Koh Jum Resort ligger på den nordlige og mest kuperede del af øen Koh Jum. Her kan du slappe af i fredyldte og frodige omgivelser og fra terrassen på din bungalow er der en skøn udsigt over havet til Phi Phi-øerne i horisonten og smukke solnedgange. Nedenfor resortet frister stranden og det funklende Andamaner-hav, dog skal du være opmærksom på, at ved lavvande bliver klipperne lidt ud i vandet synlige. 

De 19 stråtækte bungalower står på pæle ned ad skråningen og er placeret på en måde, der giver dem alle optimal havudsigt. Bungalowerne er enkelt indrettede i autentisk stil med optimal brug af naturmaterialer og de har som minimum faciliteter som tv, hårtørrer, gratis WiFi, myggenet over sengen samt stor terrasse/balkon med liggestole. Vælg mellem bungalow på 30 m2 med bambusflettede vægge og loftsvifte beliggende på skråningen eller de mere gedigne bungalows af teaktræ som har både aircondition og loftsvifte. Sidstnævnte ligger enten på skråningen eller ved stranden og varierer i størrelse fra 32 m2 til 54 m2.

I restaurant Sunset byder menukortet både på lokale og internationale retter samt friskt 'sea food' og i Star View Beach baren kan du nyde cocktails og andre eksotiske drikke med udsigt til solnedgangen. Swimmingpoolen med integreret børnepool ligger i centrum af den tropiske have og herfra er der også udsigt til havet. Desuden tilbydes lån af snorkeludstyr, leje af kajak samt thai massage ligesom resortet gerne hjælper med at arrangere udflugter rundt på øen og snorkelture.

Bemærk at hotellet ikke anbefales til gangbesværede på grund af en del trapper.

Officiel hotelkategori: TBA

 

 

 

Læs mere her
Koh Jum Resort Koh Jum Lodge Koh Jum Beach Villas
Se kort

Koh Jum Lodge

Beliggenhed: Thailand, Koh Jum

Koh Jum Lodge er et rustikt resort med blot 19 træbungalower bygget på pæle over jorden og spredt over et stort område med høje, vajende kokospalmer. Her emmer af ø-charme og tilbagelænet stemning, og du mødes med smil og småsnak af personalet, som alle er bosat på øen. Resortet ligger ved Golden Pearl Beach, og der er få lokale restauranter langs stranden. 

De 19 store træbungalows er bygget med god plads mellem dem. Til den rustikke indretning er benyttet træ, bambus, flettet rattan og lokalt vævede tæpper og puder. Der er ikke aircondition i bungalowerne, men de er bygget til at skabe naturlig ventilation og sammen med vifter sørge for afkølingen. Myggenet over sengen gør, at man, hvis der skulle være behov for det, roligt kan lade vinduerne stå åbne og på den måde skabe ekstra ventilation om natten. Den hyggelige veranda er møbleret, og hængekøjen indbyder til afslappende stunder.  

I restauranten serveres velsmagende thaimad, fisk og skaldyr men også retter fra det franske køkken, idet ejeren er fransk. I umiddelbar forbindelse med restauranten ligger den hyggelige bar med afslappende sofaområder, og såvel restaurant som bar ligger direkte ved stranden med udsigt til Phi Phi-øerne og de smukke solnedgange. Bemærk, at der kun er WiFi i restaurant- og barområdet.

Der er et hyggeligt lille poolområde med børnepool, men de fleste gæster befinder sig ved stranden eller slapper af i hængekøjerne, der er placeret rundt i haven. Der er naturligvis mulighed for at få thai-massage, ligesom der kan lejes cykler.

Officiel hotelkategori: 4*

 

 

Læs mere her
Koh Jum Lodge Koh Jum Beach Villas
Se kort

Koh Jum Beach Villas

Beliggenhed: Thailand, Koh Jum

Koh Jum Beach Villas er et øko-venligt resort, der tilbyder afslappet luksus tilpasset den autentiske og tilbagelænede ø-stemning, der hersker på Koh Jum. Her kan du få villaer i forskellige størrelser (1 - 5 værelsesvillaer) med eller uden privat pool. Hvad enten I er et par, der vil forkæles i smukke omgivelser, en stor familie, venner eller flere generationer, der rejser sammen, så har Koh Jum Villas skønne villaer med plads til alle.

Villaerne ligger spredt over et stort område langs 700 meter strandfront med masser af plads ved swimmingpoolen, på stranden og i den blomsterrige have med høje palmer. Til indretningen af villaerne er brugt de bedste materialer, og alle har naturligvis store terrasser. Her er alle de faciliteter du har brug for - vær dog opmærksom på, at der ikke er TV i villaen, men det kommer du helt sikkert ikke til at savne i disse smukke omgivelser. Mange villaer har heller ikke aircondition, som er erstattet af loftvifter og naturlig ventilation. 

Tilbring lange, rolige feriedage med at nyde den fantastiske natur, læse bøger ved poolen, svømme, sejle i kajak, udforske øen til fods og på mountainbike eller snorkle og dykke. Den lange hvide strand, Golden Pearl Beach, med udsigt til Phi Phi-øerne, indbyder til lange gåture i vandkanten. Sidst på dagen kan du nyde den smukke solnedgang med en kold drink. Hotellets spa byder på forkælelse med afslappende behandlinger.

Koh Jum Villas har en hyggelig restaurant med både internationale retter og smagfulde thai-retter, men du kan også få måltiderne serveret i din egen villa eller måske spise dejlige thai-retter på nogle af de lokale restauranter langs stranden.

Officiel hotelkategori: 5*

 

 

Læs mere her

Koh Lanta - 6 nætter

Southern Lanta Resort & Spa Twin Bay Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Southern Lanta Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Koh Lanta

Et pænt turistklasseresort med rolig beliggenhed ved Klong Dao-stranden, som har flere restauranter og barer langs den brede strand. Resortet består af 100 enkelt indrettede bungalower med terrasse, der som minimum alle har aircondition, loftvifte, minibar og værdiboks.

Hotellet har restaurant, bar, internetadgang, swimmingpool, børnepool, lille legeplads, cykeludlejning samt vandsportsaktiviteter. Resortet ligger ca. 1,5 km fra nærmeste lille by.

Officiel hotelkategori: 3*

Læs mere her
Southern Lanta Resort & Spa Twin Bay Resort Relax Bay Resort
Se kort

Twin Bay Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Lanta

Twin Bay Resort er et prisvenligt bungalow-resort beliggende i den nordligste ende af den tre kilometer lange Klong Dao strand. Hotellet er særdeles populært på grund af den hyggelige og hjemlige atmosfære og har mange tilbagevendende par og familier, og derfor anbefaler vi bestilling i god tid. 

De 39 værelser har lyser flisegulve, er indrettet i traditionel thai- stil og ligger spredt ud i den tropiske have. For familier tilbydes både Family Bungalows, de lidt dyrere Family Suites og en Beachfront Suite. Alle værelser har faciliteter som aircondition, TV, værdiboks, lille køleskab, gratis Wi-Fi, lille terrasse og de fleste har også kaffe/te-faciliteter.

Poolområde med swimmingpool, separat børnepool samt poolbar ligger direkte ved stranden og byder på en flot udsigt. Den brede strand indbyder til aktiviteter og vandet er meget børnevenligt. 

Restauranten har både thai-specialiteter, internationale retter og 'alt godt fra havet' på menukortet, og i højsæsonen serveres BBQ ved stranden.

Officiel hotelkategori: 3*

Læs mere her
Twin Bay Resort Relax Bay Resort Nakara Long Beach Resort
Se kort

Relax Bay Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Lanta

Relax Bay Resort er et øko-venligt bungalow resort der byder på afslappet og hyggelig atmosfære samt frodige omgivelser. Resortet ligger ved en godt 1 kilometer lang strand, der kun deles med gæster fra et par små back-packer steder. På grund af beliggenheden i et kuperet område anbefales det ikke til gangbesværede.

De 47 rustikke bungalower er spredt over et større kuperet område med frodig vegetation og træer. Der er flere forskellige værelsestyper - nogle med aircondition og nogle kun med loftvifte. Med undtagelser af de 7 VIP bungalower tættest ved stranden er de øvrige bungalower generelt enkelt indrettede med bruser og toilet men derudover kun få faciliteter. Der er terrasse med hængekøje hvor du kan slappe af og nyde de tropiske omgivelser og lyde. Bemærk at der kun er WiFi adgang i lobby og restaurant.

I den hyggelige restaurant med havudsigt serveres fantastiske thai-retter til meget rimelige priser, men også internationale retter er på menukortet. I strandbaren kan I nyde kolde og eksotiske drinks med fødderne i sandet ug udsigt til havet og smukke solnedgange. Slap af omkring swimmingpoolen, på stranden eller forkæl dig selv med en thai-massage.

Relax Bay er det helt ritige valg for jer, der prioriterer dejlig strand, skøn thai-mad, fred og ro, tropiske og naturlige omgivelser samt afslappet atmosfære frem for et 'poleret' og stilrent resort.

Officiel hotelkategori: 3*

 

 

Læs mere her
Relax Bay Resort Nakara Long Beach Resort Lanta Chada Beach Resort
Se kort

Nakara Long Beach Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Lanta

Bungalow-resortet Nakara Long Beach Resort ligger midt på den lange, smukke strand, Long Beach. Her kan du holde ferie i naturskønne omgivelser på et hotel med en hyggelige og afslappet atmosfære.

Hovedparten af de 141 værelser ligger i fritstående bungalower som er spredt ud i den velplejede have. Værelserne er opdelt i 5 kagetorier, men de er alle lyse, rummelige og indrettet i traditionel thai-stil. De fleste værelsestyper tilbyder faciliteter som aircondition, TV, telefon, minibar, værdiboks, hårtørrer og terrasse. Der er gratis Wi-Fi overalt på resortet.

Der er to swimmingpool, hvoraf den ene ligger tæt ved stranden sammen med børnepoolen og massage-området. 

Restauranten og baren har fantastisk udsigt til stranden, havet og de smukke solnedgange. Der er en del restauranter langs stranden, lokale butikker langs vejen bag hotellet og med bil er der kun omkring 10 minutters kørsel til hovedbyen, Saladan med et større udvalg af restauranter og forretninger.

Officiel hotelkategori: 3*

 

Læs mere her
Nakara Long Beach Resort Lanta Chada Beach Resort Twin Lotus Resort & Spa
Se kort

Lanta Chada Beach Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Lanta

Dejligt suiteresort beliggende i frodige omgivelser ved den smukke Klong Dao-strand. Det perfekte sted for både familier og par, der søger afslapning i fantastiske omgivelser. Indkvartering i store, smukke suiter (min. 65m2) med møbleret terrasse/balkon – og nogle med direkte adgang til poolen. Suiterne ligger i to- og treetages bygninger omkring poolen. Alle suiter har mange faciliteter som f.eks. aircondition, fladskærmstv, internetstik, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, hårtørrer, minibar og naturligvis altan/terrasse.

Hotellet tilbyder god restaurant, kaffebar, flere barer, 24-timers roomservice, øens største swimmingpool på 3000 m2, bibliotek, spa, skønhedssalon, fitnesscenter og mange vandsportsfaciliteter. Der er gratis WiFi overalt på hotellet.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Lanta Chada Beach Resort Twin Lotus Resort & Spa
Se kort

Twin Lotus Resort & Spa

Beliggenhed: Thailand, Koh Lanta

Twin Lotus Resort er et dejligt voksen-resort med en super beliggenhed direkte ved den to km lange Khlong Dao-strand på øens nordlige del. Fra hotellet kan du spadsere langs stranden til restauranter og markeder i hovedbyen Saladan, men der er også en del restauranter og barer langs stranden. Resortet er omkranset af en enorm, tropisk have, og det efterlader et lyst og luftigt indtryk med god plads til både de 3-etagers hotelbygninger med værelser og de nye, indbydende villaer ved stranden.

Der er kun brugt kvalitetsmaterialer i indretningen af de 81 værelser og villaer, og de er udstyret med alle nødvendige faciliteter som aircondition, tv, cd/dvd-afspiller, telefon, minibar, hårtørrer, værdiboks, te/kaffe-faciliteter og møbleret terrasse/balkon. 

Det kombinerede restaurant- og barområde ligger tæt ved stranden, og herfra kan du nyde de smukke solnedgange. Desuden tilbydes to swimmingpools hvoraf den ene ligger ved stranden og den anden i forbindelse med hotelbygningen.  

Aktive gæster kan benytte fitnesscentret, låne cykler, udforske området og benytte de mange vandsportsfaciliteter. Herefter kan man lade sig forkæle i det dejlige wellness center. 

Bemærk, at gæster skal være fyldt 18 år for at bo på hotellet.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Natascha, Mark, Jakup, Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.